0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én ugyanezt vettem. A gyorsbolttal az a baj, hogy postával küld, de öröm az ürömben, hogy ez nagyon olcsó. Én is ugyanezt és ugyanitt vettem, de mivel igen jól bírja a gyári fólia(egy porszem sem ment alá), így nem raktam még rá.
Ha fóliát akarok, akkor ezt érdemes vennem?You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki meg tudná nézni, hogy neki megy-e a regisztráció a speedshop-on, mert nekem bejön a bal oldali menü és annyi. Sehova tovább. Pedig én regelni akarok és akarok egy másik fóliát!
Nem kell regisztrálni. Kiválasztod a fóliát, berakod kosárba és hajrá. Ott minden adatot megadhatsz.
Valóban. Köszi!Meg is rendeltem. Holnap hozza a futár. Ideje lesz, mert próbáltam ezt a gyárit leszedni, megtakarítani, visszarakni, de veszett fejsze nyele.
NM. Én sajna vettem egy fóliát 1800-ért, de csak mert nem volt akkor a gyorsboltban brando. Rá is faragtam, a felrakásnál már volt 3 buborék és nagyon hamar kezdett pöndörödni. Szóval inkább vártam volna.
Most jött meg. Felraktam. Úgy simult rá, mint cica a lábamhoz. Nagggyon durva jó!!! A színek élénkebbek, a tapizás érzékenyebb. Ennek a fóliának a védőfóliája tök ugyanolyan, mint ami gyárilag rajta volt. Tartaléknak jó lesz. Állllaaaaat!
Olvastam, hogy valaki kipárnázta a tartó két csücskét. Mivel tette azt és hogyan? Meg attól félek, hogy a tetején lévő kis pöcök megkarcolja majd a hátlapot. tegyek arra a részre valami főliát a készülékre?
USB kábel kéne nekem kábel nélkül. Lehet valahol kapni rövid, merev USB-microUSB csatlakozót? Jó lenne egy a táskámba, minél kisebb helyet foglal, annál jobb.
Vagy erre : You are not allowed to view links. Register or Login
A brando-nál is találtam: You are not allowed to view links. Register or Login
A tartó csücskébe ragasztottam kicsi filc darabokat, illetve a középen lévő karhoz, amivel kiveheted a készüléket. a hátuljára nem tettem, mert nem ér hozzá a tartóhoz az Omnia, illetve nem fért volna bele a tartóba.
Csak pár hszt- kéne visszaolvasni, ahol leírtam a rendelésről sok mindent. Nem nehéz, olcsó és gyors. Sőt, itt még akad tán partner is, szinte mindig, így a szállítási költség is csökken.