Én sem tudok dönteni 
Szolgáltatónál occsó azt O2
de nem lehet unlockolni
Pontosabban pénzért. Igaz 16 EUR már nem sok érte így. De ha gondom (garancia) van vele ugrott minden. Neked mondjam , hogy ez gariban gond ?
Most Nokia E52 özöm akkuban verhetetlen (symbian) ahhoz is hülye vagyok de négy napot bír. Ingyen Nokia Maps működik "elég"jól. Hát mit mondjak, tanácstalanság a köbön
Szia!
Nekem ebből a 3-ból most van 2 (Acer S200, Omnia 2). De mégsem tudok sokkal több okosat mondani. Most jól elvagyok, hogy itt van mindkettő, más és más az előnyük, illetve hátrányuk. Az Acer nagyon gyors, van már hozzá jó kis TF3d-s ROM kevés buggal, szép, letisztult formák. De: gyenge hang (nekem halk), gyenge aksi (1 napot sem bír ki ha rendesen használod), kicsit megbízhatatlan (mondjuk ez eddig a ROMok miatt is volt, most tényleg javult a helyzet, bár én telefonálásra nem használom, csak netezni, de arra legjobb). Omnia 2 sokkal inkább "for everyday-use" eszköz a bikább aksijával (1500 mAh), az AMOLED kijelzővel (ami kevesebbet eszik, és 0 fényerőn is tök szép élénk, és amúgy is nagyon szép:)) Jobb telefon/hangszoró hangminőség, hangerő, nagyobb fokú megbízhatóság, alapvetően jó programok. De néha idegesítően csiga. Hozzá lehet szokni, és akkor már azt hiszed, gördülékeny, de azért csak lassú, és figyelni kell a RAM-ot, meg kevés a tárhely (herélt romokkal már egész jó, nekem is olyan van most fenn). Már dolgoznak a lefoglalt RAM felszabadításán, de kérdéses az eredmény. A formája: ez is elegáns, kézbesimuló, jó megfogni. Nekem a gomb tetszik rajta

Viszont ha nem preferálja az ember a gyári samus UI-t akkor kicsit nehéz a dolga, mert még Manila nincs rá normális, SPB eszi a RAM-ot. Eddig nekem a Titanium jön be rá legjobban.
Hát, asszem én se tudtam segíteni, de hátha...