2024, 11 22, 07:00:33

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II tartozékok  (Megtekintve 214260 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető neo777

• PDA: Omnia II
Re: Omnia II tartozékok
« Reply #175 Dátum: 2010, 01 11, 19:19:29 »
Rendeltem a Brando Shop-ból Autós tartót meg bőr tokot az imént. Meglepően jó áron.Nem is értem.
Kíváncsi vagyok mikorra ér ide Budapestre? Van tapasztalata valakinek? Örömmel venném ha megosztaná:-) Köszi. Üdv:-)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #176 Dátum: 2010, 01 11, 20:04:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Rendeltem a Brando Shop-ból Autós tartót meg bőr tokot az imént. Meglepően jó áron.Nem is értem.
Kíváncsi vagyok mikorra ér ide Budapestre? Van tapasztalata valakinek? Örömmel venném ha megosztaná:-) Köszi. Üdv:-)
1-1,5 hét szokott lenni.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető neo777

« Reply #177 Dátum: 2010, 01 11, 23:05:01 »
1-1,5 hét szokott lenni.

Köszi,akkor várogatok türelemmel:-)

Nem elérhető tanto

• Navigáció / Navigation: Keresek
  • PDA ROM: *1234*
« Reply #178 Dátum: 2010, 01 12, 09:40:00 »
Urak, 
Omnia  II  tulaj  lettem.
Érdekelne, hogy  IITHON  hova tudok  bemenni  és  bevásárolni  tartozék  ügyében.
A  speedshop  nagyon lehangolt  szombaton,  egyszerűen   szörnyű,
hogy itthon az  ember   a pénzéért  nem  talál  dolgokat.
Ráadásul  a net  sem  igazán  boldogít,  ezér t érdeklődnék  itt,  a guruk mezején.
egyben  érdekelne,  hogy létezik  valahol  Bp.-en  egy  szerviz, vagy  ügye s emberke, ahova  oda  megyek,  és   ki  tud  okítani, vagy   akár   egy  két  okos  szoftvert, megoldást  telepít nekem........  meg szoktam oldani  a  dolgaimat  magam, d e  valahogy most  nincs  herótom   ezzel   censored ölni ...skype,  egyebek ....
Köszi 
Tanto

Urak,
ennyire  nincs  itthon  semmi  lehetőség,  vagy  nem jár  erre  az, aki  tudna  ilyenről  ?
Tanto

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #179 Dátum: 2010, 01 12, 10:10:53 »
Urak,
ennyire  nincs  itthon  semmi  lehetőség,  vagy  nem jár  erre  az, aki  tudna  ilyenről  ?
Tanto
Bár nem nekem szólt a kérdés, de én az ebay-ről és a brandotól szoktam rendelni tartozékokat.

Ha valaki vállalna személyes beállítgatást, vagy oktatást, biztosan jelezte volna.

Mivel a programok telepítése nem egy nagy dolog, csekélyke olvasgatás után bárki meg tudja csinálni. Ha nem akarja, hát akkor úgy járt.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető neo777

« Reply #180 Dátum: 2010, 01 12, 10:54:43 »
Ezek a Brandoék nagyon jó fejek,már fel is adták és Emaileztek róla.
Ez igen!
Ilyen rendszer kellene itt is kis hazánkban:-) Pati, köszi a tippeket itt a fórumban,így mertem megrendelni,edig óvatos voltam a netes rendelésekkel kapcsolatban. De ez most jónak ígérkezik. :ok:

Nem elérhető szijartg

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3.2
  • PDA ROM: NXXJE3/EURJE5/XXJD1 GC light
« Reply #181 Dátum: 2010, 01 12, 11:12:43 »
na vettem univerzális tartót 2000hufért. elég korrektül néz ki, meg ahogy próbálgattam strapabíró is.
szivargyújtós töltőt speedshopból rendeljek? ott nem kell semmit barkácsolni vele igaz?
tokot meg rendelek én is a barndo-tól.

amúgy arra gondoltam hogy a szivargyújtós tápellátást úgy is meg lehetne oldani hogy veszek ilyen szivargyújtó-usb kombót és abba dugom be a gyári kábelt. használja így valaki?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #182 Dátum: 2010, 01 12, 11:20:51 »
na vettem univerzális tartót 2000hufért. elég korrektül néz ki, meg ahogy próbálgattam strapabíró is.
szivargyújtós töltőt speedshopból rendeljek? ott nem kell semmit barkácsolni vele igaz?
tokot meg rendelek én is a barndo-tól.

amúgy arra gondoltam hogy a szivargyújtós tápellátást úgy is meg lehetne oldani hogy veszek ilyen szivargyújtó-usb kombót és abba dugom be a gyári kábelt. használja így valaki?
Amik nekem vannak usb kimenetes töltők, az adatkábellel nem töltenek.
Lehet kapni csak töltő kábelt, scrollost az ebay-en, de a Brandonál is van, azzal tölt.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #183 Dátum: 2010, 01 12, 11:22:46 »
Ezek a Brandoék nagyon jó fejek,már fel is adták és Emaileztek róla.
Ez igen!
Ilyen rendszer kellene itt is kis hazánkban:-) Pati, köszi a tippeket itt a fórumban,így mertem megrendelni,edig óvatos voltam a netes rendelésekkel kapcsolatban. De ez most jónak ígérkezik. :ok:
A Brandoval nem lesz gond, csak a postás el ne lopja... Volt olyan ismerősöm aki nem kapta meg a csomagot, majd írt a Brandonak, elküldték újra. Aztán valahogy kiderült, hogy a postásnak tetszett meg az első csomag.
Én még mindent megkaptam, -ebay-es rendeléseket is- sőt a Brando ajándékot is szokott küldeni ha nagyobb értékben rendelsz tőle.  ;)

Nem elérhető szijartg

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3.2
  • PDA ROM: NXXJE3/EURJE5/XXJD1 GC light
« Reply #184 Dátum: 2010, 01 12, 11:24:59 »
Amik nekem vannak usb kimenetes töltők, az adatkábellel nem töltenek.
Lehet kapni csak töltő kábelt, scrollost az ebay-en, de a Brandonál is van, azzal tölt.

akkor nem gyorsboltozok, meg sufnituningolok...
rendelek töltőt brandoéktól tokkal együtt. legegyszerűbb.

Nem elérhető tanto

« Reply #185 Dátum: 2010, 01 12, 11:47:18 »
Szia
Sajnos  én   próbálom  a  kártyás  fizetéseimet  nagyon  lekorlátozni, pláne  2-5-10  eFt-os  tételek  esetében.  Emiatt  próbálok   infót  szerezni  itthoni  vásárlási  lehetőségekről.
Sajnos a  gyorsbolt  nagyon  elevette a  kedvemet  szombaton,  enyhén  szóla ... lószar  sem  volt náluk.  Amit vettem  végül  is, az  egy iPhone tok,  semmi  sem volt, amit  akartam  volna  venni.  szó  szerint   SEMMI  sem  volt  az  Omnia  II-höz.

szoftver:
a  kérdésem/kérésem   azért  jelent  meg  ilyen  formában, mivel  gyakran  olvasom  azt,  hogy valaki,  aki  azért  rendszeresen  buherál  és   töltöget, még  az  is  van,  hogy  hetekig   gányolgatja a  dolgot,  konzultál  másokkal,  amíg  sikerül  végre  ...... na  nekem  mostanában nincs  ilyenre  sem  energiám, sem  időm.

A  nagyobb  gond  az,  hogy a   kütyün  van egy  olyan nyelvtanuló  szoft,  amit  nem  szívesen telepítenék  újra..........

Tanto

Bár nem nekem szólt a kérdés, de én az ebay-ről és a brandotól szoktam rendelni tartozékokat.
Ha valaki vállalna személyes beállítgatást, vagy oktatást, biztosan jelezte volna.
Mivel a programok telepítése nem egy nagy dolog, csekélyke olvasgatás után bárki meg tudja csinálni. Ha nem akarja, hát akkor úgy járt.

Imhotep

• Vendég
« Reply #186 Dátum: 2010, 01 12, 11:50:39 »
szoftver:
a  kérdésem/kérésem   azért  jelent  meg  ilyen  formában, mivel  gyakran  olvasom  azt,  hogy valaki,  aki  azért  rendszeresen  buherál  és   töltöget, még  az  is  van,  hogy  hetekig   gányolgatja a  dolgot,  konzultál  másokkal,  amíg  sikerül  végre  ...... na  nekem  mostanában nincs  ilyenre  sem  energiám, sem  időm.

Tanto
Ha elmondod milyen szoftverekre van szügséged, segítünk melyikek jók az O2-höz és csak felkell tenned.
Roppant egyszerű, csak kérdezned kell vagy kicsit olvasgatni  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #187 Dátum: 2010, 01 12, 11:56:44 »
Szia
Sajnos  én   próbálom  a  kártyás  fizetéseimet  nagyon  lekorlátozni, pláne  2-5-10  eFt-os  tételek  esetében.  Emiatt  próbálok   infót  szerezni  itthoni  vásárlási  lehetőségekről.
Sajnos a  gyorsbolt  nagyon  elevette a  kedvemet  szombaton,  enyhén  szóla ... lószar  sem  volt náluk.  Amit vettem  végül  is, az  egy iPhone tok,  semmi  sem volt, amit  akartam  volna  venni.  szó  szerint   SEMMI  sem  volt  az  Omnia  II-höz.

szoftver:

A  nagyobb  gond  az,  hogy a   kütyün  van egy  olyan nyelvtanuló  szoft,  amit  nem  szívesen telepítenék  újra..........

Tanto
Miért vettél Windows Mobile-t ha se kedved, de időd nincs foglalkozni vele?
Annyiban szerencséd van, hogy az Omnia2-t buherálás nélkül is lehet használni. Elég 2-3 naponta ki és bekapcsolni, sokkal több törődést nem igényel.
Próbáld ki!   

Nem elérhető tanto

« Reply #188 Dátum: 2010, 01 12, 15:34:57 »
Szia
megvan  a nagyon egyszerű  oka:
nem telefonnak.
A  rajta  lévő  legális  nyelvtanulós  szoftver (kínai)  gyártója  meghatározta  azt   3-4  gyártót, modellt  (HTC, Omnia, Palm OS, illetve  3  hete  iPhone), amire   garantája a működést.   
Ezek  közül a  Palm  egy  régebbi  "szerelem"  miatt  kiesik.
A  betáplált  adatok  alapján ( Omnia  költséghatékonysága (ráadásul aranypontok  beszámítása, iGo  hozzá))   azt  az  egyszerű  döntést  dobta  ki  a  nyaki  PC,  hogy  ezt  veszem meg.
A  szoftver ment  rá, működik.

Majd  jött   az érdelődés  -  ha  már  van egy  ilyen  kütyüm, akkor miérrt  ne hazsnáljam  a  mindennapokban, miért  ne  buheráljak,  ismerkedjek  vele.
Hát  ennyi.  Röviden.

Tehát  ha nagyon  nem  lesz  tartozék a  szájízem szerint,  ha  nagyon kényelmetlen lesz 
az  Omnia  II  napi i  használatban  egy  kézzel,  kocsiban,  stb stb stb ....akkor  megy  sima  nylevtanulós  PDA-nak.... vissza,  és  veszem vissza   a szokványos  Nokia 51-et.  Telónak.

Ettől  függetlenül  van egy  csomó  dolog, amit beállításban nem tudo  elintézni,  ezér t is  kellene  egy  guru, akihez  odamegyek, és  teljes  18.5  perc  alatt  helyre  vágok mindent,  sem  mint  levelezzek  egy  hétig   e  dologban.

Üdv
Tanto

Miért vettél Windows Mobile-t ha se kedved, de időd nincs foglalkozni vele?
Annyiban szerencséd van, hogy az Omnia2-t buherálás nélkül is lehet használni. Elég 2-3 naponta ki és bekapcsolni, sokkal több törődést nem igényel.
Próbáld ki!

Nem elérhető tanto

« Reply #189 Dátum: 2010, 01 12, 15:45:32 »

Szia
Hidd  el,  ezt  tudom.
Magam  is  egy  más  témában (kések)  ott  vagyok,  és  tanácsolok,  segítek  másoknak.   De  mostanában  annyira   beszűkültem  idő  tekintetében, hogy   csak nézek  ki a  fejemből.
Meg ahogy az  előbb is  írtam,  én  sokkal  többet nem akarok,  csak  egy  pár  dolgot ....de  érdekes , hogy  valamikor  a Nokia51-et  kb.  3  óra  alatt  beállítottam.

Üdv
Tanto

Ha elmondod milyen szoftverekre van szügséged, segítünk melyikek jók az O2-höz és csak felkell tenned.

Nem elérhető tanto

« Reply #190 Dátum: 2010, 01 12, 15:46:15 »
De  nem adom  fel,  majd  összeírom  és  jelentkezem.

Tanto

Nem elérhető neo777

« Reply #191 Dátum: 2010, 01 12, 19:10:07 »
A Brandoval nem lesz gond, csak a postás el ne lopja... Volt olyan ismerősöm aki nem kapta meg a csomagot, majd írt a Brandonak, elküldték újra. Aztán valahogy kiderült, hogy a postásnak tetszett meg az első csomag.
Én még mindent megkaptam, -ebay-es rendeléseket is- sőt a Brando ajándékot is szokott küldeni ha nagyobb értékben rendelsz tőle.  ;)
Na ennek örülök nagyon. Errefelé asszem rendes a postás :) Meg nem hiszem, hogy tudná mi is van a csomiban..?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #192 Dátum: 2010, 01 12, 19:11:57 »
Na ennek örülök nagyon. Errefelé asszem rendes a postás :) Meg nem hiszem, hogy tudná mi is van a csomiban..?
Szerintem a kíváncsiság nyittatja ki a csomagokat  :D

Nem elérhető phj

• Support-ER
  • Nem: Férfi
    • phj
  • Navigáció / Navigation: ?
  • PDA: N7000
  • PDA ROM: LRQ/LRK
« Reply #193 Dátum: 2010, 01 12, 19:53:37 »
Idáig nem mertem megírni, mert megköveztek: nekem nagyon bevált egy fekete plüss/gumírozott iPhone tok. Sokkal kényelmesebben elfér benne a PDA és könnyü kivenni. 1xxx Ft-ért vettem. Akinek nem ciki szifon emblémával a tok, bátran ajánlom......

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #194 Dátum: 2010, 01 12, 20:18:39 »
Idáig nem mertem megírni, mert megköveztek: nekem nagyon bevált egy fekete plüss/gumírozott iPhone tok. Sokkal kényelmesebben elfér benne a PDA és könnyü kivenni. 1xxx Ft-ért vettem. Akinek nem ciki szifon emblémával a tok, bátran ajánlom......
Téged? Soha, semmiért! Aki megpróbálná, annak velem gyűlik meg a baja   ;)
Szerintem az O2 tábor nem iphone ellenes, én sokszor ajánlom, hogy inkább azt, mint Windows Mobile-t...

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #195 Dátum: 2010, 01 12, 20:34:46 »
Frosty! Ma hivott a srác.. megjött a cucc, lehet érte mennem majd... de csak jan 25 után tudok beszámolni nektek tapasztalatokról!
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető tanto

« Reply #196 Dátum: 2010, 01 12, 20:51:28 »

Na  és  hol  vehető ?

Tanto

Nem elérhető phj

• Support-ER
    • phj
« Reply #197 Dátum: 2010, 01 12, 21:52:28 »
Téged? Soha, semmiért! Aki megpróbálná, annak velem gyűlik meg a baja   ;)
Szerintem az O2 tábor nem iphone ellenes, én sokszor ajánlom, hogy inkább azt, mint Windows Mobile-t...
Köszönöm hogy megvédessz.. Miben jobb az iPhone szerinted? Sohasem volt a kezemben.. ( bocs az off-ért )

Nem elérhető phj

• Support-ER
    • phj
« Reply #198 Dátum: 2010, 01 12, 21:54:57 »
Na  és  hol  vehető ?

Tanto
Hát én Veszprémben egy kis GSM boltban vettem, a nevét sajnos nem tudom. De a lényeg hogy az iPhone mérete jó...

Nem elérhető tusa

• Turi Sándor
  • PDA: Nexus 5x
  • PDA ROM: Android 8.1.0
« Reply #199 Dátum: 2010, 01 12, 22:48:47 »
Hát én Veszprémben egy kis GSM boltban vettem, a nevét sajnos nem tudom. De a lényeg hogy az iPhone mérete jó...
Veszprémben merre van a bolt? Fűzfői vagyok, és nem ciki a tok.  :)