0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szevasztok!Nem tudjátok véletlenül, hogy létezik-e omniára olyan program, mint a sony-ericcson-os TrackID?
Az olyan mint az iPhone-ra a Shazam? Olyan van.
Nemtom, hogy a Shazam milyen, nekem vmi olyan kéne, ami rögzít pár másodpercet az éppen szóló zenéből és egy adatbázisból visszadobja a szám címét és előadóját.Ha ilyenre gondolsz elárulod a nevét?Köszipuszi;)
Én meg azt nem tudom, milyen van az se-n mert csak nokiáim voltak MusicID a neve. You are not allowed to view links. Register or Login
Most, hogy az általam régóta ismert G-Alarm -2.0 verziója fizetős lett, körülnéztem, milyen ébresztő programot használjak, ami - lehetőleg -- a hét több napjára, különböző időpontokat - és- több mp3-t - kezel,- hangereje fokozatosan erősödik, stb.Kérdésem - ki milyen programmal ébreszt? (Lehet akár fizetős is, de szerintem a G alarm fejlesztése nem éri meg a free / fizetős különbséget, és vagy maradok a régebbi verzánál, vagy nézek más után...)
Most őszintén a régebbi verzióból hiányzott valami? Hát akkoooo?
Sziasztok valaki nem tudja sbp mobile 3 al nem lehet beálitani hogy teljes képernyon jelenitse meg a hivofél fotoját mert én csak magyar nyelven szeretném ezt a funkciot elérni
Azt hol találom (shell topic)
ha valaki uttána nézne nekem hogy sbp shell 3 al kil lehet e rakni nagyban a hivofál azonosito képet megköszönöm szobrot csinálok neki
Sziasztok nem tudjátok honnan tudnék holland nyelvet letölteni a telefonra;?
telefonba benne van a területi beállitásoknál de hiába kattintok rá nem azt adja be hanem ugyanugy magyar marad miért? Valakinek valami tipje van ?
Akkor valami tipp hogy honnan tudok letöltölteni nyelvet angolt meg hollandot
Sziasztok!Valaki tud segíteni torrent ügyben? Megy a töltés, de 98%-nál megáll. Nem hajlandó befejezni a torrenteket. Természetesen a legálisakról beszélek.Üdv.
Seeder van?