0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Milyen programmal hallgattok rádiót??Nem igazán tudom melyiket érdemes letöltenem.
Webes rádiót? Resco radio?
Milyen programmal halgattok rádiót??Nem igazán tudom melyiket érdemes letöltenem.
Resco-t kipróbálom.
Mortplayer anno néhanéha (stream - azt hiszem).Párszor előkaptam a Resco Radio-t.Kb ennyi.Szerk.: Legközelebb akár sörözhetünk is
You are not allowed to view links. Register or Login
Kösz Pati.A modaco -t tiltja a céges szerver de kéne az omniás skin.Csatolnád ide 3 virágért??
Syd69? Akarod? Vagy sör kell?
Hol a skinem??
Nem szereti se a virágot, se a sört... Ezt bebuktad?
Sziasztok!Tudtok ajánlani valamilyen jó hangfelvevő programot? Ami diktafonként, vagy akár a telefonhívások felvételére is alkalmas. Jöhet privátban is! Előre is köszönöm!Üdv!
Néha aludni meg boltbamenni is szokott
Fax programról akkor senki nem tud ?
Fax programról akkor senki nem tud ? :'(
kse truefax - jornada720-on használtam régebben, igaz abban volt beépített modem, meg normál telefoncsatlakozó. olvasgass róla itt: You are not allowed to view links. Register or Login egy kicsit, aztán várjuk a tapasztalatokat
Sziasztok. Manila 2D-ben tudtok segíteni? Leírást, trükköket, használati útmutatót . . . Skineket hozzá . . . köszönet
Jobb felső sarokban van a kereső.Nézz körül itt: You are not allowed to view links. Register or Login