Sziasztok!
Nagyon sokat gondolkoztam azon,h hova írjam a problémámat.. elnézést kérek ha rossz helyre sikerült! következő a problémám! vodafonos i900 rol a today képernyöröl leakartam szedni a sunnysoft interwritot és a haverom a launch 115 helyett a launch 15 öt mondta és az töröltem.. hogyan lehet ezt az 1 file-t pótolni??
a következő kérdésem pedig az lenne,h mivel nem szoktam ceruzázni így hogyan és hova kell másolnom a regediten belül a launch 115-öt,hogy használható legyen a teljes képernyős qwerty billentyűzet?
válaszokat elöre is köszönöm!
Szia!
Nem magyar a ROMom, de felraktam a magyarítást a Sunnysoft billentyűzet miatt, próbálok segíteni.
A launch15-öt szeretnéd visszatenni? HKLM\init-be új String Value, neve: Launch15, String: CABFileMover.exe. Legalábbis nálam.
Nekem nincs Launch115 a registryben, de a teljes képernyős magyar billentyűzetet tudom használni. A Settingsben a System TABon (Beállítások/Rendszer magyarul?) ott a Sunnysoft InterWrite beállítóprogram, itt hozzá tudod rendelni a teljes képernyős billentyűzetet egy hardver gombhoz a harmadik TABon. De lehet, nem is ezt kérdezed, mert az nem QWERTY, hanem QWERTZ... (??)
Végső esetben Hard reset, az visszaállítja az eredeti állapotot, magyarítást, mindent - persze törli a telepített programokat is - és próbáld újra