2025, 01 11, 21:46:25

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031270 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #975 Dátum: 2009, 11 16, 09:01:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
jo de ahogy latom romovics egy kicsit elfogult, bar en is az vagyok mert a samsung nem kategoria sztem.

Szerintem mindkettő kiváló készülék, és ár/teljesítmény viszonyban nagyon hasonlók. A HD2 általános napi használatban gyorsabb + nagyobb a kijelzője (ami nem mindenkinek előny), az Omnia II kijelzője viszont szebb, és a kamerája egyértelműen jobb. Kinek mi fontos, na és a méretek is máshogy esnek latba mindenkinél.
De majd kapok a fejemre Romovicstól, mert ilyeneket csak akkor mondhatok, ha mindkettő itt figyel egymás mellett. :D

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #976 Dátum: 2009, 11 16, 09:12:51 »
Egyszer már kérdeztem, de most megint kérdezem. Ha nem HD2 akkor mit tudsz ajánlani? Látom neked mind a két PDA rendelkezésedre áll, tudsz összehasonlítani, miben mennyiben jobb az omnia?! Köszi!
Itt az össze nagyágyúról találsz elfogulatlan tesztet.
Hátha segít a döntésben.
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #977 Dátum: 2009, 11 16, 09:35:11 »
Egyszer már kérdeztem, de most megint kérdezem. Ha nem HD2 akkor mit tudsz ajánlani? Látom neked mind a két PDA rendelkezésedre áll, tudsz összehasonlítani, miben mennyiben jobb az omnia?! Köszi!

N900at ajánlom, ez egyértelmű.  :D

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #978 Dátum: 2009, 11 16, 09:36:23 »
Itt az össze nagyágyúról találsz elfogulatlan tesztet.
Hátha segít a döntésben.

Ők mindig csak gyári állapotban nézik a készülékeket (talán helyesen), ritkán vizsgálják, mit lehet kis trükközéssel kihozni a készülékből. Az Omnia II is lényegesen simábban működik, ha a widgetes Today-t lecseréled mondjuk MS-re.

N900at ajánlom, ez egyértelmű.  :D

Ha a portré módot elvből utálja, kiváló választás. :ok: :D

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #979 Dátum: 2009, 11 16, 09:42:15 »
Ők mindig csak gyári állapotban nézik a készülékeket (talán helyesen), ritkán vizsgálják, mit lehet kis trükközéssel kihozni a készülékből. Az Omnia II is lényegesen simábban működik, ha a widgetes Today-t lecseréled mondjuk MS-re.

Ha a portré módot elvből utálja, kiváló választás. :ok: :D

Nem utálja, simán engedélyezheted programozáskor, hogy hasnálja e vagy nem.  ;)
De a billentyűzet miatt alapvető, hogy fekvőben használod a telefont, nem?

Nem elérhető k5.20

« Reply #980 Dátum: 2009, 11 16, 09:42:38 »
Egyszer már kérdeztem, de most megint kérdezem. Ha nem HD2 akkor mit tudsz ajánlani?

Sztm ezt a kérdést is úgy érdemes megközelíteni, hogy az ember számba veszi: mire van szükségem, mik az elvárásaim. (Ferrari és Lamborgini: mindkettő jó gép, de mégsem úgy veszi, aki veszi: mondják meg mások, melyik a jó...)
Nekem mondhatja bárki, hogy egy másik vas így meg úgy, nálam pl. szempont volt a navigáció miatt az elérhető legnagyobb kijelző. Omnia kiesett.
Lehet hogy ilyen1 vagy olyan2 grafikai támogatás van illetve nincs a HD2-ben, de mivel soha nem játszom vele, ezért ez nálam nem volt szempont.
No nem sorolom tovább, érted: határozd meg magadnak mit akarsz, mit fogsz leggyakrabban csinálni a kütyüvel, és indulj el ezen a vonalon...keresd meg az igényeidnek legmegfelelőbb készüléket. Mert lehet egy szuperkütyüd, de ha éppen azt nem képes teljesíteni, amire te leginkább használnád akkor csókolhatod a számládat...
Ugyanitt HD (2009.II) eladó.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető lutiy

• PDA: HTC Touch Pro2 , HTC HD2
  • PDA ROM: 1.86.401.0(67102) WWE , Tom v1.1
« Reply #981 Dátum: 2009, 11 16, 09:43:44 »
Én is végifutatta ezt a tesztet. Hasonlóak az eredmények, kivéve: Main storage (read) 57962.26 KB/sec.

Na én is lefutattam a tesztet az eredmények hasonlóak viszont a Main storage (read) nálam is több: 60831KB/sec

Nem elérhető aracco

« Reply #982 Dátum: 2009, 11 16, 10:00:29 »

Az opengl szerintem nagyon is fontos, attól lesz szép a felhasználói felület és gyors, ha nem lenne, akkor nem lenne manila sem a HD2-ben. anélkül meg meghalna minde HTC tulajdnos (erdőke, a manila sosem működött fekvő nézetben, miért???  :D)

:D :D :D ;)
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető k5.20

« Reply #983 Dátum: 2009, 11 16, 10:15:05 »

Az opengl szerintem nagyon is fontos, attól lesz szép a felhasználói felület és gyors, ha nem lenne, akkor nem lenne manila sem a HD2-ben. anélkül meg meghalna minde HTC tulajdnos (erdőke, a manila sosem működött fekvő nézetben, miért???  :D)

...én az a kivételes HTC tulaj vagyok - bizonyára magányos farkasként - aki az első bootolás után azonnal kikapcsolom a Manilát...ezen a téren, nálam az spb-t még nem tudta lenyomni semmi. És, hogy értsd: nem azért mert az spb a legjobb, hanem azért, mert az én igényeimnek, tudásomnak az felel meg a legjobban. Én az a felhasználó vagyok, aki nem a márkáért vesz valamit, hanem ahogy felül leírtam: vannak elvárásaim, feladataim és ehhez keresek készüléket. Az elvárások között is van fontossági sorrend...hát pl. engem nem érdekel, hogy a kígyó feje 25 fokos szögből sárga és nem zöld, mint az amoleden, mert ha a vason dolgozgatok, akkor nem ilyen szögben tartom magam előtt...(és ettől még igaz, hogy a kígyó feje sárga, de nálam ez nem életszerű probléma...)

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #984 Dátum: 2009, 11 16, 10:21:11 »
...én az a kivételes HTC tulaj vagyok - bizonyára magányos farkasként - aki az első bootolás után azonnal kikapcsolom a Manilát...ezen a téren, nálam az spb-t még nem tudta lenyomni semmi. És, hogy értsd: nem azért mert az spb a legjobb, hanem azért, mert az én igényeimnek, tudásomnak az felel meg a legjobban. Én az a felhasználó vagyok, aki nem a márkáért vesz valamit, hanem ahogy felül leírtam: vannak elvárásaim, feladataim és ehhez keresek készüléket. Az elvárások között is van fontossági sorrend...hát pl. engem nem érdekel, hogy a kígyó feje 25 fokos szögből sárga és nem zöld, mint az amoleden, mert ha a vason dolgozgatok, akkor nem ilyen szögben tartom magam előtt...(és ettől még igaz, hogy a kígyó feje sárga, de nálam ez nem életszerű probléma...)

Nem tetszik a maniila??? ilyet sem hallottam még!?  :taps: :taps:
Pedig a HTC reklámokban annak van a legfontosabb szherepe, hogy esik eső, fúj a szél  :D

Nem elérhető aracco

« Reply #985 Dátum: 2009, 11 16, 10:34:31 »
Pedig a HTC reklámokban annak van a legfontosabb szherepe, hogy esik eső, fúj a szél  :D

Jaja, meg az hogy töröl az ablaktörlő!(amitől idegbajt kapok)  >:(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #986 Dátum: 2009, 11 16, 10:40:54 »
Jaja, meg az hogy töröl az ablaktörlő!(amitől idegbajt kapok)  >:(

Kapcsold ki.

Nem elérhető aracco

« Reply #987 Dátum: 2009, 11 16, 10:45:02 »
Kapcsold ki.
Már ezer éve megtörtént. :)

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #988 Dátum: 2009, 11 16, 11:45:23 »

Acer F1 S200?  :ok:

Nem elérhető k5.20

« Reply #989 Dátum: 2009, 11 16, 12:15:00 »

...a Manila sztm nagyot fejlődött, nem rossz kezelőfelület. DE, nekem valamiért szimpibb lett az spb. Nem utolsó sorban korábbi gépeimen, ahol azért fontos volt minden morzsányi RAM bizonyos körülmények között, hát szívesebben váltottam a kisebb helyigényű és jól variálható spb irányába. Aztán megszoktam - hibáival együtt - és marad (azért itt is van előmozdulás szépen...).
Az időjárásról meg már írtam korábban, hogy jobban bízok abban, amit az ablakon kinézve látok, mint abban, amit letölt Ferihegyre vonatkozóan...mert ugyan én is itt élek, csak vagy 25 km-re északabbra...

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #990 Dátum: 2009, 11 16, 12:31:34 »
Érdekességként...

üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #991 Dátum: 2009, 11 16, 12:35:03 »
Működik a WM6.5 gyári és az S2U2 legfrissebb verziója is.

Szia !

Egészen pontosan működik az S2U2, de ha hardwergombbal (kikapcs gomb) zárod le a telefont, akkor feloldásnál előbb S2U2-őt kell feloldani, mjad utána a gyári feloldás jelenik meg, és csak azt kioldva lesz a telefon elérhető, tehát duplán kell feloldani a készüléket ilyenkor. Ha viszont magától záródik le a készülék, vagy az S2U2 ikonból indítjuk, akkor jól működik.

Esetleg van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy hardvergombbal is működjön a S2U2 lezárás utáni feloldás ?

Már minden kapcsolót próbáltam, állítgattam, de a gyárit sehogy nem sikerült kivenni mögüle. Még azt is mondtam neki, hogy MÚKODJ, MÚKODJ, de az sem segített :):):).

5let valakinek ?

Üdv: Sasparipa

Nem elérhető bolada12

« Reply #992 Dátum: 2009, 11 16, 12:52:16 »

Van jobb is ha ez a kettő a lényeg, felesleges kidobni ennyi pénzt érte.
Összehasonlítás nincs már ezeknél a készülékenél, mindegyik maximálisan teljesít, a különbség az EXTRA, ami a HTC-nél igencsak gyér (MP3 hardveres hangszínkeverő hiánya, GPS pontatlanság...)

Olyan mértékben és zsigerből vagy elfogult, (feltehetően a totális irigység vezérel), hogy a "gyanítható" informatikai tájékozottságod ellenére, a sem apellálnék a véleményedre! Teljesen átlátszó, ahogyan a HD2 konkrét ismerete nélkül a sötétben magaddal hadakozol.

Kedves Romovics Romovics, Szerintem ne vedd úgy a szívedre, hogy a HD2 van manapság a legközelebb - a múlékony tökéletességhez. Csak nyugalom kolléga, nyugalom.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #993 Dátum: 2009, 11 16, 12:52:29 »
Egészen pontosan működik az S2U2, de ha hardwergombbal (kikapcs gomb) zárod le a telefont, akkor feloldásnál előbb S2U2-őt kell feloldani, mjad utána a gyári feloldás jelenik meg, és csak azt kioldva lesz a telefon elérhető, tehát duplán kell feloldani a készüléket ilyenkor. Ha viszont magától záródik le a készülék, vagy az S2U2 ikonból indítjuk, akkor jól működik.

Esetleg van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy hardvergombbal is működjön a S2U2 lezárás utáni feloldás ?

Már minden kapcsolót próbáltam, állítgattam, de a gyárit sehogy nem sikerült kivenni mögüle. Még azt is mondtam neki, hogy MÚKODJ, MÚKODJ, de az sem segített :):):).

AE Button Plus-szal rárakhatod az S2U2 indulását pl. a Windows gomb hosszú nyomására. Ilyenkor a gyári Lock funkció nem aktiválódik. Vagy beállíthatod az S2U2 automatikus indulását rövidebbre, ami ritkán zavaró, de már elég hamar lezár, nem kell sokat várni. Teszem azt 12 mp-re.

Nem elérhető bolada12

« Reply #994 Dátum: 2009, 11 16, 12:59:49 »
Időtartamban akku téren ugyanott van az összes hd2 f1 tg01 i8000....

Igen, neked kis gagyi fülesed van, másnak minőségi fülese, a pdamon hw digitális hangszínszabályzó, ami a minőséget biztosítja bt-nk keresztül is. És ez az EXTRA amiről beszéltem, amiben a HD2 alulmaradt sajnos. És köztudott már pár éve hogy a HTC GPS sokat hibázik, és nem nagyon sikerül kijavítania a gyártónak eztet. :(

Valaki tud forrasztani olyan kis ic izéket?  :D

Most már lassan a hozzáértésedben is kételkedem. Neked lehet akkora fülesed lehet, hogy kis sem látszol alóla, akkor sem fogod még csak meg sem közelíteni, egy közepes erre a célra készül hifi kütyü minőségét. Már eleve nevetséges, hogy mp3 kapcsán hangminőséget hozol szóba.

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #995 Dátum: 2009, 11 16, 13:13:14 »

Olyan mértékben és zsigerből vagy elfogult, (feltehetően a totális irigység vezérel), hogy a "gyanítható" informatikai tájékozottságod ellenére, a sem apellálnék a véleményedre! Teljesen átlátszó, ahogyan a HD2 konkrét ismerete nélkül a sötétben magaddal hadakozol.

Kedves Romovics Romovics, Szerintem ne vedd úgy a szívedre, hogy a HD2 van manapság a legközelebb - a múlékony tökéletességhez. Csak nyugalom kolléga, nyugalom.

Sajnálom, hogy nagyon félrenyúltál PDA vásárlás terén.  :(

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #996 Dátum: 2009, 11 16, 13:14:10 »
Most már lassan a hozzáértésedben is kételkedem. Neked lehet akkora fülesed lehet, hogy kis sem látszol alóla, akkor sem fogod még csak meg sem közelíteni, egy közepes erre a célra készül hifi kütyü minőségét. Már eleve nevetséges, hogy mp3 kapcsán hangminőséget hozol szóba.

Akkor ez azt jelenti, hogy a HD2 nem egy pda, hanem egy halom vacak. Végül is igazad van! A számból vetted ki a szót! :D

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #997 Dátum: 2009, 11 16, 13:17:35 »
AE Button Plus-szal rárakhatod az S2U2 indulását pl. a Windows gomb hosszú nyomására. Ilyenkor a gyári Lock funkció nem aktiválódik. Vagy beállíthatod az S2U2 automatikus indulását rövidebbre, ami ritkán zavaró, de már elég hamar lezár, nem kell sokat várni. Teszem azt 12 mp-re.

Köszi szépen, kipróbálom !!!!!

Ezzel a progival már programozható lesz végre többi a gomb is ?

Üdv: Sasparipa

Nem elérhető bolada12

« Reply #998 Dátum: 2009, 11 16, 13:18:18 »
Látom még húzni akarod egy kicsit.
Te milyen gonosz vagy!!! ;)

Nem kell ezt komolyan venni, melyik az az Öcsitojás aki pont ilyen készülékre pályázik, ha játszani akar. Arra ott van a sokkal olcsóbb homokozó készlet. Nézd meg a korábban is csatolt
linkben leírják, hogy mire lehet ez a készüléket használni.

Jó pár élvonalbéli hasonló készüléket használtam már, de még egyiken sem volt ilyen gyors és komfortos a távoli asztal használat, hogy az Outlook jelenlegi naptárkezelését már ne is említsem. Vagy hogy mennyivel használhatóbb egy Excelben az újfajta képernyő kezelés, és még sorolhatnám. Van itt olyan kolléga aki személyes tapasztalatok nélkül csak "virtuális ismereteire" hagyatkozik, - ezért tehát csak magához képest vizsgálandó a véleményének az-Ö egzaktsága.

Nem elérhető bolada12

« Reply #999 Dátum: 2009, 11 16, 13:24:57 »

Akkor ez azt jelenti, hogy a HD2 nem egy pda, hanem egy halom vacak. Végül is igazad van! A számból vetted ki a szót! :D

Képzelem milyen zavarba jönnél ha egy lakatlan szigetre vetne a jó sorsod, vajon kibe bírnál belekötni akkor? Az a baj, hogy akkora zagyvaságokat hordasz össze, hogy a továbbiakban tényleg nem fogom rád pazarolni a drága időm!