2024, 12 19, 08:52:36

Szerző Téma: HD2 gyári ROM-ok  (Megtekintve 196862 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető himenolepis

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.66
Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #375 Dátum: 2010, 10 19, 22:08:25 »
Az en SN-emmel nem engedte letolteni.... :'(

Nem elérhető Hawk

• Nem: Férfi
  • PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #376 Dátum: 2010, 10 19, 22:16:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az en SN-emmel nem engedte letolteni.... :'(
Szia!
Próbáld ezzel :http://www.multiupload.com/T0AMQGB190

Nem elérhető Hawk

« Reply #377 Dátum: 2010, 10 19, 22:21:45 »
ez tök jó :) és valami különbséget észrevettél az új rom-mal kapcsolatban? valami újdonság?
érdekel nagyon az új ROM, csak minden progit újra beállítani.....ááááá kész vagyok ezektől :)
Csak azért telepítettem,mert gyári rom.Nem használom a windows-t,mert droid fut a HD2-n.Szeretem az android-t használni.Nekem jobban bejön.Barátibbnak gondolom.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #378 Dátum: 2010, 10 19, 23:23:57 »
Csak azért telepítettem,mert gyári rom.Nem használom a windows-t,mert droid fut a HD2-n.Szeretem az android-t használni.Nekem jobban bejön.Barátibbnak gondolom.

ez azt jelenti ,hogy CSAK azt használod???? tehát a winmo elfelejtve?!?!?!
amit ajánlottál androidokat abból tettel fel egyet(aláírásom) de még mindig zabálja az akkum! vagy talán nem kellene annyit nyomkodni? :)

van olyan program ami bootoláskor kérdezi meg ,hogy mit szeretnél használni?? Az Android Bootcamp nekem csak windowsból indul el :(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Joe Vasquez

• PDA: HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1(71294) WWE
« Reply #379 Dátum: 2010, 10 20, 10:40:27 »
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni egy 3 hónapos HD2-vel kapcsolatban.
A készülék kb. 30 perc használat után (legyen az navigálás vagy böngészés) fogja magát és softresetel. Tettem fel újabb gyári romot, másik navigációs progit ennek mindegy volt.
Egy szervizes srác szerint memóriahiba, szoftveresen nem orvosolható.
Tudom hogy gariba megoldanák, de az hetekbe telik mire megcsinálják. Legvégső esetben úgy is az lesz hogy vissza kell küldenem ahol vettem.
Nagyon kétségbe vagyok esve, légyszíves segítsetek!
Köszönettel: Joe

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #380 Dátum: 2010, 10 20, 10:47:25 »
A készülék kb. 30 perc használat után (legyen az navigálás vagy böngészés) fogja magát és softresetel. Tettem fel újabb gyári romot, másik navigációs progit ennek mindegy volt.
Tudom hogy gariba megoldanák, de az hetekbe telik mire megcsinálják. Legvégső esetben úgy is az lesz hogy vissza kell küldenem ahol vettem.

Ha valóban hardveres hiba, akkor hogyan segíthetnénk? Tedd fel a legújabb (3.14-es) gyári ROM-ot, és csak a gyári alkalmazások legyenek rajta. Ha böngészés közben fél óra után magától resetel, irány a szerviz, mert nálunk ilyet nem csinál.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #381 Dátum: 2010, 10 20, 10:52:43 »
Üdv!
Nagyon kétségbe vagyok esve, légyszíves segítsetek!
Köszönettel: Joe
pedig ebbol tuti,hogy szerviz lesz! nekem 2 hetig volt bent a leo es nagyon nehezen birtam azt az idoszakot :) sztem minel elobb vidd be es nem fogod magad ezzel tobbet idegelni
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hawk

« Reply #382 Dátum: 2010, 10 20, 17:39:27 »
ez azt jelenti ,hogy CSAK azt használod???? tehát a winmo elfelejtve?!?!?!
amit ajánlottál androidokat abból tettel fel egyet(aláírásom) de még mindig zabálja az akkum! vagy talán nem kellene annyit nyomkodni? :)

van olyan program ami bootoláskor kérdezi meg ,hogy mit szeretnél használni?? Az Android Bootcamp nekem csak windowsból indul el :(
Androidot használok,mikor csak lehet.Volt,hogy 1 héten keresztül el sem indítottam a windows-t.Nekem az a változat,melyet felraktál egészen barátian bánt az akkuval.Ha folyamatos adatforgalom volt beállítva,akkor gyorsan csökkent az akku %-k.Én mindig az Android Easy Launcherrel indítom a droidot.

Nem elérhető Ramirez10

• PDA ROM: ....
« Reply #383 Dátum: 2010, 10 20, 19:07:27 »
Hali

Újra segítséget kérek

Megint csak a  videolejátszóval kapcs.   Végre sikerült leszednem egy  HD2-n is működő TCPMP-t  de az csak 1 videót hajlandó lejátszani, szar minőségbe, akadozva...... a Többit meg ha meg akarom vele nyitni akkor fogja magát  és kilép.
( az hogy akadozik az az alap  lejátszóban is észrevehető a legegyszerűbb videóknál is [a lejátszón kívül nem fut semmi a a telefonon  )
Ujból csak egy használható lejátszót vagy mostmár BÁRMI jó megoldást szeretnék kérni  ( az androidon kívül)
Előre is Köszi.....

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #384 Dátum: 2010, 10 20, 19:26:15 »
Hali

Újra segítséget kérek

Megint csak a  videolejátszóval kapcs.   Végre sikerült leszednem egy  HD2-n is működő TCPMP-t  de az csak 1 videót hajlandó lejátszani, szar minőségbe, akadozva...... a Többit meg ha meg akarom vele nyitni akkor fogja magát  és kilép.
( az hogy akadozik az az alap  lejátszóban is észrevehető a legegyszerűbb videóknál is [a lejátszón kívül nem fut semmi a a telefonon  )
Ujból csak egy használható lejátszót vagy mostmár BÁRMI jó megoldást szeretnék kérni  ( az androidon kívül)
Előre is Köszi.....

You are not allowed to view links. Register or Login telepítetted fel a HD2-re, vagy valamilyen régebbi, másik verziót? Mert ez, amit belinkeltem, az "ujjbarát" felületű TCPMP, ami kifejezetten a Leóhoz lett készítve. Én filmnézéshez mindig ezt használom, a kamerával felvett videókat pedig értelem szerűen a beépített lejátszóval szoktam nézegetni.

Ha még nem próbáltad ki a netdrg-féle TCPMP-t (azaz a fenti link alatt találhatót), mindenképp töltsed le és telepítsed. Ha már próbáltad akkor elnézést, csak egy ötlet, mivel ez a verzió a legtöbb felhasználónak bevált.  ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #385 Dátum: 2010, 10 20, 19:30:39 »

You are not allowed to view links. Register or Login ajánlom. Felirat nélküli filmhez jó a DirectDraw videó beállítás, feliratoshoz a GDI-t érdemes használni.
Ha túl magas a bitráta, amivel a TCPMP már szaggat, akkor marad a CorePlayer, de az csak mp3-as hanggal boldogul.

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #386 Dátum: 2010, 10 20, 19:30:54 »
Hali

Újra segítséget kérek

Előre is Köszi.....

Itt, a fórumon a Leo Tippek és Trükkök topicban  van egy segédlet TCPMP beállításához. Régi verzióhoz is tökéletesen passzol, én sokáig úgy használtam. Sok sikert  ;)

Nem elérhető Pocok24

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA ROM: ROM: NexusHD2-Gingerbread v3.0 (GRJ90 / Android 2.3.5) RADIO: 2.15.50.14
« Reply #387 Dátum: 2010, 10 20, 20:08:53 »
Sziaszok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 3.14-es ROM-hoz fel lehet tenni az 1.66-oshoz készült Interwrite Pro-t?
Köszönöm a választ előre is!

Üdv!
P.Z.

Nem elérhető Pocok24

• PDA ROM: ROM: NexusHD2-Gingerbread v3.0 (GRJ90 / Android 2.3.5) RADIO: 2.15.50.14
« Reply #388 Dátum: 2010, 10 20, 20:12:22 »
Csak azért kérdem, mert egyelőre csak az 1.66-oshoz tartozó magyarítás van fent a sunnysoft oldalán... Szeretnék ROM-ot frissíteni, és szeretném azt is, ha utána tudna magyarul. :-)

Nem elérhető Joe Vasquez

• PDA: HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1(71294) WWE
« Reply #389 Dátum: 2010, 10 20, 20:29:50 »
Csak azért kérdem, mert egyelőre csak az 1.66-oshoz tartozó magyarítás van fent a sunnysoft oldalán... Szeretnék ROM-ot frissíteni, és szeretném azt is, ha utána tudna magyarul. :-)

Szerintem nem jo, mert azt írja:
Csehül:
ROM 1.48 a starší (lokalizace není určena pro ROM 1.66), 14denní plně funkční demoverze
Magyarul:
ROM 1,48 felett (helyszín nem szánt ROM 1,66), a 14 napos teljes funkcionalitású demó
A 1,48 és a 1,66 romhoz tutira jó. Mint ahogy nálam is műxik ill. működött.
(You are not allowed to view links. Register or Login)
Nekem most a 1,66-os rommal megy, a 3.14-es ROM-hoz még nem mertem felrakni.
Egyébként nekem ez a magyarítás a 14 napos demo lejárta után is magyar maradt. Igaz  akkor még 1.48-as rom volt fenn. A 1,66-os romnál még nem járt le a 14 nap mivel 1 napja raktam fel.
De szerintem próbáld felrakni, legfeljebb kiírja hogy nem kompatibilis vagy ilyesmi aztán kilép.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #390 Dátum: 2010, 10 20, 21:11:34 »

De szerintem próbáld felrakni, legfeljebb kiírja hogy nem kompatibilis vagy ilyesmi aztán kilép.

Így igaz, egy próbát biztosan megér, "visszafordíthatatlan" hibát úgysem fog eredményezni a készülékeden!  :) Ha az 1.66-os nem megfelelő a 3.14-es ROM-hoz, akkor legjobb esetben inkompatibilitási hibák miatt nem is települ, vagy ha esetleg mégis, akkor a fagyásokból, fordítási problémákból vélhetően világosan ki fog derülni, hogy a nem megfelelő verziószám áll a probléma hátterében.
Egy backup mentést én a biztonság kedvéért csinálnék, hiszen ki tudja... lehetséges, hogy gond nélkül települ és le is magyarítja (ha nem is 100%-osan) a Leót, de azt sem lehet kizárni, hogy teljesen lefagyasztja a készüléket. Én speciel az előbbire tippelnék.

Nem elérhető Pocok24

« Reply #391 Dátum: 2010, 10 20, 21:25:25 »
Így igaz, egy próbát biztosan megér, "visszafordíthatatlan" hibát úgysem fog eredményezni a készülékeden!  :) Ha az 1.66-os nem megfelelő a 3.14-es ROM-hoz, akkor legjobb esetben inkompatibilitási hibák miatt nem is települ, vagy ha esetleg mégis, akkor a fagyásokból, fordítási problémákból vélhetően világosan ki fog derülni, hogy a nem megfelelő verziószám áll a probléma hátterében.
Egy backup mentést én a biztonság kedvéért csinálnék, hiszen ki tudja... lehetséges, hogy gond nélkül települ és le is magyarítja (ha nem is 100%-osan) a Leót, de azt sem lehet kizárni, hogy teljesen lefagyasztja a készüléket. Én speciel az előbbire tippelnék.

Feltettem a 3.14-et, az Interwrite nem ment fel. Vagy az új ROM miatt, vagy a 64 bites Windows 7-em miatt. El sem kezdte telepíteni már el is szállt, úgyhogy inkább a másodikra tippelnék. Ha valakinek más tapasztalata van, esetleg megoszthatná. Nem mintha angolul nem lenne jó, csak mégis. :-)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #392 Dátum: 2010, 10 20, 21:31:14 »
Feltettem a 3.14-et, az Interwrite nem ment fel. Vagy az új ROM miatt, vagy a 64 bites Windows 7-em miatt. El sem kezdte telepíteni már el is szállt, úgyhogy inkább a másodikra tippelnék. Ha valakinek más tapasztalata van, esetleg megoszthatná. Nem mintha angolul nem lenne jó, csak mégis. :-)

Esetleg megpróbálhatod egy másik operációs rendszer alatt feltelepíteni a magyarítást, bár nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Legalább most már láthatjuk, hogy az 1.66-os ROM-hoz tartozó magyarítás teljesen inkompatibilis a 3.14-essel, tehát a Sunnysoft-nak egy új lokalizációt kell összedobnia az új gyári ROM-hoz.
Köszönjük a közérdekű információt :), de ha esetleg sikerül másik op.rendszeren is megismételni a folyamatot, kapard be ide a végeredményt, hátha az okozza / okozta a gondot!   ;)

Nem elérhető Pocok24

« Reply #393 Dátum: 2010, 10 20, 22:04:39 »
Esetleg megpróbálhatod egy másik operációs rendszer alatt feltelepíteni a magyarítást, bár nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Legalább most már láthatjuk, hogy az 1.66-os ROM-hoz tartozó magyarítás teljesen inkompatibilis a 3.14-essel, tehát a Sunnysoft-nak egy új lokalizációt kell összedobnia az új gyári ROM-hoz.
Köszönjük a közérdekű információt :), de ha esetleg sikerül másik op.rendszeren is megismételni a folyamatot, kapard be ide a végeredményt, hátha az okozza / okozta a gondot!   ;)

Hétvégén jutok másik géphez, megpróbálom onnan is. Utána megírom a tapasztalatokat.

Üdv!
P.Z.

Nem elérhető Pocok24

« Reply #394 Dátum: 2010, 10 21, 10:00:35 »
Sziasztok!
Feltettem az itt: You are not allowed to view links. Register or Login elérhető interwrite pro-t a 3.14-es ROM-ra. A tapasztalatok a következők:
A PC telepítés során semmi hibaüzenet nem volt, felnyomta a PDA-ra a szoftvert. Ezután hard reset. Update gond nélkül felment. Indulásnál Interwrite képernyő be, magyar nyelv kiválaszt, oké gomb. Dobott egy hibaüzit, hogy nem jó a ROM verzió, én nyomtam egy Mégse gombot, hogy akkor ne tegye fel. Feltette. :-)
Jó, magyar nyelv feltelepül, PDA újraindul, csodás. Indításkor már magyar nyelven indul minden, csodás. Megnyomkodtam, látszólag minden oké, mindent lemagyarított. Felpakoltam a Backupolt neveket, sms-eket. Ekkor kezdődtek a gondok. A Sense-ben az sms menüpont nem működik. De egyátalán. A Start menüből elérhető HTC Üzenetek progival megy minden rendesen, de a Sense nem jelenít meg semmit, fekete képernyő van sms-ek helyett.

Nyomtam még pár resetet, meg hard resetet, próbáltam az Interwrite menüjéből az angolt kiválasztani, de azzal is megvolt ez a probléma. Így hát újrahúztam a 3.14-et és az alap angol megy rajta hibátlanul.

Tanulság: Ez az interwrite verzió nem jó a 3.14-hez. :)

Nem elérhető Pocok24

« Reply #395 Dátum: 2010, 10 21, 10:04:14 »
Ja, és próbáltam feltenni a sandroo (ezúton is köszönet neki) által küldött innen letölthető magyarítást: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez sem megy a 3.14-en, de legalább ő már az elején szól és leáll, nem szívatja júzert feltelepüléssel és hibás működéssel.  :)

Nem elérhető Pocok24

« Reply #396 Dátum: 2010, 10 21, 12:14:22 »
Mindez 32 bites XP alól ment. A tegnap esti próbálkozásból írt postok pedig 64 bites W7 alól. Talán mást már nem felejtettem ki. :)

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #397 Dátum: 2010, 10 21, 12:36:15 »
Mindez 32 bites XP alól ment. A tegnap esti próbálkozásból írt postok pedig 64 bites W7 alól. Talán mást már nem felejtettem ki. :)
egyebkent van valami tapasztalatod az uj rommal kapcsolatban? sok valtozas van benne?

Nem elérhető Pocok24

« Reply #398 Dátum: 2010, 10 21, 13:23:18 »
egyebkent van valami tapasztalatod az uj rommal kapcsolatban? sok valtozas van benne?

Őszintén szólva sok változást nem látok benne az 1.66-hoz képest, talán egy kicsit gyorsabbak lettek a reakciók 1-2 ponton, de lehet hogy ez csak a placebo hatás. :) A másik dolog, ami feltűnt, hogy a registry buherálások, amik az 1.66-ban működtek, azok ezt lefagyasztják. Arra még nem jöttem rá melyik a ludas, mert az összes bejegyzés átírása után szoktam egy resetet nyomni, nem külön-külön mindegyik után. És mikor ezután elindul, akkor már annyira fagy, hogy visszaállítanom sem sikerült. Szóval pár hard resetet kellett csinálnom emiatt. Most csak az N-es wifit kapcsoltam be más ponton nem nyegtettem a registry-t. Így működik. De hogy kitaláljam, hogy min változtattak még nem érzem magam elég profinak. :)

Nem elérhető Ramirez10

• PDA ROM: ....
« Reply #399 Dátum: 2010, 10 21, 16:59:48 »
Hali 

köszi midnenkinek a segítséget....
Az " ujbarát " lejátszó van fent igen......( a másikat  amit küldtetek azt nem tudtam megnézni mert nem elehet letölteni)  Használtam a Tippek Topicban leitrakat a beállításoknál ....... hát ugyan az maradt  sőt még egy kicsit jobban szaggat   nah mind1 azért még 1x mindenkinek köszönöm  Megpróbálkozok még az ujratepepítéssel ( egész telefon) ha azzal se sikerül valószínű hogy megválok a készüléktől