2025, 01 06, 07:49:23

Szerző Téma: N900 általános beszélgetés  (Megtekintve 189450 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: N900 általános beszélgetés
« Reply #400 Dátum: 2009, 12 16, 20:59:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Te, nem gond, hogy csak mi ketten zajongunk ebben a topicban? :D
Nem gond, szeretjük olvasni :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #401 Dátum: 2009, 12 16, 21:12:15 »
Ja még csak annyit, hogy a Googlifon átmenetileg le fogja mosni az iPhont.
VÉKONYABB, két mikrofonnal rendelkezik a környezeti zajok kiszűrésére, 1GHz SmartDragon proci, Android 2.1 OS, és egy spéci KAPACITIV oledkijelző, és valami gigakamera, méretét még nekem sem árulták el. Jaaa. Hosszútávon természetesen a Maemo lesz a győztes.  :p

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #402 Dátum: 2009, 12 17, 07:56:17 »
Ja még csak annyit, hogy a Googlifon átmenetileg le fogja mosni az iPhont.
VÉKONYABB, két mikrofonnal rendelkezik a környezeti zajok kiszűrésére, 1GHz SmartDragon proci, Android 2.1 OS, és egy spéci KAPACITIV oledkijelző, és valami gigakamera, méretét még nekem sem árulták el. Jaaa. Hosszútávon természetesen a Maemo lesz a győztes.  :p

Az iPhone nem egy készülék amit le lehet mosni, hanem egy hardver+szoftver+szolgáltatás hármas amit jelenleg egyetlen konkurens sem tud akár csak megközelíteni sem.
Kijöhetsz te Snapdragonos Android készülékkel, de azon is csak javás vackok fognak futni, per pillanat nincs olyan rendszer a piacon ami fel tudná venni az iPhone-al a versenyt, a HD2-ben is ott az 1 GHz-es Sanpdragon, mégis sok tekintetben lassabb, mert ezek a készülékek nincsenek kioptimalizálva és mostanában nem is lesznek.
A Maemo-ból meg ha valaha lesz valami, azt majd akkor tudjuk meg, ha a Nokia kiad olyan készüléket vele, ami nem helyből bukás lesz, mint az N900, ami csak pár tucat geek játékszere lett és abszolút érdektelenség övezi (ezt még a hazai teszterek és rá fejlesztő emberkék is elismerik).
A Googlephone meg nálam már alapból bukott az AMOLED kijelzője miatt, mert én nem csak a szobában használom a készülékemet, szeretném látni a kijelző tartalmát szabadtéren is, még akkor is, ha süt a nap :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #403 Dátum: 2009, 12 17, 12:58:46 »
Előbb néz utána mi az a JAVA feljeszői környezet mielőtt ilyeneket írsz. A számítástechnika minden területén jelen van. Nagyon sok féle Java létezik, és jó lenne ha elvonatkoztatnál az S60 Jávás játékoktól. A többi lecseszést majd este kapod meg, amiért nem tudod reálisan felmérni az erőviszonyokat. A sörös ló megy csak egy irányba, itt nem is elfogultságról, hanem elvakultágról beszélsz. Az iPhon egy jó készülék semmi több, és nem a hiszünk egy Istenben.

Nem elérhető Mordon

« Reply #404 Dátum: 2009, 12 17, 13:18:42 »
"Előbb néz utána mi az a JAVA feljeszői környezet mielőtt ilyeneket írsz. A számítástechnika minden területén jelen van. Nagyon sok féle Java létezik, és jó lenne ha elvonatkoztatnál az S60 Jávás játékoktól."

Akkor írjál hardverigényes alkalmazást java futtatókörnyezetben, aztán rájössz, hogy majd mire gondoltam.

Gyakorlatilag 3D-s játékok kilőve, nagyobb grafikai és számítási  igényű alkalmazások kilőve. Natív alkalmazás ugyan fejleszthető már Android-ra is, de körülményes és nem jellemző.

Nagyjából annyira vicces amit írtál, mintha azt mondtad volna, hogy egy Basic interpreterben futó program is lehet annyira jó, mint egy natív gépi kódú.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #405 Dátum: 2009, 12 17, 13:33:21 »
Még SonyEricsson K700i-re is vannak 3D-s Java játékok, de jó volna ha figyelmesebben olvasnál, vonatkoztas el a játékoktól. Nem értelek. Nagyon sok komoly program is van Java alapon. Amugy pont a Javanak egyik előnye hogy nem igényel nagy erőforrást, de majd este kioktatlak.

"Nagyjából annyira vicces amit írtál, mintha azt mondtad volna, hogy egy Basic interpreterben futó program is lehet annyira jó, mint egy natív gépi kódú."

Elárulnád ezt melyik mondatommal hoztad összefüggésbe? A Java objektumorientált programnyelv, ezért nem tudom hogy jön ide a nativ gépikód. Az az érzésem, fogalmad síncs az Android felépétéséró. Alapjába véve Linux ami Jávát futtat, ne keverd össze, az Android is Linux.

Nem elérhető bili

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: HyperDroid Androidmeda 2.3.5
« Reply #406 Dátum: 2009, 12 17, 14:29:00 »
Az iphone már egy ideje nem a készülékről szól, hanem a szolgáltatások összességéről, ami mögötte van. Na ez az, amiben olyan előnye van a többiekkel szemben, amit egy darabig nagyon nehéz lesz behozni. Iphone-ra nagyon megéri fejleszteni. Ez az, amire fojamatosan gyúrnak az apple-nél. Ez teszi eladhatóvá. Egyszerűen dinamikusabban fejlődik, mint a többi koncepció. Ha csak készülékként tekintünk rá, akkor tényleg csak egy csilivili sznob hypeos dizájnra hajazó alaptelefon. Az érintőképernyőtől meg a 3mpix, villanó nélküli kamerától már nem fosom össze magam. De nyáron úgyis újabb vasat kap és akkor lesz megin nyálcsorgatás.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #407 Dátum: 2009, 12 17, 17:39:10 »
Az iphone már egy ideje nem a készülékről szól, hanem a szolgáltatások összességéről, ami mögötte van. Na ez az, amiben olyan előnye van a többiekkel szemben, amit egy darabig nagyon nehéz lesz behozni. Iphone-ra nagyon megéri fejleszteni. Ez az, amire fojamatosan gyúrnak az apple-nél. Ez teszi eladhatóvá. Egyszerűen dinamikusabban fejlődik, mint a többi koncepció. Ha csak készülékként tekintünk rá, akkor tényleg csak egy csilivili sznob hypeos dizájnra hajazó alaptelefon. Az érintőképernyőtől meg a 3mpix, villanó nélküli kamerától már nem  censored om össze magam. De nyáron úgyis újabb vasat kap és akkor lesz megin nyálcsorgatás.

Teljesen egyetértek. Mindig is azt mondtam, hogy nem a készülék az érték, hanem a futtatott alkalmazésok minősége, minden szempontból. A villanó, meg ha LED olyan mintha nem is volna, tehát a xenonvakus gépeken kívűl lehet azt mondani, hogy egy készülékben sincs meg az éjszakai fotó lehetősége. A világ leghíresebb fotósa 5MP !!kamerával készítette a legszebb fotóit (Leica). Ami  az iPhonból még hiányzik, és a Maeoban benne van, az a másodlagos kamera. Röhej tárgya, hogy most frissítettem a Szifonon a Fringet egy nagyon hasznos funkcióval, a videóhívással. De minek? Inkább engednék a 3G használatát a wifi helyett. Az N900-on futó Maemo nem egyszerű, de sokkal több lehetőség van benne mint az iPhone rendszerében. Őrület!!! Wines programokat lehet forditani Debiánra, és működik. Most hogy felfedezte a világ a Maemot, biztos vagyok benne, hogy egy év múlva olyan dolgok születnek rá ami ma meg sem fordul a fejünkbe. Hetente oldanak meg olyan problémáka, ami az iPhonnak évekbe került. Az igaz hogy maga a rendszer egyidős az OSX-el de most előszőr kapott rádiókat, tehát egy új elsöprő rendszer van születőben. Vannak még megoldásra váró súlyos problémák, de mindez levan ejtve annak tudatában amit a Debián nyújt nekünk. Egy nagy probléme azért van, ami akkor született bennem amikor legelöszőr kapcsolatba kerültem az N900-al. Ez pedig a Maemo5-6 közti átjárhatatlanság, mivel már más arhitekturára készül, de szerintem ha eljön az ideje ezt is megoldják.

Tisztelt Billi üdvözöllek a fórumon.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #408 Dátum: 2009, 12 17, 18:33:59 »
"Előbb néz utána mi az a JAVA feljeszői környezet mielőtt ilyeneket írsz. A számítástechnika minden területén jelen van. Nagyon sok féle Java létezik, és jó lenne ha elvonatkoztatnál az S60 Jávás játékoktól."

Akkor írjál hardverigényes alkalmazást java futtatókörnyezetben, aztán rájössz, hogy majd mire gondoltam.

Gyakorlatilag 3D-s játékok kilőve, nagyobb grafikai és számítási  igényű alkalmazások kilőve. Natív alkalmazás ugyan fejleszthető már Android-ra is, de körülményes és nem jellemző.

Nagyjából annyira vicces amit írtál, mintha azt mondtad volna, hogy egy Basic interpreterben futó program is lehet annyira jó, mint egy natív gépi kódú.

"Gyakorlatilag 3D-s játékok kilőve, nagyobb grafikai és számítási  igényű alkalmazások kilőve."

Mielőt vaktába lövöldöznél, jó lenne ha előbb tájékozódnál.

Euto Office Map Tools egy professzionális térképes diagramhoz készült térképadatbázis szerkesztő.

-Térképadatbázisok betöltése és mentése.
-Földrajzi szintek hozzáadása és törlése, a meglévő szintek listájának módosítása.
-A belső azonosító és a területek hierarchiájának változtatása.
-A területek használható neveinek szerkesztése.
-SVG rajz, vagy Shapefile forrásból importálható földrajzi szint. (Az EuroOffice Map ---Tools nem tartalmaz poligon szerkesztőt, de az SVG és a Shapefile-ok szerkeszthetők importálás előtt.)

Igaz, hogy ez nem egészségügyi diagnosztikai hablagy.

Nem elérhető Mordon

« Reply #409 Dátum: 2009, 12 17, 18:53:53 »
" Ami  az iPhonból még hiányzik, és a Maeoban benne van, az a másodlagos kamera."

100 emberből 99 soha nem használ előlapi kamerát, parasztvakítás egy mobil eszköz esetén amit soha nem használsz.
Én nem kívánok 10 centet sem fizetni olyan hardverelemért, amit csak azért raknak a készülékbe, mert jól mutat a feature listán.

Mégis mikor kellene előlapi kamera? Utcán soha nem fogod használni, mert kiröhögnek, otthon, meg munkahelyen ott a webcam a gépen, amin skype-olsz.

"Az N900-on futó Maemo nem egyszerű, de sokkal több lehetőség van benne mint az iPhone rendszerében."

Lehetőség mindkettőben megvan mindenre, mégis mitől lenne több lehetőség a Maemo-ban?

"Őrület!!! Wines programokat lehet forditani Debiánra, és működik."

Óriási, és ez miért érdekes? Egy Debiánra fordított alkalmazás szépen el fog ketyegni Debiánon az asztali gépeden, de az N900-adon nem mert nem egészen passzol hozzá egy tucatnyi hardverelem a kijelzőtől kezdve az egérkezelésen át a hangrendszerig, a GSM és egyéb rádiókról nem is beszélve.
Az más kérdés, hogy én nem kérnék a Windows-os ide-oda patch-elt vackokból, nekem írjanak direktbe natív alkalmazást a használt készülékemre.

"Most hogy felfedezte a világ a Maemot"

Te melyik világról beszélsz?
Arról a pár tucat geek-ről akik lelkesen készítgetnek hozzá apró programokat? Tőlük nem fog megváltozni a mobil piac, ezt elhiheted.
A nagy szoftvercégek le se tojják még ezt a platformot és a felhasználók zöme is teljesen érdektelenül szemléli. Gyakorlatilag az N900-as piacra dobását a Nokia teljes kudarcként könyvelhette el.

"Hetente oldanak meg olyan problémáka, ami az iPhonnak évekbe került."

Kár, hogy én egy ilyet sem láttam, bár jobban tennék, ha olyan problémákat oldanának meg, amik az iPhone esetében soha fel sem merültek, de a N900-nál csőstül előjönnek.

"Az igaz hogy maga a rendszer egyidős az OSX-el de most előszőr kapott rádiókat, tehát egy új elsöprő rendszer van születőben."

A Nokia elkövette a hibát, hogy saját feje után akar menni. A mindent elsöprő rendszer már megszületett és bár szintén Linux alapú és egyáltalán nem tökéletes még, de garantáltan nem Maemo-nak hívják, hanem Android-nak.
2 éven belül a smartphone piacon elsődleges rendszerré fog válni, az olyan marginális megoldások mint a WebOS, Maemo, Bada háttérbe fognak szorulni, mert annyira kicsi a részesedésük a nagy tortából, hogy a fejlesztőknek nem éri meg a rá fordított idő, hogy ezekre komolyabb alkalmazásokat készítsenek.

"Vannak még megoldásra váró súlyos problémák, de mindez levan ejtve annak tudatában amit a Debián nyújt nekünk."

Azért megvan az oka, hogy a desktop Linux-ot használók zöme valamiért nem a Debian-t favorizálja :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #410 Dátum: 2009, 12 17, 19:04:17 »
"Még SonyEricsson K700i-re is vannak 3D-s Java játékok"

Nem kéne butaságokat beszélned…
(Mióta van a K700i-nek 3D-s hardvergyorsítása, amit egyébként java felületről nem lehet natívan elérni?)

"de jó volna ha figyelmesebben olvasnál, vonatkoztas el a játékoktól."

Vonatkoztass el és már meg is bukott a platformod.
A játék az ami egy platformot képes folyamatosan mozgásban tartani és folyamatos fejlődésre ösztönözni.
(Szerinted, ha nem lennének PC-re játékok, akkor milyen hardver lenne a ma általános desktop konfiguráció?)

"Nem értelek. Nagyon sok komoly program is van Java alapon."

Mondjál párat, és YouTube-os videót is mellékeld légyszíves.

"Amugy pont a Javanak egyik előnye hogy nem igényel nagy erőforrást, de majd este kioktatlak."

Ha ezt egy hozzáértő olvassa, akkor most fordult le a székről a röhögéstől :D
(A java legnagyobb hátránya, hogy sok erőforrás kell hozzá, az előnye a platformok közötti elméleti átjárhatóság.)

"A Java objektumorientált programnyelv, ezért nem tudom hogy jön ide a nativ gépikód."

Úgy, hogy gépi kódban, vagy C-ben stb. tudod közvetlenül használni a hardvert, míg java esetében nem, ott a kód és a hardver között áll a java futtató környezet, ami elég rendesen visszafogja a tempót.
(Tudom, hogy Android-ra van már lehetőség natív alkalmazások készítésére is, de nem igen láttam még rá példát.)

"Az az érzésem, fogalmad síncs az Android felépétéséró. Alapjába véve Linux ami Jávát futtat, ne keverd össze, az Android is Linux."

Szerintem kicsit utána kéne olvasnod még ennek :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #411 Dátum: 2009, 12 17, 19:19:32 »
"Még SonyEricsson K700i-re is vannak 3D-s Java játékok"

Nem kéne butaságokat beszélned…
(Mióta van a K700i-nek 3D-s hardvergyorsítása, amit egyébként java felületről nem lehet natívan elérni?)

"de jó volna ha figyelmesebben olvasnál, vonatkoztas el a játékoktól."

Vonatkoztass el és már meg is bukott a platformod.
A játék az ami egy platformot képes folyamatosan mozgásban tartani és folyamatos fejlődésre ösztönözni.
(Szerinted, ha nem lennének PC-re játékok, akkor milyen hardver lenne a ma általános desktop konfiguráció?)

"Nem értelek. Nagyon sok komoly program is van Java alapon."

Mondjál párat, és YouTube-os videót is mellékeld légyszíves.

"Amugy pont a Javanak egyik előnye hogy nem igényel nagy erőforrást, de majd este kioktatlak."

Ha ezt egy hozzáértő olvassa, akkor most fordult le a székről a röhögéstől :D
(A java legnagyobb hátránya, hogy sok erőforrás kell hozzá, az előnye a platformok közötti elméleti átjárhatóság.)

"A Java objektumorientált programnyelv, ezért nem tudom hogy jön ide a nativ gépikód."

Úgy, hogy gépi kódban, vagy C-ben stb. tudod közvetlenül használni a hardvert, míg java esetében nem, ott a kód és a hardver között áll a java futtató környezet, ami elég rendesen visszafogja a tempót.
(Tudom, hogy Android-ra van már lehetőség natív alkalmazások készítésére is, de nem igen láttam még rá példát.)

"Az az érzésem, fogalmad síncs az Android felépétéséró. Alapjába véve Linux ami Jávát futtat, ne keverd össze, az Android is Linux."

Szerintem kicsit utána kéne olvasnod még ennek :D

Ne a készülékbe kössél bele "Gyakorlatilag 3D-s játékok kilőve" ez a butaság.!!!!!

Nem elérhető Mordon

« Reply #412 Dátum: 2009, 12 17, 19:23:43 »
Ne a készülékbe kössél bele "Gyakorlatilag 3D-s játékok kilőve" ez a butaság.!!!!!

Mondj párat Androidra akkor légyszíves. :D
Ja, nincs. Akkor miről is beszélünk?

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #413 Dátum: 2009, 12 17, 20:40:15 »
Mondj párat Androidra akkor légyszíves. :D
Ja, nincs. Akkor miről is beszélünk?

Én nem tudom te hol élsz a Holdon?  :D

Rengeteg van az OmniGSoft jóvoltából. Nem vagy te egy kicsit elfogult az iPhon irányába. Erről jut eszembe, az iPhone köszönő viszonyban sincs semmilyen Jávával, semmit nem tud futtatni, ez most nagy öngól volt.  :D Innentől nincs mit követelőznöd, de ennek ellenére tessék.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXyvFfmlJ0A [/youtube]

Az Omnigsoft játékei saját feljesztésű keresztplatformos 3D motorra épül, amely több mobilplatformot támogat, Android, WinMo, JavaME a legmagasabb 3D grafikai élményt nyújtva.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #414 Dátum: 2009, 12 17, 21:26:24 »
"Gyakorlatilag az N900-as piacra dobását a Nokia teljes kudarcként könyvelhette el."

Aztán miért mert te azt mondod? Ugyan ilyen határozottan állítottad nyáron, hogy évvégére itt lesz a iPhone 4G, akkor amikor én egy évet adtam neki és nekem lesz igazam. Te nagyon határozott fars prognózisokat tudsz felállítani. Vajon most mit mondasz, miért nincs még itt a 4GS? Eltévedt a Mikulás? Egy csomó olyan dolgot állítasz ami nem felel meg a valóságnak. egyelőre ott tart a Nokia, hogy nem tud eleget gyártani, mindenhol hiánycikk. Magyarországra a mai napig nem tudják megmondani mikor szállítanak. Ennek ellenére te már multidőben beszélsz, nem is feltételesmódban. Őnbizalomban nincs hiány, de hát az kevés az igazadhoz.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #415 Dátum: 2009, 12 17, 21:32:54 »
Jó abban én tévedtem, valóban erőforrás igényes a Jáva, de ez is a Maemo jóságát bizonyitja.

Nem elérhető Mordon

« Reply #416 Dátum: 2009, 12 17, 21:37:24 »
"Rengeteg van az OmniGSoft jóvoltából."

Szerintem látogasd meg az oldalukat és nézd meg a játékaikat, iPhone-ra ilyet 2 évvel ezelőtt adtak ki, ma már enyhén viccesnek hatnak.

"Erről jut eszembe, az iPhone köszönő viszonyban sincs semmilyen Jávával"

Sőt Basic interpreter sincs rá, de valahogy nem is hiányzik :D

Majd, ha ilyen játékok készülnek rá, akkor térjünk vissza erre a kérdésre (fognak rövidesen, mert a javás bohóckodást megy a kukába rövidesen):

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #417 Dátum: 2009, 12 17, 21:40:13 »
"(Mióta van a K700i-nek 3D-s hardvergyorsítása, amit egyébként java felületről nem lehet natívan elérni?)"

Ki beszél itt gyorsítótórl? 3D-s játékokról volt szó ami már 2007-ben elérhető volt Nokiára, SE-re stb.

Nem elérhető Mordon

« Reply #418 Dátum: 2009, 12 17, 21:42:35 »
"Ugyan ilyen határozottan állítottad nyáron, hogy évvégére itt lesz a iPhone 4G"

Te valakivel keversz :D
A következő készülék májusban lesz bemutatva és június-július körül kerül boltba.
Max. arról beszélhettem, hogy mivel kis lépés volt a 3G és 3GS között, elképzelhető, hogy felgyorsítják a termékciklust, de ezt csak spekuláció szintjén mondhattam, biztosan ilyet nem állítottam.

"Egyelőre ott tart a Nokia, hogy nem tud eleget gyártani, mindenhol hiánycikk."

Angliából hány raklappal akarsz venni? :D

"Magyarországra a mai napig nem tudják megmondani mikor szállítanak."

Ezt nem csodálom, mivel még az sem biztos, hogy hivatalosan lesz-e az országban értékesítve.

"Ennek ellenére te már multidőben beszélsz, nem is feltételesmódban. Őnbizalomban nincs hiány, de hát az kevés az igazadhoz."

Erre térjünk vissza majd az N920-nál, ha egyáltalán lesz olyan. :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #419 Dátum: 2009, 12 17, 21:44:31 »
"3D-s játékokról volt szó ami már 2007-ben elérhető volt Nokiára, SE-re stb."

Hála a kiforrott megoldásoknak mindketten tudjuk hol landoltak ezek a játékok és az az futtató platformok (pl. nGage)...

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #420 Dátum: 2009, 12 17, 21:48:07 »
"Rengeteg van az OmniGSoft jóvoltából."

Szerintem látogasd meg az oldalukat és nézd meg a játékaikat, iPhone-ra ilyet 2 évvel ezelőtt adtak ki, ma már enyhén viccesnek hatnak.

"Erről jut eszembe, az iPhone köszönő viszonyban sincs semmilyen Jávával"

Sőt Basic interpreter sincs rá, de valahogy nem is hiányzik :D

Majd, ha ilyen játékok készülnek rá, akkor térjünk vissza erre a kérdésre (fognak rövidesen, mert a javás bohóckodást megy a kukába rövidesen):

Talán majd a 4-5 generácios iPhonokon esetleg, teljesen más hardverrel, de nem a minőséget hanem a 3D létét kérdőjelezted meg más platformokon.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #421 Dátum: 2009, 12 17, 21:52:58 »
"Ugyan ilyen határozottan állítottad nyáron, hogy évvégére itt lesz a iPhone 4G"

Te valakivel keversz :D
A következő készülék májusban lesz bemutatva és június-július körül kerül boltba.
Max. arról beszélhettem, hogy mivel kis lépés volt a 3G és 3GS között, elképzelhető, hogy felgyorsítják a termékciklust, de ezt csak spekuláció szintjén mondhattam, biztosan ilyet nem állítottam.

"Egyelőre ott tart a Nokia, hogy nem tud eleget gyártani, mindenhol hiánycikk."

Angliából hány raklappal akarsz venni? :D

"Magyarországra a mai napig nem tudják megmondani mikor szállítanak."

Ezt nem csodálom, mivel még az sem biztos, hogy hivatalosan lesz-e az országban értékesítve.

"Ennek ellenére te már multidőben beszélsz, nem is feltételesmódban. Őnbizalomban nincs hiány, de hát az kevés az igazadhoz."

Erre térjünk vissza majd az N920-nál, ha egyáltalán lesz olyan. :D

A Verizon hálózatában már észleltek tesztkészülékeket.

Nem elérhető Mordon

« Reply #422 Dátum: 2009, 12 17, 22:13:43 »
Talán majd a 4-5 generácios iPhonokon esetleg, teljesen más hardverrel, de nem a minőséget hanem a 3D létét kérdőjelezted meg más platformokon.

???
Ha a java-ra gondolsz, akkor az soha nem lesz, mert nincs rá ok. Felesleges.
Ez amit Te mutattál még csak jóindulattal nevezhető 3D-nek, ráadásul az már nem a javás történet.

Nem elérhető Mordon

« Reply #423 Dátum: 2009, 12 17, 22:14:37 »
A Verizon hálózatában már észleltek tesztkészülékeket.

Tudom. Már egy ideje léteznek tesztkészülékek. De hivatalosan május környékén várható a bemutatkozásuk.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #424 Dátum: 2009, 12 17, 22:29:02 »

No comment

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=phnDOQp354A [/youtube]