Valaki akinek van tapasztalata legyen szíves oktasson ki a brandotól való rendelés folyamatáról, mert nem igazán vágom mit és hogyan kell. Odáig eljutottam, hogy már tudom mit szeretnék Azt vágom h utalnom kell előre, de postaköltségként mit számítanak fel, illetve azt szeretném még megtudni, hogy mivel Ft van a számlámon (milyen meglepő), tudok utalni USD-t? Nem nagyon vágom az angolt ezért kérném a segítséget! Előre is köszi!
akkor itt egy kis how to... lehet érdemes lenne betenni faqba
először is, jó ha van egy paypalos regisztrációd --> You are not allowed to view links.
Register or
Login beregisztrálsz. Név, cím, email cím és a szokásos adatok megadása után a regisztrációt meg kell erősíteni a megadott emailcímre érkező levél alapján. Az Add Card menüpontnál meg kell adni a 16 jegyű kártyaszámot, a lejárati időt és a 3 jegyű CVC/CVV kódot. A Paypal ekkor kb 600 Ft-tal (fix 2€?) megterheli próbaképpen a kártyát (ezért kell a 2. pontban előtte ráutalni) A sikeres aktiválás után ezt az összeget visszakapjuk. a tranzakció részleteihez várni kell 2-3 munkanapot. Ha a tranzakcióknál megjelent a Paypal-os sor, akkor az ott látható PP kódnál álló 4 számjegyet kell a Paypal oldalán a kártyaadatokhoz beírni. Ezzel megerősítettük, hogy tényleg a miénk a bankkártya. "Jutalom" a Verified felirat lesz.
ha, ez megvan jöhet a válogatás a brando oldalról... kosárba berakod, kiválasztod hogy milyen színű és mennyit szeretnél. itt már hozzá adja a !!!3$ posta költséget!!! ami egyáltalán nem nagy összeg! ha megvan akkor "Pay by PayPal (PayPal User)" -- visa-t nem próbáltam, de gondolom az sem lehet nagy ördöngösség. ha ez megvan akkor egyből továbbdob a paypal oldalra, ahol megerősítheted a neved, címed, és egyéb dolgokat DE a lényeg hogy !!!NE ÉKEZETES BETŰKKEL ÍRD AZ ADATOKAT!!!, mert akkor szar lesz az egész és nem tudják kipostázni!!! You are not allowed to view links.
Register or
Login itt át tudod számolni hogy 1$ mennyi jó magyar ft-ot ér. és a paypal akkora értéket fog levonni a kártyádról, persze forintban... a többit a paypal intézi.
ha ez mind megvolt akkor kapni fogsz a brando-tól egy mailt hogy sikeresen fogadták a rendelést és postázzák. paypaltól is fogsz kapni, hogy ennyi meg annyi pénzt levontak a kártyádról és a brandonak utalták.
majd nem sokkal később (percek, órák, napok) múlva kapsz egy Notification of Order Shipment levelet amibe benne van a Tracking number és tudod követni hogy hol jár a cumó. feladták-e már vagy még nem!
nekem a következőképp alakult:
Item Number: EAxxxxxxxxxxHK
Posting Date Posting Time Drop-off Point
28-Jan-2010 16:32 Tsuen Wan Post Office
Date # Location Delivery Status
28-Jan-2010 Hong Kong Item posted and is being processed.
28-Jan-2010 Hong Kong Processed for departure.
29-Jan-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 29-Jan-2010
31-Jan-2010 Hungary Arrived and is being processed.
31-Jan-2010 Hungary Pending customs inspection.
31-Jan-2010 Hungary In transit.
1-Feb-2010 Hungary Arrived the delivery office and is being processed.
1-Feb-2010 Hungary Delivered.
és várod a postás bácsit aki meg fog jelenni, átadja a csomagot, kér egy aláírást és a júzer iz heppi