Tablet....
A személyes véleményed érdekelne: Mire lehet használni egy tabletet, egy pda illetve egy pc(avagy laptop) mellett???
nem kötözködni akarok tényleg, csak szeretném belőni az alkalmazási terület! szívesen vennék is akár , csak nem tudom mire is használnám
Hello!
A Tab mindig is vonzó volt számomra a nagy képernyő miatt, ami meghatároz elég sok dolgot. Az internettől kezdve az olvasásig, a navigáción keresztül a multimédiás funkciókig minden más élményt (így minőséget is) nyújt a pda-khoz képest. Nyilván nem tud annyit, mint egy Laptop, de a pda-nál annyival "több" a számomra, hogy mindenképpen beruháztam rá. A kettő együtt, egymást kiegészítve tökéletes a számomra.
Sokfélét és méretűt kipróbáltam, nyomogattam ilyen-olyan boltokban és végül a a 7' mellet döntöttem. Nekem az volt a fontos, hogy zsebben elférjen, ne kelljen hozzá táska..., stb. (A laptopom egy DELL viszonylag kicsi, de hosszú távon leszakad a vállam tőle.
) Az iPAD nálam nem játszik, fontos a nyitott forráskód, a testre szabhatóság...stb., így marad... az android!
Végül is azért vettem Tab-nak a Samu (GT-P1010) változatát, mert nem akartam egy plusz előfizetést (SIM, telszám...stb.) bevállalni, így a GSM képességekre nem volt szükségem. Tervem szerint a HD2 lett volna a Hotspot és azon keresztül csatlakoztam volna az előfizetéses mobil internetre, ami nekem mindig is volt. A baj ott jelentkezett, hogy az android képtelen volt látni a winmo-s hotspotot, pedig több ROM-mal és programmal is próbáltam. (Az iOS-es és az androidos hotspotokra persze simán felkúszott.) Végül is ezért nyomtam Nand-ot a HD2-re, így most minden OK.
(Egyébként nekem a winmo továbbra is jobban tetszik, mint az android, csak hát a 6.5 után már ugye nincs élet, megszűnt a nyitott forráskód...stb., így a wpone már nem annyira érdekel.)
Összegezve: ha őszinte vagyok, meg lehet lenni nélküle, az "élethez" elég egy pda is, viszont az igazán élményszerű használat szvsz Tab-on lehetséges. Időnként tartok előadást, amihez szinte nélkülözhetetlen, a navigáció egy élmény, a mozizásról és bizonyos app-ok használatáról nem is beszélve.
Ami bosszantó számomra, hogy most 2 db vas töltéséről is gondoskodnom kell.
Remélem vmilyen szinten tudtam válaszolni, bár lehet, hogy Téged az alkalmazások használata szempontjából érdekelt volna a dolog.
bye:vrtx