"Cserélhető akku: könyörgöm, itt a arról van szó, hogy megvan a lehetőséga a nagyobb akku-üzemidőnek."
Mondod ezt az N900-al kapcsolatban, aminek igencsak gyenge ez az oldala?
Hát igen, ahol ez létkérdés
"A-GPS: Life jól látta a dolgot, az N900 nem hasonlítható semmihez."
Ne haragudj, de ez igencsak vicces kijelentés.
A hardvere szinte egy az egyben az iPhone 3GS, a szoftvere is hasonló alapokon nyugszik, de ugyanígy lehetne hasonlítani a Motorola Droid-hoz is, ott még a képfelbontás, a qwerty és a Linux alapú rendszer is stimmel.
"Este felteszek egy kisfilmet, ahol jól látni, hogy egy gramm adatot sem tölt a netről csak műhold kapcsolata van. Tehát megint tévedsz."
Te tévedsz
Illetve nem olvasod el, amit írok. Az AGPS nem tölt semmit a netről, mert arra semmi szüksége, az adótornyok segítségével háromszögeli be, hogy nagyjából hol vagy, majd mire ezzel megvan addigra létrejön a GPS kapcsolat amivel pontosít.
Ha elindítod a Google Maps-ot iPhone-on ott egészen pontosan láthatod, hogy először megjelenik egy pulzáló kör és egy kék pont amivel az adótornyok alapján megállapított pozíciódat jelöli, majd mikor megvannak a GPS kordináták, akkor rázár a pontos pozíciódra.
Az ami a netről letölti előre a GPS holdak pozícióját az más tészta.
"Ez akkor jön jól, ha lefedetlen helyen tartózkodol pl. Bakony, Bükk, ahol a hegyek árnyékolnak. Az iPhony ilyenkor mit csinál?"
Semmi különöset, használja a GPS-t és kész, napokat túráztam a Bakonyban, meg geocaching-eltem haverokkal, szóval nem elképzelésem van róla, hanem használtam ilyen célra.
"Elöszőr elveszi a hálozatot, és a sok eszével WiFi kapcsolat után könyörög a hegyekben."
Gondolom Google Maps-el próbálkoztál
Az nem tűnt fel, hogy az az alkalmazás a netről tölti le a térképeket?
(Bár nem tudom hol vesztettél el térerőt, de nekem volt olyan vicces élményem, hogy az isten háta mögött sziklamászás közben Skype-on keresztül segítettem jailbreak-elni egy ismerős iPhone-ját
).
"Az eredmény! Munkát ad a hegyimentőknek."
Van hegyimentő/barlangi mentő haverom aki iPhone-t használ
"Képet akartam beszúrni, de az iPhonyal etz semm lehet."
Már miért ne lehetne?
Ezt csak a teszt kedvéért szúrtam be:
You are not allowed to view links.
Register or
Login