2024, 12 22, 04:38:47

Szerző Téma: HD2 gyári ROM-ok  (Megtekintve 196974 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető david91

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Tg01
  • PDA ROM: Mirom8
Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #400 Dátum: 2010, 10 21, 20:46:59 »
Sziasztok

Én is felraktam a 3.14-es romra az interwrite-ot és nem működött a telefonkönyv és az sms-ek nem látszottak a sense felületen, plusz egyszer úgy kifagyott, hogy be sem lehetett kapcsolni. Még hardresetnél is csak néhány pillanatra felvillant a fehér képernyő és kész. Töltőre raktam és végül bekapcsolt újraraktam a 3.14-et és azóta tökéletes. Úgyhogy az 1.66-os magyarítással senki ne kísérletezzen. A legtöbb sense skinnel is ez a helyzet sajnos, instabillá teszi a hd2-őt.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #401 Dátum: 2010, 10 22, 10:00:52 »
Aki felrakta a 3.14-es ROM-ot megnézhetné hogy tényleg 3.03-as lesz-e az SPL verzió. :)

Nem elérhető Joe Vasquez

• PDA: HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1(71294) WWE
« Reply #402 Dátum: 2010, 10 22, 10:16:23 »
Üdv!

Tehát a 3.14-es rom sence felülete összeveszik a magyarítással.
1. feltenném a 3.14-es romot
2. feltenném a SPB Mobile Shellt(nekem ez jött be, mindig ezt használom)
3. feltenném a IWPRO_HU_HTC-Leo_100_11251.exe magyarítást (szinkronizált állapotban a PC-n keresztül)
4. softreset után már nem a sence felület indul el hanem a SPB Mobile Shell 
A magyarítást innen lehet lehúzni:
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt írja 14 napos demo és hogy a 1.48, 1,66 romot támogatja.

Próbálja ki valaki! Sok sikert !
Bye: Joe

Sziasztok

Én is felraktam a 3.14-es romra az interwrite-ot és nem működött a telefonkönyv és az sms-ek nem látszottak a sense felületen, plusz egyszer úgy kifagyott, hogy be sem lehetett kapcsolni. Még hardresetnél is csak néhány pillanatra felvillant a fehér képernyő és kész. Töltőre raktam és végül bekapcsolt újraraktam a 3.14-et és azóta tökéletes. Úgyhogy az 1.66-os magyarítással senki ne kísérletezzen. A legtöbb sense skinnel is ez a helyzet sajnos, instabillá teszi a hd2-őt.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #403 Dátum: 2010, 10 22, 11:04:21 »
Aki felrakta a 3.14-es ROM-ot megnézhetné hogy tényleg 3.03-as lesz-e az SPL verzió. :)
Nos, akkor megválaszolom magamnak, hátha mást is érdekel. A 3.14-es ROM felteszi a 3.03-as SPL-t. Viszont ha visszatesszük az 1.66-os ROM-ot az visszarakja az 1.42-es SPL-t.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #404 Dátum: 2010, 10 22, 11:26:42 »
Nos, akkor megválaszolom magamnak, hátha mást is érdekel. A 3.14-es ROM felteszi a 3.03-as SPL-t. Viszont ha visszatesszük az 1.66-os ROM-ot az visszarakja az 1.42-es SPL-t.

köszönjük az információt!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #405 Dátum: 2010, 10 22, 12:54:46 »
Érdekes, most hogy visszatettem az 1.66-ot, nem megy fel a magyarítás a Sunnysoft oldalán ami van, állandóan azt mondja hogy a "A fájlok megváltoztak" és nem települ. Pedig eddig mindig felment Vista 32bit alól. :hmm:  >:(
Lehet valamit a 3.14 változtatott ?  >:( Na megyek melózni. Holnap nekiengedek egy Task29-et.

Nem elérhető stevebrutal

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #406 Dátum: 2010, 10 24, 01:02:27 »
Sziasztok !

2. napja vagyok tulajdonosa egy ilyen kütyünek...

Nekiugrottam az új 3.14-es gyári rom frissítésének
Felment ahogy kell, nem volt hiba.
Mozgatta a fantáziámat a magyar nyelv felpakolása.
És úgy nézem sikeresen magyarítottam......
Következőket követtem el !
A rom feltelepítését követően feltettem az 1.66-os magyar nyelvi csomagot.
Ez nem nagyon eredményezett semmit sem, ekkor egy másik magyarítási packból feltettem ezt :

1.HTC-Leo-5_OEM_IW100hu.armv4

Majd újraindul a cucc és már megy is a magyar nyelv mint a szél.....

Sok sikert !

Nem elérhető stevebrutal

« Reply #407 Dátum: 2010, 10 24, 01:31:12 »
Sziasztok !

2. napja vagyok tulajdonosa egy ilyen kütyünek...

Nekiugrottam az új 3.14-es gyári rom frissítésének
Felment ahogy kell, nem volt hiba.
Mozgatta a fantáziámat a magyar nyelv felpakolása.
És úgy nézem sikeresen magyarítottam......
Következőket követtem el !
A rom feltelepítését követően feltettem az 1.66-os magyar nyelvi csomagot.
Ez nem nagyon eredményezett semmit sem, ekkor egy másik magyarítási packból feltettem ezt :

1.HTC-Leo-5_OEM_IW100hu.armv4

Majd újraindul a cucc és már megy is a magyar nyelv mint a szél.....

Sok sikert !

Mindenki csak saját felelősségre próbálkozzon, ide összepakoltam a cuccost !
Az 1.66 nyelvi fájl vista vagy win7 alatt xp kompatibilis módban fut rendszergazdaként !!!!!

link : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #408 Dátum: 2010, 10 24, 11:06:40 »
Érdekes, most hogy visszatettem az 1.66-ot, nem megy fel a magyarítás a Sunnysoft oldalán ami van, állandóan azt mondja hogy a "A fájlok megváltoztak" és nem települ. Pedig eddig mindig felment Vista 32bit alól. :hmm:  >:(
Lehet valamit a 3.14 változtatott ?  >:( Na megyek melózni. Holnap nekiengedek egy Task29-et.

Valószínű, hogy a 3.14-es ROM kavart bele a dolgokba! Ha HR után sem akar települni a magyarítás, a Task29 (vagy valamilyen más takarító program) valóban egy jó megoldás: ess vele neki az 1.66-osnak, utána - szerintem - már biztosan fel fog települni a lokalizáció!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #409 Dátum: 2010, 10 24, 13:48:48 »
Valószínű, hogy a 3.14-es ROM kavart bele a dolgokba! Ha HR után sem akar települni a magyarítás, a Task29 (vagy valamilyen más takarító program) valóban egy jó megoldás: ess vele neki az 1.66-osnak, utána - szerintem - már biztosan fel fog települni a lokalizáció!  :)
Sajnos azóta sem jött össze a magyarítás telepítése, pedig már mindent megpróbáltam, telepítettem még XP-t is a notira, de akkor sem. Volt már Task29, 1.48-as ROM után 1.66. A 3.14 valamit tuti hogy megváltoztatott a gép működésében amit a magyarítás telepítője észre is vesz és nem hajlandó felmenni. Valószínű hogy majd csak az új magyarítás fog működni, csak hát arra még várhatok.   

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #410 Dátum: 2010, 10 24, 16:36:50 »
Visszavonva, úgy tűnik sikerült, az asztali Windows-al hibádzott valami. Friss XP Sp3 telepítés után még nem sikerült ugyan, de ahogy felkúsztak a frissítések is, adtam neki még egy esélyt, és SIKER !  :taps:
Nem tudom van-e jelentősége de most se a SIM, se a memóriakártya nem volt benne.

Nem elérhető himenolepis

• PDA ROM: 1.66
« Reply #411 Dátum: 2010, 10 24, 20:52:02 »
Csak azért telepítettem,mert gyári rom.Nem használom a windows-t,mert droid fut a HD2-n.Szeretem az android-t használni.Nekem jobban bejön.Barátibbnak gondolom.

koszi!

Nem elérhető V.A.Lacky

• PDA: MIO P550
  • PDA ROM: P4Q
« Reply #412 Dátum: 2010, 10 26, 08:15:04 »
Sziasztok!

Tervezem, hogy felrakom az új romot Leokára. Most HSPL3 is van rajta az Android miatt. Ezt előtte el kell távolítani, vagy az új romot ez nem zavarja? Thx!

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #413 Dátum: 2010, 10 26, 08:36:45 »
Sziasztok!

Tervezem, hogy felrakom az új romot Leokára. Most HSPL3 is van rajta az Android miatt. Ezt előtte el kell távolítani, vagy az új romot ez nem zavarja? Thx!
Ha nem akarsz problémát akkor jobb ha eltávolítod, XDA-n van egy topik amiben arról folyik a diskurzus hogy összeakad az új 3.03-as SPL a HardSPL-el és kevés szabad ram marad akkor, ha úgy frissítesz hogy van rajta HardSPL. Én visszaállítottam az 1.42 SPL-t úgy frissítettem, nem is volt gondom vele.  :ok:

Nem elérhető Pocok24

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA ROM: ROM: NexusHD2-Gingerbread v3.0 (GRJ90 / Android 2.3.5) RADIO: 2.15.50.14
« Reply #414 Dátum: 2010, 10 26, 23:38:55 »
Sziasztok!

Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha szeretném használni mind az 576 MB RAM-ot, ami a készülékben csücsül, akkor mindenképpen valami főzött ROM-ot kell feltenni, vagy esetleg megoldható a dolog egy kis registry bűvészkedéssel is? Szívem szerint nem tennék fel főzött ROM-ot, viszont a registry-ben szívesen turkálok. :-)
Köszi előre is a válaszokat.

Üdv!
P.Z.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #415 Dátum: 2010, 10 27, 11:58:21 »
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha szeretném használni mind az 576 MB RAM-ot, ami a készülékben csücsül, akkor mindenképpen valami főzött ROM-ot kell feltenni, vagy esetleg megoldható a dolog egy kis registry bűvészkedéssel is? Szívem szerint nem tennék fel főzött ROM-ot, viszont a registry-ben szívesen turkálok. :-)

USA T-Mobile HD2 alapú ROM és megfelelő rádió kell hozzá, registry bűvészkedés nem segít.

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #416 Dátum: 2010, 10 28, 23:17:45 »
Mik a tapasztalatok a 3.14-el? Feldobnám én is, csak annyira belaktam már az 1.66-ot, hogy most egyelőre nincs kedvem vesződni a programok újratelepítésével.

Nem elérhető stevebrutal

« Reply #417 Dátum: 2010, 10 28, 23:49:38 »
Ha nem akarsz problémát akkor jobb ha eltávolítod, XDA-n van egy topik amiben arról folyik a diskurzus hogy összeakad az új 3.03-as SPL a HardSPL-el és kevés szabad ram marad akkor, ha úgy frissítesz hogy van rajta HardSPL. Én visszaállítottam az 1.42 SPL-t úgy frissítettem, nem is volt gondom vele.  :ok:

Nekem müködik sima gyári cuccal a winmo/android ! Ezeket tettem hozzá !
Ha van Hspl akkor az leszed , új 3.14es szoft fel a 3.30SPL-lel ugye,mert alapból azt telepíti, aztán mint föntebb írtam szépen magyarítás, majd SD kártyára feltoltam egy androidot, ponotsabban ezt a verziót :

ugye ehhez a froyo-hoz kell az 512data image is

Memóriakártyát érdemes leformázni, azt szokták sokan elfelejteni :)
Android mappába mindent be és leírtak szerint elindítani a két file-t !

Én felpakoltam még egy dualboot kezelő cuccost !
Ezt:

És így megy szépen minden gyári és érintetlen  :ok: :taps:

Nem elérhető stevebrutal

« Reply #418 Dátum: 2010, 10 29, 14:45:06 »
Nekem müködik sima gyári cuccal a winmo/android ! Ezeket tettem hozzá !
Ha van Hspl akkor az leszed , új 3.14es szoft fel a 3.30SPL-lel ugye,mert alapból azt telepíti, aztán mint föntebb írtam szépen magyarítás, majd SD kártyára feltoltam egy androidot, ponotsabban ezt a verziót :

ugye ehhez a froyo-hoz kell az 512data image is

Memóriakártyát érdemes leformázni, azt szokták sokan elfelejteni :)
Android mappába mindent be és leírtak szerint elindítani a két file-t !

Én felpakoltam még egy dualboot kezelő cuccost !
Ezt:

És így megy szépen minden gyári és érintetlen  :ok: :taps:

Sziasztok

Két pici orvosolható hiba viszont van !

Az előző írásomhoz még annyit fűznék hozzá, hogy mégsem tökéletes a történet, mivel az SMS rész nem megy a Sence felületen, viszont ha a Senceből kivesszük és bepakoljuk normál gyorsindító ikonként akkor teljesen használható!

Másik pedig annyi, hogy az időjárás jelentésnél a szimpla "Tiszta" kifejezés helyett a "Töröl" lett fordítva, ezt majd kibogarászom és felteszem javítva.

Én ezzel a két aprósággal simán együtt tudok élni !

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #419 Dátum: 2010, 10 29, 15:47:59 »

Sziasztok

Két pici orvosolható hiba viszont van !

Az előző írásomhoz még annyit fűznék hozzá, hogy mégsem tökéletes a történet, mivel az SMS rész nem megy a Sence felületen, viszont ha a Senceből kivesszük és bepakoljuk normál gyorsindító ikonként akkor teljesen használható!

Másik pedig annyi, hogy az időjárás jelentésnél a szimpla "Tiszta" kifejezés helyett a "Töröl" lett fordítva, ezt majd kibogarászom és felteszem javítva.

Én ezzel a két aprósággal simán együtt tudok élni !
Én is próbáltam ezt a verziót, de nekem fel sem ajánlotta a magyar nyelvet! Neked hogy magyar? ::)

Nem elérhető stevebrutal

« Reply #420 Dátum: 2010, 10 30, 08:33:52 »
Én is próbáltam ezt a verziót, de nekem fel sem ajánlotta a magyar nyelvet! Neked hogy magyar? ::)

Hát nekem sem akart elsőre magyar lenni !
Annyit tettem, hogy toltam neki egy gyári reset-et, és azt követően már magyar akart lenni  :D

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #421 Dátum: 2010, 10 30, 14:33:52 »
Hi!
3.14-nél sikeneztétek már a sense-t, ill. ikonokat változtattatok-e már? Úgy látom ettől szinte mindegyik gyári fagy egy idő után?! (...minél több a beavatkozás) :(

Nem elérhető panic

« Reply #422 Dátum: 2010, 10 31, 18:25:14 »
Nekem olyan problémám van 3.14 gyárival hogy a kamera appnál hiába kapcsolom be folyamatosra a flashlight-ot, nem világít. Ha fényképezek akkor villanik, de nincs folyamatos mód. Viszont pl TorchButton megy rendesen.

@vertex: skinezés alatt mit értessz? nekem az alap bg02 szokott lenni a háttér minden tabon (az a fekete méhsejt alapú) és a DINIK féle taskbar 1.5-ös változata van fenn valamint CHT 1.8.5. Ikonokat rendszeresen cserélek. Tegnap előtt a ROM frissítés után 3x volt HR mert miután minden szokásos cuccot feltettem egy restart után nem futott semmi (nincs digitálisan aláírva hibával) A registry tweakjeim közül kivettem párat azóta kifogástalanul működik.

Nem elérhető adam hd2

• PDA ROM: 1.48.479.1(71294) WWE
« Reply #423 Dátum: 2010, 10 31, 19:20:02 »
Üdv! segítségeteket kérném, még új vagyok a témában, nekem van egy htc hd2-esem, és szeretném frissíteni a ROM-ot a legújabbra ami fent van a htc oldalán. Nem is lenne ezzel problémám, csak azt nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a telefon függetlenségét, tehát ha felrakom rá és esetleg nem gyári független, akkor előfordulhat, hogy visszazár? segítségeteket előre is köszönöm. üdv: Ádám

Nem elérhető kabocax

• PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #424 Dátum: 2010, 10 31, 21:08:58 »
Hát nekem sem akart elsőre magyar lenni !
Annyit tettem, hogy toltam neki egy gyári reset-et, és azt követően már magyar akart lenni  :D
Köszönöm a módszered leírását és a fájlokat. Nekem így a 405-os ROM-ra is felment és az SMS is megy a Sense alól. Igaz én eddig sem tapasztaltam a magyaritás itt leírt problémáit a fordítási hibáktól eltekintve.