2025, 01 04, 05:57:26

Szerző Téma: N900 általános beszélgetés  (Megtekintve 189399 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sárkányölő

• Vendég
Re: N900 általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2009, 12 13, 20:09:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
"Gyenge érvelés ráadásul nem teljesen igazak."

Erre térjünk vissza majd akkor, ha több mint 1 hónapja használod és még nem tapostad meg :D

Láttam már klippen ahol 2-3karaktel/s írtak szöveget, amugy nekemnem újdonság tudom mire számitsak. Hanáltam már E90-est gond nélkül. Nekem az ilyen fajta megoldással egy bajom van, a mechanikus csúszka. Ha már a használhatóságnál tartunk, Palm Treo 750 az egyetlen WiMos Palm :-) na annak tényleg kicsi vilt a billje, ennek ellenére kiválóan lehetett használni.  Etz is az iPhone billel írom, és tele van elütéssel  :D Én még nem vágtam földhöz telefont, valakivel összekeversz.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #376 Dátum: 2009, 12 13, 22:03:30 »
N900-ra már elérhető dokument nézegető

-multilevel zoom
-live hyperlinks
-jelszavas védelem
-lábjegyzet

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #377 Dátum: 2009, 12 14, 13:37:17 »
"Etz is az iPhone billel írom, és tele van elütéssel  :D"

Írtam ár ide hosszabb szösszenetet is iPhone-ról, de nem volt benne elütés (Igaz nálam van helesírás ellenőrzés is :D).

Nem elérhető Mordon

« Reply #378 Dátum: 2009, 12 14, 13:38:10 »
N900-ra már elérhető dokument nézegető

-multilevel zoom
-live hyperlinks
-jelszavas védelem
-lábjegyzet

Erre meg akkor térjünk vissza, ha szerkeszteni is lehet. Nézegető alapból van az iPhone-on, ingyenes megoldások meg tucatjával.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #379 Dátum: 2009, 12 14, 14:26:56 »
"Etz is az iPhone billel írom, és tele van elütéssel  :D"

Írtam ár ide hosszabb szösszenetet is iPhone-ról, de nem volt benne elütés (Igaz nálam van helesírás ellenőrzés is :D).

:D :D

A helyesírás a gyengém, meg a nők.  :oops:  :whistle: :whistle:

Nem elérhető Mordon

« Reply #380 Dátum: 2009, 12 14, 15:48:53 »

:D :D

A helyesírás a gyengém, meg a nők.  :oops:  :whistle: :whistle:

Most visszanézve az a vicces, hogy PC-ről írva meg tele van hibával amit írtam :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #381 Dátum: 2009, 12 14, 19:09:49 »
Most visszanézve az a vicces, hogy PC-ről írva meg tele van hibával amit írtam :D

Értem én, az iPhonod egy 4MHz-os asztali Macnél is jobb, sőt a NASA is azt használja ha elakadnak valamiben. Az Oportunitit is te hoztad ki a homokból.

Nem elérhető Mordon

« Reply #382 Dátum: 2009, 12 14, 20:34:38 »
Értem én, az iPhonod egy 4MHz-os asztali Macnél is jobb, sőt a NASA is azt használja ha elakadnak valamiben. Az Oportunitit te hoztad ki a homokból.

4 MHz-es Mac-nél garantáltan jobb, mert az élből emulálja is ha akarom (a Quadra-t lepipálja az emulált rendszer sebessége), de egyébként nem egészen értem, hogy jött ez most ide :D
Egyszerűen, ha iPhone-on, vagy Mac-en írok, akkor rögtön aláhúzza a szót ha elírom, PC-n Chrome alatt meg nem.

Az Oportunity-t meg nem én húztam ki, mert éppen nem értem rá (pár tektonikus lemezt kellett helyrekalapálnom, hogy California ne csússzon bele az óceánba), hanem anyám kutyáját küldtem, hogy kaparja ki, azóta is elemzik a képeken felvillanó fekete-fehér szőrcsomót a Nasa-nál :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #383 Dátum: 2009, 12 14, 22:24:53 »
4 MHz-es Mac-nél garantáltan jobb, mert az élből emulálja is ha akarom (a Quadra-t lepipálja az emulált rendszer sebessége), de egyébként nem egészen értem, hogy jött ez most ide :D
Egyszerűen, ha iPhone-on, vagy Mac-en írok, akkor rögtön aláhúzza a szót ha elírom, PC-n Chrome alatt meg nem.

Az Oportunity-t meg nem én húztam ki, mert éppen nem értem rá (pár tektonikus lemezt kellett helyrekalapálnom, hogy California ne csússzon bele az óceánba), hanem anyám kutyáját küldtem, hogy kaparja ki, azóta is elemzik a képeken felvillanó fekete-fehér szőrcsomót a Nasa-nál :D

Ha tudnád, hogy elöszőr MB-t írtam. :shock:

Ezek szerint nálatok mindenki super képességekkel bír. Már  :olvass: ilyesmiről.
Emulálásról meg akkor van értelme irnod, ha megoldották amit az N900-on:Nintendo, C64, Atari, Saga, .....

Sokáig nézegettem ezt az Avatart, de nem tudtam rájönni - talán grillcsirke ???   ::P Biztos az én monitorfelbontásommal van probléma.  ::)

Ahogy látom a képfeltöltés sem megy, pedig a múltkor nagyon döngetted a melled.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #384 Dátum: 2009, 12 15, 01:20:05 »
Korrekt tájékoztatáshoz ez is hozzátartozik. Mindenki számára legyen intő példa aki már használja. Bedugott töltőkábellel esett le, nem is olyan magasról. A kép magáért beszél, de itt egy hibát lekövetett a Nokia. Ez egy felületszerelt alkatrész, ahol a forrasztásokat elvileg a munkapontokon kívül a rögzítő füleknél is elvégzik. Csak hogy itt a Nokia kifelejtette, vagy nem látta szükségesnek a rögzítő füleket. Ez végzetes lehet, ha a szélvédőről elengedi a tappancs úgy, hogy közben az autós töltő bele van dugva.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #385 Dátum: 2009, 12 15, 02:01:47 »

Egyszerüen csak naaahááát!!!! :shock:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=45gL-m5BRUs [/youtube]

Nem elérhető Mordon

« Reply #386 Dátum: 2009, 12 15, 13:54:40 »

Egyszerüen csak naaahááát!!!! :shock:

Elindították az összes alkalmazást egyszerre ami létezik a rendszerre? :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #387 Dátum: 2009, 12 15, 15:46:49 »
Elindították az összes alkalmazást egyszerre ami létezik a rendszerre? :D

Azért ezt nem értem. Elhasználta volna azt a 7xxMiB virtuális memoriát? Nem hiszem. Úgy kellett volna csinálni, hogy utatja a terminálon keresztül a sebességet, és a memoriát. Amúgy a Nokia 10 alkalmazást garantál.

Nem elérhető Mordon

« Reply #388 Dátum: 2009, 12 15, 17:16:57 »
Azért ezt nem értem. Elhasználta volna azt a 7xxMiB virtuális memoriát? Nem hiszem. Úgy kellett volna csinálni, hogy utatja a terminálon keresztül a sebességet, és a memoriát. Amúgy a Nokia 10 alkalmazást garantál.

Nem, ennyi alkalmazáshoz még lehet, hogy nem is használt virtuális memóriát. Mikor 3GS-en csináltam ilyen tesztet, akkor 45 futó alkalmazás után kezdte kihajigálni a legrégebben inaktív alkalmazást a rendszer, mikor újat indítottam (itt nincs virtuális memória és így oldja meg a rendszer, hogy ne fusson bele out of memory-ba).
32 futó program ennek a procinak és ennyi memóriának meg sem kottyan.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #389 Dátum: 2009, 12 15, 21:56:26 »
Nem, ennyi alkalmazáshoz még lehet, hogy nem is használt virtuális memóriát. Mikor 3GS-en csináltam ilyen tesztet, akkor 45 futó alkalmazás után kezdte kihajigálni a legrégebben inaktív alkalmazást a rendszer, mikor újat indítottam (itt nincs virtuális memória és így oldja meg a rendszer, hogy ne fusson bele out of memory-ba).
32 futó program ennek a procinak és ennyi memóriának meg sem kottyan.

Valoszínű, hogy valami rezidens programot inditott el ami amúgy is megfogta volna a procit. Különben is akinek már a háttérben 33 program fut.., az már az öregség jele. :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #390 Dátum: 2009, 12 15, 23:34:14 »
Az iPhone lopott a Nokiától?!

Nem elérhető Mordon

« Reply #391 Dátum: 2009, 12 16, 09:20:57 »
Az iPhone lopott a Nokiától?!

Kissé le vagy maradva.
Az Apple tagadja a vádakat és fel is húzta magát, mire viszontperelte a Nokiát, hogy ők 13 Apple által védett szabadalmat használnak a készülékeikben mindenfajta engedély nélkül.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #392 Dátum: 2009, 12 16, 11:29:28 »
Kissé le vagy maradva.
Az Apple tagadja a vádakat és fel is húzta magát, mire viszontperelte a Nokiát, hogy ők 13 Apple által védett szabadalmat használnak a készülékeikben mindenfajta engedély nélkül.

Kissé le vagy maradva.

Miről beszélsz 12. 15.-i hír!!!

Az iPhone pár éve van a piacon, a Nokia több tíz. Akkor?
A lejobb védekezés a támadás.

A Storok saját fejlesztések. Az iPhone arra hívatkozik, hogy a Nokia nem védte le, ezért lenyulta és ő szabadalmaztatta a Nokia szellemi tulajdonát. A bíróság is a Nokiának adott igazat.

Nem elérhető Mordon

« Reply #393 Dátum: 2009, 12 16, 11:36:19 »
Kissé le vagy maradva.

Miről beszélsz 12. 15.-i hír!!!

Az iPhone pár éve van a piacon, a Nokia több tíz. Akkor?
A lejobb védekezés a támadás.

A Storok saját fejlesztések. Az iPhone arra hívatkozik, hogy a Nokia nem védte le, ezért lenyulta és ő szabadalmaztatta a Nokia szellemi tulajdonát. A bíróság is a Nokiának adott igazat.

Attól, hogy az említett híroldal 1,5 hónap késésben van, arról nem én tehetek :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #394 Dátum: 2009, 12 16, 16:07:48 »
Megszületett az elsű idióta alalmazás. Fel kel dobni a készüléket és az érzékelők rögzitik milyen magasan járt és mennyi ideig volt a levegűben. Sajna GPS kordinátákat nem rögzít.  :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #395 Dátum: 2009, 12 16, 16:16:03 »
Attól, hogy az említett híroldal 1,5 hónap késésben van, arról nem én tehetek :D

Ha valakit megtámadnak az utcán (csak úgy) és a támadónak van egy jó ügyvédje, jogásza, a sértettet úgy lecsukják két évre mint a sicc. Ma ezt hívják jogállami demokráciának. Tudod?  >:( Baumag ügyről hallottál nem? Tizennyolcmilliárdott lopot el egy darabb ember, és a mai napig szabadlábon van, és egymás után alapítja a cégeit  több tízezer ember pénzéből és a sor csak nőni fog. Az USA-ban már rács mogott van a piramis játék feje, de mi másolni is rosszul tudunk.

Nem elérhető Mordon

« Reply #396 Dátum: 2009, 12 16, 17:35:08 »
Ha valakit megtámadnak az utcán (csak úgy) és a támadónak van egy jó ügyvédje, jogásza, a sértettet úgy lecsukják két évre mint a sicc. Ma ezt hívják jogállami demokráciának. Tudod?  >:( Baumag ügyről hallottál nem? Tizennyolcmilliárdott lopot el egy darabb ember, és a mai napig szabadlábon van, és egymás után alapítja a cégeit  több tízezer ember pénzéből és a sor csak nőni fog. Az USA-ban már rács mogott van a piramis játék feje, de mi másolni is rosszul tudunk.

Ennek mi köze a Nokia pánikszerű csapkodásához?
Ha utánaolvasol akkor most perelgetnek mindenkit, mert valamit fel kell mutatni a részvényeseknek.
Az N97 bukás, az N900 fiaskó, az N97 Mini, ha minden jól megy akkor végre sikeres termék lesz, de az utóbbi időben csúnyán rájárt a rúd a Nokiára, amiért főként a saját töketlenkedéseiket okolhatják.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #397 Dátum: 2009, 12 16, 18:10:45 »
Ennek mi köze a Nokia pánikszerű csapkodásához?
Ha utánaolvasol akkor most perelgetnek mindenkit, mert valamit fel kell mutatni a részvényeseknek.
Az N97 bukás, az N900 fiaskó, az N97 Mini, ha minden jól megy akkor végre sikeres termék lesz, de az utóbbi időben csúnyán rájárt a rúd a Nokiára, amiért főként a saját töketlenkedéseiket okolhatják.

Én nem tudom miért kell neked mindent kétszer magyarázni. Nem az igazság győz, még ha ki is derül, hanem akinek több pénze van ügyvédre a magánszférában. A Nokia nem véletlenül perelte be az iPhont!!! Az iPhon meg csak azért perelte vissza a Nokiát, hogy a vesztes pozícióból jobb helyzetbe kerüljön, de te is olvastad. A részvényeseket meg nem kell félteni, mert nem csak a Nokia veszteséges, hanem az SE, a Palm, Motorola stb. az egész szegmens. Az iPhonnak is csak szerencséje volt hogy jókor készült el az OS 3.0. csak az mentette meg. Ha azzal nem okosítják soha nem vettem volna iPhont, mert nem tudott semmit. Nézzél meg egy 3G-t 2.x-el, még a telefon hangjával is problémák voltak. Most a Nokiának az szúrja a szemét, hogy az iPhone tisztességtelen eszközökkel nyúlja le a piacot minden gyártó elől.  :)

Nem elérhető Mordon

« Reply #398 Dátum: 2009, 12 16, 18:42:43 »
"A Nokia nem véletlenül perelte be az iPhont!!!"

A Nokia nem az iPhone-t, hanem az Apple-t perelte be és természetesen nem véletlenül, mivel az elégedetlenkedő részvényeseknek így fel lehet csillantani némi bevételt.
Kár, hogy a vád koholmány, és az említett licenc-ek szabványok részei, így azok minden törvény szerint szabadon felhasználhatók.
(A többi részét meg az Ericsson-nal és Motorolával közösen jegyzik, az Apple meg velük szerződött. Szóval veszett fejsze nyele. Csúnyán meg fogja szívni a Nokia.)

"Az iPhonnak is csak szerencséje volt hogy jókor készült el az OS 3.0. csak az mentette meg."

Mit nem mondasz :D
Kár, hogy megjelenésétől kezdve folyamatosan csak nyereséget termel :D

"Ha azzal nem okosítják soha nem vettem volna iPhont, mert nem tudott semmit."

Hát ha hiszed, ha nem, az Apple nem azért durván nyereséges, mert te vettél egy 3G-t :D

"Nézzél meg egy 3G-t 2.x-el, még a telefon hangjával is problémák voltak."

Semmivel sem volt probléma 2.x-el, ráadásul a 3.0 nem hozott semmi újdonságot, amit már nem lehetett volna használni hosszú ideje annak, akinek szüksége volt rá.

"Most a Nokiának az szúrja a szemét, hogy az iPhone tisztességtelen eszközökkel nyúlja le a piacot minden gyártó elől.  :)"

Ja, a mocskok, van pofájuk gyártani egy sikeres terméket, amire a Nokia nem képes, ez tényleg tisztességtelen.
Talán, ha nem béta szoftverekkel és kiherélt félkész hardverekkel akarná kiszúrni a vásárlók szemét, akkor a Nokia is lehetne sikeres, csak ahhoz kéne egy kis innováció, ami rájuk már évek óta nem jellemző.

-----

Te, nem gond, hogy csak mi ketten zajongunk ebben a topicban? :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #399 Dátum: 2009, 12 16, 20:57:40 »
"A Nokia nem véletlenül perelte be az iPhont!!!"

A Nokia nem az iPhone-t, hanem az Apple-t perelte be és természetesen nem véletlenül, mivel az elégedetlenkedő részvényeseknek így fel lehet csillantani némi bevételt.
Kár, hogy a vád koholmány, és az említett licenc-ek szabványok részei, így azok minden törvény szerint szabadon felhasználhatók.
(A többi részét meg az Ericsson-nal és Motorolával közösen jegyzik, az Apple meg velük szerződött. Szóval veszett fejsze nyele. Csúnyán meg fogja szívni a Nokia.)

"Az iPhonnak is csak szerencséje volt hogy jókor készült el az OS 3.0. csak az mentette meg."

Mit nem mondasz :D
Kár, hogy megjelenésétől kezdve folyamatosan csak nyereséget termel :D

"Ha azzal nem okosítják soha nem vettem volna iPhont, mert nem tudott semmit."

Hát ha hiszed, ha nem, az Apple nem azért durván nyereséges, mert te vettél egy 3G-t :D

"Nézzél meg egy 3G-t 2.x-el, még a telefon hangjával is problémák voltak."

Semmivel sem volt probléma 2.x-el, ráadásul a 3.0 nem hozott semmi újdonságot, amit már nem lehetett volna használni hosszú ideje annak, akinek szüksége volt rá.

"Most a Nokiának az szúrja a szemét, hogy az iPhone tisztességtelen eszközökkel nyúlja le a piacot minden gyártó elől.  :)"

Ja, a mocskok, van pofájuk gyártani egy sikeres terméket, amire a Nokia nem képes, ez tényleg tisztességtelen.
Talán, ha nem béta szoftverekkel és kiherélt félkész hardverekkel akarná kiszúrni a vásárlók szemét, akkor a Nokia is lehetne sikeres, csak ahhoz kéne egy kis innováció, ami rájuk már évek óta nem jellemző.

-----

Te, nem gond, hogy csak mi ketten zajongunk ebben a topicban? :D

Most erről is én tehetek, kend rám nyugottan. Különben is Ismo is szólt már hozzá, meg egyszer valaki. :whistle:

Mostmár tényleg áruld már el ez mi? Grillcsirke? Viccen kívül. Aura fénykép?