Hi!
Legyen igazad! Újrainditottam, és még mindig magyar!
Viszont szeretnék romot frissíteni: RUU_Leo_HTC_WWE_1.66.405.2_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship
Ha rányomom a InterWrite Pro10-et vajon ismét működne szerinted?
Főzött rommal gondolom nem megy a InterWrite Pro10. Főzöttet még nem is merek felrakni, pedig a ChuckyROM tetszene. Erről mi a véleményed? Üzembiztos?
Várom mielőbbi válaszodat! Köszönettel: Joe Vasquez
Szia!
Sajnos így látatlanba nem igazán tudok neked biztosat mondani, de véleményem szerint igen, az 1.66-ossal működik az InterWrite-os magyarítást (még ha nem is magyarít le mindnet), mert valakivel már beszéltem, akinek magyarított, 1.66-os ROM-ja volt - de mint említettem, nem vagyok benne 100%-ig biztos, ezért nem is szeretnék olyasmit mondani, ami miatt esetleg nem működne megfelelően a készüléked. Bár komolyabb, súlyos hibát semmiképpen sem fog okozni, hisz ha nem is válik be, egy Hard Resettel vissza tudod állítani az eredeti állapotot.
Főzött ROM mellett pedig semmiképp se próbálkozz meg a magyarítással, egyrészt azért, mert biztosan nem fogja lemagyarítani az egészet (hiszen Chucky ROM-ja is tele van olyan kiegészítésekkel, amelyek nincsenek benne a gyári ROM-okban), másfelől pedig mert valószínűleg lefagyasztaná az egészet.