Na feltettem Build 23049
Első benyomás olyan, mintha egy barbár ősember talált volna egy jó gyári buildet, ami alapból is működik és belekotnyeleskedett

(3. másodperces tapasztalat). Most pl benne vagyok a HCT emu calibrálásban, nem fagyott bele csak éppen elfelejtette az oké gombot, semmivel sem tudok kilépni csak sr és nem állítja be a kalibrálást.
Más: képnézegető alapból nincs benne??? Nekem a camera hold-on mindig ez van beállítva
Sikerült kilépnem a felvesz gombbal közvetetten

Képernyővezérlés samsungos kattogó, így bár érzékeny, de ócska
Legördülő menünél néha benne marad a háttér is, de a kiegészítő gombok jól láthatók, nem tűnnek el, mint Khua-nál.
Sajnos a screenlock a csúnyábbik, az ablakos, szép nagy üres fehér kerettel középen. De ez szubjektív
Viszont működik a 3g letöltés kikapcsolt képernyőnél is

, de még mielőtt lelkendeznék ez alap ilyen f.o.s képernyővezérlés mellett...
Bővebben terhelés után, ez most 2 perces használat után.
Ja: m2d-st tettem fel, tökéletesen működik. A photo widgetnél az album itt is elforgatva jön be először, forgassátok el KÉTSZER és jó lesz! Amúgy egyelőre jó az m2d, kár, h az internet widgetből kihagyták a youtube részt, bőven elfért...
Az opera beta, gondolom ez volt ingyenes, még nem teszteltem, de a beták eddig mind rosszak voltak, lehet cserélni kellene

És miután visszaolvasva csomó gépelési hibát ejtettem szétverem a klaviaturát a bnőm fején

Ütvefúróval nyomkodjam, h vegye a jelet???

megyek megkeresem a fórumon az alap samsungos képnézegetőt