2024, 12 19, 23:04:48

Szerző Téma: HD2 gyári ROM-ok  (Megtekintve 196888 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: HD2 gyári ROM-ok
« Reply #250 Dátum: 2010, 07 11, 08:37:52 »
Ha valaki gyári ROM-ot használ (1.66 vagy régebbi), megpróbálhatja felrakni ezt a messaging javítást:
You are not allowed to view links. Register or Login

Nekem a főzött ROM-ban ugyanez a verzió van, és sokkal gyorsabb a HTC-s SMS kliens, plusz van benne SecureBox.

Nem elérhető qwyck

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1
« Reply #251 Dátum: 2010, 08 06, 09:59:03 »
Mit csinálok rosszul? Végig olvastam a topicot. Felraktam a HSPL-t hogy tudjam frissiteni a HD2-em, 1.66. verzióál se 479, se 405 esetében nem birom magyaritani a hozzá való sunnysoftos vacakkal, ugy csinál mint ha felmenne de még sem. Angolon kivül más nyelvet nem lehet kihalászni a telcsiből.
Ötlet???

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #252 Dátum: 2010, 08 06, 10:55:50 »
Mit csinálok rosszul? Végig olvastam a topicot. Felraktam a HSPL-t hogy tudjam frissiteni a HD2-em, 1.66. verzióál se 479, se 405 esetében nem birom magyaritani a hozzá való sunnysoftos vacakkal, ugy csinál mint ha felmenne de még sem. Angolon kivül más nyelvet nem lehet kihalászni a telcsiből.
Ötlet???

A hivatalos, friss Sunnysoft-os magyarítás csak a Kelet-európai készülékekre megy fel. Ha nem a hazai disztribútoron keresztül jött be, hanem más régióst importált valaki más, arra csak a régebbit lehet ráerőltetni.

Nem elérhető qwyck

• PDA ROM: 1.48.479.1
« Reply #253 Dátum: 2010, 08 06, 14:37:03 »
A hivatalos, friss Sunnysoft-os magyarítás csak a Kelet-európai készülékekre megy fel. Ha nem a hazai disztribútoron keresztül jött be, hanem más régióst importált valaki más, arra csak a régebbit lehet ráerőltetni.

És erre nincs megfelő magyarítás? Mert akkor rakom vissza a régit, csak tudnám azokat honnét lehet leszedni... A főzött romok magyarok???

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #254 Dátum: 2010, 08 06, 14:42:02 »
És erre nincs megfelő magyarítás? Mert akkor rakom vissza a régit, csak tudnám azokat honnét lehet leszedni... A főzött romok magyarok???

Magyarítás ügyben majd jön valaki más, mert az enyémen még nem volt 9 hónap alatt.
Egyébként kibeszélték már itt párszor, olvasással/kereséssel is kideríthető.

Nem elérhető Ramirez10

• PDA ROM: ....
« Reply #255 Dátum: 2010, 08 13, 18:05:12 »
 Szaisztok..

Nekem lenne egy oylan problémán hogy a youtube player nem működik (azt irja:a tár megtelt) nem tudom ennek mi lehet az oka és hogy hogyan lehetne ezt megoldani  és a  Windows/youtube mappában rengeteg kis youtube-ról lementett kép van   és azokat hogy tudom kijelölni ? mert ha egyesével kell akkor 1 év alatt se végzek 
Előre is köszi a válaszokat   

(admin: ha nem jó helyre irtam akkor bocsi de 1 oylan topicot se találtam ahol a kezeléssel foglalkoznának ... :/ )

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #256 Dátum: 2010, 08 13, 19:59:38 »
Nekem lenne egy oylan problémán hogy a youtube player nem működik (azt irja:a tár megtelt) nem tudom ennek mi lehet az oka és hogy hogyan lehetne ezt megoldani  és a  Windows/youtube mappában rengeteg kis youtube-ról lementett kép van   és azokat hogy tudom kijelölni ? mert ha egyesével kell akkor 1 év alatt se végzek.

Használj olyan fájlkezelőt, amivel tudsz több/öszes fájlt kijelölni. Ingyenes: Total Commander, fizetős: Resco Explorer. Létezik a beépített fájlkezelőhöz is kiterjesztés, mintha azzal is működne.

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #257 Dátum: 2010, 08 14, 07:10:56 »
Ez így fedi a valóságot?

"1. letöltöd a kívánt romot.

2. kibontod egy mappába

3. megnyitod:

3.A.   ha olyat látsz benne, hogy "CustomRUU" + 1 .nbh kiterjesztésű fájl, akkor KELL hozzá (előtte) HSPL.

3.B    ha olyat látsz benne, hogy "SSPL RUU" + 1 .nbh kiterjesztésű fájl, akkor NEM KELL hozzá HSPL.

3.C    ha csak egy .nbh kiterjesztésű fájlt találsz ott, akkor amellé odamásolod az SSPL-t (letölthető az xda-ról) és nyomod a vasra(3.B)"

Mert akkor ezek szerint az Artemis rom felrakásához SSPL kell, hiszen egyedül van a fájl.  És a rádióval van valami teendő? (2.07.51)
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #258 Dátum: 2010, 08 14, 07:18:23 »
Ez így fedi a valóságot?

2. kibontod egy mappába

3. megnyitod:

3.A.   ha olyat látsz benne, hogy "CustomRUU" + 1 .nbh kiterjesztésű fájl, akkor KELL hozzá (előtte) HSPL.

3.B    ha olyat látsz benne, hogy "SSPL RUU" + 1 .nbh kiterjesztésű fájl, akkor NEM KELL hozzá HSPL.

3.C    ha csak egy .nbh kiterjesztésű fájlt találsz ott, akkor amellé odamásolod az SSPL-t (letölthető az xda-ról) és nyomod a vasra(3.B)"

Mert akkor ezek szerint az Artemis rom felrakásához SSPL kell, hiszen egyedül van a fájl.  És a rádióval van valami teendő? (2.07.51)

Elnézést, nem a megfelelő témához írtam  :oops:
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető nono

• PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i908ZHHH2
« Reply #259 Dátum: 2010, 08 16, 19:18:53 »
Sziasztok.
Nekem az volna a kérdésem hogy a rom frissítést 64 bites win 7-en egy virtual pc-n bellül futtatot 32bites windowsal próbálkozok az működhet e? Bár még virtual pc-t nem használtam de tudom hogy létezik ien és érdekel hogy működhet e a rom frissítés.

Nem elérhető Joe Vasquez

• PDA: HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1(71294) WWE
« Reply #260 Dátum: 2010, 08 16, 20:49:32 »
ez 15 napos próbaverzió? még valami, ha romot frissítettem, radiot kell frissíteni?

Üdv mindenkinek!

Eretileg fullos sunnysoftos magyarítás volt a hd2-n. Voltam olyan ostoba, hogy  az alig 1 hetes készüléken hardreset végeztem billkombinációval. Minden simán is ment.
Viszont a sunnysoftos magyarítás letöltése és feltelepítése után kiderült, hogy 14 napos demo.
Milyen trükkel tehetném teljes verziójúvá? Nem szeretném újra megvenni.

Segítsetek, köszönöm.

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #261 Dátum: 2010, 08 17, 10:17:55 »
Sziasztok.
Nekem az volna a kérdésem hogy a rom frissítést 64 bites win 7-en egy virtual pc-n bellül futtatot 32bites windowsal próbálkozok az működhet e? Bár még virtual pc-t nem használtam de tudom hogy létezik ien és érdekel hogy működhet e a rom frissítés.

Nem kell a virtual pc, működik a rom frissítés nélküle is. Én is 64 bites win7-et használok.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #262 Dátum: 2010, 08 17, 13:23:19 »
Nem kell a virtual pc, működik a rom frissítés nélküle is. Én is 64 bites win7-et használok.

Persze, hogy nem kell hozzá, de Th3viL szerintem arra kíváncsi, hogyha arról próbálja meg, akkor működne-e!  :) Erre egyébként választ én nem igazán tudok adni, mert még nem próbálkoztam VirutalPC-vel, de nem lehetetlen, hogy működne rajta...
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #263 Dátum: 2010, 08 17, 15:25:17 »
Persze, hogy nem kell hozzá, de Th3viL szerintem arra kíváncsi, hogyha arról próbálja meg, akkor működne-e!  :) Erre egyébként választ én nem igazán tudok adni, mert még nem próbálkoztam VirutalPC-vel, de nem lehetetlen, hogy működne rajta...
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de úgy gondolom, hogy nincs az a perverz alak aki, ha van egyszerűbb megoldás, mégis a bonyolultat választja. :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #264 Dátum: 2010, 08 17, 20:14:55 »
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de úgy gondolom, hogy nincs az a perverz alak aki, ha van egyszerűbb megoldás, mégis a bonyolultat választja. :)

:D 100%-osan egyetértek... van a mondás, hogy néha a nehezebb út a jobb, bár a PDA-k estében ez általában nem igaz... :p
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #265 Dátum: 2010, 08 18, 17:16:02 »
sziasztok!

1.66.405.2 (76641) WWE rom van a telómon. Szeretnék rá magyar nyelvet. Sunnysoftnál lévő 1.66-os verzió jó hozzá?

üdv: Maxmaky

Nem elérhető Joe Vasquez

« Reply #266 Dátum: 2010, 08 18, 17:26:05 »
mire gondolsz?

Üdv!
Nekem segíthetsz, 1 hetes a készülékem, telepítgettem elcsesztem majd hardreset. Ráküzdöttem a InterWrite Pro 10-et ami demo. Rom:1.48
Esetleg ezt próbáljam: InterWrite_Leo_1-66 és ROM_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1-66
Az utobbi menetét leírnád? Kétségbe vagyok esve, mivel az angolom elég gyenge és a demo napok vészesen fogynak.
Segítségedet előre is köszönöm!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #267 Dátum: 2010, 08 18, 20:45:21 »
1.66.405.2 (76641) WWE rom van a telómon. Szeretnék rá magyar nyelvet. Sunnysoftnál lévő 1.66-os verzió jó hozzá?

Nem, csak az eredetileg ebbe a régióba szánt készülékekre jó.

Nem elérhető epyc

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD 3.6.7
« Reply #268 Dátum: 2010, 08 31, 08:52:56 »
Csak megkérdezem a dolgot :)

Tehát, a telefonra akartam Androidot. HSPL-lel "feltörtem" és feltettem rá főzött ROM-ot. Ez eddig okés, működik is a dolog. Ami a problémám, hogy ha szeretném visszacsinálni, akkor a gyári romot nem engedi feltenni. A gyári rom telepítésének menete eddig úgy volt, hogy leszedtem innen a gyári romot (East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.2), majd winrar-ral kicsomagoltam belőle a RUU_Custom.nbh-t, amit rámásoltam memória kártyára és átneveztem LEOIMG.nbh-ra. És innen kezdődött a gond :) Elindul a Bootloader képernyőnél a rom telepítése, majd egyszerűen kidob egy not allowed hibaüzenettel. Utána a boot loader Invalid ROM Code üzenetet ír ki. Mi lehet a gond? Nem jó gyári rommal próbálkozok?

Nem elérhető k5.20

« Reply #269 Dátum: 2010, 08 31, 09:07:28 »
Csak megkérdezem a dolgot :)

Tehát, a telefonra akartam Androidot. HSPL-lel "feltörtem" és feltettem rá főzött ROM-ot. Ez eddig okés, működik is a dolog. Ami a problémám, hogy ha szeretném visszacsinálni, akkor a gyári romot nem engedi feltenni. A gyári rom telepítésének menete eddig úgy volt, hogy leszedtem innen a gyári romot (East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.2), majd winrar-ral kicsomagoltam belőle a RUU_Custom.nbh-t, amit rámásoltam memória kártyára és átneveztem LEOIMG.nbh-ra. És innen kezdődött a gond :) Elindul a Bootloader képernyőnél a rom telepítése, majd egyszerűen kidob egy not allowed hibaüzenettel. Utána a boot loader Invalid ROM Code üzenetet ír ki. Mi lehet a gond? Nem jó gyári rommal próbálkozok?

Szerintem nem jó gyári romot akarsz visszatelepíteni: vedd ugyanennek a romnak a "sima" WWE változatát és próbáld meg azzal. A Serial számok segítenek eligazodni az általad linkelt oldalon.
A HSPL visszazárásához azonban elég az a HSPL progi is, amivel feltörted.
Már nem kell feltétlenül a gyári progival visszazárni, megy nélküle is.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető epyc

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD 3.6.7
« Reply #270 Dátum: 2010, 08 31, 09:13:42 »
Szerintem nem jó gyári romot akarsz visszatelepíteni: vedd ugyanennek a romnak a "sima" WWE változatát és próbáld meg azzal. A Serial számok segítenek eligazodni az általad linkelt oldalon.
A HSPL visszazárásához azonban elég az a HSPL progi is, amivel feltörted.
Már nem kell feltétlenül a gyári progival visszazárni, megy nélküle is.

Gyanús nekem is, hogy nem lesz jó. Esetleg  Serial Number segítségével tudok megfelelőt találni? HT012NW00306 a száma, nem tudom ehhez mi lenne a megfelelő.

EDIT: vissza tudtam zárni :D Nem kérdeztem semmit :D

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #271 Dátum: 2010, 08 31, 09:55:33 »
Gyanús nekem is, hogy nem lesz jó. Esetleg  Serial Number segítségével tudok megfelelőt találni? HT012NW00306 a száma, nem tudom ehhez mi lenne a megfelelő.

EDIT: vissza tudtam zárni :D Nem kérdeztem semmit :D

Ahhoz, hogy gyári SPL-t tegyél vissza, nem kell trükközni, a HSPL2 tudja ezt is.
Tehát ha Androidra akarod alkalmasá tenni a készüléket, de a végén gyári SPL-t szeretnél, akkor a teendő a következő:
- HSPL2-vel 1.66-os HSPL.
- Kívánt rádió felrakása.
- HSPL2-vel gyári 1.66-os SPL visszaállítása.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone X
« Reply #272 Dátum: 2010, 08 31, 11:13:31 »
Ez így fedi a valóságot?

2. kibontod egy mappába

3. megnyitod:

Az sspl egy jó 5let és persze nagy segítség volt anno amikor nem volt még hspl2.
Ha hspl2 van a vasadon akkor bármikor vissza tudod tenni a gyári spl-t (garancia végett) és bármilyen főzött romot felpakolhatsz.
Artemis romjai főzött romok, kell hozzá vagy sspl vagy hspl/hspl2.
Én inkább a hspl2-t javaslom.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #273 Dátum: 2010, 08 31, 11:51:43 »
Ha hspl2 van a vasadon akkor bármikor vissza tudod tenni a gyári spl-t (garancia végett)

Sajnos sok új, TMO US alapú ROM nem megy együtt rendesen az 1.66-os SPL-el, így gyáriból is csak a 2.08-ast lehet visszatenni mellé. :(

Nem elérhető Joe Vasquez

« Reply #274 Dátum: 2010, 08 31, 17:46:06 »
Üdv!
Nekem segíthetsz, 1 hetes a készülékem, telepítgettem elcsesztem majd hardreset. Ráküzdöttem a InterWrite Pro 10-et ami demo. Rom:1.48
Esetleg ezt próbáljam: InterWrite_Leo_1-66 és ROM_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1-66
Az utobbi menetét leírnád? Kétségbe vagyok esve, mivel az angolom elég gyenge és a demo napok vészesen fogynak.
Segítségedet előre is köszönöm!

Hi!
2 napja letelt a InterWrite Pro 10 demo és lássatok csodát még mindig full magyar a HD2.
(Rom:1.48) A progi kiírja hogy lejártak a demo napok, és ennyi.
Na erre varrjatok gombot! :) 
Igaz azóta nem is volt softreset, de nem tudom hogy lenne-e köze hozzá ha újraindítanám.
Valaki járt már így? Ötlet?
Írjatok! Bye