2024, 12 19, 22:06:45

Szerző Téma: NeoTouch (F1) – Minden, ami a hazai megjelenés előtt történik  (Megtekintve 95061 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: NeoTouch (F1) – Minden, ami a hazai megjelenés előtt történik
« Reply #175 Dátum: 2009, 12 03, 22:29:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ja SPB  mobile shell 3.5 rajta van azért nem találtam a task managert de megtaláltam máshol köszi
Hát az SPB-ben nem tudok segíteni nem használtam soha. :(
Látom a profilodat javítottad  :ok:
Ha egy picit megismered a gépet akkor érdemes lesz majd egy romot frissíteni mert van már újabb és elég sok javítás van benne.

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #176 Dátum: 2009, 12 03, 22:46:52 »
Sajnos a ROM frissítésre nem tudom rábeszélni, mivel ez az egyetlen problémája a géppel. Remélem jön valami kódos megoldás. Köszi a választ .
Próbáljátok ki ezt a javítást.   
 Improve sound.CAB (168.84 KB - letöltve 4 alkalommal.)
ezt hova kell bemásolnom vagy fel kell telepítenem valahogy? nekem csak az kell,hogy hangosabb legyen a csörgés.  azzal mit lehetne kezdeni,hogy ha csörög és kihúzoma tokból sokszormegnyomódik alatevő gomb és hívhatom vissza az embert.

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #177 Dátum: 2009, 12 03, 22:56:58 »
Sajnos a ROM frissítésre nem tudom rábeszélni, mivel ez az egyetlen problémája a géppel. Remélem jön valami kódos megoldás. Köszi a választ .
Próbáljátok ki ezt a javítást.   
 Improve sound.CAB (168.84 KB - letöltve 4 alkalommal.)
ezt hova kell bemásolnom vagy fel kell telepítenem valahogy? nekem csak az kell,hogy hangosabb legyen a csörgés.  azzal mit lehetne kezdeni,hogy ha csörög és kihúzoma tokból sokszormegnyomódik alatevő gomb és hívhatom vissza az embert.
A cab fájlokat mindig fel kell telepíteni a PDA-ra.
Használd úgy, hogy lezárod a kijelzőt és akkor ha hívásod van akkor a windowsos felület jön be ahol csuszkás a hívásfogadás tehát nem tudod véletlenül felvenni vagy elutasítani.
A rom frissítést meg nem értem milyen kódos megoldásra gondolsz?

Nem elérhető lasvegas

« Reply #178 Dátum: 2009, 12 03, 23:01:11 »
A cab fájlokat mindig fel kell telepíteni a PDA-ra.
Használd úgy, hogy lezárod a kijelzőt és akkor ha hívásod van akkor a windowsos felület jön be ahol csuszkás a hívásfogadás tehát nem tudod véletlenül felvenni vagy elutasítani.
A rom frissítést meg nem értem milyen kódos megoldásra gondolsz?
az első 2 sort bemásoltam szeszo hozzászólása volt! ez segít akkor ez a cab fájl olvastam pittyegésről nekem is van néha pedig nem csináltam semmit engem nem zavar .

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #179 Dátum: 2009, 12 03, 23:07:17 »
Sok sikert még egyszer!
Ha bármi kérdésed van biztosan szívesen segítenek a
fórumtagok és én is ha tudok!  :ok:
Nagyon nehéz döntés volt, az omniaII felé inkább csak a szívem húzott valamiért!
Én pont így vagyok Acerrel. Múlt szombaton Pesten jártam, és beugrottam a gyorsboltba is megnézni Omnia II-t (ugyanis ő volt a kiválasztottam). Megnyomkodtam sok kütyüt, köztük i8000-ret is. Igen ám, de mellette volt még egy WM 6.5-ös pda, aminek nagyon megtetszett a külseje, és ha már ott volt, megtapiztam azt is. Semmit nem olvastam el róla, csak a nevét (S200) jegyeztem meg futólag, meg hogy hé, ez gyorsabb az Omniánál, meg olyan érzékeny a kijelzője, hogy én azt hittem, kapacitív (azóta már tudom, hogy nem, de ott hirtelen úgy tűnt). Aztán pár napig nem is foglalkoztam vele, de utána egyre jobban belemászott a gondolataimba, és elkezdtem utánanézegetni. Szerintem nekem a Neotouch "szerelem volt első látásra" :D Csak adnám már el az Arenát, hogy megvehessem.  :ima:
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lasvegas

« Reply #180 Dátum: 2009, 12 03, 23:09:14 »
na mégegy utolsó kérdés mára kezdek megvilágosodni a billenytű lezárást hogyan csináljam legegyszerübben mégegyszer köszi,hogy segítesz!!!! :ok: :taps:

Nem elérhető lasvegas

« Reply #181 Dátum: 2009, 12 03, 23:14:18 »
Én pont így vagyok Acerrel. Múlt szombaton Pesten jártam, és beugrottam a gyorsboltba is megnézni Omnia II-t (ugyanis ő volt a kiválasztottam). Megnyomkodtam sok kütyüt, köztük i8000-ret is. Igen ám, de mellette volt még egy WM 6.5-ös pda, aminek nagyon megtetszett a külseje, és ha már ott volt, megtapiztam azt is. Semmit nem olvastam el róla, csak a nevét (S200) jegyeztem meg futólag, meg hogy hé, ez gyorsabb az Omniánál, meg olyan érzékeny a kijelzője, hogy én azt hittem, kapacitív (azóta már tudom, hogy nem, de ott hirtelen úgy tűnt). Aztán pár napig nem is foglalkoztam vele, de utána egyre jobban belemászott a gondolataimba, és elkezdtem utánanézegetni. Szerintem nekem a Neotouch "szerelem volt első látásra" :D Csak adnám már el az Arenát, hogy megvehessem.  :ima:
énis így voltam vele szeptember óta nézegettem őket iphone,i8000,hd2 és végül acer lett reggel 9 óra óta folyamatosam nyomom eddig nem bántam meg iszonyú gyors a készülék és a net is semmi lassulás nem recseg ropog ahogy egy két teszt leírta nagyon össze van rakva és ami a legfontosabb az aksia is bírja 9órától 13ig folyamatosan nyomkodtam megállás nélkül 60% ról 40 re ment le.jó lesz örülök eddig!!

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #182 Dátum: 2009, 12 03, 23:21:09 »
... ami a legfontosabb az aksia is bírja 9órától 13ig folyamatosan nyomkodtam megállás nélkül 60% ról 40 re ment le.jó lesz örülök eddig!!

Végre egy konkrét infó az üzemidőről! Nálam ez sarkalatos kérdés, főleg, hogy tuti egyfolytában nyomkodni fogom én is, legalábbis eleinte :taps:
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #183 Dátum: 2009, 12 03, 23:33:36 »
Ez milyen teszt szerintetek? És miért szaggat vele?

Itt van Core playerrel is, na ott rendesen megy.

Egyébként szerintem szép színei vannak. Nyilván, ha melléraksz egy AMOLED-et, akkor az szebb, de így magában teljesen jó ez.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #184 Dátum: 2009, 12 04, 00:11:52 »
valamiért nem tudom feltelepíteni a nodatat meg az a cab filet ami a hangosítást tartalmazza feltettem a storage ra és  megnyomtam a setupot és valami írások jöttek ki mit csináltam rosszul? hogyan tegyem fel?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #185 Dátum: 2009, 12 04, 05:19:31 »
na mégegy utolsó kérdés mára kezdek megvilágosodni a billenytű lezárást hogyan csináljam legegyszerübben mégegyszer köszi,hogy segítesz!!!! :ok: :taps:
A letesz gombot nyomod hosszan és lezár a készülék.
A Nodata -hoz nem nagyon tudok hozzászólni mert nem írtad, hogy mit ír ki.
Milyen setupra mész rá? Felmásolod az SD kártyára és ott rá katt és elindul a telepítés.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #186 Dátum: 2009, 12 04, 19:03:21 »
A letesz gombot nyomod hosszan és lezár a készülék.
A Nodata -hoz nem nagyon tudok hozzászólni mert nem írtad, hogy mit ír ki.
Milyen setupra mész rá? Felmásolod az SD kártyára és ott rá katt és elindul a telepítés.
a telefonzár működik köszi.igo8 nagy nehézségek árán felkerült,a nodata programmal illetve amit a 4.oldalon linkeltél improve sound cab fáljt felmásoltam a storage card ra de nem települ fel nem csinál semmit a pdafanclub oldalon van a link lementettem felmásoltam és semmi megnyitottam a fáljt van benne egy: setup xml egy nodata fájl meg egy cab fájl ennyi hogyan csináljam?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #187 Dátum: 2009, 12 04, 19:18:01 »
a telefonzár működik köszi.igo8 nagy nehézségek árán felkerült,a nodata programmal illetve amit a 4.oldalon linkeltél improve sound cab fáljt felmásoltam a storage card ra de nem települ fel nem csinál semmit a pdafanclub oldalon van a link lementettem felmásoltam és semmi megnyitottam a fáljt van benne egy: setup xml egy nodata fájl meg egy cab fájl ennyi hogyan csináljam?
Húúú akkor elölről.
A fájlt letöltöd amennyiben ez egy cab fájl akkor csak ezt a fájlt átmásolod a PDA-ra valahova célszerű a kártyára és a file kezelővel megkeresed és rátapizol ekkor elkell indulnia és települnie. Hogy nyitottad meg a fájlt? A cab kiterjesztésű fájlokat ha a PC-n a Total Commanderrel nézed azt egy tömörített fájlnak fogja jelezni és meg is tudod vele nyítni de csak látszólag mivel a fájl szerkezete egészen más mint amit a PC várna. Ezek a cab fájlok a WinMo-k telepítő fájljai tehát csak abban a környezetben lehet őket futtatni.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #188 Dátum: 2009, 12 04, 21:51:53 »
Húúú akkor elölről.
A fájlt letöltöd amennyiben ez egy cab fájl akkor csak ezt a fájlt átmásolod a PDA-ra valahova célszerű a kártyára és a file kezelővel megkeresed és rátapizol ekkor elkell indulnia és települnie. Hogy nyitottad meg a fájlt? A cab kiterjesztésű fájlokat ha a PC-n a Total Commanderrel nézed azt egy tömörített fájlnak fogja jelezni és meg is tudod vele nyítni de csak látszólag mivel a fájl szerkezete egészen más mint amit a PC várna. Ezek a cab fájlok a WinMo-k telepítő fájljai tehát csak abban a környezetben lehet őket futtatni.
na megjöttem winrar ba van becsomagolva, csinaljak egy mappat és csomagoljam ki majd ezt a mappát ,másoljam be a kártyára és utána keressem meg fájlkezelővel? ja a fájlkezelőt hol találom?

Nem elérhető lasvegas

« Reply #189 Dátum: 2009, 12 04, 21:59:59 »
na megjöttem winrar ba van becsomagolva, csinaljak egy mappat és csomagoljam ki majd ezt a mappát ,másoljam be a kártyára és utána keressem meg fájlkezelővel? ja a fájlkezelőt hol találom?
na mondhatnám,hogy sikerült pár hülye kérdés után de mégsem telepítés közben valamit kiírt mindjárt bemásolom english :D

Nem elérhető lasvegas

« Reply #190 Dátum: 2009, 12 04, 22:10:35 »
na mondhatnám,hogy sikerült pár hülye kérdés után de mégsem telepítés közben valamit kiírt mindjárt bemásolom english :D
na az improve sound feltelepült,az ok,hogy a feltelepülés után újraindította maga a gépet? ennek van ikonja? vagy felhangosítja a gépet és kész.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #191 Dátum: 2009, 12 04, 22:15:28 »
na az improve sound feltelepült,az ok,hogy a feltelepülés után újraindította maga a gépet? ennek van ikonja? vagy felhangosítja a gépet és kész.
na a nodata is megvan elöző kérdésre ha kaphatnék választ köszönöm

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #192 Dátum: 2009, 12 04, 22:15:51 »
Nincs ikonja ez nem egy futtatható program hanem egy javítás tehát a rendszer fájlokat írja felül nem kell csinálnod vele semmit.

Vazze 5 perc telt el a két hozzászólásod között ez egy fórum és nem chat, sokat vagyok fent de nem minden percben frissítem az oldalt.  ;)

Nem elérhető lasvegas

« Reply #193 Dátum: 2009, 12 04, 22:21:37 »
Nincs ikonja ez nem egy futtatható program hanem egy javítás tehát a rendszer fájlokat írja felül nem kell csinálnod vele semmit.
köszönöm,ha azt akarom,amit már írtam,hogy wifi-s netezés közben ha elmenne a wifim valami miatt és nem akarom,hogy áttegye mobilnetre akkor letiltom a GPRST meg a WAP ot így van,de ettől még a telefon funkció menni fog? vagy elég csak az egyiket letiltanom? ezt a 3 at ajánlja fel letiltásnak GPRS,MMS,WAP

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #194 Dátum: 2009, 12 04, 22:26:22 »
köszönöm,ha azt akarom,amit már írtam,hogy wifi-s netezés közben ha elmenne a wifim valami miatt és nem akarom,hogy áttegye mobilnetre akkor letiltom a GPRST meg a WAP ot így van,de ettől még a telefon funkció menni fog? vagy elég csak az egyiket letiltanom? ezt a 3 at ajánlja fel letiltásnak GPRS,MMS,WAP
A telefon funkciónak semmi köze nincs a NoData proginak azzal az adat forgalmat tudod tiltani ill. engedélyezni. Érdemse mind a három kapcsoltot tiltani mert ha pl az mms-t nem tiltod le akkor adott esetben azon próbál majd csatlakozni, annak ellenére, hogy nem fog adatforgalmat generálni azért zavaró.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #195 Dátum: 2009, 12 04, 22:34:25 »
a hangfájl megy is sajnos van sipolás és nemigazán hangosított talán egy picit,hogyan tudnám kitörölni,megpróbálnám a másikat a wavedev csl-t amit tegnap linlektél,csak előtte ezt ki kellene törölnöm valahogy

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #196 Dátum: 2009, 12 04, 22:40:15 »
a hangfájl megy is sajnos van sipolás és nemigazán hangosított talán egy picit,hogyan tudnám kitörölni,megpróbálnám a másikat a wavedev csl-t amit tegnap linlektél,csak előtte ezt ki kellene törölnöm valahogy

Settings/System/Remove Programs itt meg keresed a programot amit el szeretnél távolítani rá katt és alul remove.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #197 Dátum: 2009, 12 04, 22:42:57 »
Settings/System/Remove Programs itt meg keresed a programot amit el szeretnél távolítani rá katt és alul remove.
hát ne nagyon nagy király vagy minden tiszteletem :D :taps:

Nem elérhető lasvegas

« Reply #198 Dátum: 2009, 12 04, 22:47:19 »
hát ne nagyon nagy király vagy minden tiszteletem :D :taps:
ha csinálok romfrissítést! linket küldtél múltkor kiadtak hozzá, akkor kell hardresetet csinálni előtte vagy nem?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #199 Dátum: 2009, 12 04, 23:04:54 »
ha csinálok romfrissítést! linket küldtél múltkor kiadtak hozzá, akkor kell hardresetet csinálni előtte vagy nem?
Előtte nem kell, utána meg megcsinálja magának.