0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szeszo,A Sense-et kikapcsoltad, amíg futott a teszt?
De néznék egy HD2 vs Omnia 2 tesztet cikket....most pont ott tartok, nem tudom eldönteni, melyiket szeressem... Választanom kell, mert csak az egyik jön ki az e havi egyik fizumból....
Őszintén szólva nekem nem a vegytiszta állapot volt a célom, hanem a napi rutin és ott filmezéskor nem kapcsoljuk ki .
SziasztokJól tudom hogy Coreplayer nem tud mit kezdeni az ac-3 -mal???Remélem tévedek.
A TCPMP-t próbáld.
Tudja a wvga-t?
Kipróbáltam.Reset gomb benyomása lett belőle. (teljesen lefagyott)
Akkor nem tudom, nálam megy Wvga-n a GF5500-as. ( Az volt az sd-men így hirtelen )Valamelyik verzió biztos fut rajta, különben Szeszo már reklamált volna
Hasonló módon jártam én is, lefagyott tőle és csak a reszet segített. Nagy nehezen sikerült egy működő verziót szerezni és az jó. Az a baj a TCPMplayer-rel, hogy már elhaladt felette az idő és nem tudja kihozni a vasból a maximumot. Jelentősen lassabb mint a Core Player.Ez a verzió nálam működik:TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03
Ugyanúgy lefagy.Előtte megy egy kicsit zöldesen szétesett képpel aztán fagyás.
Allítsd át a videót direct draw-ra!
Azon volt!
Akkor opciók/Beállítások/DirectDraw--Overlay format legyen auto helyett RGB.Reménykedjünk, hogy így jó lesz .
Nyertél! Már csak arra kéne rájönni hogy miért csak álló módban van kép.Fekvő módban csak hang van, kép nincs. (pedig fekvőben az igazi, állóban nagyon kicsi a kép.
Használd ezt a verziót:CorePlayer.v1.3.6.Build.7427.MultiLanguage ez hibamentesen megy.
Nekem is fent van a gépemen, csak azzal az a gond hogy nem tud mit kezdeni az ac-3 -mal.
Ezzel próbáltad:The Core Pocket Media Player 0.81RC1Elérés:http://rapidshare.com/files/17531905/TCPMP_Media_Player_0.81RC1Beta.rar.html