Nekem olyan problémám van 3.14 gyárival hogy a kamera appnál hiába kapcsolom be folyamatosra a flashlight-ot, nem világít. Ha fényképezek akkor villanik, de nincs folyamatos mód. Viszont pl TorchButton megy rendesen.
@vertex: skinezés alatt mit értessz? nekem az alap bg02 szokott lenni a háttér minden tabon (az a fekete méhsejt alapú) és a DINIK féle taskbar 1.5-ös változata van fenn valamint CHT 1.8.5. Ikonokat rendszeresen cserélek. Tegnap előtt a ROM frissítés után 3x volt HR mert miután minden szokásos cuccot feltettem egy restart után nem futott semmi (nincs digitálisan aláírva hibával) A registry tweakjeim közül kivettem párat azóta kifogástalanul működik.
Pl. a Dinik skinjeit (Dialer/Calc/Kboard, taskbar...), Advanced Home Tab, CHTEditor és CoOkie...stb. Úgy látom, nálam a JWMD Icon Changertől döglik be vmiért. Először azt gondoltam, hogy a CryptoStorage, vagy a PI10 a hibás, de más buildre tolva semmi gond velük. Mivel szinte az összes ikont cserélni szoktam, most is végig csináltam, de nem csak fagyott tőle, hanem egy idő után már szinkronizálni sem tudtam a W7/Mobil eszközközponttal. A Registy buherákig, tweak-ekig már el sem jutottam. (visszaraktam az 1.74 voda-s változatot, most minden rendben.)