Sziasztok!
Végre hozzám is megérkezett a készülék. Baromi furcsa... Eddig Symbian-os voltam, életemben nem használtam még winmo-s telefont, de majd hozzászokok.
A GSMHome-nál vettem és ahogy elnézem ez valami távol-keleti változat lehet. A manual-ban kanji-k és egyéb írásjegyek, tok nincs, a töltő az nem EU szabvány, de legalább adtak hozzá egy átalakítót... nem szép, de majd csak lesz hozzá normális, vagy akármilyen micro usb-s megfelelne? Az sms nálam sem megy, ugyanazok a tünetek, mint animoo-nál, de a fix-et este kipróbálom, köszönet érte! Bölcs óvodásként a telefonon lévő Getting started-ot próbáltam átböngészni, de ott is hiba van. Hiába nyomok View-t az egyes tételeken, egyik sem jelenik meg...
Pár dolgot még hiányolok, de valszeg' ez csak a tapasztalatlanság miatt van. Az egyik legégetőbb, hogy nem tudom a home screen-re kirakni a naptárat és/vagy a feladatokat. Ezt nem tudja az Acer cucca?
Rákerestem "titanium"-ra a fórumon, de sok találat van, és nem találok sehol sem letöltést. Ha szépen kérem, akkor tudna valaki adni egy linket hozzá?
Még egy kérdés és elkussolok: a ROM verzióm 1.003..00_EN_IN. Anzo, a ROM-os topicban azt írtad, hogy az IN-el végződőkre esetleg fel lehet tenni az acer ftp-n lévő gyári ROM-okat. Megpróbálkozhatok vele?
Elnézést a zúdított kérdésekért, és köszönöm előre is!