2024, 12 18, 21:00:59

Szerző Téma: HD2 gyári ROM-ok  (Megtekintve 196830 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető fj8183

• Navigáció / Navigation: Nav N Go iGO 8.3.2.83157
  • PDA: ASUS-A639 & HTC-HD2
  • PDA ROM: ASUS:WM5 - V01.0647.00 WWE 0409. HTC-HD2:1.66.479.2
Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #725 Dátum: 2011, 08 05, 20:52:54 »
A készülékemen az 1.66-os ROM van, 2.07.51.22_2-es rádióval. (Már újonnan magyarítva vettem.)

Rábukkantam erre az oldalra: You are not allowed to view links. Register or Login Úgy döntöttem, hogy ha másért nem, a RAM felszabadítása miatt frissíteném a radio részét. Magával az 1.66-os szoftverrel az SPB mobilshell 3.5-tel kiegészítve teljesen elégedett vagyok, ezért ezt nem frissíteném.

Már felraktam rá a HSPL-t, letöltöttem a Leo_RADIO_2.15.50.14**-et a mellékelt CustomRUU-val.

Azt szeretném megtudni, hogy a radio frissítése valóban mindent töröl e a HTC-ről, megint szűz, azaz a gyári állapotába kerül mint hardreset-kor és mindet újra kell majd telepítenem? Bízom benne, hogy nem, mert nagyon nagy munka lenne újratelepíteni mindent.

Előre is köszönöm a választ!

Nem elérhető k5.20

« Reply #726 Dátum: 2011, 08 05, 21:46:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A készülékemen az 1.66-os ROM van, 2.07.51.22_2-es rádióval. (Már újonnan magyarítva vettem.)

Rábukkantam erre az oldalra: You are not allowed to view links. Register or Login Úgy döntöttem, hogy ha másért nem, a RAM felszabadítása miatt frissíteném a radio részét. Magával az 1.66-os szoftverrel az SPB mobilshell 3.5-tel kiegészítve teljesen elégedett vagyok, ezért ezt nem frissíteném.

Már felraktam rá a HSPL-t, letöltöttem a Leo_RADIO_2.15.50.14**-et a mellékelt CustomRUU-val.

Azt szeretném megtudni, hogy a radio frissítése valóban mindent töröl e a HTC-ről, megint szűz, azaz a gyári állapotába kerül mint hardreset-kor és mindet újra kell majd telepítenem? Bízom benne, hogy nem, mert nagyon nagy munka lenne újratelepíteni mindent.

Előre is köszönöm a választ!

A rádió frissítés nem töröl semmit. (kivéve a régi rádiót...)
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető fj8183

• Navigáció / Navigation: Nav N Go iGO 8.3.2.83157
  • PDA: ASUS-A639 & HTC-HD2
  • PDA ROM: ASUS:WM5 - V01.0647.00 WWE 0409. HTC-HD2:1.66.479.2
« Reply #727 Dátum: 2011, 08 05, 22:58:55 »
A rádió frissítés nem töröl semmit. (kivéve a régi rádiót...)
Nagyon szépen köszönöm, ez megnyugtató. Akkor nekiállok  :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #728 Dátum: 2011, 08 06, 00:37:26 »
Nagyon szépen köszönöm, ez megnyugtató. Akkor nekiállok  :)

Ha a plusz RAM miatt csinálod, inkább ne állj neki, mert ahhoz nem elég a rádiót lecserélned.

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #729 Dátum: 2011, 08 08, 08:49:16 »
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ha hosszabb ideig -15-30 perc vagy több- hallgatok a vezetékes headseten a media player-el hang anyagot, vagy hosszan beszéltem telefonon, és ezeket követően bezárom a használt alkalmazást és kihúzom a headset-et újra tárcsáza magától azt a számot amivel utoljára beszéltem.Jelenleg gyári 3.14…-es rom van fent, de főzöttekkel is jelentkezett (2db-ot próbáltam+Task29)
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel?Mi okozhatja vajon?
Köszönöm

Nem elérhető Barny007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Duttys HD2 (Legacy) Cont. WWE; Radio version: 2.15.50.14; RAM size: 576Mb
« Reply #730 Dátum: 2011, 08 10, 20:57:45 »
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ha hosszabb ideig -15-30 perc vagy több- hallgatok a vezetékes headseten a media player-el hang anyagot, vagy hosszan beszéltem telefonon, és ezeket követően bezárom a használt alkalmazást és kihúzom a headset-et újra tárcsáza magától azt a számot amivel utoljára beszéltem.Jelenleg gyári 3.14…-es rom van fent, de főzöttekkel is jelentkezett (2db-ot próbáltam+Task29)
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel?Mi okozhatja vajon?
Köszönöm

Hi, nem tudom mitől lehet, de a Dutty's féle ROM-okban is találkoztam ezzel :(
Ajánlott oldal: You are not allowed to view links. Register or Login :)

Nem elérhető hoozy

• PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #731 Dátum: 2011, 08 10, 20:58:52 »
Én akkor találkoztam ilyen jelenséggel, ha nem fülhallgatót, dugtam be, hanem olyan kábelt, amit erősítő bemenetére csatlakoztattam. Ekkor az FM rádiót is meghülyíti: elkezd magától hangolni.

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #732 Dátum: 2011, 08 11, 12:59:18 »
Hi, nem tudom mitől lehet, de a Dutty's féle ROM-okban is találkoztam ezzel :(
Érdekes amit írsz mert mióta Dutty's rom volt fent azóta csinálja,akkor jelentkezett először ,elötte soha (gyárival azóta is csak néha)
Lehet megint újrahúzom Task29+gyári rommal,hátha

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #733 Dátum: 2011, 08 15, 18:30:07 »
Leszedtem a zip et de ha kicsomizom utána hová kell másolnom a telóra??
Bocs. Csak most néztem ide. Nem. A 3.14zipet a León kell letölteni, és onnan telepíteni.

Nem elérhető bigteddy

• Navigáció / Navigation: wayteq x920bt/ sygice mobile maps 10
  • PDA: samsung galaxy s3
« Reply #734 Dátum: 2011, 09 29, 21:25:38 »
Bocsika lehet hogy mált volt rola szó de nem találtam meg én legalábbis.
A telefon szabad memoriájával van gondom mégpedig nálam eddig mindegy volt hogy milyen tipusu romot tetem fell a hozzá tartozo radio-val ez a méret fixen volt hacsak nem a a rádio nem frisült le, most andriodot probálok de mindig is csak 114 mb tom van valaki tudne e erre valami nemü megoldást?
A romal nincs baj csak a ramal.
"kezdő a témában"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #735 Dátum: 2011, 09 29, 21:59:50 »
Bocsika lehet hogy mált volt rola szó de nem találtam meg én legalábbis.
A telefon szabad memoriájával van gondom mégpedig nálam eddig mindegy volt hogy milyen tipusu romot tetem fell a hozzá tartozo radio-val ez a méret fixen volt hacsak nem a a rádio nem frisült le, most andriodot probálok de mindig is csak 114 mb tom van valaki tudne e erre valami nemü megoldást?
A romal nincs baj csak a ramal.
"kezdő a témában"

Ha kezdo vagy az nem baj:) Mi is azok voltunk egyszer. Itt tudsz olvasgatni a temarol magyarul: You are not allowed to view links. Register or Login
A radio romod ugye 2.15.50.14? Ha nem akkor ezt mindenkeppen frissitsd: You are not allowed to view links. Register or Login

Tovabba sokat segitene ha a forum profilodat az enyemhez hasonloan kitoltened, hogy a keszulekeiden milyen romot radiot stb hasznalsz.

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #736 Dátum: 2011, 09 30, 10:19:30 »
 Srácok,szégyenlem de a tudástár bongészése után sem jutok elobbre.
 3.14 van a készulékeme SPL3.03.000,ugyebár a HSPL telepítéséhez downgradelnem kellene 1.66-ra.
XDArol letoltottem a számomra remélhetoleg megfelelo verziót,de telepítés kozben leáll az "ERROR(294) INVALID VENDER ID" -vel,a fórum bongészése után  ráakadtam erre a hibára,nem hozzávaló ROM-ra hivatkoztatok.
saját ROM:3.14.479.2(04666)WWE                                  letoltott az XDAról:1.66.479.2 WWE East Europe
        RADIO:2.15.50.14
a számokat hasonlítottam ossze és azok ulnek.Sajnos nem találom a HTC oldalán hol tudnám lekérdezni mi megy az enyémre az S/N: alapján sem.
 Próbáljam meg a sima WWE 1.66.405.2-t rányomni?
Elore koszonok minden jó tanácsot!

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #737 Dátum: 2011, 10 01, 18:02:35 »
Srácok,szégyenlem de a tudástár bongészése után sem jutok elobbre.
 3.14 van a készulékeme SPL3.03.000,ugyebár a HSPL telepítéséhez downgradelnem kellene 1.66-ra.
XDArol letoltottem a számomra remélhetoleg megfelelo verziót,de telepítés kozben leáll az "ERROR(294) INVALID VENDER ID" -vel,a fórum bongészése után  ráakadtam erre a hibára,nem hozzávaló ROM-ra hivatkoztatok.
saját ROM:3.14.479.2(04666)WWE                                  letoltott az XDAról:1.66.479.2 WWE East Europe
        RADIO:2.15.50.14
a számokat hasonlítottam ossze és azok ulnek.Sajnos nem találom a HTC oldalán hol tudnám lekérdezni mi megy az enyémre az S/N: alapján sem.
 Próbáljam meg a sima WWE 1.66.405.2-t rányomni?
Elore koszonok minden jó tanácsot!

Helló! tégy fel egy HSPL4-et és olyan SPL-t raksz vissza, amit akarsz, akár 2.08... HSPL nékül csak eredeti romot tudsz feltenni, más nem fog menni. Ha S/N nem találod meg, akkor nagy valószínűséggel Német Vodás...
sok szerencsét
régi időkre:

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #738 Dátum: 2011, 10 02, 07:33:56 »
Helló! tégy fel egy HSPL4-et és olyan SPL-t raksz vissza, amit akarsz, akár 2.08... HSPL nékül csak eredeti romot tudsz feltenni, más nem fog menni. Ha S/N nem találod meg, akkor nagy valószínűséggel Német Vodás...
sok szerencsét
Koszonom a HSPL4 tényleg megoldotta a dolgot,figyelmetlen voltam és valamiért a HSPL2-t hittem a 4-nek!
Viszont ha valki tud egy linket a HTC oldalára,hogy hová tudom beírni  a seriaszámot,azt megkoszonném,mert sehol sem találom,sot az EU oldalon Support sincs. :shock:

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #739 Dátum: 2011, 10 02, 09:02:10 »
Koszonom a HSPL4 tényleg megoldotta a dolgot,figyelmetlen voltam és valamiért a HSPL2-t hittem a 4-nek!
Viszont ha valki tud egy linket a HTC oldalára,hogy hová tudom beírni  a seriaszámot,azt megkoszonném,mert sehol sem találom,sot az EU oldalon Support sincs. :shock:

talán itt is találsz megfelelőt: You are not allowed to view links. Register or Login
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető o0ONeoNO0o

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.66.479.2 HUN
Gyári állapot visszaállítása
« Reply #740 Dátum: 2011, 10 18, 20:42:31 »
Sziasztok!

Olyan gondom volna, hogy szervizbe kell vinni a Leomat, és szükség lenne egy alapos Gyári resetre a garancia megtartása miatt.
Találtam néhány linket, de egy szakavatottabb PDAguru véleménye megnyugatató lenne, hogy mégis melyik válasszam.
Ilyen "bugyuta" kérdések merültek fel bennem, hogy mi volt a gyári SLP, és ROM és honnan fogom ezt megtudni.
A linkek pedig:

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv:
o0ONeoNO0o

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #741 Dátum: 2011, 10 18, 22:16:00 »
Ezt a leírást kövesd: You are not allowed to view links. Register or Login
A htc hivatalos oldaláról letöltött .exe-t használd alapul. Ha kártyáról rakod fel a rendszert (ahogy a linkelt leírásban olvashatod) akkor az legyalulja a HSPL-t, lesz helyette OSPL (originalSPL) és mehet a szerviz.
Ha jól csináltál mindent, akkor a készüléket boot loader módba rakva (ki van kapcsolva a készülék és úgy kapcsolod be, hogy nyomva tartod a hangerő le+bekapcs gombokat) ez a kép kell, hogy fogadjon: You are not allowed to view links. Register or Login
A verziószám eltérhet, a lényeg, hogy CotullaHSPL felirattal NE találkozz.

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
  • PDA ROM: WP7
« Reply #742 Dátum: 2011, 10 28, 22:54:35 »
Ezt a leírást kövesd: You are not allowed to view links. Register or Login
A htc hivatalos oldaláról letöltött .exe-t használd alapul. Ha kártyáról rakod fel a rendszert (ahogy a linkelt leírásban olvashatod) akkor az legyalulja a HSPL-t, lesz helyette OSPL (originalSPL) és mehet a szerviz.
Ha jól csináltál mindent, akkor a készüléket boot loader módba rakva (ki van kapcsolva a készülék és úgy kapcsolod be, hogy nyomva tartod a hangerő le+bekapcs gombokat) ez a kép kell, hogy fogadjon: You are not allowed to view links. Register or Login
A verziószám eltérhet, a lényeg, hogy CotullaHSPL felirattal NE találkozz.

Üdv!

Nekem is ez a problémám, hogy szervizbe kell vinnem a hd2-t, és vissza akarom állítani gyári romra, mert most android van rajta, abban tudnál segíteni, hogy magyarítást hogy tudom rátenni, ha fent van a gyári rom? Mert a számlán az áll, hogy amikor megvettem magyarítás is volt rajta.

Köszi előre is!

Nem elérhető Smash

« Reply #743 Dátum: 2011, 10 29, 09:40:21 »
Szia!

Magyarításhoz nem értek, sosem foglalkoztam vele, mert nem láttam értelmét. Amúgy az e-care szerintem tesz rá, hogy milyen nyelvű rom van rajta, csak a régiónak megfelelő legyen (és persze gyári) + zárt bootloader. Olyan nyelven használod a készüléked, amilyennel akarod.

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #744 Dátum: 2011, 10 29, 10:23:34 »
Szia!

Magyarításhoz nem értek, sosem foglalkoztam vele, mert nem láttam értelmét. Amúgy az e-care szerintem tesz rá, hogy milyen nyelvű rom van rajta, csak a régiónak megfelelő legyen (és persze gyári) + zárt bootloader. Olyan nyelven használod a készüléked, amilyennel akarod.

Köszi a segítséget, és hogy régiónak megfelelő legyen, ahhoz melyiket kell letöltenem a htc oldaláról?

Nem elérhető Smash

« Reply #745 Dátum: 2011, 10 29, 12:45:57 »
Azt, amelyiket engedi tölteni az IMEI számoddal. Ha itthon vetted valahol hivatalosan, számlásan (nem vmi szürkeimport cucc), akkor jó eséllyel sima eu rom kell rá.

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #746 Dátum: 2011, 10 29, 16:19:59 »
Azt, amelyiket engedi tölteni az IMEI számoddal. Ha itthon vetted valahol hivatalosan, számlásan (nem vmi szürkeimport cucc), akkor jó eséllyel sima eu rom kell rá.

A htc oldalán hol találom meg a gyári romokat? Nem látom sehol..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #747 Dátum: 2011, 10 29, 16:50:16 »
A htc oldalán hol találom meg a gyári romokat? Nem látom sehol..

HTC HD2 ROM+magyarítások:

1.66-os gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

3.14-es gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Smash

« Reply #748 Dátum: 2011, 10 29, 17:07:59 »
Mondjuk ha német vodás a készülék akkor ezek pont nem jók. Ettől függetlenül persze rá lehet rakni, csak nem tudom, hogy az e-care beleköt-e.

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #749 Dátum: 2011, 10 29, 19:30:36 »
Mondjuk ha német vodás a készülék akkor ezek pont nem jók. Ettől függetlenül persze rá lehet rakni, csak nem tudom, hogy az e-care beleköt-e.

Speedshopban lett véve a készülék, jó lenne tudni mi volt rajta eredetileg, csak használtan vettem és android volt/van rajta, én is azzal használom.

Ha valaki tudná, hogy melyik rommal árulták ezeket az jó lenne!