2024, 12 27, 16:10:21

Szerző Téma: TF3D az I8000-en  (Megtekintve 20892 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
Re: TF3D az I8000-en
« Reply #50 Dátum: 2010, 03 22, 16:01:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
itt egy magyarítás igaz nem a 2011-hez,de sztem ha továbbolvasol megleled,vagy kérdezd meg tőlük..
nem biztos hogy idetéved egy HTC HD2-ös.... aki tényleg tudna segíteni...

Ezen túl vagyok, és a topicban kértem is őket, hogy szerezzenek magyar mui fájlokat. Egyelőre semmi reakció.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #51 Dátum: 2010, 03 22, 16:11:42 »
Ezen túl vagyok, és a topicban kértem is őket, hogy szerezzenek magyar mui fájlokat. Egyelőre semmi reakció.

Nekem sem reagált egyik sem, mikor a Teeter fájljait kértem volna. Arrogáns burzsujok vannak arrafelé. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #52 Dátum: 2010, 03 22, 16:28:04 »

Szia, a 2.5.19211619.0 manila van meg, ha kell, feltöltöm valahová és linkelem. Ha MUI fájlok is kellenek akkor jelezd, kiszedem azokat is.
RSS-en olvastam a kérésed, de eddig dolgoztam. Tisztelt Rapid. Nem érzem magam  arrogáns burzsujnak. :ok:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #53 Dátum: 2010, 03 22, 17:04:05 »
Tisztelt Rapid. Nem érzem magam  arrogáns burzsujnak. :ok:

Tisztelet a kivételnek.  :ima:
Esetleg a Teeter fájljait is fel tudnád dobni valahová, mert szeretnék egy normális, működő WVGA verziót összehozni az i8000-re.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #54 Dátum: 2010, 03 22, 17:06:00 »
Tisztelet a kivételnek.  :ima:
Esetleg a Teeter fájljait is fel tudnád dobni valahová, mert szeretnék egy normális, működő WVGA verziót összehozni az i8000-re.
A golyós játékra gondolsz, ugye ? Megpróbálom megkeresni a fájljait...

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #55 Dátum: 2010, 03 22, 17:32:10 »
A golyós játékra gondolsz, ugye ? Megpróbálom megkeresni a fájljait...

Igen, arra. Előre is köszönöm!

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #56 Dátum: 2010, 03 22, 17:39:08 »
Itt vannak a fájlok, a MUI az összes ami a Windows mappában volt,neked a 040e kell, a Manila fájlok szintén az összes, Total Commander keresővel könnyen megtalálod a magyar fájlokat, (opciók a kereséshez:Amit keres *.* Szöveg: hu-hu és az Unicode legyen bepipálva) és a Teeter fájlok.

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #57 Dátum: 2010, 03 22, 17:55:10 »
Itt vannak a fájlok, a MUI az összes ami a Windows mappában volt,neked a 040e kell, a Manila fájlok szintén az összes, Total Commander keresővel könnyen megtalálod a magyar fájlokat, (opciók a kereséshez:Amit keres *.* Szöveg: hu-hu és az Unicode legyen bepipálva) és a Teeter fájlok.

Hálás köszönet, most indulok haza, aztán este le is rántom!

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #58 Dátum: 2010, 03 22, 18:00:52 »
Hálás köszönet, most indulok haza, aztán este le is rántom!
Nagyon szívesen, azért vagyunk itt a fórumon hogy segítséget nyújtsunk és kapjunk ha kell  ;) Remélem tudtam segíteni. :)

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #59 Dátum: 2010, 03 22, 22:58:33 »
Helló mindenki!

Úgy döntöttem, hogy húzok egy vonalat az eddigi küzdelmeim közepette, és feltöltök egy 2011-es verziójú TouchFlo 3D 2.5-öt. Előre szólok, hogy sok hiba van még benne, de ha kicsit hunyorítunk már használható. A sebességről inkább nem írok semmit, mindenki döntse el maga, hogy megfelelő vagy sem. A memória mennyiségével is ez a helyzet. Biztos lehet ezeken még javítani, őszinten megmondom már arra sem emlékszem, hogy a legfrissebb OGL driver van-e rajta.

Na, de elég a szóból, jöjjenek a képek!

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Letöltés: You are not allowed to view links. Register or Login [94 MB]

Ahogy a méretén látszik ez egy elég komplett csomag. A Twitter és a tőzsde fülek nem jók, nem lehet háttérképet kiválasztani. Persze van ez utóbbira orvosság, pl.: WMM Wallpaper changer ha jól emlékszem a nevére.
A telefon elméletileg működik :), az SMS-t ebben a verzióban még nem próbáltam ki. Nem lehet új partnert felvinni, és még ezer apró bibi. Aki akarja azért használja, és örülnék egy jó hosszú hibalistának, hogy legyen min kipipálni a javított dolgokat.

Használjátok egészséggel, igyekszem a javításokkal, de sajnos elég kevés időm jut rá. Lawrence74-nek örök hálám a mui fájlokért, ha nem küldi el, ma nem töltöm fel a csomagot! Szal köszi! ;)

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #60 Dátum: 2010, 03 22, 23:16:11 »
Majd elfelejtettem, köszi Rapid a romot! ;) Szal Rapid csupasz romjára telepítettem, így maradt cirka 100 MB helyem még. Lehet, hogy lassan kiugorhat a samus tárcsázó, naptár, óra és egyebek is a romból. :) Bár tudom, hogy nem ez volt a cél, de most erre haladok.

Nem elérhető fairi

• Navigáció / Navigation: samsung note 3
  • PDA: samsung note 3 /HTC HD2
  • PDA ROM: X-note v21 /EnergyRom
« Reply #61 Dátum: 2010, 03 22, 23:39:24 »
Majd elfelejtettem, köszi Rapid a romot! ;) Szal Rapid csupasz romjára telepítettem, így maradt cirka 100 MB helyem még. Lehet, hogy lassan kiugorhat a samus tárcsázó, naptár, óra és egyebek is a romból. :) Bár tudom, hogy nem ez volt a cél, de most erre haladok.

lehet ezért jobb ötlet romba főzni és úgy tálalni..
mindent kiszedni ami nem kell,mivel van helyette htc dolog...
onantól nem is lenen rossz a rommal probléma..

olyan óriási a fájl,h gyakorlatilag csak lite romon használható... :'(

mennyi az indulási ram és meddig folyik el?
video megoldható akkor lehetne látni milyen gyors..

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #62 Dátum: 2010, 03 23, 02:25:45 »
lehet ezért jobb ötlet romba főzni és úgy tálalni..
mindent kiszedni ami nem kell,mivel van helyette htc dolog...
onantól nem is lenen rossz a rommal probléma..

olyan óriási a fájl,h gyakorlatilag csak lite romon használható... :'(

mennyi az indulási ram és meddig folyik el?
video megoldható akkor lehetne látni milyen gyors..

Az a helyzet, hogy ez egy nyers változat. Sok olyan dolog van benne, ami nélkül is tudna mindent amit most tud, egyszerűen csak azért, mert így most egyszerűbb számomra, nem kell annyit telepítgetnem.

Amúgy nem véletlen, hogy Rodrigo is komplett romot csinált. Kezdek rájönni, hogy a felület túl összetett ahhoz, hogy úgy lehessen használni, mint az 1.3-at. Persze ha valaki programozóként rendelkezik egy rakat idővel akkor neki lehet ugrani, és átalakítani mindent, hogy a samus felületek menjenek, de én sajnos nem vagyok programozó, és időm sincs sok. Szóval a szokásos, kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém. ;)

Na mind1, aki nagyon éhezik a tf3d-re az használja, aki meg nem az max kipróbálni tegye fel egy lite romra.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #63 Dátum: 2010, 03 23, 10:10:38 »
Az a helyzet, hogy ez egy nyers változat. Sok olyan dolog van benne, ami nélkül is tudna mindent amit most tud, egyszerűen csak azért, mert így most egyszerűbb számomra, nem kell annyit telepítgetnem.

Amúgy nem véletlen, hogy Rodrigo is komplett romot csinált. Kezdek rájönni, hogy a felület túl összetett ahhoz, hogy úgy lehessen használni, mint az 1.3-at. Persze ha valaki programozóként rendelkezik egy rakat idővel akkor neki lehet ugrani, és átalakítani mindent, hogy a samus felületek menjenek, de én sajnos nem vagyok programozó, és időm sincs sok. Szóval a szokásos, kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém. ;)

Na mind1, aki nagyon éhezik a tf3d-re az használja, aki meg nem az max kipróbálni tegye fel egy lite romra.

No, akkor szedd össze, hogy mi az, ami mögé samus felületet szeretnél, hogy gyorsítsuk a TF-et. :) Leszedtem, aztán átnézem, hogy mi merre hány méter, ha mondasz valami támpontot, hogy mit keressek.

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #64 Dátum: 2010, 03 23, 10:46:48 »
No, akkor szedd össze, hogy mi az, ami mögé samus felületet szeretnél, hogy gyorsítsuk a TF-et. :) Leszedtem, aztán átnézem, hogy mi merre hány méter, ha mondasz valami támpontot, hogy mit keressek.

Sok támpontot nem tudok adni, maximum annyit, hogy mire nincs szükség a TF-ben.

A legnagyobb probléma, hogy a partner kezelés teljes egészében a topaz felületen történik. Tehát a partnerlistát, az sms-mms küldést, a videotelefonálást hozzá kell rendelni a gyorshívó (vagy kedvencek) képeihez, magyarán lehessen hozzáadni kedvenc partnert, és ha rákattintok akkor valóban a partner adatlapja nyíljon meg vagy őt tárcsázzam.

Ezen kívül a többi már szinte semmiség. Az email kezelést emlékeim szerint registryből át lehet irányítani a windows felületre, gondolom a samusra is. A commmanagert kéne még elfelejteni, meg amit lehet a kontroll panelen.

Amivel továbbra sem boldogulok az a helyi időjárás. Már minden olyan komponens fent van, aminek köze lehet hozzá még sem megy...

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #65 Dátum: 2010, 03 23, 21:56:06 »
A tárcsázóra már találtam megoldást, a samus megy a tf alatt. Még a kontakt lista és az sms-mms vár megoldásra.

Nem elérhető fairi

« Reply #66 Dátum: 2010, 03 24, 00:45:16 »
A tárcsázóra már találtam megoldást, a samus megy a tf alatt. Még a kontakt lista és az sms-mms vár megoldásra.

ez menyire megoldás?

vagy ezekből You are not allowed to view links. Register or Login vmit nem tudsz felhasználni?

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #67 Dátum: 2010, 03 24, 10:09:31 »

ez menyire megoldás?

vagy ezekből You are not allowed to view links. Register or Login vmit nem tudsz felhasználni?

Úgy rémlik ezt már kipróbáltam és nem vált be, de majd megnézem. MOst meghülyült a cab bontogató programom, tegnap már össze akartam rakni egy light verziót, ami kb 10 megával kisebb lett volna, de tudásra pont annyi, mint ami most letölthető.

Nem elérhető marioi8000

• konkvisztádor
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 1.1
  • PDA: samsung GT-I8000 8GB white
  • PDA ROM: PDA:I8000NXXJJ1 CSC:I8000XHEJG5 Phone:I8000XXJJ1
« Reply #68 Dátum: 2010, 03 28, 16:08:45 »
Hali hogy halad a manila 2.5.cab project? láttam a rapid rom-jában már benne van...lehetséges hogy lesz eccer egy 100%-os verziója?
Várjuk sokan ;)

Nem elérhető fairi

« Reply #69 Dátum: 2010, 03 28, 21:26:56 »
Hali hogy halad a manila 2.5.cab project? láttam a rapid rom-jában már benne van...lehetséges hogy lesz eccer egy 100%-os verziója?
Várjuk sokan ;)

100%.os sose lesz,egyszerűen mivel nincs normális open gl es 1 driver...
de egy mindennapokban használható,komolyabb bug nélküli elméletileg lehetséges...
rengeteg munka lesz az tuti...
drukkolunk noobodynak...

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #70 Dátum: 2010, 03 29, 00:37:03 »
Várjuk sokan ;)

Az a helyzet, hogy egyre inkább úgy tűnik, hogy telepíthető verziót nem csinálok. Az ok annyi, hogy némely funkciók telepítve egyszerűen nem működnek. Pl. a helyi időjárás. Elbattam rá néhány napot, feltettem minden komponenst ezer féle változatban, és nem akart menni. A végén kínomban az egész eddigi kreálmányomat átküldtem Rapidnak, aki beépítette a romba, és csodák csodája, megy a helyi időjárás. De ilyen probléma volt még a tőzsde füllel is, képtelen voltam megjavítani. A romban meg működött, szal valahogy csak megreszeltem, a telepíthető változatban még sem ment.

Viszont rommal együtt egyelőre nagyon  censored a. VAnnak még benne bugok, de már használható akár a napi életben is. Gyorsabb mint a Rodrigo féle béta 2, és ami még nagyon jó, hogy telepítés után 70 mega szabad memóriával indul. Szóval nem rossz a cucc, és Rapiddal dolgozunk rajta folyamatosan.

Szóval a lényeg, ha kell a 2.5 akkor töltsétek le nyugodtan a romot, égessétek, aztán lehet örülni!

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #71 Dátum: 2010, 03 29, 20:33:54 »
Szóval a lényeg, ha kell a 2.5 akkor töltsétek le nyugodtan a romot, égessétek, aztán lehet örülni!
Én felraktam és örülök! Ez azért kinézetben teljesen más világ, mint az 1.3-as. Gratulálok a munkádhoz, és tényleg szuperül néz ki az új felület! :ok:

Nem elérhető siti23

• Navigáció / Navigation: Bluetooth GPS
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: 214123423
« Reply #72 Dátum: 2010, 03 31, 23:31:26 »
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. Nagyon tetszik a touchflo 3d, fel szeretném rakni,de nem tudom sehonnan letölteni. Amiket linkeket beszúrtok, onnan csak regisztráció után lehet letölteni? köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető fairi

« Reply #73 Dátum: 2010, 04 01, 11:15:29 »
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. Nagyon tetszik a touchflo 3d, fel szeretném rakni,de nem tudom sehonnan letölteni. Amiket linkeket beszúrtok, onnan csak regisztráció után lehet letölteni? köszönöm a válaszokat.

kis türelmet nemsoká elkészül egy elég jól müködő magyar nyelvű TF 2.5 rom,de romoldába átnézel ott már van TF 1.3 rom...
regizni nem árt...

Nem elérhető celka

• PDA: Xperia U
« Reply #74 Dátum: 2010, 06 12, 03:11:32 »
További fejleményem Omnia2 Sense UI ügyben, a minap jött ki a video az új ROMról.

Aki tud többet róla, írjon, én már nagyon feltenném a Kicsikére!
Feltettem, használom.Egész gyors:)
Szabad RAM:49.8Mega