2024, 12 19, 05:31:50

Szerző Téma: NeoTouch (F1) – Minden, ami a hazai megjelenés előtt történik  (Megtekintve 95036 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gabee

• Navigáció / Navigation: in device
  • PDA: Acer S200
  • PDA ROM: 2.003.00.EN
Re: NeoTouch (F1) – Minden, ami a hazai megjelenés előtt történik
« Reply #325 Dátum: 2010, 02 07, 11:03:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezzel az udvarias móddal nekem is meggyűlt a bajom :( Másik készülékeknél csak akkor aktiválódik ha pofára fordítod és menüből ki lehetett kapcsolni.  :oops:

A menüből ki/be kapcsolást én is hiányolom. Talán az új romban benne lesz.

Nem elérhető gabee

« Reply #326 Dátum: 2010, 02 10, 19:26:09 »
Sziasztok,

Lehet valahol üzenetjelző hangot választani? Mert sajnos nem találom :(

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #327 Dátum: 2010, 02 10, 20:21:52 »
Sziasztok,

Lehet valahol üzenetjelző hangot választani? Mert sajnos nem találom :(
Mi van ma mindenkinek ez a problémája?  :D
Settings\Sound Notifications\Notifications\SMS

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #328 Dátum: 2010, 02 10, 21:00:15 »
Anzo és Többiek !

Vennék PDA-t mert ellopták I900-m. HD2, Omnia 2 és ez az Acer a kiválasztott. Szerintetek? (Garancia ügyintézés  :D)
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #329 Dátum: 2010, 02 10, 21:35:35 »
Anzo és Többiek !

Vennék PDA-t mert ellopták I900-m. HD2, Omnia 2 és ez az Acer a kiválasztott. Szerintetek? (Garancia ügyintézés  :D)
Ez nem volt vicces mondaná az unokám  :D :D :D

Az S200 a leggyorsabb a három közül de a gariztatása a legrosszabb. Ezen a téren a HD2 vezet mert az e-care-ben gyakorlatilag mindent megoldanak pikk-pakk. Az Acer programjai nem sokra valók de talán ez inkább melette szól mert ott van pl az i8000 abban a samsungos alkalmazások nem sokat érnek de foglalják a helyet és fogják a gépet is. A HD2 nekem túl nagy a kocsiban egy kezes használathoz valamint a kapacitív kijelző sem szól mellette a részemről mert pl az excelt igencsak nehézkes használni cerka nélkül. A zO2 mellett szól a 8GB -os háttértár az Amoled kijelző és ha valaki netalán használná az elülső kamera a videó telefonáláshoz.
Nehéz eldönteni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni de ha ár/érték arányt nézzük akkor az O2 lehet a befutó annak ellenére, hogy van egy két bosszantó dolog benne pl. a tetején lévő micro USB csatlakozó :( és a bazi nagy gomb az elején de van akinek tetszik én csak a saját véleményemet mondom. Az Acer mellett szólt annak idején számomra a letisztult forma és a piszok gyors processzor.
Döntsél habár nem lesz egyszerű. Esetleg egy Androidos gép? Pati igen megszerette a Nexus One -t. Jókat írt róla. Még ez is egy alternatíva lehet.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #330 Dátum: 2010, 02 10, 21:49:53 »
Ez nem volt vicces mondaná az unokám  :D :D :D

Az S200 a leggyorsabb a három közül de a gariztatása a legrosszabb. Ezen a téren a HD2 vezet mert az e-care-ben gyakorlatilag mindent megoldanak pikk-pakk. Az Acer programjai nem sokra valók de talán ez inkább melette szól mert ott van pl az i8000 abban a samsungos alkalmazások nem sokat érnek de foglalják a helyet és fogják a gépet is. A HD2 nekem túl nagy a kocsiban egy kezes használathoz valamint a kapacitív kijelző sem szól mellette a részemről mert pl az excelt igencsak nehézkes használni cerka nélkül. A zO2 mellett szól a 8GB -os háttértár az Amoled kijelző és ha valaki netalán használná az elülső kamera a videó telefonáláshoz.
Nehéz eldönteni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni de ha ár/érték arányt nézzük akkor az O2 lehet a befutó annak ellenére, hogy van egy két bosszantó dolog benne pl. a tetején lévő micro USB csatlakozó :( és a bazi nagy gomb az elején de van akinek tetszik én csak a saját véleményemet mondom. Az Acer mellett szólt annak idején számomra a letisztult forma és a piszok gyors processzor.
Döntsél habár nem lesz egyszerű. Esetleg egy Androidos gép? Pati igen megszerette a Nexus One -t. Jókat írt róla. Még ez is egy alternatíva lehet.
Nem igazán irok inkább olvasok, vagy csomagot küldök ;)
Céges előfizetésem V-s, maszek T-s. T-ben olcsón ?? vehetném az O2-őt, de egyelőre csak fizus az unlock. Maszekban nem nagyon használom az  előfizetést minimumon vagyok kb 13 éve (más miatt).
Így akkor mi a túrót tegyek ?
Pati írását olvastam (sokszor segített maszekban , hálám örökké O->- (Pati) de tanácstalan vagyok  :'(
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #331 Dátum: 2010, 02 10, 22:05:27 »
Nem igazán irok inkább olvasok, vagy csomagot küldök ;)
Céges előfizetésem V-s, maszek T-s. T-ben olcsón ?? vehetném az O2-őt, de egyelőre csak fizus az unlock. Maszekban nem nagyon használom az  előfizetést minimumon vagyok kb 13 éve (más miatt).
Így akkor mi a túrót tegyek ?
Pati írását olvastam (sokszor segített maszekban , hálám örökké O->- (Pati) de tanácstalan vagyok  :'(
Ha ez vigasztal akkor én sem tudnék nyugodt szívvel dönteni de ha segít akkor a mai helyzetben talán csak a HD2 lesz képes a Win7 futtatására de ez még nagyon nem hivatalos információ. Még ha boltban veszed az O2-öt még akkor is jóval olcsóbb mint a HTC és akkor független lesz de az igaz, hoyg legkedvezőbb ha szolgáltatónál veszi valaki.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #332 Dátum: 2010, 02 10, 22:18:05 »
Ha ez vigasztal akkor én sem tudnék nyugodt szívvel dönteni de ha segít akkor a mai helyzetben talán csak a HD2 lesz képes a Win7 futtatására de ez még nagyon nem hivatalos információ. Még ha boltban veszed az O2-öt még akkor is jóval olcsóbb mint a HTC és akkor független lesz de az igaz, hoyg legkedvezőbb ha szolgáltatónál veszi valaki.
Én sem tudok dönteni :shock:
Szolgáltatónál occsó azt O2 :shock: de nem lehet unlockolni >:( Pontosabban pénzért. Igaz 16 EUR már nem sok érte így. De ha gondom (garancia) van vele ugrott minden. Neked mondjam , hogy ez gariban gond ?
Most Nokia E52 özöm akkuban verhetetlen (symbian) ahhoz is hülye vagyok de négy napot bír. Ingyen Nokia Maps működik "elég"jól. Hát mit mondjak, tanácstalanság a köbön

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #333 Dátum: 2010, 02 10, 22:32:30 »

mert ott van pl az i8000 abban a samsungos alkalmazások nem sokat érnek de foglalják a helyet és fogják a gépet is.
Ezt cáfolnám. Pl az Óra tök jó :) A Touch player hangja pedig verhetetlen. A kezelhetősége már más kérdés.

Idézet
de ha ár/érték arányt nézzük akkor az O2 lehet a befutó annak ellenére, hogy van egy két bosszantó dolog benne pl. a tetején lévő micro USB csatlakozó :(
Ma rádöbbentem miért jó, hogy a tetején van a töltő. A Nexust ki kellett vennem a kocsiban a (gyári) tokjából, hogy tölteni tudjam, pedig nem állt szándékomban betenni a tartóba emiatt. BT csatlakozik a tokban is, ha hívnak felveszi magát. :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető gabee

« Reply #334 Dátum: 2010, 02 11, 05:10:49 »
Mi van ma mindenkinek ez a problémája?  :D
Settings\Sound Notifications\Notifications\SMS

Köszönöm!  :)

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #335 Dátum: 2010, 02 11, 19:06:18 »
Szolgáltatónál occsó azt O2 :shock: de nem lehet unlockolni >:( Pontosabban pénzért. Igaz 16 EUR már nem sok érte így. De ha gondom (garancia) van vele ugrott minden. Neked mondjam , hogy ez gariban gond ?
Most Nokia E52 özöm akkuban verhetetlen (symbian) ahhoz is hülye vagyok de négy napot bír. Ingyen Nokia Maps működik "elég"jól. Hát mit mondjak, tanácstalanság a köbön

Szia!

Nekem ebből  a 3-ból most van 2 (Acer S200, Omnia 2). De mégsem tudok sokkal több okosat mondani. Most jól elvagyok, hogy itt van mindkettő, más és más az előnyük, illetve hátrányuk. Az Acer nagyon gyors, van már hozzá jó kis TF3d-s ROM kevés buggal, szép, letisztult formák. De: gyenge hang (nekem halk), gyenge aksi (1 napot sem bír ki ha rendesen használod), kicsit megbízhatatlan (mondjuk ez eddig a ROMok miatt is volt, most tényleg javult a helyzet, bár én telefonálásra nem használom, csak netezni, de arra legjobb). Omnia 2 sokkal inkább "for everyday-use" eszköz a bikább aksijával (1500 mAh), az AMOLED kijelzővel (ami kevesebbet eszik, és 0 fényerőn is tök szép élénk, és amúgy is nagyon szép:)) Jobb telefon/hangszoró hangminőség, hangerő, nagyobb fokú megbízhatóság, alapvetően jó programok. De néha idegesítően csiga. Hozzá lehet szokni, és akkor már azt hiszed, gördülékeny, de azért csak lassú, és figyelni kell a RAM-ot, meg kevés a tárhely (herélt romokkal már egész jó, nekem is olyan van most fenn). Már dolgoznak a lefoglalt RAM felszabadításán, de kérdéses az eredmény. A formája: ez is elegáns, kézbesimuló, jó megfogni. Nekem a gomb tetszik rajta :) Viszont ha nem preferálja az ember a gyári samus UI-t akkor kicsit nehéz a dolga, mert még Manila nincs rá normális, SPB eszi a RAM-ot. Eddig nekem a Titanium jön be rá legjobban.
Hát, asszem én se tudtam segíteni, de hátha...  :D
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető crey

• PDA: Acer neoTouch S200
  • PDA ROM: 2.0.3
« Reply #336 Dátum: 2010, 02 24, 17:55:15 »

Visszakaptam az Acert végre (bár nem a sajátom, de cserélték), és végre újra velem. Hát elszoktam attól, hogy mekkora nagy böszme kijelzője van. . . imádom :D :D :D

Kb. azt tudom elmondani mint Animoo. . . Én nagyon szeretem, és nagyon hiányzott az életemből, főleg mert gyors mint a zállat. . . :) Viszont tényleg nem egy készenléti bajnok. A HD2 meg drága nagyon :(
Viszont nincsenek váratlan belassulások, minden azonnal reagál, rezisztív, testbe rejtett vékony stylust kapott (az Omniájé fityegős szájfény szerűség. . . ).
Viszont a garanciáztatása tényleg nagyon macerás. . . abban testhosszal veri a Samsung és a HTC is. . sajnos. :(
A vélemény olyan mint a s*gglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. . .

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #337 Dátum: 2010, 02 24, 17:57:49 »
Visszakaptam az Acert végre (bár nem a sajátom, de cserélték), és végre újra velem. Hát elszoktam attól, hogy mekkora nagy böszme kijelzője van. . . imádom :D :D :D

Kb. azt tudom elmondani mint Animoo. . . Én nagyon szeretem, és nagyon hiányzott az életemből, főleg mert gyors mint a zállat. . . :) Viszont tényleg nem egy készenléti bajnok. A HD2 meg drága nagyon :(
Viszont nincsenek váratlan belassulások, minden azonnal reagál, rezisztív, testbe rejtett vékony stylust kapott (az Omniájé fityegős szájfény szerűség. . . ).
Viszont a garanciáztatása tényleg nagyon macerás. . . abban testhosszal veri a Samsung és a HTC is. . sajnos. :(
Szia !
Kösz a véleményt. Azt hiszem eldőlt, hogy megyek androidra :)

Nem elérhető gsajt

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: maximus v 2.2
« Reply #338 Dátum: 2010, 02 24, 22:13:52 »
Sziasztok!

Lassan nálam is esedékes a Trinity lecserélése és én is ezt a három gépet szemeltm ki, de nem igazán lettem okosabb. nálam nagyon fontos a telefon, az outlook-al szinkronizálás (ezért nem gondolkodom androidos készülékben) és a GPS. Azért akarok cserélni, mert a Trinitynek állandó gondjai vannak a memóriával, így a navigálásnál illetve a navigálás közbeni telefonoknál gyaktan elszáll "out of memory"-val. Viszont a napi 4-5 órás telefonálgatás miatt nagyon kellene egy jó akus szekezet. Ennek tükrében a háromból melyiket ajánlanátok?

üdv.

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #339 Dátum: 2010, 02 24, 22:20:19 »
Sziasztok!

Lassan nálam is esedékes a Trinity lecserélése és én is ezt a három gépet szemeltm ki, de nem igazán lettem okosabb. nálam nagyon fontos a telefon, az outlook-al szinkronizálás (ezért nem gondolkodom androidos készülékben) és a GPS. Azért akarok cserélni, mert a Trinitynek állandó gondjai vannak a memóriával, így a navigálásnál illetve a navigálás közbeni telefonoknál gyaktan elszáll "out of memory"-val. Viszont a napi 4-5 órás telefonálgatás miatt nagyon kellene egy jó akus szekezet. Ennek tükrében a háromból melyiket ajánlanátok?

üdv.
Nem értem miért kizáró ok, hogy outlookkal kell szinkronizálnod?
Amúgy üzemidő terén az Omnia2 a legjobb.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #340 Dátum: 2010, 02 24, 22:27:13 »
Sziasztok!

üdv.
Nem értem ezt az outlook szinket: You are not allowed to view links. Register or Login

A névjegyeket egy mozdulattal át lehet vinni a gmail névjegyzékbe, amit folyamatosan szinkronizál az androidos telefon.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető krisztofer55

• PDA: HTC ONE M8
« Reply #341 Dátum: 2010, 03 07, 16:22:00 »
Sziasztok! Immár 1 hete vagyok boldog tulaja az s200-nak. i900-ról váltottam, és úgy érzem megérte. 1 dolgot hiányolok belőle:

-hasonló GPS xtra mint az i900-ban

Szeretném kérdezni, hogy milyen készülékspecifikus programot ajánlotok( pl: DisableMuteRing), illetve melyik romot tegyem fel? A legújabb hivatalos rom miben tér el az enyémtől?  Ezzel kapcsolatban Anzot is kérdezném, hogy lesz e olyan rom, amit Ő "főz"?

Köszönöm a segítséget előre is!

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #342 Dátum: 2010, 03 07, 16:38:57 »
Sziasztok! Immár 1 hete vagyok boldog tulaja az s200-nak. i900-ról váltottam, és úgy érzem megérte. 1 dolgot hiányolok belőle:

-hasonló GPS xtra mint az i900-ban

Szeretném kérdezni, hogy milyen készülékspecifikus programot ajánlotok( pl: DisableMuteRing), illetve melyik romot tegyem fel? A legújabb hivatalos rom miben tér el az enyémtől?  Ezzel kapcsolatban Anzot is kérdezném, hogy lesz e olyan rom, amit Ő "főz"?

Köszönöm a segítséget előre is!
Az, hogy milyen programot ajánlunk az nehéz kérdés mert amit megszoktál az omnián azokat itt is használhatod de az legyen az első, hogy az Acer programokat töröld le.  ;)
Az S200-ban is van olyan program ami letölti a holdak helyzetét de meg nem mondom mi a neve. Az Acer programok között keresgélj.
Az biztos, hogy nem lesz Anzo rom S200-ra mivel az enyém nem készült el 2 hónap után sem ezért kaptam helyette egy Acer Liquidet.

« Reply #343 Dátum: 2010, 03 07, 16:50:13 »
"Az, hogy milyen programot ajánlunk az nehéz kérdés mert amit megszoktál az omnián azokat itt is használhatod de az legyen az első, hogy az Acer programokat töröld le.  ;)"

Köszi a választ!

Szomorúan olvasom, hogy nem lesz Anzo-s rom :( Melyik programot szedjem le? Egyébként semmi problémám nem volt vele, nem fagyott, semmi instabil működés. A mikrofon sem halk, mint ahogy a tesztekben olvastam.

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #344 Dátum: 2010, 03 07, 16:54:47 »
Köszi a választ!

Szomorúan olvasom, hogy nem lesz Anzo-s rom :( Melyik programot szedjem le? Egyébként semmi problémám nem volt vele, nem fagyott, semmi instabil működés. A mikrofon sem halk, mint ahogy a tesztekben olvastam.
Van rajt egy memória optimalizáló az okozza a legtöbb problémát. Nem ér semmit sem azt vagy szedd le vagy tiltsd le.

« Reply #345 Dátum: 2010, 03 07, 18:12:18 »
Van rajt egy memória optimalizáló az okozza a legtöbb problémát. Nem ér semmit sem azt vagy szedd le vagy tiltsd le.

OK! Köszönöm!

Még annyi kérdésem lenne, hogy érdemes lenne szerinted/szerintetek romot frissítenem? Szembetűnő lesz a változás egy újabb gyári rommal, vagy rakjak fel egy Manilást? Az 5-ös SPB re várok, azt szeretném kipróbálni, de sajnos nem tudom mikor jelenik meg :(

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #346 Dátum: 2010, 03 07, 18:38:14 »
OK! Köszönöm!

Még annyi kérdésem lenne, hogy érdemes lenne szerinted/szerintetek romot frissítenem? Szembetűnő lesz a változás egy újabb gyári rommal, vagy rakjak fel egy Manilást? Az 5-ös SPB re várok, azt szeretném kipróbálni, de sajnos nem tudom mikor jelenik meg :(
Annyira nem rossz a gyári romja az S200-nak mert nincsen tele felesleges dolgokkal. De ha a manila jobban bejön neked akkor rakjál fel egy olyan romot teljesen jól működik az Aceren.

« Reply #347 Dátum: 2010, 03 08, 11:34:22 »
Annyira nem rossz a gyári romja az S200-nak mert nincsen tele felesleges dolgokkal. De ha a manila jobban bejön neked akkor rakjál fel egy olyan romot teljesen jól működik az Aceren.

Köszi a választ! Közben felraktam a legújabb gyári romot, teljesen jól működik. Utánanéztem az 5-ös SPB-nek, elvileg 2010 Q2 v. Q3  :'( :'(

Nem elérhető Somos

• PDA: Acer NeoTouch S200
  • PDA ROM: S200_2.003.00EN
« Reply #348 Dátum: 2010, 03 15, 00:12:50 »
Sziasztok!

Két napja tulajdonosa vagyok egy S200-nak. :D

Teljesen kezdőként a következőket szeretném megkérdezni:
1: nincs akkukijelzésem, valahogy elő lehet hívni a Title Bar-ra?
2: navigációs program futtatása alatt a megfelelő idő után elsötétül a kijelző. Be lehet állítani valahol, hogy bizonyos progik futása alatt ne tegye?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #349 Dátum: 2010, 03 15, 08:20:20 »
Sziasztok!

Két napja tulajdonosa vagyok egy S200-nak. :D

Teljesen kezdőként a következőket szeretném megkérdezni:
1: nincs akkukijelzésem, valahogy elő lehet hívni a Title Bar-ra?
2: navigációs program futtatása alatt a megfelelő idő után elsötétül a kijelző. Be lehet állítani valahol, hogy bizonyos progik futása alatt ne tegye?
Az IGO-ban állítsd be, hogy ne a készülék beállításait használja hanem folyamatos háttérvilágítást.
Az akkunak kint kellene lenni a felső taskbaron. Habár ha az Acer todayt használod ott lehet nincsen válts át windows defaultra és akkor megkapod habár az egészen más today felület lesz.