2024, 12 19, 00:06:37

Szerző Téma: HD2 gyári ROM-ok  (Megtekintve 196842 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #675 Dátum: 2011, 05 24, 09:55:59 »
Ha mondjuk ragaszkodnék a WWE romhoz (nem akarom a vodás 3.14-et felrakni), akkor hspl4 fel a készülékre, usb összedug device center vagy mifene és simán indítom a gépről a 3.14 WWE exe-jét. A folyamat lezárultával pedig az új rom visszarakja a hozzá tartozó spl-t. Jó az eszmefuttatás? :)

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #676 Dátum: 2011, 05 24, 14:59:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mondjuk ragaszkodnék a WWE romhoz (nem akarom a vodás 3.14-et felrakni), akkor hspl4 fel a készülékre, usb összedug device center vagy mifene és simán indítom a gépről a 3.14 WWE exe-jét. A folyamat lezárultával pedig az új rom visszarakja a hozzá tartozó spl-t. Jó az eszmefuttatás? :)

Majdnem. Ez a kört már párszor eljátszottuk. Használd az alábbi linket és mindent meg tudsz, ami hozzá kell:

Sok sikert!
régi időkre:

Nem elérhető Smash

« Reply #677 Dátum: 2011, 05 24, 15:16:20 »
Nézegettem ezt az oldalt már sokat, de ami nekem pont lényeges lenne az nem derül ki. Illetve annyival érdemes lenne talán kiegészíteni, hogy (egyéb források szerint) ha memóriakártyáról megy az update custom_ruu.nbh => leoimg.nbh segítségével, akkor így felülírja a korábbi hspl-t a frissítés míg az usb-n keresztül történő frissítés elvileg nem. Sokat mondjuk nem spórolunk vele :).

Nem elérhető nbee

« Reply #678 Dátum: 2011, 05 24, 17:34:11 »
Nézegettem ezt az oldalt már sokat, de ami nekem pont lényeges lenne az nem derül ki. Illetve annyival érdemes lenne talán kiegészíteni, hogy (egyéb források szerint) ha memóriakártyáról megy az update custom_ruu.nbh => leoimg.nbh segítségével, akkor így felülírja a korábbi hspl-t a frissítés míg az usb-n keresztül történő frissítés elvileg nem. Sokat mondjuk nem spórolunk vele :).

hm, Tarsy szívesen fogad javaslatokat, de mielőtt posztolsz, olvass át mindent részletesen. Amit feljebb írsz igaz, de van más alternatíva, ami viszont le van írva az oldalon. Szóval kérlek, olvass utána, emészd meg, majd ha még mindig nem világos, akkor tedd a fel az egyértelmű kérdésed...
Mások munkáját inkább dicsérni illik, és nem leszólni...
Szép napot!
régi időkre:

Nem elérhető Smash

« Reply #679 Dátum: 2011, 05 24, 19:38:54 »
Félreértés ne essék, egyáltalán nem szólom le. Sőt, nagyon is jó, hogy van egy ilyen oldal, ráadásul magyarul. Viszont a számomra lényeges kérdésre ott nem találok választ, ami pedig még mindig az lenne, hogy egy HD2-re hogyan lehet pontosan (illetve érdemes-e) más régiós, de GYÁRI romot feltenni. A kérdés pedig abból adódik, hogy az általam boltban újonan vett készüléken 1.66-os WWE, azaz EastEurope rom van annak ellenére, hogy a htc oldalán serial number szerint német vodás rom való hozzá.

Nem elérhető Smash

« Reply #680 Dátum: 2011, 05 24, 20:13:19 »
Közben jelentem, hogy hiába tettem fel a hspl 3.03-at, sd kártyáról nem kúszott fel a 3.14-es WWE, csodálatos not allow meg code error hibaüzenetekkel befosott és visszalépett bootloaderbe. Most úgy néz ki a vodás felmegy. Innentől kezdve egyre jobban érdekel, hogy hogyan lehetett rajta 1.66-os WWE.

Nem elérhető nbee

« Reply #681 Dátum: 2011, 05 25, 09:25:03 »
Közben jelentem, hogy hiába tettem fel a hspl 3.03-at, sd kártyáról nem kúszott fel a 3.14-es WWE, csodálatos not allow meg code error hibaüzenetekkel befosott és visszalépett bootloaderbe. Most úgy néz ki a vodás felmegy. Innentől kezdve egyre jobban érdekel, hogy hogyan lehetett rajta 1.66-os WWE.

Használj HSPL4-et és szivasdd magad. Egyszerűen csak rakd bootloader módba dug fel a kábelt, várj amíg USB felirat megjelenik és tedd fel az általad kiválasztott ROM-t. Majd ugyan ezzel a módszerrel zárd is vissza, ha még van garanciád.

Nekem is GER Vodás a telefonom, hazai boltban vettem, hazai 2éves gyári garival. Mindenki felteszi a kezét, hogy került rá WWE és tört magyarítás. Azt mondták, hogy vigyem be a e-carebe, ott felteszik nekem azt, amit akarok :D Természetesen nem vagyok rászorulva....
régi időkre:

Nem elérhető Smash

« Reply #682 Dátum: 2011, 05 25, 11:49:23 »
Köszi, azóta sikerült felrakni a 3.14 WWE-t (a vodás egyrészt csak német volt és a német tudásom khm... hát nem az igazi, másrészt nem tetszett a sok vodás marhaság). Egyébként a régiónak nem megfelelő szoft jár garanciavesztéssel (még garis a készülék és hát sose tudni)? Természetesen frissítés után visszaraktam a gyári SPL 3.03-at a HSPL4 progival.
Egy érdekes észrevétel a HSPL4-gyel kapcsolatban: telepítés közben leírja, hogy az egyetlen út a HSPL eltávolítására az az, hogyha sd kártyáról visszaraksz egy eredeti, gyári romot. Ehhez képest ugye választási lehetőség van HSPL vagy O(riginal)SPL visszarákására és - legalábbis látszólag - jól is működik. Na most akkor ez hogy is van?

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
« Reply #683 Dátum: 2011, 06 08, 16:28:24 »
Sziasztok! Szeretném a Leómra visszatenni az eredeti WWE 6.5-t, amit itt You are not allowed to view links. Register or Login elméletileg megtaláltam. A World Wide English (WWE) 1.66.405.2 -t.
Az original SPL-t hol találom? Ezek között?: You are not allowed to view links. Register or Login
A HSPL 2.08 lenne az?
Az újratelepítés pedig ez lenne: 1. SPL, 2. task29, 3. Radio rom 2.15.50.14. , 4. Magldr 1.13, és 4. World Wide English (WWE) 1.66.405.2 ? Gondolom ezután kell magyarítani ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha valahol le van írva, akkor ott szívesen utánaolvasnék... Kösz a segítséget előre is. :ok:

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #684 Dátum: 2011, 06 08, 16:42:17 »
Sziasztok! Szeretném a Leómra visszatenni az eredeti WWE 6.5-t, amit itt You are not allowed to view links. Register or Login elméletileg megtaláltam. A World Wide English (WWE) 1.66.405.2 -t.
Az original SPL-t hol találom? Ezek között?: You are not allowed to view links. Register or Login
A HSPL 2.08 lenne az?
Az újratelepítés pedig ez lenne: 1. SPL, 2. task29, 3. Radio rom 2.15.50.14. , 4. Magldr 1.13, és 4. World Wide English (WWE) 1.66.405.2 ? Gondolom ezután kell magyarítani ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha valahol le van írva, akkor ott szívesen utánaolvasnék... Kösz a segítséget előre is. :ok:

Ha feltolsz egy SPL-t, task 29 sem fog menni és a radiofrissítés sem. Ha androidot használtál eddig, akkor a radiod már valszeg az említett 2.15.50.14 verzió, szóval az sem kell.
Így ahogy van, hspl van rajta ugye, akkor task29, feltolod a gyári romot 3.14-es wwe vagy 1.66, hspl telepítővel pedig telepítéskor SPL-t választasz (2.08 pl), ha szükséged van az eredeti spl-re (gondolo mszervizbe megy, akkor csináltam én ugyanezt :D).
Windows mobile-hoz nem kell magldr, csak androidhoz meg wp7hez.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #685 Dátum: 2011, 06 08, 16:47:59 »
Ha feltolsz egy SPL-t, task 29 sem fog menni és a radiofrissítés sem. Ha androidot használtál eddig, akkor a radiod már valszeg az említett 2.15.50.14 verzió, szóval az sem kell.
Így ahogy van, hspl van rajta ugye, akkor task29, feltolod a gyári romot 3.14-es wwe vagy 1.66, hspl telepítővel pedig telepítéskor SPL-t választasz (2.08 pl), ha szükséged van az eredeti spl-re (gondolo mszervizbe megy, akkor csináltam én ugyanezt :D).
Windows mobile-hoz nem kell magldr, csak androidhoz meg wp7hez.
Ok. :ok: Köszi
Eljutottam a _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_WWE_1.66.405.2_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship, vagyis a rom telepítéséig, de a fekete hátterű HTC feliratnál 0% megakadt a dolog... Ez meddig tart elméletileg?
Amit csináltam: task29, radio rom(biztos ami biztos), SPL 2.08, és most jönne a rom, de semmi... :(

Nem elérhető Banderas76

« Reply #686 Dátum: 2011, 06 08, 17:12:32 »
Oké. Rossz volt a sorrendem. Hspl2-re a WWE, és amikor végzett vissza az SPL 2.08. Köszi TaRsY.  :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #687 Dátum: 2011, 06 08, 19:17:35 »
Minden jó lett, activesync-el sikerült a magyar nyelvet is feltennem, csak egy gubanc van most már. Hogyan lesz magyar?  :hmm: A location bekapcsolva, a locale&text-nél a regional Hungarian-ra állítva, de ettől nem lett magyar. Újraindítottam, és maradt angol. Van valakinek 5lete?
Ezeket raktam fel:
1.66-os gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #688 Dátum: 2011, 06 08, 20:49:12 »
Azután hogy feltetted a magyarítást, kell egy HR.

Sent from my Blade using Tapatalk

Nem elérhető Banderas76

« Reply #689 Dátum: 2011, 06 08, 22:04:17 »
Azután hogy feltetted a magyarítást, kell egy HR.

Köszi a tippet, megvolt, de semmi. Megpróbálom a másik párosítást:
3.14-es gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login
Talán ezek beválnak...

Nem elérhető Banderas76

« Reply #690 Dátum: 2011, 06 09, 00:48:40 »
Köszi a tippet, megvolt, de semmi. Megpróbálom a másik párosítást:
3.14-es gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login
Talán ezek beválnak...
Ez is megtörtént, és semmi. Végigfut a magyarítás telepítése, újraindul a Leó, kiírja hogy az Update megtörtént, és ennyi. Hard reset után indul, és angol. Régió magyarra állítva, de angol.  :(

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #691 Dátum: 2011, 06 09, 01:17:16 »
Ha ezt szerint csinálsz mindent akkor jónak kellene lenni.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #692 Dátum: 2011, 06 09, 01:30:07 »
Ha ezt szerint csinálsz mindent akkor jónak kellene lenni.

Köszi, de már megoldódott.:) Találtam az interneten egy 3.14magyar.zip-et, ami rögtön magyarította teljesen, egy újraindítás után. :D :taps:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #693 Dátum: 2011, 06 09, 10:08:09 »
Köszi, de már megoldódott.:) Találtam az interneten egy 3.14magyar.zip-et, ami rögtön magyarította teljesen, egy újraindítás után. :D :taps:
A magyarítás itt található a 3.14-hez. Akinek kellene: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pezus

• PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: i8000NXXJH1
« Reply #694 Dátum: 2011, 06 14, 20:53:27 »
Nekem a kovetkezo problemam lenne: 1.66 sw volt rajta magyaritva, kapott 3.14-et szepen rament az itteni magyaritas. Viszont a nevjegyzekben ha kivalasztottunk 1 nevet es bele akartunk lepni, nem nyitotta meg az adatlapot, ambar ezzel a sw-rel legalabb kuldott mms-t vodan, az 1.66-tal nem ment. Most visszaraktam az 1.66-ot, ra is megy a magyaritas, ujraindul, majd hard reset utan jo sokat malmozik vegul valami hibaval elszall, termeszetesen nem is lesz magyar....  :'( Ez miert lehet?

Nem elérhető nbee

« Reply #695 Dátum: 2011, 06 15, 08:58:41 »
Nekem a kovetkezo problemam lenne: 1.66 sw volt rajta magyaritva, kapott 3.14-et szepen rament az itteni magyaritas. Viszont a nevjegyzekben ha kivalasztottunk 1 nevet es bele akartunk lepni, nem nyitotta meg az adatlapot, ambar ezzel a sw-rel legalabb kuldott mms-t vodan, az 1.66-tal nem ment. Most visszaraktam az 1.66-ot, ra is megy a magyaritas, ujraindul, majd hard reset utan jo sokat malmozik vegul valami hibaval elszall, termeszetesen nem is lesz magyar....  :'( Ez miert lehet?

Ha már ide oda cseréled a ROM-okat előtte nem árt egy TASK29-et is lefuttatni.  Csodákra képes...
régi időkre:

Nem elérhető pezus

« Reply #696 Dátum: 2011, 06 15, 15:57:32 »
Ha már ide oda cseréled a ROM-okat előtte nem árt egy TASK29-et is lefuttatni.  Csodákra képes...

Koszonom, mar probalom is...Amugy par hd2-t csinaltam mar, de soha nem volt ilyen bajom. Ha mar itt tartunk van 1 regi megoldatlan problemam. Adott 1 masik hd2. Sima wm volt rajta, mukodott minden kartyaval. A tulaj rakott ra androidot es allitolag csak pannonnal hasznalta, de kesobb nem ment se tre-vel se vodkaval. visszaraktuk ra a windows-t, de semmi. Azota ujra volt rajta android, de ugyanaz a helyzet. Elfogadni elfogadja a kartyat, de halozatra nem all vele. Pannonon gyonyoruen megy.Esetleg ezen is segithet a task29?

Nem elérhető Barny007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Duttys HD2 (Legacy) Cont. WWE; Radio version: 2.15.50.14; RAM size: 576Mb
« Reply #697 Dátum: 2011, 06 16, 06:13:15 »
Koszonom, mar probalom is...Amugy par hd2-t csinaltam mar, de soha nem volt ilyen bajom. Ha mar itt tartunk van 1 regi megoldatlan problemam. Adott 1 masik hd2. Sima wm volt rajta, mukodott minden kartyaval. A tulaj rakott ra androidot es allitolag csak pannonnal hasznalta, de kesobb nem ment se tre-vel se vodkaval. visszaraktuk ra a windows-t, de semmi. Azota ujra volt rajta android, de ugyanaz a helyzet. Elfogadni elfogadja a kartyat, de halozatra nem all vele. Pannonon gyonyoruen megy.Esetleg ezen is segithet a task29?

IGEN! Minden ROM telepítés előtt Task29!
Ajánlott oldal: You are not allowed to view links. Register or Login :)

Nem elérhető pezus

« Reply #698 Dátum: 2011, 06 16, 22:13:29 »
Most akkor melyik is a jo magyaritas 1.66-ra? A Sunnysoftos, vagy az interwritre-os? Kezdek begolyozni ettol, pedig parszor csinaltam mar. Valaki lenne olyan kedves belinkelni 1 tuti jo 1.66ra valo magyart, mert van mar 1-2 letoltott, de valahogy nem megy most....  Es jol emlekszem, hogy hardr. utan majd ki kell valasztani a nyelvet? Elnezest a looserkedesert, de valamiert most benazom.  :(
koszi

Nem elérhető Norbi128

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Htc Hd2+16GB SDhc
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #699 Dátum: 2011, 06 17, 07:37:08 »
Most akkor melyik is a jo magyaritas 1.66-ra? A Sunnysoftos, vagy az interwritre-os? Kezdek begolyozni ettol, pedig parszor csinaltam mar. Valaki lenne olyan kedves belinkelni 1 tuti jo 1.66ra valo magyart, mert van mar 1-2 letoltott, de valahogy nem megy most....  Es jol emlekszem, hogy hardr. utan majd ki kell valasztani a nyelvet? Elnezest a looserkedesert, de valamiert most benazom.  :(
koszi
Hello!
Én egy olyan magyarítást tudok adni ami letörlődik hardreset után de ez tökéletesen működik, link : You are not allowed to view links. Register or Login
feltelepíted sorba a fájlokat újra indítod, kiválasztod a nyelvet, feltelepíti újraindul és már magyar a nyelv :)
helyes telepítés:
1:sunnysoft_certified.cab
2:HTC_LEO_WM65_5in1_EEU_1_43_479_V03_1.cab
3:HTC_LEO_WM65_5in1_EEU_1_43_479_V03_2.cab
4:CMInternetSharing_exe.CAB
és végül újrainditás.
bármelyikre rákérdez a telefonnak a memóriájába telepísd. Remélem tudtam segíteni ;), sok sikert a telepítéshez. :)