2024, 12 18, 18:45:50

Szerző Téma: HD2: Tartozékok  (Megtekintve 130229 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető vastagpeti

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.0.4 gyári
Re: HD2: Tartozékok
« Reply #425 Dátum: 2012, 01 15, 07:42:24 »
Szerintetek ha vennék egy ilyen You are not allowed to view links. Register or Login töltöt, a gyári akksikban nem tehetne kárt? Legföképpen a gyári 2300mAh-t féltem, mert nem olcsó utángyártott cucc, és ha kinyírja...  :'(
Van valakinek tapasztalata ilyen olcsó töltőkkel?

Nem elérhető gyuri81

• Nem: Férfi
  • buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #426 Dátum: 2012, 01 15, 11:47:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintetek ha vennék egy ilyen You are not allowed to view links. Register or Login töltöt, a gyári akksikban nem tehetne kárt? Legföképpen a gyári 2300mAh-t féltem, mert nem olcsó utángyártott cucc, és ha kinyírja...  :'(
Van valakinek tapasztalata ilyen olcsó töltőkkel?

gyanúsan olcsó az a 2 akksi+ töltő :)  sztem az akksik tuti nem bírnak sokat, de a töltővel szerintem nem lehet gond....
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vastagpeti

• PDA ROM: 4.0.4 gyári
« Reply #427 Dátum: 2012, 01 15, 12:06:40 »
gyanúsan olcsó az a 2 akksi+ töltő :)  sztem az akksik tuti nem bírnak sokat, de a töltővel szerintem nem lehet gond....
Inkább a töltő miatt venném!

Nem elérhető hdavid1992

• PDA: Galaxy Note 3 N9005 , Galaxy Note 2
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #428 Dátum: 2012, 01 15, 20:12:42 »
az aluminium tokrol mi a véleményetek?érdemes olyat venni szilikon helyett?

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #429 Dátum: 2012, 01 16, 21:58:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #430 Dátum: 2012, 02 04, 18:44:54 »
szerintetek ez a stylus használható valamire?

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #431 Dátum: 2012, 02 05, 10:33:09 »
szerintetek ez a stylus használható valamire?

Szvsz semmire, nekem felesleges pénzkidobás volt. (Ha jól emléxem oda is adtam vkinek dühömben, próbálkozzon vele  más.)  :hmm:

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #432 Dátum: 2012, 02 05, 14:11:26 »
Szvsz semmire, nekem felesleges pénzkidobás volt. (Ha jól emléxem oda is adtam vkinek dühömben, próbálkozzon vele  más.)  :hmm:

oké, köszi szépen a válaszod!

Nem elérhető vertex

« Reply #433 Dátum: 2012, 02 05, 20:44:22 »
oké, köszi szépen a válaszod!

Nincs mit. Nekem továbbra is hiányzik a cerka, pedig lassan kezdem megszokni, hogy a kapacitív képernyő óta nem nagyon van rá lehetőség, ill. értelme a dolognak. (Főleg írásra használtam, bár időnként rajzoltam is vele.) Egy grafikus Tab persze más, de ahhoz még nem volt szerencsém.  :(

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: HD2: Tartozékok
« Reply #434 Dátum: 2012, 02 06, 11:45:56 »
Nincs mit. Nekem továbbra is hiányzik a cerka, pedig lassan kezdem megszokni, hogy a kapacitív képernyő óta nem nagyon van rá lehetőség, ill. értelme a dolognak. (Főleg írásra használtam, bár időnként rajzoltam is vele.) Egy grafikus Tab persze más, de ahhoz még nem volt szerencsém.  :(
Nekem is jo lenne neha! Pedig talalni a youtube-n 1-2 videot ahol az altalamhoz hasonlo cerkat hasznalnak, egesz jol....

Küldve az én HTC HD2-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető vertex

Re: Re: HD2: Tartozékok
« Reply #435 Dátum: 2012, 02 06, 13:52:08 »
Nekem is jo lenne neha! Pedig talalni a youtube-n 1-2 videot ahol az altalamhoz hasonlo cerkat hasznalnak, egesz jol....

Ha lesz majd megnyugtató megoldás engem is újra lázba fog hozni! egyébként (régi pda-n) még mindig jóval gyorsabb vagyok kézírással, mint billentyűkkel. (BlockRecognizer-ben karakterírással) Pont a múltkor próbáltam, hogy nem felejtettem-e el a dolgot..., és nem.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: Re: HD2: Tartozékok
« Reply #436 Dátum: 2012, 02 06, 13:57:03 »
Ha lesz majd megnyugtató megoldás engem is újra lázba fog hozni! egyébként (régi pda-n) még mindig jóval gyorsabb vagyok kézírással, mint billentyűkkel. (BlockRecognizer-ben karakterírással) Pont a múltkor próbáltam, hogy nem felejtettem-e el a dolgot..., és nem.

Vagy veszunk egy galaxy note-t. :)  na azzal mar tenyleg gaz telefonalni! Pedig amugy nagyon tetszik
De ez mar egy masik topic....

Nem elérhető vertex

Re: Re: Re: HD2: Tartozékok
« Reply #437 Dátum: 2012, 02 06, 14:01:52 »
Vagy veszunk egy galaxy note-t. :)  na azzal mar tenyleg gaz telefonalni! Pedig amugy nagyon tetszik
De ez mar egy masik topic....

Igen, jó lenne egy új vas, de most még marad winmo-sból kreált nandos cucc, meg a SGT. (Csak anyagi okai vannak.  ;) )
Egyébként meg nem hinném, hogy szétoffolnánk a topic-ot, nincs itt akkora forgalom.  :hmm:

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: Re: Re: HD2: Tartozékok
« Reply #438 Dátum: 2012, 02 06, 14:07:21 »
Igen, jó lenne egy új vas, de most még marad winmo-sból kreált nandos cucc, meg a SGT. (Csak anyagi okai vannak.  ;) )
Egyébként meg nem hinném, hogy szétoffolnánk a topic-ot, nincs itt akkora forgalom.  :hmm:
Akkor jo!
Igen, nalam is anyagi okai vannak + az esszeruseg!
Nagyon szeretem a hd2-met, ar-ertek-tudas aranyban szerintem verhetetlen! Szerintem ertelemetlen annyi penzt rafizetnem! De sensation-nak sem latom ertelmet megvenni( a sajat szemszogembol nezve)

Nem elérhető vertex

« Reply #439 Dátum: 2012, 02 07, 09:16:54 »
Akkor jo!
Igen, nalam is anyagi okai vannak + az esszeruseg!
Nagyon szeretem a hd2-met, ar-ertek-tudas aranyban szerintem verhetetlen! Szerintem ertelemetlen annyi penzt rafizetnem! De sensation-nak sem latom ertelmet megvenni( a sajat szemszogembol nezve)

Egyetértek! A HD2-ben az tetszik a legjobban, h. szerintem nincs még egy ilyen variabilis vas a piacon. Anyagilag ki tudtam volna erőltetni egy másik készüléket, de most már a TAB mellé nem kell ennél jobb egy hosszú ideig. Mindent tud, amire szükségem lehet akár a jövőben is. Inkább majd egy új TAB-ra fogok beruházni, ha eljön az ideje. (Egy új aksiban azért hosszabb távon majd gondolkodnom kell.)

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #440 Dátum: 2012, 02 07, 16:21:18 »
Egyetértek! A HD2-ben az tetszik a legjobban, h. szerintem nincs még egy ilyen variabilis vas a piacon. Anyagilag ki tudtam volna erőltetni egy másik készüléket, de most már a TAB mellé nem kell ennél jobb egy hosszú ideig. Mindent tud, amire szükségem lehet akár a jövőben is. Inkább majd egy új TAB-ra fogok beruházni, ha eljön az ideje. (Egy új aksiban azért hosszabb távon majd gondolkodnom kell.)

Tablet....

A személyes véleményed érdekelne: Mire lehet használni egy tabletet, egy pda illetve egy pc(avagy laptop) mellett???

nem kötözködni akarok tényleg, csak szeretném belőni az alkalmazási terület! szívesen vennék is akár , csak nem tudom mire is használnám :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #441 Dátum: 2012, 02 07, 22:00:39 »
A tabletnek uj korszaka fog erkezni nemsokara a Windlws 8 megjelenesevel. Tuti meg fogjak oldani, hogy fel lehessen telepiteni egy Asus Transformer Prime-ra vagy ahoz hasonlo hw-el rendelkezo androidos vasra, mert az eroforras megvan benne. Onnantol kezdve lottek a notebookok nagy reszenek. Ha karom android ha kellenek a pc-s appok windows 8. Ez a nem tul tavoli jovo.

Nem elérhető vertex

« Reply #442 Dátum: 2012, 02 09, 10:06:34 »
Tablet....

A személyes véleményed érdekelne: Mire lehet használni egy tabletet, egy pda illetve egy pc(avagy laptop) mellett???

nem kötözködni akarok tényleg, csak szeretném belőni az alkalmazási terület! szívesen vennék is akár , csak nem tudom mire is használnám :D

Hello!
A Tab mindig is vonzó volt számomra a nagy képernyő miatt, ami meghatároz elég sok dolgot. Az internettől kezdve az olvasásig, a navigáción keresztül a multimédiás funkciókig minden más élményt (így minőséget is) nyújt a pda-khoz képest. Nyilván nem tud annyit, mint egy Laptop, de a pda-nál annyival "több" a számomra, hogy mindenképpen beruháztam rá. A kettő együtt, egymást kiegészítve tökéletes a számomra.
Sokfélét és méretűt kipróbáltam, nyomogattam ilyen-olyan boltokban és végül a a 7' mellet döntöttem. Nekem az volt a fontos, hogy zsebben elférjen, ne kelljen hozzá táska..., stb. (A laptopom egy DELL viszonylag kicsi, de hosszú távon leszakad a vállam tőle. :) ) Az iPAD nálam nem játszik, fontos a nyitott forráskód, a testre szabhatóság...stb., így marad... az android!
Végül is azért vettem Tab-nak a Samu (GT-P1010) változatát, mert nem akartam egy plusz előfizetést (SIM, telszám...stb.) bevállalni, így a GSM képességekre nem volt szükségem. Tervem szerint a HD2 lett volna a Hotspot és azon keresztül csatlakoztam volna az előfizetéses mobil internetre, ami nekem mindig is volt. A baj ott jelentkezett, hogy az android képtelen volt látni a winmo-s hotspotot, pedig több ROM-mal és programmal is próbáltam. (Az iOS-es és az androidos hotspotokra persze simán felkúszott.) Végül is ezért nyomtam Nand-ot a HD2-re, így most minden OK.
(Egyébként nekem a winmo továbbra is jobban tetszik, mint az android, csak hát a 6.5 után már ugye nincs élet, megszűnt a nyitott forráskód...stb., így a wpone már nem annyira érdekel.)
Összegezve: ha őszinte vagyok, meg lehet lenni nélküle, az "élethez" elég egy pda is, viszont az igazán élményszerű használat szvsz Tab-on lehetséges. Időnként tartok előadást, amihez szinte nélkülözhetetlen, a navigáció egy élmény, a mozizásról és bizonyos app-ok használatáról nem is beszélve.
Ami bosszantó számomra, hogy most 2 db vas töltéséről is gondoskodnom kell.
Remélem vmilyen szinten tudtam válaszolni, bár lehet, hogy Téged az alkalmazások használata szempontjából érdekelt volna a dolog.
bye:vrtx

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: Re: Re: Re: HD2: Tartozékok
« Reply #443 Dátum: 2012, 02 23, 09:24:16 »
Hello!
A Tab mindig is vonzó volt számomra a nagy képernyő miatt, ami meghatároz elég sok dolgot. Az internettől kezdve az olvasásig, a navigáción keresztül a multimédiás funkciókig minden más élményt (így minőséget is) nyújt a pda-khoz képest. Nyilván nem tud annyit, mint egy Laptop, de a pda-nál annyival "több" a számomra, hogy mindenképpen beruháztam rá. A kettő együtt, egymást kiegészítve tökéletes a számomra.
Sokfélét és méretűt kipróbáltam, nyomogattam ilyen-olyan boltokban és végül a a 7' mellet döntöttem. Nekem az volt a fontos, hogy zsebben elférjen, ne kelljen hozzá táska..., stb. (A laptopom egy DELL viszonylag kicsi, de hosszú távon leszakad a vállam tőle. :) ) Az iPAD nálam nem játszik, fontos a nyitott forráskód, a testre szabhatóság...stb., így marad... az android!
Végül is azért vettem Tab-nak a Samu (GT-P1010) változatát, mert nem akartam egy plusz előfizetést (SIM, telszám...stb.) bevállalni, így a GSM képességekre nem volt szükségem. Tervem szerint a HD2 lett volna a Hotspot és azon keresztül csatlakoztam volna az előfizetéses mobil internetre, ami nekem mindig is volt. A baj ott jelentkezett, hogy az android képtelen volt látni a winmo-s hotspotot, pedig több ROM-mal és programmal is próbáltam. (Az iOS-es és az androidos hotspotokra persze simán felkúszott.) Végül is ezért nyomtam Nand-ot a HD2-re, így most minden OK.
(Egyébként nekem a winmo továbbra is jobban tetszik, mint az android, csak hát a 6.5 után már ugye nincs élet, megszűnt a nyitott forráskód...stb., így a wpone már nem annyira érdekel.)
Összegezve: ha őszinte vagyok, meg lehet lenni nélküle, az "élethez" elég egy pda is, viszont az igazán élményszerű használat szvsz Tab-on lehetséges. Időnként tartok előadást, amihez szinte nélkülözhetetlen, a navigáció egy élmény, a mozizásról és bizonyos app-ok használatáról nem is beszélve.
Ami bosszantó számomra, hogy most 2 db vas töltéséről is gondoskodnom kell.
Remélem vmilyen szinten tudtam válaszolni, bár lehet, hogy Téged az alkalmazások használata szempontjából érdekelt volna a dolog.
bye:vrtx
Ez szuper kis leiras volt!
Szivesen olvasnek meg szemelyes tapasztalatokat a tablettel kapcsolatban :) ne tartsd magadban :)

Nem elérhető qwyck

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1
« Reply #444 Dátum: 2012, 08 03, 11:25:38 »
Sziasztok!

Hol tudnék venni a HD2-emhez strapabíró tokot? Egész pontosan ilyet szeretnék:

De  sehol nem találok!!! Vagy tudtok ilyesmit más márkában??

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #445 Dátum: 2012, 08 05, 09:03:56 »
Ebay? Nem tudom, hogy ki forgalmazza itthon az Otterbox-ot, de az biztos, hogy ha Te magad rendeled kintről, olcsóbban kijössz.

Sziasztok!

Hol tudnék venni a HD2-emhez strapabíró tokot? Egész pontosan ilyet szeretnék:

De  sehol nem találok!!! Vagy tudtok ilyesmit más márkában??

Nem elérhető mimo

• PFC Fan
  • PDA ROM: DFT 2.2 HTC Sense
« Reply #446 Dátum: 2012, 08 29, 16:27:31 »
Hello
Kiderült hogy hibád a hd2-esem érintője.
Néztem én mindenhol és ebay-en is lehet csak külön kapni érintőt, nem kell ahhoz kijelzőt is venni.
Viszont azt mondta a szerelő hogy érdemesebb lenne venni egy kijelző+érintőt, mert elég nehéz lebontani a régi érintőt és ráragasztani az újat.
Illetve a másik kérdésem az, hogy gondolom ebay-en a legolcsóbb, de nincs valakinek vmilyen ötlete, hogy hol a leggyorsabb+legolcsóbb?

Nem elérhető mimo

• PFC Fan
« Reply #447 Dátum: 2012, 09 01, 07:46:22 »
2 féle hd2 van: amerikai és európai.
Az egyiknek forrasztós a másikak meg csatlakozós a kijelzője.
Nekem európai telóm van, akkor milyen kijelző kell bele?

Nem elérhető bb68

• PFC Fan
  • PDA: HTC Touch HD HTC HD2
  • PDA ROM: 1.59.709.0 (48753) WWE
« Reply #448 Dátum: 2012, 09 01, 19:35:45 »
2 féle hd2 van: amerikai és európai.
Az egyiknek forrasztós a másikak meg csatlakozós a kijelzője.
Nekem európai telóm van, akkor milyen kijelző kell bele?
Az amerikai kiadású digitizer csatlakozós megoldású.Az európai nagy valószínűséggel forrasztós.De mind a kétféle verzió létezik bellőle.A legbiztosabb az ha szétszedeted a telót és megnézed.Például az enyém európai kiadás és csatlakozós a digitizere.

Nem elérhető mimo

• PFC Fan
« Reply #449 Dátum: 2012, 09 02, 10:06:42 »
Tehát akkor mindegy hogy európai vagy amerikai, mert attól független a csatlakozási mód?