Köszönöm a választ nagy segítség próbálkozom:D
Hát igen elég nehéznek tűnik ez az egész de majd csak bele jövök:D
1. A Link.MGR-t meg is találtam első sikerélmény:D viszont az intézőben nem látom a fájl típusát az biztos hogy Ink akkor?
2. Olvastam oldalakon, hogy lehet rá letöleni más felület kezelőt is tudnál esetleg ajánlani vmit ?
3.Vmit még az idegesít nagyon, hogy a lock screen-t azt hol tudom állítani? Mármint a hátterét? És ha letöltök egy lockscreet azt hova töltsem a [NEM [NEM TELÓ!]!]n?
4. Meg egyátalán ha letöltök egy programot vagy fájlt az alapból hova töltsem hogy működjön my storage-ba? Ha pl. letöltöm ezt a NetCf-et hova töltsem?
5.És főmenü színeit lehet változtatni, mert elég zavaró ez a barna meg zöld változat, nem túl szép?!
6.És lenne még egy utolsó kérdésem, hogy letöltöttem egy üzenet hangot, de nem tudom beállítani mikor bemegyek a üzenet hangbeállításaiba ott nem adja ki opcióként, be lehet ezt valahogy állítani?
Nagyon köszönöm órisái segítség ez nekem:) erre tanfolyamot is lehetne indítani:D
Jó sok kérdés így egyszerre
1. nem Ink hanem LNK vagyis link.
2. SBP Mobile Shell 3.5-öt ajánlom kezelőfelületnek. You are not allowed to view links.
Register or
Login3. Settings, Display and Light, Wallpaper. Ott válaszd ki a háttérképet, az lesz a lockscreen alatt is. Sajnos 6.5-ben nem lehet külön csak a lockscreent változtatni.
4. cab file-t másold az sd-re vagy a My Storagera, telepítsd a My Storage-ra.
ezt olvasd el: You are not allowed to view links.
Register or
Login NetCF mehet a My Storage-ra.
5. tudtommal csak ez a 2 van és nem tudom lehet-e módosítani.
6. Csinálj egy könyvtárat a My Storage-ra My Documents névvel és oda másold a kiválasztandó hangokat.

Gyik faq: - Mp3 csengőhangnak, sms és email jelzőhangnak + Ezt is olvasd el!