Hali!
Pár nap tesztelés után írhatnál róla pár sort. Hálásak lennénk érte. Előre is köszi.
a 28230-as rom-ok közül először feltettem az M2D-t.
nyüstöltem pár napot, majd telepítettem a lite-ot, és azt is kezelésbe vettem.
egyik rom esetén sem találtam olyan bug-ot, ami miatt eret vágnék magamon.
a két rom hátrányára írható viszont, hogy meglehetősen éhes, igaz használom is, mondhatni.
átlagos napi haszálati szokásaim mellett (~2-2.5 óra rádió; folyamatos E v. 3G-s kapcsolat - ingázom, így többször vált; ~3sms; ~20perc telefon; ~1-2kép; ~20perc ebook;), az M2D rom estére 40%-os feltöltöttségre esett vissza, a lite rom valamivel jobb, bár ott a SMS van fent nekem, ami szintén jobban terheli egy kicsit a rendszert.
a lite + SMS esetén tapasztaltam olyat, hogy profile választás esetén, amikor némítás után kapcsolom vissza normál üzemmódra a készüléket, akkor nem állítja vissza a hangprofilokat arra, ami volt. itt a hangerőre, és a nyomógombok hangjelzésére gondolok.
szóval elégedett vagyok összességében.
kár hogy nincs olyan rom, ami lite + belefőzött M2D. így a felhasználó válogathatá össze, hogy mit akar még bele. pl.: én nem használom a TC-t, ami itt alapból bele van fözve a romba, így nekem feleslegesen foglalja a helyet. a google maps/pim backup/cleaner stb...stb... pedig bőven elférne a my storage-on is, így szintén nem foglalna helyet a memóriából.