Készülj fel a legrosszabbra, a cucc még nagyon Bétás, de ennek ellenére el fogod felejteni a WinMot.
A legnagyobb gondot jó eséllyel az üzemidő fogja jelenteni. Már az elején nézd át a WiFi GPS, hogy ne legyen automatán, vagy bekapcsolva, mivel a WiFi folyamatosan keres, ha online vagy 4,5óra alatt vége az aksinak. Már vagy másfél hete írom a cikket erről, de még mindig nem fejeztem be. A másik akku zabáló a SIM kártya ha régi. (2 évesnél) Még egy fontos dolog, nagyon néz utána, hogy kell telepíteni és mit. A rossz szoftok is dolgoztatják a háttérben a procit. A DiviXet direktben játsza, és készül hozzá a HD codec. Nincs Hard reset, SR. csak reboot. Ja és sajna eMMC.
Igen tudom, hogy még elég béta, de...
Nagy álmom válik valóra ezzel (remélem).
Vannak olyan programjaim amit nagyon szeretek, és van linuxos (arm) verziója is...
Remélem elindul majd rajta
Linux terén csak az alapokat ismerem van egy jó mesterem, de ahogyan annak idején a winmo-nál, 3 hónap alatt a "fejlesztésig" eljutottam, itt sem fogok meghátrálni.
Szóval állok elébe, szeretek "heggeszteni", buherálni, és addig nem nyugszom amíg bele nem forditom ami nekem kell
.
Szóval meglátjuk.
Szerintem szeretni fogom