0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
akkor meg nem tudom hogy minek árul ha nincs készleten neki
Sziasztok!Ez a kábel tölti USB-ről?You are not allowed to view links. Register or LoginKösziAttila
Valószínűleg igen.
Egy baj van vele, ha leütöd nincs a srácnak készleten. Nem is nagyon válaszól a kérdésekre.
Ezt alá tudom támasztani... egy hónapja várok lassan rá
Szia!Én is nála ütöttem le a vaterán még dec. 15. körül, utánvéttel vettem volna:). Írt e-mailre válaszolt, hogy most nincs áruja így várnom kell rá 15 munkanapot. Most türelmesen várok. Ha nem lesz meg január elején, akkor szétnézek másfele is.
akkor lehet ütök én is le egyet, várni végülis tudok!
Én megértem, hogy ez olcsóbb, mint a Brando, de az legalább megbízhatóan szállít, jobb a minősége, vállal garanciát.You are not allowed to view links. Register or Login
A Brandó csati is vastag ahogy elnézem, most akkor lehet mindet reszelgetni
Ezt nem kell.. You are not allowed to view links. Register or Login
akkor lehet innen a gyorsból megveszem a töltőt...
és innen hogy tudnék rendelni? rendeltetek már?
How to buy? You are not allowed to view links. Register or Login
jáááj, ezt megtaláltam a kérdésem feltétele után én is köszi hogy linkelted
Csak a gyengébbek kedvéért
Frici bátyámLátom neked még az első romod van.Idő vagy lustaság vagy mi
Hát ez az... én is ott körül... még talán előbb is... mail-re nem válaszolt majd pár nap után igen... mikor már paráztam hogy mi van.. időt veszítettünk, pedig direkt kihangsúlyoztam hogy haladjon vele mert karácsonyi ajándék lenne... mire ő mondta hogy nem tudja hogy van-e és majd visszahiv... hát nem hivott vissza... karácsony előtt lementem miskolcra... (más ügyben is) felhivtam akkor is igérgetett és utána mondta hogy nincs neki és amint kap hiv és feladja postán... azóta is ezt csinálja... pedig azt mondta két ünnep között már lesz... hát nem nagyon látom... és tényleg nem dühítene a dolog ha nem ajándék lenne, a másik dolog meg máshol nem nagyon lehet venni igy...(mo-on) ilyen áron. muszáj rá várni... pedig az van irva hogy készlethiány esetén is 2-9 nap ha jól emlékszem Szállítással!!! Nem pedig személyes átvétellel... nem tartom korrektnek...
innen kellene rendelnünk: You are not allowed to view links. Register or Login
Csak magát a tartót szerintetek találok hozzá?Az A701-nek ugyanez az autóstartója van, csak maga a keret kellene, meg egy autóstöltő