0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
vertex Köszi! Csak ez nem magyar, nemtudnád elküldeni emailbe? Vagy bővebb infót írni.
tegnap érkezett meg amerikából az új HD2-m és azt szeretném megkérdezni, hogy miért jobb a 3.14es rom mint a 2.13as és mi a különbség? jah, és hogy tudnám felvarázsolni erre a csodamasinára a magyarítással együtt?
Errefelé kevés tapasztalatunk van amerikai JD2-vel, de szerintem nem passzol rá a WWE ROM, ahogy a magyarítás se.
köszi a választ. eu változaton hogy kell romot frissíteni?
Hello!Végre megtaláltam honnan származik a telom.. Németország!Kérdésem:Ha a német oldalról letöltöm a ROM frissítést (meg vannak adva milyen nyelvek vannak benne, persze magyar nincs)Honnan tudok rendes magyarítást szerezni hozzá?
Szóval ha alapból német a telom (magyar menüvel) akkor nem tudom frissíteni gyárival a ROM-ot?Mi az a Gold Card?
És a Goldcard egy program vagy mi? hol tudom beszerezni?
Jól értem, hogy ha van GoldCard-om akkor akár a magyar HTC oldalról letölthetem a legújabb frissítést és akár magyarítást is?
Még egy kérdés jutott eszembe.Ezt a ROM-ot magyarítással úgy ahogy van (ahogy vettem) hogy tudom leszedni/lementeni, hogy ha valami nem stimmel vissza tudjam tenni?
A német oldalon és az angol oldalon is elfogadja az S/N számomat. Ott a legújabb frissítés 12.15-i. De mellé van zárójelben írva hogy vodafone. Ha azt telepítem, fog működni magyar szolgáltatónknál?
Ezt a ROM-ot magyarítással úgy ahogy van (ahogy vettem) hogy tudom leszedni/lementeni, hogy ha valami nem stimmel vissza tudjam tenni?
A jelenlegi ROM-od legalább annyira tákolmány, mint amivel most próbálkozunk.
szóval honnan tudom beszerezni ezt a goldcard fájlt? tud segíteni ebben valaki?
XDA HD2-es szekciójában van egy téma, ahol igényelhetsz. Az adott microSD-hez készül, így a miénk neked nem jó, tehát nem tudunk kölcsönözni.Szerintem leírást is találsz ott hozzá, de itt nálunk is csinált valaki magyar verziót kb. egy éve. Előre is gratulálunk, ha megtalálod.
Sziasztok. Segítsetek ligyszi, hogy lehet egyszerű laikusnak a kártya CID-jéhez jutni ?? Van rá valami program vagy miegymás ? Köszönöm a segítséget.