0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi, akkor keresem tovább... Ha megvan, akkor linkelem...
Találtam egy ingyenes hívás és sms szűrőt... HD2-n kifogástalanul működik.You are not allowed to view links. Register or Login
A visszautasított hívások esetén nekem mindig egyszer becsörrent, de ahogy olvasom a szerzők az ismert problémák között ezt meg is említik. Ezért vettem meg a fizetőset. Az valóban tökéletes. Üdv és jó töltögetést
Szia!Légyszíves írd már ide, hogy hogyan kell az ikont kicserélni, nagyon tetszik a nyitott könyved.
Fémdetektor progi a HD2-re ():visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Van valaki akinek mukodik ez a program?Feltettem es Net Compact Framework-ot ker. Az 1.66-os gyari rom van a gepen.
Kozben feltettem az ujabb Framework-ot es elindult a program de sajnos ez semmire sem reagal. Ha fennebb huzom az erzekenyseget akkor kerreg egyvegbe, ha meg lehuzom akkor kussol. De femre egyaltalan nem reagal.
Órák a Cookie's Home Tab-hoz.You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login:
Mire is jó ez?