Sziasztok !
Először szeretném megköszönni a sok jó progit meg leírásokat amik a HTC HD2- hoz vannak fentt az oldalon , két hét rendszeres olvasgatás után egész jó kis telót tudtam csinálni .
Ennyit az oldal fényezésére
Most néhány kérdésem lenne amivel meg jobba lehetne tenni a vasat .
1.: A Footprints-be fényképzett és a képek mellé ugye betett GPS kordinatakra kattintva
először a copilot jött be annak törlése után most pedig a Google terkep : (
Gondolom van valami regisztri beállítás ahol be tudom azt állítani hogy a Igo8-at hivja meg és egyből az uticel legyen az éppen kattintott GPS kordinata .
2.: Lehetséges , hogy van valami olyan program mint ami az winXP-hez a GHOST program amivel le lehetett menteni az egész op.rendszert és egyszerűen azt az állapotot vissza lehet tölteni .Ez jó lenne ha uj ROM-okat akarnánk kipróbálni es a nem tetszés után csak visszatennénk a régit amire mar feltettünk sok plusz progit , es nem kellene mindent egyesével telepíteni .
3.:A sok olvasgatás közben olvastam , hogy a hívás listát ki lehet rakatni a naptár felé ,
sajna nem emlékszem melyik rovatba volt róla szó , le írná valaki aki megcsinálta ezt már .
Tudom sokat kérek : )) de gondolom ahogy én is sokat tanultam mások kérései/megoldásokból , úgy ezen kérdések másoknak is jól jöhetnek