2024, 12 18, 23:48:01

Szerző Téma: HD2: Tartozékok  (Megtekintve 130249 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető buborekosviz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
Re: HD2: Tartozékok
« Reply #325 Dátum: 2010, 09 08, 20:36:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A kimenetnek elvileg 5 V körül kellene lenni. :olvass:

Gyári töltő: Input: 10-30VDC
                  Output: 5V

Kérdés, hogy akkor meg sem kéne próválni a 8V-osat, vagy vajon érzékeli hogy 5V kell csak neki és akkor annyit ad le?

Telljes kétségbeesés... laikusok véleménye is jöhet  :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #326 Dátum: 2010, 09 08, 20:38:57 »

Gyári töltő: Input: 10-30VDC
                  Output: 5V

Kérdés, hogy akkor meg sem kéne próválni a 8V-osat, vagy vajon érzékeli hogy 5V kell csak neki és akkor annyit ad le?

Telljes kétségbeesés... laikusok véleménye is jöhet  :)

A 8-12 V szorozva az 1000 mA áramerősséggel sok. A kérdés inkább az, hogy helyesen tüntették-e fel az adatokat. Ha igen, akkor ne vedd meg.

« Reply #327 Dátum: 2010, 09 08, 21:15:05 »
A 8-12 V szorozva az 1000 mA áramerősséggel sok. A kérdés inkább az, hogy helyesen tüntették-e fel az adatokat. Ha igen, akkor ne vedd meg.

Ugyanarra a típusu töltőre találtam még ezt az értéket is:

Input: 10-24V
DC: 0.65A
Output: 5V 2A

Jobban hangzik, de igazábol Hong Kongból jönne mind2, szóval nem tudom melyik lehet a "valódi"

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #328 Dátum: 2010, 09 08, 21:20:55 »
Ugyanarra a típusu töltőre találtam még ezt az értéket is:

Input: 10-24V
DC: 0.65A
Output: 5V 2A

Jobban hangzik, de igazábol Hong Kongból jönne mind2, szóval nem tudom melyik lehet a "valódi"

Az 5 V * 2 A is sok, 5,1 V és 1 A a gyári töltő.

« Reply #329 Dátum: 2010, 09 08, 21:29:59 »

Input : 12V DC – 24V DC cigarette lighter socket
Output : 5.0 V 800mA, Mini USB plug (Also fully compatible for HTC Ext USB port)

Hmm, továbbra is ugyanaz a termék...

Amúgy mi lehet a következménye, ha rádugom a nagyobbra?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #330 Dátum: 2010, 09 08, 22:10:47 »
Input : 12V DC – 24V DC cigarette lighter socket
Output : 5.0 V 800mA, Mini USB plug (Also fully compatible for HTC Ext USB port)

Hmm, továbbra is ugyanaz a termék...

Amúgy mi lehet a következménye, ha rádugom a nagyobbra?

Az 5 V 800 mA jól hangzik, de a miniUSB-hez átalakító kell.
Jó esetben lekapcsol a védelem, rossz esetben elfüstöl valami a készülékben, ha túl combos töltővel próbálkozol.

Nem elérhető bob

• PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #331 Dátum: 2010, 09 09, 14:03:39 »
Nincs valakinek egy nem (vagy alig) használt gyári tokja, amitől szívesen megválna? :ima:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #332 Dátum: 2010, 09 09, 17:13:40 »
Nincs valakinek egy nem (vagy alig) használt gyári tokja, amitől szívesen megválna? :ima:

3900 szép Magyar Forintért lehet kapni a Vaterán, de nekem sajnos nincsen tokom, mert nem kaptam hozzá - viszont ha lenne, szívesen odaadnám mert sosem használok tokot.  :(
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #333 Dátum: 2010, 09 09, 17:26:13 »
3900 szép Magyar Forintért lehet kapni a Vaterán, de nekem sajnos nincsen tokom, mert nem kaptam hozzá - viszont ha lenne, szívesen odaadnám mert sosem használok tokot.  :(

Micsodaaaa?:D majdnem 4000 Ft? :shock: :shock:
0.99$ ebayen. (szállítással 2,99$)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #334 Dátum: 2010, 09 09, 17:31:17 »
Micsodaaaa?:D majdnem 4000 Ft? :shock: :shock:
0.99$ ebayen. (szállítással 2,99$)

Ha egy varrott bőrtok 200 Ft, akkor az vagy nem bőr, vagy lopott.

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #335 Dátum: 2010, 09 09, 17:33:59 »
Ha egy varrott bőrtok 200 Ft, akkor az vagy nem bőr, vagy lopott.

3. Soft touch feel, Inside with soft velten layer to protect your camera from scratches
 4. Good Quality Premium extreme soft touch leather case cover
 5. Made of Synthetic Leather, Not Genuine Leather

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #336 Dátum: 2010, 09 09, 17:45:34 »
3. Soft touch feel, Inside with soft velten layer to protect your camera from scratches
 4. Good Quality Premium extreme soft touch leather case cover
 5. Made of Synthetic Leather, Not Genuine Leather

Nem baj ha nem valódi bőr, 200 forintért csak megéri... hisz már egy darab buszjegy is drágább nála...  :D :shock:

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #337 Dátum: 2010, 09 09, 18:14:32 »
Bocsi, de a 2A-s töltés nem sok. Az csak azt jelenti, h lesz elég 'ereje' megtölteni az akut akár aktív használat közben is. A Feszültség értékekkel kel vigyázni. 5-5.5V-nál nagyobb feszültség ne legyen rajta. Nekem volt 800mA-s töltőm. aktív használat közben nem, volt elég 'ereje' tölteni épp csak szinten tartotta az aksit. Minimum 1A(1000mA)-s legyen a töltő. 

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #338 Dátum: 2010, 09 09, 18:25:31 »
Bocsi, de a 2A-s töltés nem sok. Az csak azt jelenti, h lesz elég 'ereje' megtölteni az akut akár aktív használat közben is. A Feszültség értékekkel kel vigyázni. 5-5.5V-nál nagyobb feszültség ne legyen rajta. Nekem volt 800mA-s töltőm. aktív használat közben nem, volt elég 'ereje' tölteni épp csak szinten tartotta az aksit. Minimum 1A(1000mA)-s legyen a töltő.

Szerinted az USB port mekkora áramerősséggel tölt? Annyit segítek, hogy névlegesen 500 mA...
Egy Nokia töltőt használok a kocsiban, ami 550 mA-es, és full fényerőn navigálás közben is teljesen feltölti a készüléket.
A gyári töltő 1 A-es, a 2-es szerintem sok. Egyszer nem figyelsz, és úgy kapcsolod a gyújtást a kocsiban, hogy a készülék a töltőn van, és kampec. Különösen a noname kategóriával kell óvatosnak lenni, de a márkásak max. 1000 mA-esek.

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #339 Dátum: 2010, 09 09, 19:37:02 »
Szerinted az USB port mekkora áramerősséggel tölt? Annyit segítek, hogy névlegesen 500 mA...
Egy Nokia töltőt használok a kocsiban, ami 550 mA-es, és full fényerőn navigálás közben is teljesen feltölti a készüléket.
A gyári töltő 1 A-es, a 2-es szerintem sok. Egyszer nem figyelsz, és úgy kapcsolod a gyújtást a kocsiban, hogy a készülék a töltőn van, és kampec. Különösen a noname kategóriával kell óvatosnak lenni, de a márkásak max. 1000 mA-esek.
A noname kategóriával egyetértünk, de a töltő áram szvsz minimum 1A legyen. A gyújtáskor ráadott fesz nem terheli az aksit.

USB szabvány leírása wikitől:
"A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0. There are two types of devices: low-power and high-power. Low-power devices draw at most 1 unit load, with minimum operating voltage of 4.4 V in USB 2.0, and 4 V in USB 3.0. High-power devices draw the maximum number of unit loads supported by the standard. All devices default as low-power but the device's software may request high-power as long as the power is available on the providing bus.[29]
"
Bocsájts meg! de azzal a nokia töltővel kapcsolatban had kételkedjem (nem modtam, h nem mondasz igazat), Én is tapasztalatból beszélek. Nekem mint említettem a 800mA gyorsboltos, nem noname töltő nem tudott mit kezdeni a megnövekedett terheléssel. Vettem egy 1A töltőt (nem volt erősebb) és azt használom azóta, vele semmi gondom.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #340 Dátum: 2010, 09 09, 19:56:08 »
A noname kategóriával egyetértünk, de a töltő áram szvsz minimum 1A legyen. A gyújtáskor ráadott fesz nem terheli az aksit.

Nem is arra gondoltam, hogy terheli az akksit, hanem hogy indítózáskor előfordul erősebb ingadozás a rendszerben, és ha már eleve a határokat feszegetjük, könnyen pórul járhatunk.

Idézetet írta: Forgi
USB szabvány leírása wikitől:
"A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0. There are two types of devices: low-power and high-power. Low-power devices draw at most 1 unit load, with minimum operating voltage of 4.4 V in USB 2.0, and 4 V in USB 3.0. High-power devices draw the maximum number of unit loads supported by the standard. All devices default as low-power but the device's software may request high-power as long as the power is available on the providing bus.[29]

Igen, ez pont azt erősíti meg, amit mondtam, tehát hogy 500 mA a névleges (USB 2.0 esetén). Ebből talán ha 450-et tudsz kimérni egy laptop oldalán, vagy egy desktop PC ház elejére kivezetett USB porton. Mégis tölti, sőt, fel is tölti. Nyilván lassabban, mint az 1 A-es gyári töltővel, de működik.

Idézetet írta: Forgi
Bocsájts meg! de azzal a nokia töltővel kapcsolatban had kételkedjem (nem modtam, h nem mondasz igazat), Én is tapasztalatból beszélek. Nekem mint említettem a 800mA gyorsboltos, nem noname töltő nem tudott mit kezdeni a megnövekedett terheléssel. Vettem egy 1A töltőt (nem volt erősebb) és azt használom azóta, vele semmi gondom.

Az irodában egy 700 mA-es Samsung töltőre szoktam akasztani, és az is tökéletesen tölti, BT sztereó zeneátjátszás (képernyő bekapcsolva) közben is simán felnyomja teljesen. Nyaraláskor egy Samsung Wave 700 mA-es töltőjével használtam, és azzal se volt semmi gond.
Valószínűleg mégiscsak noname volt az a 800 mA-es, amit a gyorsboltban vettél.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #341 Dátum: 2010, 09 21, 08:50:32 »
Én gyárit, mert a HD2-vel együtt vettem, és úgy olcsóbban jutottam hozzá! Tartót (autós) nem használok, bár vannak nagyon igényesek és jók is, amik közül a gyáriak sajnos eléggé húzósak, de itt a Tartozékok topikban ill. az XDA-n nem egy jó, és nem gyári darabot láttam.

A gyári autós töltő amúgy jól néz ki, és körülbelül 3 darab kék bankóba fáj, bár a srác mondta, hogy az utángyártottak is ugyanúgy működnek és ugyanolyan jól is töltenek, csak az átlagos élettartamuk rövidebb valamennyivel.

Ha jól emléxem a  töltési kapacitásuk (gyorsaság) kb. a gyári negyede.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #342 Dátum: 2010, 09 21, 15:33:55 »
Ha jól emléxem a  töltési kapacitásuk (gyorsaság) kb. a gyári negyede.

Hát, akkor ezek szerint át lettem b$ß$*&#@, akarom mondani vágva.  >:( Sajnos nem ez az első eset, mert (ez még a jobbik eset) vagy azért mond fals információt, mert nem elég tájékozott a témában, vagy (ez a bosszantóbb eset) direkt és céltudatosan szeretne megtéveszteni, megvezetni. Ebből az a tanulság, hogy nem kell mindent elhinni, inkább kérdezni kell itt, a PFC-n!  :D

Nem elérhető vertex

« Reply #343 Dátum: 2010, 09 21, 16:13:57 »
Hát, akkor ezek szerint át lettem b$ß$*&#@, akarom mondani vágva.  >:( Sajnos nem ez az első eset, mert (ez még a jobbik eset) vagy azért mond fals információt, mert nem elég tájékozott a témában, vagy (ez a bosszantóbb eset) direkt és céltudatosan szeretne megtéveszteni, megvezetni. Ebből az a tanulság, hogy nem kell mindent elhinni, inkább kérdezni kell itt, a PFC-n!  :D

Az a helyzet, h. a pontos adatokra nem emléxem, nekem a gyorsboltban mondták, vétel előtt. (Egyrészt ezért vettem végül is gyárit, másrészt meg egyetértek Erdoke-vel ti. sztem sem szabad semmiből gagyi, bizonytalan eredetű....stb. cuccot megvenni csak azért mert olcsóbb.)

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #344 Dátum: 2010, 09 21, 19:21:18 »
Sziaztok!
Mint korábban írtam vettem egy 1600mAh-s akkumulátort HD2-be az ebay-n.Az akkumulátort Kínában gyártották.(megjegyzem a gyárit is)A csomagolás fémdoboz. Több heti használat után a véleményem a következő:Az akku készenléti ideje megegyezik a gyárival.Nekem 27 órát tudott.Én csakis android romokkal próbáltam,mert nem használok windows-t.A különböző romok között max.1óra eltérés volt.A 27 óra készenlét alatt:1óra wi-fi,40perc beszélgetés,1,5 óra zene hallgatás volt,a töltés 20%-ra esett vissza.Ugyan ezen napi használattal,de állandó adatforgalom mellett a készenléti idő lecsökkent 14 órára,a töltés 20%-ra esett vissza itt is.Szerintem az összeg,melyet fizetni kellett korrekt volt.(10USD)Remélem segítettem e néhány sorral azoknak,akik esetleg gondolkodtak a vásárláson.üdv.Hawk

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #345 Dátum: 2010, 09 21, 19:51:31 »
Az a helyzet, h. a pontos adatokra nem emléxem, nekem a gyorsboltban mondták, vétel előtt. (Egyrészt ezért vettem végül is gyárit, másrészt meg egyetértek Erdoke-vel ti. sztem sem szabad semmiből gagyi, bizonytalan eredetű....stb. cuccot megvenni csak azért mert olcsóbb.)

Igen, én is gyári töltőtt vettem, szerintem is kár ilyeneken spórolni... mert a pénz, amit az ember megtakarít, azt később vélhetően kénytelen lesz kifizetni (akár egy új töltőért, vagy bármi másért), mert az utángyártottak egy része sajnos nem is bírja olyan sokáig (tisztelet a kivételnek), mint a gyári társaik.

Nem elérhető vertex

« Reply #346 Dátum: 2010, 09 22, 08:49:40 »
Igen, én is gyári töltőtt vettem, szerintem is kár ilyeneken spórolni... mert a pénz, amit az ember megtakarít, azt később vélhetően kénytelen lesz kifizetni (akár egy új töltőért, vagy bármi másért), mert az utángyártottak egy része sajnos nem is bírja olyan sokáig (tisztelet a kivételnek), mint a gyári társaik.

Teljesen egyetértek!  ;)

Nem elérhető samgar

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #347 Dátum: 2010, 09 22, 11:48:33 »
Emberek, asztali dokkolót keresek, ami tölt és van rajta hangkimenet is.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #348 Dátum: 2010, 09 22, 17:20:39 »
Autós töltőt keresnék HD2-höz. Akinek lenne eladóban, kérem írjon egy privát üzenetet nekem. Köszönöm.

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #349 Dátum: 2010, 09 27, 13:20:54 »
Hali!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy a ps1es emulátorral ez a vezeték nélküli ps3as controller is menne:

?
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login