2024, 12 19, 00:05:52

Szerző Téma: HD2 gyári ROM-ok  (Megtekintve 196841 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pezus

• PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: i8000NXXJH1
Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #700 Dátum: 2011, 06 17, 13:25:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello!
Én egy olyan magyarítást tudok adni ami letörlődik hardreset után de ez tökéletesen működik, link : You are not allowed to view links. Register or Login
feltelepíted sorba a fájlokat újra indítod, kiválasztod a nyelvet, feltelepíti újraindul és már magyar a nyelv :)
helyes telepítés:
1:sunnysoft_certified.cab
2:HTC_LEO_WM65_5in1_EEU_1_43_479_V03_1.cab
3:HTC_LEO_WM65_5in1_EEU_1_43_479_V03_2.cab
4:CMInternetSharing_exe.CAB
és végül újrainditás.
bármelyikre rákérdez a telefonnak a memóriájába telepísd. Remélem tudtam segíteni ;), sok sikert a telepítéshez. :)

Koszonom szepen megoldodott! Sajnos a kartya-elfogadasos problemam megvan meg task29 utan is, ha esetleg valaki tud ra valamit, azt nagyon megkoszonnem!
Udv

Nem elérhető 2210

• Navigáció / Navigation: Xperia
  • PDA: Xperia
  • PDA ROM: WM 6.5
« Reply #701 Dátum: 2011, 06 17, 14:51:03 »
Hello!
Én egy olyan magyarítást tudok adni ami letörlődik hardreset után de ez tökéletesen működik, link : You are not allowed to view links. Register or Login
feltelepíted sorba a fájlokat újra indítod, kiválasztod a nyelvet, feltelepíti újraindul és már magyar a nyelv :)
helyes telepítés:
1:sunnysoft_certified.cab
2:HTC_LEO_WM65_5in1_EEU_1_43_479_V03_1.cab
3:HTC_LEO_WM65_5in1_EEU_1_43_479_V03_2.cab
4:CMInternetSharing_exe.CAB
és végül újrainditás.
bármelyikre rákérdez a telefonnak a memóriájába telepísd. Remélem tudtam segíteni ;), sok sikert a telepítéshez. :)

Szia!
Jól értem, ez az 1.66-hoz van, ugye?!

Nem elérhető Norbi128

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Htc Hd2+16GB SDhc
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #702 Dátum: 2011, 06 17, 15:58:00 »
Szia!
Jól értem, ez az 1.66-hoz van, ugye?!
Igen, jól látod a dolgot :D .

Nem elérhető 2210

« Reply #703 Dátum: 2011, 06 17, 16:29:54 »
Igen, jól látod a dolgot :D .

:hmm: Értem, a 3.14-hez nincs olyanod, ahol a "szombat" az "szombat"  és nincsennek benne nagy hiányosságok? (Ázsiai  verzió, romcseréket már próbáltam)  :'(

Nem elérhető Norbi128

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Htc Hd2+16GB SDhc
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #704 Dátum: 2011, 06 20, 13:20:05 »
:hmm: Értem, a 3.14-hez nincs olyanod, ahol a "szombat" az "szombat"  és nincsennek benne nagy hiányosságok? (Ázsiai  verzió, romcseréket már próbáltam)  :'(
Elvileg jónak kell lennie a 3.14-hez is, de ha nem próbáld meg ezt: You are not allowed to view links. Register or Login    ott találsz romot és magyarítást is.

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #705 Dátum: 2011, 06 22, 19:35:19 »
Sziasztok!
Itt is megkérdezném,úgy látom használtok  gyári 3.14 romot.
Szerintetek reális az, hogy a gyári 3.14...romban,alapból a memória "Program , Free" mérete csak kb48mega szabad memória a rom felrakása után?? (semmit nem telepítettem rá még...) Ez volt nekem is eredetileg,de jóval többre emlékszem telerakva programokkal is.
(pedig használom a  Task29 is, főzött rommal ok )
Nagyon köszönöm

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #706 Dátum: 2011, 06 23, 08:58:43 »
Sziasztok!
Itt is megkérdezném,úgy látom használtok  gyári 3.14 romot.
Szerintetek reális az, hogy a gyári 3.14...romban,alapból a memória "Program , Free" mérete csak kb48mega szabad memória a rom felrakása után?? (semmit nem telepítettem rá még...) Ez volt nekem is eredetileg,de jóval többre emlékszem telerakva programokkal is.
(pedig használom a  Task29 is, főzött rommal ok )
Nagyon köszönöm

Hello, hányas HSPL-t használsz, szerintem ott lesz a hiba...
régi időkre:

Nem elérhető KTibxx

« Reply #707 Dátum: 2011, 06 23, 10:22:52 »
Hello, hányas HSPL-t használsz, szerintem ott lesz a hiba...
Szia!
2.08 HSPL tettem fel (ki szeretném majd a droidot próbálni-úgy tudom ahhoz a 2.08 HSPL szükséges).
Számomra az az érdekes amiért ezt a lehetőséget elvetettem,mert több 3.14... főzött romot kipróbáltam (jelenleg is ez fut) és hibátlan a memória kezelés.Ezek szerint akkor a hivatalos 3.14-hez vissza kell varázsolnom a 3. 03 spl-t?

Nem elérhető KTibxx

« Reply #708 Dátum: 2011, 06 23, 10:36:56 »
Szia!
2.08 HSPL tettem fel (ki szeretném majd a droidot próbálni-úgy tudom ahhoz a 2.08 HSPL szükséges).
Számomra az az érdekes amiért ezt a lehetőséget elvetettem,mert több 3.14... főzött romot kipróbáltam (jelenleg is ez fut) és hibátlan a memória kezelés.Ezek szerint akkor a hivatalos 3.14-hez vissza kell varázsolnom a 3. 03 spl-t?
...vagy spl4-et

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #709 Dátum: 2011, 06 23, 17:18:56 »
...vagy spl4-et

spl4 nincs, csak spl 3.03 és a gyári  3.14-hez az kell. Amit feljebb írtál az tipikus hiba hspl 2.08-nál.
Ha HSPL kell, akkor abból kell a 4-es verzió.

Sok sikert!
régi időkre:

Nem elérhető KTibxx

« Reply #710 Dátum: 2011, 06 23, 18:09:40 »
spl4 nincs, csak spl 3.03 és a gyári  3.14-hez az kell. Amit feljebb írtál az tipikus hiba hspl 2.08-nál.
Ha HSPL kell, akkor abból kell a 4-es verzió.

Sok sikert!
Igen így értettem :) hspl-ből a 4-es,csak elírtam.Ok köszi a segítséget,majd +is nézem.Köszönöm

Nem elérhető bazsizeg

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13.531.1
« Reply #711 Dátum: 2011, 06 26, 19:54:10 »
Üdv.
Ma raktam fel a gyári 3.14es romot a telefonra, és működik is. Egy US verziós HD2-m van, pár napja vettem, de a magyar nyelv nem akar települni rá. Esetleg tudna valaki ajánlani valami oldalt, ahonnan beszerezhetem, vagy valami egyéb megoldást.
Előre is köszi

Nem elérhető FecLee

• PDA: HD2
  • PDA ROM: 3.14.405.2
« Reply #712 Dátum: 2011, 06 28, 10:58:18 »
Üdv!
Gyári 3.14-es WWE ROM-ra frissítettem... Nincs HSPL (csak gyári SPL 3.03), nincs Android (egyelőre), a készülék még sosem látott főzött romot, nincs magyarítás, mégis van egy hiba...

Az iránytűből eltűnt a "Cél kiválasztása" vagy "Destination" lehetőség (egyáltalán nincs gomb az iránytű alatt), így nem lehet megadni neki célt. A biztonság kedvéért frissítettem a gúgli maps-t (4.1.1-re), de semmi sem változott. Ha vissza teszem az 1.48-as vagy pedig az 1.66-os romot, minden OK, van gomb. Vissza 3.14-re, akkor meg nincs.

Kérlek segítsetek, mert már egy csomó topikot végigböngésztem (remélem elég alaposan), de még csak hasonló problémát sem láttam!
Előre is köszi!
-fec-

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #713 Dátum: 2011, 06 29, 22:24:52 »
Üdv!
Gyári 3.14-es WWE ROM-ra frissítettem... Nincs HSPL (csak gyári SPL 3.03), nincs Android (egyelőre), a készülék még sosem látott főzött romot, nincs magyarítás, mégis van egy hiba...

Az iránytűből eltűnt a "Cél kiválasztása" vagy "Destination" lehetőség (egyáltalán nincs gomb az iránytű alatt), így nem lehet megadni neki célt. A biztonság kedvéért frissítettem a gúgli maps-t (4.1.1-re), de semmi sem változott. Ha vissza teszem az 1.48-as vagy pedig az 1.66-os romot, minden OK, van gomb. Vissza 3.14-re, akkor meg nincs.

Kérlek segítsetek, mert már egy csomó topikot végigböngésztem (remélem elég alaposan), de még csak hasonló problémát sem láttam!
Előre is köszi!
-fec-

Nálam sincs 3.14 alatt "Cél kiválasztása". Bár én ettől tudok aludni. :)

Nem elérhető FecLee

« Reply #714 Dátum: 2011, 06 30, 11:02:41 »
Nálam sincs 3.14 alatt "Cél kiválasztása". Bár én ettől tudok aludni. :)

Örülök, hogy jó az alvókád! :D
Viszont enélkül nem sok értelme van a digitális iránytűnek. Ugyan a térképen kikereshetem koordináta alapján, hogy hol állok én és hol a cél, majd ezeket egymáshoz viszonytva kiderül, hogy milyen irányba kell menni, de nem túl praktikus, nem életszerű.

Szóval, ha valaki tud megoldást erre a problémára, örülnék, ha közkinccsé tenné. Egyébként összehasonlítottam a "DigiCompass.exe" fájlt a 3.14-es és az 1.66-os romokban, valóban van méretbeli eltérés az 1.66-os javára.

Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy miként lehet áttenni a DigiCompass.exe-t abból a romból a mostaniba? Megpróbáltam egyszerűen bemásolni, de mivel a Windows könyvtárban van és rendszerfájl, ezért nem engedte felülírni  :'(

szép napot mindenkinek!

Nem elérhető Attiska

« Reply #715 Dátum: 2011, 06 30, 19:14:16 »
:) Mindenesetre érdekes, én sem látom értelmét annak, hogy kivették. Írtál a HTC-nek, vagy az xda deves fiúknak, hogy most ennek mi az oka?

Örülök, hogy jó az alvókád! :D
Viszont enélkül nem sok értelme van a digitális iránytűnek. Ugyan a térképen kikereshetem koordináta alapján, hogy hol állok én és hol a cél, majd ezeket egymáshoz viszonytva kiderül, hogy milyen irányba kell menni, de nem túl praktikus, nem életszerű.

Szóval, ha valaki tud megoldást erre a problémára, örülnék, ha közkinccsé tenné. Egyébként összehasonlítottam a "DigiCompass.exe" fájlt a 3.14-es és az 1.66-os romokban, valóban van méretbeli eltérés az 1.66-os javára.

Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy miként lehet áttenni a DigiCompass.exe-t abból a romból a mostaniba? Megpróbáltam egyszerűen bemásolni, de mivel a Windows könyvtárban van és rendszerfájl, ezért nem engedte felülírni  :'(

szép napot mindenkinek!

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #716 Dátum: 2011, 06 30, 19:51:23 »
Ezt próbáltad? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 2210

« Reply #717 Dátum: 2011, 06 30, 19:59:49 »
Ezt próbáltad? You are not allowed to view links. Register or Login
Most fogom kipróbálni!  :D Köszönöm!

Nem elérhető FecLee

« Reply #718 Dátum: 2011, 06 30, 21:54:39 »
:) Mindenesetre érdekes, én sem látom értelmét annak, hogy kivették. Írtál a HTC-nek, vagy az xda deves fiúknak, hogy most ennek mi az oka?

Egyelőre csak a SpeedShop-ot és az E-caret hívtam. Az első helyen nem tudtak segíteni. Az utóbbiak annyit ígértek, hogy péntekre megpróbálnak összeszedni néhány infót az esettel kapcsolatban, szóval holnap hívom őket újra.

Egy újabb "kényelmetlen" megoldást is felfedeztem. Az előző verziókban ha bekapcsoltam a kamerát (akár fotó, akár video módban), ott pedig a vakut automatáról folyamatosra állítottam, akkor gyakorlatilag lámpaként lahetett használni a masinát. Ebben a romban pedig hiába állítom folyamatosra a vakut, akkor is csak a fotó készítésének pillanatában villan. Ez kétszeresen is rossz, mert azon felül, hogy nem lehet lámpaként használni, sok esetben a fotó készítést is lehetetlenné teszi. Sokszor volt, hogy pl. sötétben ha automatán volt, nem lehetett normális képet készíteni, mert nem tudott fókuszálni rendesen a gyenge fényviszonyok miatt, valamint nem lehetett a megfelelő helyre irányítani a készüléket (azaz beállítani a megfelelő képkivágást). A végeredmény pedig használhatatlan kép volt. Ha folyamatosra állítottam a vakut, akkor természetesen ezeket ki lehetett küszöbölni. Szerencsére video módban meghagyták a folyamatos vaku módot akkor is, amikor nincs felvétel, szóval nem vették el teljesen a zseblámpámat  :D

Ettől függetlenül nem tud valaki olyan progit, amivel külön is (tehát a kamera vagy fotó progi elindítása nélkül!) be lehet kapcsolni a ledet?

Nem elérhető Attiska

« Reply #719 Dátum: 2011, 06 30, 22:36:29 »
Egyelőre csak a SpeedShop-ot és az E-caret hívtam. Az első helyen nem tudtak segíteni. Az utóbbiak annyit ígértek, hogy péntekre megpróbálnak összeszedni néhány infót az esettel kapcsolatban, szóval holnap hívom őket újra.

Egy újabb "kényelmetlen" megoldást is felfedeztem. Az előző verziókban ha bekapcsoltam a kamerát (akár fotó, akár video módban), ott pedig a vakut automatáról folyamatosra állítottam, akkor gyakorlatilag lámpaként lahetett használni a masinát. Ebben a romban pedig hiába állítom folyamatosra a vakut, akkor is csak a fotó készítésének pillanatában villan. Ez kétszeresen is rossz, mert azon felül, hogy nem lehet lámpaként használni, sok esetben a fotó készítést is lehetetlenné teszi. Sokszor volt, hogy pl. sötétben ha automatán volt, nem lehetett normális képet készíteni, mert nem tudott fókuszálni rendesen a gyenge fényviszonyok miatt, valamint nem lehetett a megfelelő helyre irányítani a készüléket (azaz beállítani a megfelelő képkivágást). A végeredmény pedig használhatatlan kép volt. Ha folyamatosra állítottam a vakut, akkor természetesen ezeket ki lehetett küszöbölni. Szerencsére video módban meghagyták a folyamatos vaku módot akkor is, amikor nincs felvétel, szóval nem vették el teljesen a zseblámpámat  :D

Ettől függetlenül nem tud valaki olyan progit, amivel külön is (tehát a kamera vagy fotó progi elindítása nélkül!) be lehet kapcsolni a ledet?

Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak.

A ledes problémádat ismét csak megerősíteni tudom. :)  Külső programként én erre a célra az 1.66-nál a TorchButtont használtam.

Nem elérhető FecLee

« Reply #720 Dátum: 2011, 07 01, 01:07:25 »
Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak.

A ledes problémádat ismét csak megerősíteni tudom. :)  Külső programként én erre a célra az 1.66-nál a TorchButtont használtam.

Köszi a tippet. Már ki is próbáltam a TorchButtont és jó. Még1x köszi

Nem elérhető tyler82

• PDA ROM: 3.14.405.2 04666 WWE
« Reply #721 Dátum: 2011, 07 06, 13:43:05 »
I would like to put onto my phone hungarian windows 6.5
how can i do that??
I have brought just now this brand new phone. Factory unlocked.
My phone details:
PN 99HJY002 00
ROM 3.14.405.2 (04666) WWE
Manila 2.5.20181527.0
OS version 5.2.21913 21913.5.0.94
My laptop has Windows 7

If i want different language OS to put onto my device is it neccesarry to change the ROM? My ROM version is 3.14.405.2 (04666) WWE and i want hungarian language onto my phone.
Or is it enough just put an other OS to install wich is hungarian?

bocsi de írtam másik fórumba is ott angolt használnak, csak lusta voltam fordítani. :)

Nem elérhető tyler82

• PDA ROM: 3.14.405.2 04666 WWE
« Reply #722 Dátum: 2011, 07 06, 19:43:14 »
A magyarítás itt található a 3.14-hez. Akinek kellene: You are not allowed to view links. Register or Login
Leszedtem a zip et de ha kicsomizom utána hová kell másolnom a telóra??

Nem elérhető Attiska

« Reply #723 Dátum: 2011, 07 09, 13:04:44 »
Üdv!

Itt van a megoldás az iránytűs problémára. Nem próbáltam ki, de a hozzászólásokat elolvasva működik.

Nem elérhető szaharin

• PDA ROM: 2.1
« Reply #724 Dátum: 2011, 08 01, 20:32:22 »
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.Felraktam egy új gyári romot mert állandóan elindult a navipanel és nem tudtam semmit csinálni vele.a hard reset nem oldotta meg.az uj rom azt csinálja hogy ha telefonálok akkor egyből kihangosítja.Megpróbáltam még egyszer feltenni de nem ismeri fel a gép az usb t.:S mi lehet a gond?vagy a megoldás az usb re.belemegyek a beállításba USB to pc beállításba ott activesync en van és engedélyezve van a fast data és a gépről töltés.valakinek van ötlete?