2024, 12 29, 00:19:11

Szerző Téma: N900 általános beszélgetés  (Megtekintve 189211 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

N900

• Vendég
Re: N900 általános beszélgetés
« Reply #600 Dátum: 2010, 01 28, 23:04:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És ki is lehet kapcsolni a  censored ba?
Kell a francnak...

fillérekért kapod a szolgáltatóktól a netet, ott az email, skype msns és még millió alkalmazás képes üzenet küldésére. Sokan sírnak az mmsért, ezért valaki megírta. Hivatalsan alapból kihagyta Nokia, mert integrált Skype van helyette. Meg 100 féleképpen tudsz üzenni. MAjd kész vagyok azzal is, feltöltöm.
Nekem sem hiányzik az mms, csak meglepődtem, mikor kaptam egyet.  :)

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #601 Dátum: 2010, 01 28, 23:35:54 »
fillérekért kapod a szolgáltatóktól a netet, ott az email, skype msns és még millió alkalmazás képes üzenet küldésére. Sokan sírnak az mmsért, ezért valaki megírta. Hivatalsan alapból kihagyta Nokia, mert integrált Skype van helyette. Meg 100 féleképpen tudsz üzenni. MAjd kész vagyok azzal is, feltöltöm.
Nekem sem hiányzik az mms, csak meglepődtem, mikor kaptam egyet.  :)

Fillérekért kapod 3 hónapig, ha aláírsz két évet. Nekem a T-nél 3GB adatcsomagom van 3600Ft-ért, de legalább nem függök senkitől. Eljön az az idő amikor csak adatcsomagokat fognak tudni értékesíteni a szolgáltatók, mert mindenki az IPvoipot fogja használni. Csak az a baj, hogy az emberek nagyon rugalmatlanok. Ma már a Skypra is lehet igényelni saját hívoszámot, de pénzért . A legjobb a tiszta SIP alapú megoldás, én a Macrogatet ajánlom. Ha megnyitom az iPhonon a Fringet a Skypra és a SIPra 5mp alatt bejelentkezik.

Ezt nézd át légyszi MAGYAR IPVoip a Nokiákra ahol kifejezetten SIP protokol lészen kihagyhatatlan. Már 70kb/s tötéletesen működik, nem kell hozzá 3G lefedetség. Saját 062...... telefonszámot ad ingyen, konferencia beszélgetés stb.

N900

• Vendég
« Reply #602 Dátum: 2010, 01 28, 23:39:32 »
Fillérekért kapod 3 hónapig, ha aláírsz két évet. Nekem a T-nél 3G adatcsomagom van 3600Ft-ért, de legaláb nem függök senkitől. Eljön az az idő amikor csak adatcsomagokat fognak tudni érétkesíteni a szolgáltatók, mert mindenki az IPvoipot fogja használni. Csak az a baj, hogy az emberek nagyon rugalmatlanok. Ma már a Skypra is lehet igényelni saját hívoszámot, de pénzért . A legjobb a tiszta SIP alapú megoldás, én a Macrogatet ajánlom. Ha megnyitom az iPhonon a Fringet a Skypra és a SIPra 5mp alatt bejelentkezik.

Ezt nézd át légyszi MAGYAR IPVoip a Nokiákra ahol kifejezetten SIP protokol lészen kihagyhatatlan. Már 70kb/s tötéletesen működik, nem kell hozzá 3G lefedetség. Saját 062...... telefonszámot ad ingyen, konferencia beszélgetés stb.

Köszi a linket, hasznos! Régen valami Gizmot használtam nokián, de már nem emlékszem. Beregelek, fing van N900on is.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #603 Dátum: 2010, 01 28, 23:50:23 »
Köszi a linket, hasznos! Régen valami Gizmot használtam nokián, de már nem emlékszem. Beregelek, fing van N900on is.

Ha megvagy a visszaigazoló emailben küldik az adataidat. Lehet, hogy holnapra még nem lesz meg, de abban lesz a telszámod is. Ha minden OK felhívlak, ha WiFi közelében járok.

WiFi

Ez az Apple Even semmire nem volt jó, csak arra, hogy a híveket izgalomban tartsa. Vártam a frissítéseket, de se OS 3.2 se 4.0
Kellett volna a radio.app, meg hogy végre feloldják a voip hívásokat 3G-n. Amit elejtettek a 4G iPhonról, azt meg már megírtam egy éve. You are not allowed to view links. Register or Login  :shock:

N900

• Vendég
« Reply #604 Dátum: 2010, 01 28, 23:56:06 »
Vegyél már egy N900at!  :)

Nem elérhető Cyberpunk

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Motorola Artix 4G
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #605 Dátum: 2010, 02 01, 10:57:39 »
Hali én is szeretnék venni egy N900-ast van valami hír hogy lesz e rá magyar nyelvű lokalizáció? Persze engem az angol nyelv sem zavar, de azért mivel magyarok vagyunk még is csak jobb lenne a saját nyelvünkkel.
A másik kérdésem tudom hogy elég nagy lámának kell lenni hozzá de ha hazavágom az OS-t akkor hogy tudom újra telepíteni? Hasonlóan mint egy PC-t?

N900

• Vendég
« Reply #606 Dátum: 2010, 02 01, 11:09:47 »
Hali én is szeretnék venni egy N900-ast van valami hír hogy lesz e rá magyar nyelvű lokalizáció? Persze engem az angol nyelv sem zavar, de azért mivel magyarok vagyunk még is csak jobb lenne a saját nyelvünkkel.
A másik kérdésem tudom hogy elég nagy lámának kell lenni hozzá de ha hazavágom az OS-t akkor hogy tudom újra telepíteni? Hasonlóan mint egy PC-t?

Végre, légy üdvözölve!  :ima:

Amint Magyarországon forgalmazza a Nokia, lesz magyarítás hozzá, 300kb a lokalizációs fájl, lehet, fogom magam és átfordítom.  :)

Nem tudod tönkrevágni de ha mégis, akkor PC, usb, és a kemény rendszerfrissítés 15 másodpercig fog tartani, nem 10 percig.  :)

Félni nem kell, van egy Backup programja, ami mindent lement, kb 30megába, és frissítés után visszaállítja a rendszer úgy, ahogy volt, a telepített programokat letölti újra, és a rendsezred dettú ugynaaz lesz mint azelőtt.

Ha csak simán frissíted z FW-t,akkor meg nem bántja az adataidat. Vagy az éterene OTA keresztül, vagy manuális frissítheted.

Nem elérhető Cyberpunk

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Motorola Artix 4G
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #607 Dátum: 2010, 02 01, 12:23:53 »
Köszi a választ akkor most már bátran vetem bele magam. Azért persze nem telepítgetek rá mindenféle nyavalyát:D
Amúgy szerintem én nem várom megy a Magyarországi forgalmazást nekem kell most:) Remélhetőleg egy hét aztán meg is lesz a kicsike, persze ha lesz hozzá lokalizáció akkor természetesen utólag rádobom.
Gondolom a szétcsúsztatható bill.el nem lehet majd ékezetes karaktert bevinni az kár pedig valami kombinációval nem lenne rossz, de ha nem akkor nem.

Ja és még valami látott valaki hozzá egy normális zárt övre csatolható tokot?

N900

• Vendég
« Reply #608 Dátum: 2010, 02 01, 12:54:38 »

Gondolom a szétcsúsztatható bill.el nem lehet majd ékezetes karaktert bevinni az kár pedig valami kombinációval nem lenne rossz, de ha nem akkor nem.

De, van rá ékezetes bevitel! Ez linux.  :)

Ja és még valami látott valaki hozzá egy normális zárt övre csatolható tokot?

Media Markt, 1495 Ft, most vettem, pont n900ra szabták, bőr!
Cikszám: 5405490
CONCORDE 01-02-7602 FE

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #609 Dátum: 2010, 02 01, 13:33:17 »
OSX N900-on :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cFjl3Ob3VpU&feature=player_embedded[/youtube]

N900

• Vendég
« Reply #610 Dátum: 2010, 02 01, 13:39:55 »
OSX N900-on :D

:)

N900

• Vendég
« Reply #611 Dátum: 2010, 02 01, 13:44:26 »
Videóhívás N900-on:

Valaki, ha hív videóhívással Google Talk-on keresztül, akkor aktiválható a saját kamerád, ezáltal kétirányú videóhívás jön létre!

IM-mel szintén működik szaggatásmentesen.

Nehogymá engem lessen Lifeforce...

Nem elérhető Mordon

« Reply #612 Dátum: 2010, 02 01, 14:11:25 »
Skype-nál?

N900

• Vendég
« Reply #613 Dátum: 2010, 02 01, 14:28:05 »
Skype-nál?

Nem tudom, egyelőre google-nél tartok. Megy oda-vissza.  :) :taps:
Na, ilyen nincs se iPhone-on se Windows Mobile-on.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #614 Dátum: 2010, 02 01, 14:29:19 »
mint Magyarországon forgalmazza a Nokia, lesz magyarítás hozzá, 300kb a lokalizációs fájl, lehet, fogom magam és átfordítom

Hol találhato ez a fajl?

N900

• Vendég
« Reply #615 Dátum: 2010, 02 01, 14:35:23 »
mint Magyarországon forgalmazza a Nokia, lesz magyarítás hozzá, 300kb a lokalizációs fájl, lehet, fogom magam és átfordítom

Hol találhato ez a fajl?

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #616 Dátum: 2010, 02 01, 14:37:24 »
Tegnapelőtt olvastam egy brutáljó tokról N900-ra este beteszek képeket róla. Fém az egész finom bőr borítással, opcionális cromozott csíptetővel. Minden gombnak megvan a helye.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #617 Dátum: 2010, 02 01, 15:00:14 »
Tegnapelőtt olvastam egy brutáljó tokról N900-ra este beteszek képeket róla. Fém az egész finom bőr borítással, opcionális cromozott csíptetővel. Minden gombnak megvan a helye.

Mikor veszed már meg az N900-at? Eladod a Szifont és még fagyizni is elmehetsz a különbségből!!! ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #618 Dátum: 2010, 02 01, 15:01:05 »
Mikor veszed már meg az N900-at? Eladod a Szifont és még fagyizni is elmehetsz a különbségből!!! ;)
Nem eladja, nekem adja!  >:(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #619 Dátum: 2010, 02 01, 15:05:41 »
Nem eladja, nekem adja!  >:(

Nem lesz egy kicsit sok? Nexus, I900, I8000 stb.......   ;) :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #620 Dátum: 2010, 02 01, 15:25:21 »
Nem lesz egy kicsit sok? Nexus, I900, I8000 stb.......   ;) :D

Te nem tudtad, hogy Patinak saját GSM bottyja van. Ezek csak a vevőcsalogato  :)kirakati darabok.

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #621 Dátum: 2010, 02 01, 18:16:27 »
Sziasztok! Már majdnem kész a Magyar fordítás!

Koon

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #622 Dátum: 2010, 02 01, 19:02:08 »
A tok amiről beszéltem...You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

« Reply #623 Dátum: 2010, 02 01, 20:30:11 »
Ezzel iszonyú vastag lesz, majd 4 centi….

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #624 Dátum: 2010, 02 01, 20:36:47 »
Ezzel iszonyú vastag lesz, majd 4 centi….

Mivel alapból vastag, egy toktól nem lesz vékonyabb. Ez egy műszer, amit zsebben is lehet hordani, de nem láthatatlanul.