Tartozom ManX-nak, és mindenkinek, egy röpke leírással:
ROM cserélgetés amatőröknekSzo...
1. kell egy HSPL...
Nekem innen van: You are not allowed to view links.
Register or
LoginOtt leírják mire megy fel. Nekem simán felment.
2. Tudni fontos, áramszünet, lefagyás ne legyen várható, aksikat feltölteni, laptop jobb, mint az asztali gép, az áramszünet veszély miatt.
3. Tudni fontos, a ROM cserét, (azt hiszem flasselésnek hívják...) úgy kezdem, hogy a hangerő gombot lefele nyomom és közben megnyomom a hard reset gombot az aksi mellett, a burkolat alatt. Ekkor bejön a HSPL, csíkos képernyővel. Csak ekkor dugom össze a madzagokat a laptoppal. Ki is írja, hogy usb...
4. Indulhat a buli... ROMUpdateUtility-t indítjuk és a vele egy könyvtárba rakott ruu_signed.nbh nevű file-t mint a telefonra töltendő romot átdobja a HSPL-nek, ami rögtön felinstalja a telefonra.
5. Honnét van ROMUpdateUtility? Nekem először innen volt: You are not allowed to view links.
Register or
LoginLetöltöttem a romfrissítő cuccot és kicsomagolta a winrar... ,csinált egy könyvtárat benne a hivatalos rommal. Azt kicseréltem a ruu_signed.nbh filet a ManX Rom filéjére és műk... Újabban a rommal együtt van ROMUpdateUtility is. Csak indítani kell és megyen.
5. Figyelni kell arra is, a szakács milyen "radiora" készítette a romot. Ha túl régi a radio, frissítesz és téglának álcázza magát a teló... Nem kell rögtön szívgörcsöt kapni... Vissza lehet csinálni, vagy csak egyszerűn a frissebb radiót kell feltenni, a javasoltat.
6. Radio beszerzése innn: You are not allowed to view links.
Register or
LoginFelrakása mint egy romé..., Tehát ROMUpdateUtility indít és vele egy könyvtárba tenni előtte a rádiós ruu_signed.nbh filet. És felgurul.. (Persze előtte a hangerő gomb le, hardreset gomb megnyomva, kábel bedugva, a HSPL kiirja usb...)
Eccerű, mint az ágyba vizelés, ha már néhányszor csináltuk...
Üdv mindenkinek, Rob az amatőr...
ROM CSERÉRE FEL,
BÁTORSÁG ÉS FIGYELEM, menni fog...