2024, 11 25, 01:51:33

Szerző Téma: Romfrissítés hiba  (Megtekintve 59314 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

sakab

• Vendég
Re: Romfrissítés hiba
« Reply #250 Dátum: 2011, 02 18, 21:42:34 »
Sziasztok ahogy olvasom nekem is ugyan az a bajom mint sokunknak....frissítésközbe  hibával elszált..így nem kapcsol be...gép nemismeri fel...vkinek vmi 5lete esetleg? >:(

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo 8.3.5.183522 2011 v2
  • PDA: s6 edge plus
  • PDA ROM: G928F
« Reply #251 Dátum: 2011, 02 18, 23:07:59 »
Szia!

Itt a történet,de sajnos a vége nem happyend. Szóval még december elején egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem,hogy a gyári 6.1-es ROM-ot 6.5-ösre cserélem. Ezzel persze nem is lett volna gond,hogyha picit figyelmesebben olvasom el a leírásokat. Szóval gondoltam egy merészet,és Win7 alól Grand Prix-vel nekilódultam a dolgoknak. Egy nagy hibát követtem el. Szolgáltatói szoftver volt rajta, és a DXHK3 szerviz rom telepítését kihagytam, rögtön 6.5-öt húztam rá. Ennek következtében a pda része felment a szoftvernek, viszont a telefon rész semmilyen körülmények között nem hajlandó rámenni. Próbáltam több gépről és több oprendszerről is,az eredmény mindig a "Switching USB to Phone" résznél meghiúsult a próbálkozás. Egyébként mint kéziszámítógép használható maradt az Omnia,csupán a telefon funkciót nem képes betölteni. Beadtam a T-Mobile-hoz,ahol átalakítási munkák miatt 2 hónapot volt a telefonom. Miután február elején elkezdtem hisztizni, átvitték egy másik üzletbe,ahol nem tudták megcsinálni. Onnan továbbküldték egy másik helyre, ott sem jártak sikerrel. 2 hónap után újra láttam a telefonom, gondoltam nekifutok megint. Ismét csalódás,továbbra sem jó. Interneten böngészve akadtam rá egy maszek szervizesre, gyors fel is hívtam, találka megbeszélve, azt mondta, hogy sima ügy. Ám ma kiderült, hogy mégse olyan sima. Ma vissza is hozta a telefonom (nagyon korrektül elmondta,hogy mit hogyan kéne csinálnom,semmi pénzt nem kért érte,pedig tényleg megpróbálta megcsinálni). Elmagyarázta szájbarágósan a dolgokat,hogy megértsem. Menthető a telefonom, de sajnos sikerült előállítanom benne a legköltségesebb hibát. Két lehetőségem maradt: vagy alaplapot kell cserélni a telefonban, vagy pedig JTag-gelni kell. Az alaplap csere élből elvetve, mert annyi pénzből már új telefont veszek. Maradt a JTag, az sem olcsó (akit ezzel kapcsolatban megkerestem 15.000-ért csinálja meg). Úgyhogy most várok,gyűjtöm a pénzt, és viszem JTag-gelni. Más lehetőségem sajnos nem maradt...

Hát ennyi az én kis történetem, remélem valakik számára tanulságos lesz,és nem futnak bele abba az óriási hibába,amit én elkövettem. További fejlemények majd később.

M.

(Szösszenet  MaateeoC-tol)

:olvass: :olvass: :olvass: :olvass:
Az ideálom oda áll ahova én állitom .!

Nem elérhető peti3

• Navigáció / Navigation: Nav N Go iGO8
  • PDA: omnia i900
  • PDA ROM: i900xdhk1
« Reply #252 Dátum: 2011, 02 20, 12:43:41 »
Helló romfrissítés után nem kapcsol be  a pda-m i900 mért pedig ki írta ,hogy a munka elvégezve kikapcsolt magától  és azóta  semmi   :'(

Nem elérhető Safe84

• PDA: samsung i900
« Reply #253 Dátum: 2011, 02 24, 22:04:59 »
Sajnos én is igy jártam a bekepcs gomb világit de ennyi. Kérem valaki segitsen!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #254 Dátum: 2011, 02 25, 10:06:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos én is igy jártam a bekapcs gomb világit de ennyi. Kérem valaki segitsen!

Keresd meg privátban a samsuungbootrepair nevű felhasználót.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető -Hanso-

• PDA: Sony Ericsson X10i
  • PDA ROM: 2.1
« Reply #255 Dátum: 2011, 03 23, 18:16:59 »
Sziasztok romfrissítés közben akadt egy nagy problémám, amit nem tudom hogyan kellene orvosolni mert most csak egy tégla jelenleg.A hiba ott lehetett hogy nem kapcsoltam át az usb-kapcsolódást activesynkre.Feltöltötte az új romot de újraindulásnál nem találta a készüléket és megállt.
Jelenleg rajta van a gépen ahogy megállt valaki segítsen pls mit lehet ilyenkor tenni?
Port create failed hibaüzenet jelenik meg a monitoron az omnia pedig alul a zöld csík feltöltve lefagyva
Valaki pls segítsen hova tovább
Köszi

Nem elérhető -Hanso-

« Reply #256 Dátum: 2011, 03 24, 19:07:21 »
közben sikerült megoldanom ha valakinek ilyen gondja van akkor szívesen leírom a tennivalókat ha érdekli.

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
« Reply #257 Dátum: 2011, 03 24, 19:15:05 »
közben sikerült megoldanom ha valakinek ilyen gondja van akkor szívesen leírom a tennivalókat ha érdekli.

érdekel

Nem elérhető -Hanso-

« Reply #258 Dátum: 2011, 03 29, 11:53:58 »
Leveszed az adatkábelről majd sr kiírja a hibaüzenetet ismét jobboldali telefongomb majd elindul a rom és frissítheted az új rommal. :ima: :ok:

Nem elérhető lacee505

• Navigáció / Navigation: afgafdg
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: abcd123
« Reply #259 Dátum: 2011, 03 29, 21:39:47 »
Sziasztok kérhetnék egy kis segitséget?csak pár percet szánjon rám valaki!!
Az a problémám, hogy az i900asomra felraktam a 6.5ös wint.de mindig kiirt vmi hibát,nem jelenitette meg a képeket stb.leszedtem már egy jó pár wint rá de mindegyiknek van vmi hibája.
nem tudna valaki segitenni?
csak egy linket kérek egy tökéletesen müködö winröl ha lehet magyart mert napok óta nem találok rá normálisat örülnék a gyári 6.1esnek is
Lécci segitsen vki:(:(

Ver: i900DXID1

ELöre is köszönöm!!!

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
« Reply #260 Dátum: 2011, 03 29, 21:55:16 »
Sziasztok kérhetnék egy kis segitséget?csak pár percet szánjon rám valaki!!
Az a problémám, hogy az i900asomra felraktam a 6.5ös wint.de mindig kiirt vmi hibát,nem jelenitette meg a képeket stb.leszedtem már egy jó pár wint rá de mindegyiknek van vmi hibája.
nem tudna valaki segitenni?
csak egy linket kérek egy tökéletesen müködö winröl ha lehet magyart mert napok óta nem találok rá normálisat örülnék a gyári 6.1esnek is
Lécci segitsen vki:( :(

Ver: i900DXID1

ELöre is köszönöm!!!

You are not allowed to view links. Register or Login hun rom

Nem elérhető lacee505

« Reply #261 Dátum: 2011, 03 30, 05:22:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login hun rom

köszi de ahogy olvasom ebbe is vannak hibák :( nincs olyan ami meg van csinálva rendesen mint a gyári romja volt? köszi

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
« Reply #262 Dátum: 2011, 03 30, 09:51:48 »

köszi de ahogy olvasom ebbe is vannak hibák :( nincs olyan ami meg van csinálva rendesen mint a gyári romja volt? köszi

Magyart kértél

itt van néhány nem Magyar

Nem elérhető -Hanso-

« Reply #263 Dátum: 2011, 03 30, 10:32:22 »
Minden magyar romnál vannak kis hiányosságok de mindennek meg van az ára.
most Anzo romot használok 28227 win 6.5-öt egy napja nyúzom elég stabil minden megvan benne ami kell kis hibája: intézőből valamiért nem nyitja meg a zenefájlokat, de tourchplayer telepítése megoldhatja a problémát, már próbáltam elég sok romot de eddig ez a leghibamentesebb sztem.

Nem elérhető lacee505

« Reply #264 Dátum: 2011, 03 31, 06:08:24 »
Minden magyar romnál vannak kis hiányosságok de mindennek meg van az ára.
most Anzo romot használok 28227 win 6.5-öt egy napja nyúzom elég stabil minden megvan benne ami kell kis hibája: intézőből valamiért nem nyitja meg a zenefájlokat, de tourchplayer telepítése megoldhatja a problémát, már próbáltam elég sok romot de eddig ez a leghibamentesebb sztem.

Hello köszi a ROM-ot! :) tényleg jó tegnap este felraktam és szerintem is ez a legjobb, nekem a zenét játsza az intézőböl is és ahogy gyorsba megnéztem minden müxik rajta, semmi hibát nem leltem még, csak annyit, hogy nem teljesen magyar, van benne egy két progi ami angol,de az részlet kérdés nekem bevált!

köszönöm szépen! :ok:

Nem elérhető -Hanso-

« Reply #265 Dátum: 2011, 03 31, 19:05:55 »
Hello köszi a ROM-ot! :) tényleg jó tegnap este felraktam és szerintem is ez a legjobb, nekem a zenét játsza az intézőböl is és ahogy gyorsba megnéztem minden müxik rajta, semmi hibát nem leltem még, csak annyit, hogy nem teljesen magyar, van benne egy két progi ami angol,de az részlet kérdés nekem bevált!

köszönöm szépen! :ok:

Szívesen! :ok:

Nem elérhető sunisanyi

• Navigáció / Navigation: GOOGLE MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy SIII GT-I9300
« Reply #266 Dátum: 2011, 04 13, 12:38:12 »
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban,hogy miért nem ismeri fel az omniám a sim kártyát a frissítés után?Pannonos romot tettem rá,fut is szépen,de csak pda-ként.Ezt be lehet állítani valahol,vagy tegyem rá a HK3-at?Verzióba szépen felállt a rendszer PDA és PHONE is.Valami ötlet?

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
« Reply #267 Dátum: 2011, 04 13, 19:42:40 »
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban,hogy miért nem ismeri fel az omniám a sim kártyát a frissítés után?Pannonos romot tettem rá,fut is szépen,de csak pda-ként.Ezt be lehet állítani valahol,vagy tegyem rá a HK3-at?Verzióba szépen felállt a rendszer PDA és PHONE is.Valami ötlet?

nem értem ! ha  jó volt az elavult szerviz ROM-al , minek kellet még régebbi "verziót" felrakni ??
sz. tem tegyél fel 1 normális-t inkám  ;)

Nem elérhető szokelaszlo

• Navigáció / Navigation: igo8 singnic
  • PDA: HTC TRINITY P3600
  • PDA ROM: wm6
« Reply #268 Dátum: 2011, 04 14, 00:45:47 »
Sziasztok.Rom frissítés közben az i900 Omnián,nem reagált semmire 2 óra elteltével(mivel nem történt semmi lehúztam az adatkábelről!Azóta tégla lett :-(  Csak pirosan világít a bekapcsológomb,kikapcsolni is csak az aksi eltávolításával lehet!Az lenne a kérdésem,hogy lehet e rajta még segíteni,alaplap csere vagy más költséges beavatkozás elkerülésével.Esetleg szervizben vissza tudnák nekem rakni a gyári romot?A készülék értékére való tekintettel nem ruháznék be költséges megoldásokba,de aldoznér rá a reális keretek közt.Segítségeteket,ötleteket,válaszokat előre is köszönöm!!   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #269 Dátum: 2011, 04 18, 00:33:11 »
Sziasztok.Rom frissítés közben az i900 Omnián,nem reagált semmire 2 óra elteltével(mivel nem történt semmi lehúztam az adatkábelről!Azóta tégla lett :-(  Csak pirosan világít a bekapcsológomb,kikapcsolni is csak az aksi eltávolításával lehet!Az lenne a kérdésem,hogy lehet e rajta még segíteni,alaplap csere vagy más költséges beavatkozás elkerülésével.Esetleg szervizben vissza tudnák nekem rakni a gyári romot?A készülék értékére való tekintettel nem ruháznék be költséges megoldásokba,de aldoznér rá a reális keretek közt.Segítségeteket,ötleteket,válaszokat előre is köszönöm!!   You are not allowed to view links. Register or Login
Keresd meg privátban a samsuungbootrepair nevű fórumozót.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető breeemaster

• Navigáció / Navigation: I900
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: windows mobile 6.5
« Reply #270 Dátum: 2011, 05 07, 18:31:35 »
Sziasztok! Kicsit elcsesztem a frissitést, mert 1.0 ás USB -n frissitettem, és az első fázis után nem boot olt újra. Lehúztam már a kábelt a gépről. Ha bekapcsolom csak a tetején a bekapcsoló gomb világit pirosan.. Mit lehet ilyenkor tenni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #271 Dátum: 2011, 05 07, 18:45:03 »
Sziasztok! Kicsit elcsesztem a frissitést, mert 1.0 ás USB -n frissitettem, és az első fázis után nem boot olt újra. Lehúztam már a kábelt a gépről. Ha bekapcsolom csak a tetején a bekapcsoló gomb világit pirosan.. Mit lehet ilyenkor tenni?
megkeresed privatban a samsungbootrepair nevu forumozot vagy szervizbe viszed

Nem elérhető Yusuke92

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: i900DXID1
  • PDA ROM: i900DXHK3
« Reply #272 Dátum: 2011, 05 19, 23:00:19 »
Kérlek segítsetek nekem!!  :'( :'( :'( :'(
Felraktam az omniámra a gyári pannonos wm 6.1 es romot...de fél nap után tejjesen belassul..alig reagált valamire! megpróbáltam másik romot rátenni de akkor befagyott az egész. a zöld csíík el se indult az omnián! lehúzttam a PDA-t, de a gép erre semmit nem reagált! azóta nem kapcsol be az omniám  :'( :'( :'(

most mit tegyek kérlek titeket segítsetek!!  :'( :'(

Nem elérhető Stetter

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: HTC Touch Pro
  • PDA ROM: 25.Nov.2010 WWE
« Reply #273 Dátum: 2011, 06 11, 16:17:26 »
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy a magyarított XDH2-es szerviz romot raktam a telómra és a telepítése közben megállt a progi azt írja hogy Waiting for rebooting... a telefon képernyőén semmi csak a bekapcsoló gomb világít pirosan.Valaki segitsen pls!

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #274 Dátum: 2011, 06 11, 17:10:41 »
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy a magyarított XDH2-es szerviz romot raktam a telómra és a telepítése közben megállt a progi azt írja hogy Waiting for rebooting... a telefon képernyőén semmi csak a bekapcsoló gomb világít pirosan.Valaki segitsen pls!

Mindent úgy csináltál, ahogy le van írva?
USB, driver élesítés, satöbbi.
Milyen rendszer, hogyan frissítettél, bővebben egy kicsit.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"