Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a nálam sokkal tapasztaltabb htc hd2 használóktól!
Röviden a történet:
Feltettem a HSPL2- tőt és vele egy főzött romot. Az eredeti rom ez volt:1.66.479.2 (76641) WWE
Ma kipróbáltam, hogy visszaállítom a gyári verziót az alábbi romból:
RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe
Készítettem egy flasghing card-ot (fat32 formatálással), rámásoltam az RUU_signed.nbh-t. Átneveztem leoimg.nbh-nak. Elindítottam a hd2-t. Lefutott az update. Kivettem az akksit majd újraindítottam.
Ekkor jött a meglepi: háromszögben felkiáltójel. A piros zöld kék bootloaderben az alábbiakat írta ki: RUUNBH
PB81100 HX-BC
SPL-1.42.0000 XE
MicroP(LED) 0x05
MicroP(TOUCH) 0x50
Upgrade ROM code error
Please try again
Nos megpróbáltam újra a memóriakártyával, de nem indult el és az alábbiakat írta ki:
00028002
not allow
majd bootloader képernyő:
HX-BC
SPL-1.42.0000 XE
MicroP(LED) 0x05
MicroP(TOUCH) 0x50
és más semmi
Nem tudom mi lehet a gond!
Remélem nem vágtam haza a hd2-met.
A segítségeket előre is köszönöm!
azt hittem, a nálam jobban értők majd ötletelnek valamit, de mivel nem, így én próbálok:
- amit szerintem rosszul csináltál - ha jól értem a szöveget - hogy az akkut kivetted, mielőtt felállt volna a gyári program.
- én azt tenném a helyedben, hogy a számítógépemről próbálnám meg helyreállítani a dolgokat. Magyarán futtasd onnan a gyári 1.66-ost. (...én egyébként soha nem telepítettem kártyáról, mert laptopról sokkal egyszerűbb...nekem.) Tehát tedd bootloaderbe, kösd össze a számítógéppel és ha a kijelzőn(HD2) megjelenik alul az USB felirat, akkor indítsd el onnan az 1.66-ot.
Jelzem, nekem soha nem volt ilyen problémám, csak találgatok és ötletelek.
Amit eddig írtam, azzal rontani biztosan nem fogsz a helyzeteden, - de lehet, hogy megsegít.