2024, 11 22, 03:18:33

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II tartozékok  (Megtekintve 214254 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szteff

• Navigáció / Navigation: iGO8.3.2
  • PDA: Galaxy S4 mini (I9195)
  • PDA ROM: I9195XXUAMF7
Re: Omnia II tartozékok
« Reply #750 Dátum: 2010, 11 23, 15:10:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
USB-s univerziális szivargyújtós 'dugasz' plusz adatkábel? You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi. Ilyesmi is jó lenne. Ezek az USB-s autóstöltők egyforma szabványúak? (Volt, Amper, polaritás, stb.)

Szteff

Nem elérhető dudu-s

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung i9300 Galaxy SIII
  • PDA ROM: AP:XXALE8/CP:BOLE5/CSC:DTMLE3
« Reply #751 Dátum: 2010, 11 23, 15:55:01 »
Köszi. Ilyesmi is jó lenne. Ezek az USB-s autóstöltők egyforma szabványúak? (Volt, Amper, polaritás, stb.)

Szteff

Hi!
Csak arra figyelj, hogy legalább 750mA-es legyen, min. ennyi kell a Samunak.
Nekem az 500mA-es még a két középső láb összeforrasztása után ( :olvass: vissza) is csak ki-bekapcs után töltött.
Az 1000mA-es minden trükk nélkül tökéletes.  :ok:
A nők vigaszt nyújtanak . . . amire nélkülük soha nem lenne szükségünk!

Nem elérhető juhitomi

• Navigáció / Navigation: navNgo 8
  • PDA: Samsung omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXJA5
« Reply #752 Dátum: 2010, 11 23, 18:36:06 »
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan, hogy színes (pl. lila, kék, stb.) előlap Omnia 2-re, vagy csak a gyári fekete meg a fehér?

Nem elérhető Songo

• RenRex Kft
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.3 gyári
« Reply #753 Dátum: 2010, 11 26, 11:20:47 »
sziasztok.
engem olyan dolgok érdkelnének, nemtudom létezik-e
külső antenna csatlakoztatási lehetőség. külső gps antenna. tmc vevő
lehet kapni ilyen okosságokat?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #754 Dátum: 2010, 11 26, 14:59:35 »
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan, hogy színes (pl. lila, kék, stb.) előlap Omnia 2-re, vagy csak a gyári fekete meg a fehér?
Én eddig nem találkoztam ilyesmivel, de javítson ki, ha más már igen...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #755 Dátum: 2010, 11 26, 15:01:06 »
sziasztok.
TMC antenna csatlakozási lehetőség tuti hogy van, boltban is lehet kapni ilyen antennát, azt nem tudom pontosan h O2-höz jó e, de ha a tmc topikban szétnézel, ott én úgy tudom sokan házilag oldották meg a tmc antenna problémát. GPS antenna minek?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Songo

• RenRex Kft
« Reply #756 Dátum: 2010, 11 26, 15:53:13 »
TMC antenna csatlakozási lehetőség tuti hogy van, boltban is lehet kapni ilyen antennát, azt nem tudom pontosan h O2-höz jó e, de ha a tmc topikban szétnézel, ott én úgy tudom sokan házilag oldották meg a tmc antenna problémát. GPS antenna minek?

szeretném a kocsiban a gps-t kiváltani teljesen a telefonomra. viszont a telefon gps-e iszonyat pontatlan. volt hogy simán a szomszéd utcában követte a mozgásomat. álló helyzetben mozgást mutat. újratervez mert ő a kerezsteződés tuloldalán állt meg. és örülnék hazt ki lehetne valahogy küszöbölni

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #757 Dátum: 2010, 11 27, 15:15:50 »
sziasztok.

A bluetooth-os GPS-ek dugója biztos jó az O2-höz. ;) :D
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Songo

• RenRex Kft
« Reply #758 Dátum: 2010, 11 28, 18:32:02 »
A bluetooth-os GPS-ek dugója biztos jó az O2-höz. ;) :D

és egy ilyen BT GPS-el javul a pontosság?

Nem elérhető tekes

• PDA: Xiaomi Redmi Note3 Pro
  • PDA ROM: CM13
« Reply #759 Dátum: 2010, 11 30, 10:40:04 »
és egy ilyen BT GPS-el javul a pontosság?
Kissé javulhat, de marad a két eszköz, két töltő...
Az a navigátor, amit ki akarsz váltani, pontosabb volt?

Nem elérhető tekes

• PDA: Xiaomi Redmi Note3 Pro
  • PDA ROM: CM13
« Reply #760 Dátum: 2010, 11 30, 10:41:53 »
Egy sata ssd-t be lehet dugni micro sd foglalatba?

Nem elérhető Songo

• RenRex Kft
« Reply #761 Dátum: 2010, 11 30, 11:10:31 »
Kissé javulhat, de marad a két eszköz, két töltő...
Az a navigátor, amit ki akarsz váltani, pontosabb volt?

Egy Wayteq 820-as amit kiváltanék és sokkal pontosabb
Soka hazsnáltam egyszerre őket. és nem egyszer volt hogy a telefon a szomszéd utcában mutatta a közlekedésem.
jó a ferihegyi gyorsforgalmi mellett még a wayteq is rossz sávot mutat de ezt elnézem. nade hogy kereszteződésnél megállva az a navi jóhelyena  telefon meg a kereszteződés tuloldalán mutatja a megállásom helyét az nemjó :(
pedig örülnék ha megoldható lenne, mert a gyárit elefontartót szépen el tudom rejteni. ez az ablakos tappancso dolog nem szimpatikus mert nagyon sok ismerősőmnek verték be a naviér az ablakot az elmúlt 2 hétben :S (soknak csak a tartó volt fenn sőt volt akinek csak az üvegen látszott hogy korábban rávolt cuppantva valami)

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #762 Dátum: 2010, 12 07, 15:21:36 »
Egy Wayteq 820-as amit kiváltanék és sokkal pontosabb
Soka hazsnáltam egyszerre őket. és nem egyszer volt hogy a telefon a szomszéd utcában mutatta a közlekedésem.
jó a ferihegyi gyorsforgalmi mellett még a wayteq is rossz sávot mutat de ezt elnézem. nade hogy kereszteződésnél megállva az a navi jóhelyena  telefon meg a kereszteződés tuloldalán mutatja a megállásom helyét az nemjó :(
pedig örülnék ha megoldható lenne, mert a gyárit elefontartót szépen el tudom rejteni. ez az ablakos tappancso dolog nem szimpatikus mert nagyon sok ismerősőmnek verték be a naviér az ablakot az elmúlt 2 hétben :S (soknak csak a tartó volt fenn sőt volt akinek csak az üvegen látszott hogy korábban rávolt cuppantva valami)

Szerintem előtte frissítsd le az igo-t és tedd fel rá a legfrissebb térképeket amiket használsz és próbálkozz vele még mielőtt megválnál a navitól,  nekem 820bt-m van és pl. nyaralni ha megyek vagy lényegesen hosszabb utakra én inkább a navit használom, elég sokat használtam a telefont is navigációra és nekem nem produkált még soha ilyeneket, de műholdat pl fényévekkel előbb talál a navi mint a telefon, és azért ne várj ugyan olyan teljesítményt a telefontól.. főleg hogy szerintem Wayteq 820as elég jó készülék.. :ok:

Nem elérhető winter

• Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: note sm-p600 note n950 f
Re:Omnia II tartozékok
« Reply #763 Dátum: 2010, 12 10, 18:05:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login :'( bárki aki Degrecen közelében lakik és tud rendelni egy ilyet felvenném a kapcsolatot.ha hajlandó segíteni.köszi.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #764 Dátum: 2010, 12 11, 11:24:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login :'( bárki aki Degrecen közelében lakik és tud rendelni egy ilyet felvenném a kapcsolatot.ha hajlandó segíteni.köszi.

Ez most fém ház lenne? vagy micsoda?

Nem elérhető winter

• Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: note sm-p600 note n950 f
« Reply #765 Dátum: 2010, 12 11, 12:38:15 »
krómkeretes ház.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #766 Dátum: 2010, 12 13, 11:43:21 »
Akinek az a fajta autós töltője van, amibe USB kábelt kell dugni (ami a tartóval együtt jön + tok) és bekrepált, jó eséllyel a töltőben lévő zavarszűrő tekercs dobta el magától az életet.

Az enyém múlt héten adta meg magát, miközben ment töltőről a kütyü és ment az iGO is. Elkezdett ki-be kapcsolgatni, mintha ki-be húzgálnám a kábelt az O2-ből, csipogott össze-vissza. Kicsit összekakiltam magam, de aztán USB-vel rádugva a laptopomra gyönyörűen ment.

A megoldás annyi, hogy a töltőt szétszedve, az USB aljzat mögött közvetlenül van egy zavarszűrő tekercs, ami nekem leégett (feltehetően sok amper kellett a kütyümnek, miközben ment az iGO. Ezt átkötve (2 lábát egy drótdarabbal összeforrasztva) a töltő ismét üzemképes. :)

Csak gondoltam szólok. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vastagpeti

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.0.4 gyári
« Reply #767 Dátum: 2010, 12 22, 18:47:52 »
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem rendelni egy ilyet, az írjon egy privát üzit légyszi!

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #768 Dátum: 2011, 01 01, 15:37:26 »
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem rendelni egy ilyet, az írjon egy privát üzit légyszi!
Ilyen hátlapot találsz a vaterán!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sly189

• PDA: i9000 gyári 2.3.4
  • PDA ROM: i9000
« Reply #769 Dátum: 2011, 01 05, 18:53:27 »
Sziasztok, nokia [n82] es TV kábele, jó az omniához vajon?

Nem elérhető Sly189

« Reply #770 Dátum: 2011, 01 05, 19:03:46 »
Senkinemtudja honnan lehetne esetleg hozzájutna valami ijesmihez ?

Müanyagba is gravíroznak ;)

Nem elérhető Sly189

« Reply #771 Dátum: 2011, 01 05, 19:17:17 »
még egy kérdés felmerült bennem.

Mivel az O2 szabványosított microUSB töltőrészel rendelkezik, ezért a Nokia autós töltői jók hozzá ?

mert akkor olyat vennék, mert a nokia bolt közelebb van mint a samsung :D és lehet tudok olcsobban gyári eredeti Nokiát. Nem akarom én utángyártott kínaifo$t venni :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #772 Dátum: 2011, 01 05, 22:25:02 »
még egy kérdés felmerült bennem.

Mivel az O2 szabványosított microUSB töltőrészel rendelkezik, ezért a Nokia autós töltői jók hozzá ?

mert akkor olyat vennék, mert a nokia bolt közelebb van mint a samsung :D és lehet tudok olcsobban gyári eredeti Nokiát. Nem akarom én utángyártott kínaifo$t venni :)
Jó hozzá az autós töltő és a tv kábel is. Személy szerint nekem is Nokia tv kábelem van.

Nem elérhető Sly189

« Reply #773 Dátum: 2011, 01 05, 23:23:01 »
Linkeljetke be nekem egy olyan linket, amin belföldi kijelzővédófólia vásárlási linke van :)Ö amit érdems megvenni, mert annyit láttam már hogy yoyozik a szemem :S ha lehet akkor vateras link legyen , max 2000ft :) de olcsobb se árt :D

Esetleg egy jó tokot, vagy szilikontok? müanyag kristálytok? :S

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #774 Dátum: 2011, 01 06, 10:53:28 »
Linkeljetke be nekem egy olyan linket, amin belföldi kijelzővédófólia vásárlási linke van :)Ö amit érdems megvenni, mert annyit láttam már hogy yoyozik a szemem :S ha lehet akkor vateras link legyen , max 2000ft :) de olcsobb se árt :D

Esetleg egy jó tokot, vagy szilikontok? müanyag kristálytok? :S
Ha fóliát szeretnél venni, akkor célszerű Brando fóliát venni. Az olcsóbb verziók is jók vmennyire, de a Brando az valóban tartós, bármikor leszedheted, újra felrakhatod, stb. Ugyan nem annyira olcsó, de megéri. Szerintem Vaterán bármilyen cuccot találhatsz az O2-höz, kérdés, hogy megéri e. Ha van rá lehetőséged, inkább az e-bayt ajánlom. Ugyanazokat a cuccokat sokkal olcsóbban meg tudod venni.
Én speciel a gyári tokot használom a telefonhoz, a belecsúsztatóst. Vettem már minden félét pedig amióta megvan. A kinyithatós bőrtoknál nekem idegesített a kinyitós rész ahogy fityeg a fejemnél ha telefonálok, a szilikon tok nekem túl lazán van a telefonon. Talán a legjobb volt nekem a műanyag kristálytok. De igazából ezt neked kell eldöntened. Keresgélj mert biztos h van minden féle Vaterán.