2025, 01 11, 13:55:01

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031249 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #825 Dátum: 2009, 11 13, 09:27:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Közben megtaláltam a Palm progit, amivel nagyobb felületen lehetett írni. You are not allowed to view links. Register or Login a program neve. Valami ilyet képzelnék el a kapacitív kijelzőn íráshoz.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

iPhonera már létezik hasonló You are not allowed to view links. Register or Login

Aha...! A hagyományos megoldásban az volt az elegáns, hogy nem vette el az egész képernyőt..., baromi egyszerű volt és mindent tudott.   :) Azt hiszem a jövőben erről le kell mondanom.  :(  Remélem nem sokára kitalálják a hangvezérléses írásmegjelenítőt!!!  :taps: :taps:

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #826 Dátum: 2009, 11 13, 09:39:43 »
És ha az autón kívül próbálod, akkor stabill a működés?
Már soxor leírták, hogy elsősorban a francia autók szélvédője, de más típusok is, amelyiknek fűtőszál van a szélvédőüvegében, előszeretettel árnyákolják le a GPS-t. Én megpróbálnám az oldalablak közelében rögzíteni a tartót és új próbálkozni.

Üdv Frici!

Nahát - úgy tűnik - megoldódik a problémám:

1. A mai nap  reggel kikapcsoltam a képernyő lezárását
2. Így már a háttérvilágítással mindaddig folyamatosan működött amíg a képernyő el nem halványult. Ha viszonylag hamar vissza állítottam a képernyő világítást akkor megint talált jelet és tovább működött.
3. Majd a háttérvilágítás beállításait végül folyamatosra állítottam (IGO-ban) és láss csodát, most már minden tökéletesen üzemszerűen működik.

Erre persze hamarabb is rájöhettem volna, mert a szinkronizálás is mindig megszakad, ha a képernyő világítást "leoltjuk".

Így viszont megerősíthetem, hogy nagyságrendekkel gyorsabban áll fel a rendszer és villámgyorsan talál jelet, de mintha többet késne mint amit megszoktam. Erre a jelenségre már több kolléga is utalt, tehát a következő feladat, hogy a software régebbi verzióját is kipróbálom.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #827 Dátum: 2009, 11 13, 10:00:13 »
Erre persze hamarabb is rájöhettem volna, mert a szinkronizálás is mindig megszakad, ha a képernyő világítást "leoltjuk".

A kitartás csak meghozta a gyümölcsét. :ok: Meg kéne próbálnod egy profilkezelőt. Pl az You are not allowed to view links. Register or Login, a háttérvilágítást is kezeli.

Ez az AS megszakítás úgy látszik a HTC sajátja. Nekem is így működött a Trinityn, nem egy fájl másolásom szakadt meg miatta. Azt hittem ez a WinMo "fícsöre", aztán meglepődve tapasztaltam, hogy az Omnia2 akkor se szakítja meg az AS kapcsolatot, ha Standby-ba kapcsol.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #828 Dátum: 2009, 11 13, 10:17:37 »
Ez az AS megszakítás úgy látszik a HTC sajátja. Nekem is így működött a Trinityn, nem egy fájl másolásom szakadt meg miatta. Azt hittem ez a WinMo "fícsöre", aztán meglepődve tapasztaltam, hogy az Omnia2 akkor se szakítja meg az AS kapcsolatot, ha Standby-ba kapcsol.

Azt hiszem, beállítás kérdése, és a legtöbb WM készüléken alapból lelövi a kapcsolatokat. Omnián is így volt, amíg át nem állítottam a háttérvilágítást 1 órára.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #829 Dátum: 2009, 11 13, 11:29:37 »
Azt hiszem, beállítás kérdése, és a legtöbb WM készüléken alapból lelövi a kapcsolatokat. Omnián is így volt, amíg át nem állítottam a háttérvilágítást 1 órára.

Az Omnia2-n lekapcsolja a világítást, sőt standby-ba kapcsol a kütyü, és csak a bekapcs gombra éled újra, de az AS nem szakad meg. ;)
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #830 Dátum: 2009, 11 13, 11:34:51 »
Tisztelt HTC Guruk!Harmadik napja kínlódom a Vito Audio Notes-l,egyszerűen nem jutok egyről a kettőre,volna esetleg tippetek hogy a hívott fél hangját miért nem lehet hallani a felvételen?HTC HD2(Leo)Ha így haladok hamarosan meg lesz taposva!
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #831 Dátum: 2009, 11 13, 11:42:44 »
Tisztelt HTC Guruk!Harmadik napja kínlódom a Vito Audio Notes-l,egyszerűen nem jutok egyről a kettőre,volna esetleg tippetek hogy a hívott fél hangját miért nem lehet hallani a felvételen?HTC HD2(Leo)Ha így haladok hamarosan meg lesz taposva!

Nem tudtam elképzelni, hogyan taposol meg egy szoftvert, de biztosan szegényes a fantáziám...
Mivel a HD2 teljesen új alapokra épül, várható volt, hogy nem lesz kompatibilis néhány olyan szoftverrel, amely hardver szinten nyúl a dolgokhoz. Egyébként a VITO Audio Notes korábban se működött jól együtt a HTC gépekkel.
Ha ez megnyugtat, a 4.60-as Resco Audio Recorder sem működik tökéletesen. Bár a hívásokat kiválóan rögzíti mindkét fél hangjával, valahogy bekavar a tárcsázott hívásba, és engem nem hall a hívott fél. :hmm: Miután kikapcsoltam, megszűnt a probléma, úgyhogy teljesen egyértelmű a helyzet.
Hátra van még az ingyenes ACR (Auto Call Recorder) próbája, ezt eleve HTC-khez igazította a fejlesztő. Tartok tőle, hogy új program verziók megjelenéséig egyik se fog normálisan működni.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #832 Dátum: 2009, 11 13, 11:57:44 »
Nem tudtam elképzelni, hogyan taposol meg egy szoftvert, de biztosan szegényes a fantáziám...
Mivel a HD2 teljesen új alapokra épül, várható volt, hogy nem lesz kompatibilis néhány olyan szoftverrel, amely hardver szinten nyúl a dolgokhoz. Egyébként a VITO Audio Notes korábban se működött jól együtt a HTC gépekkel.
Ha ez megnyugtat, a 4.60-as Resco Audio Recorder sem működik tökéletesen. Bár a hívásokat kiválóan rögzíti mindkét fél hangjával, valahogy bekavar a tárcsázott hívásba, és engem nem hall a hívott fél. :hmm: Miután kikapcsoltam, megszűnt a probléma, úgyhogy teljesen egyértelmű a helyzet.
Hátra van még az ingyenes ACR (Auto Call Recorder) próbája, ezt eleve HTC-khez igazította a fejlesztő. Tartok tőle, hogy új program verziók megjelenéséig egyik se fog normálisan működni.

Köszönöm a gyors választ,a régi HD-n,ICR telepítése után ment a Vito,de ennél a gépezetnél,ez sem vált be.
De máris próbálom az ACR-t.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #833 Dátum: 2009, 11 13, 12:22:23 »
Köszönöm a gyors választ,a régi HD-n,ICR telepítése után ment a Vito,de ennél a gépezetnél,ez sem vált be.
De máris próbálom az ACR-t.

Nem megy az ACR sem,fel sem települ.
Nincs más hátra mint a várakozás.
De azért köszönöm a tippet.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #834 Dátum: 2009, 11 13, 13:36:50 »
Nem megy az ACR sem,fel sem települ.
Nincs más hátra mint a várakozás.
De azért köszönöm a tippet.

Furcsa, nekem felment simán, aztán veszi is a hangokat, de a túlsó oldal sokkal halkabb, mint az enyém.
Esetleg nem az a gond, hogy kártyára akartad telepíteni? Folyamatosan futó programokat mindenképpen a készülékre érdemes tenni.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #835 Dátum: 2009, 11 13, 14:00:16 »
Furcsa, nekem felment simán, aztán veszi is a hangokat, de a túlsó oldal sokkal halkabb, mint az enyém.
Esetleg nem az a gond, hogy kártyára akartad telepíteni? Folyamatosan futó programokat mindenképpen a készülékre érdemes tenni.

Települni települ,csak nekem is az a problémám hogy a másik fél hangjából csak annyit vesz fel,amennyi át hallatszik a hangszóróból. 

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #836 Dátum: 2009, 11 13, 14:58:52 »
HTC-s kollégák,van köztetek olyan akinek megy az Igo a gépén?Ha igen akkor melyik verzió?Amilyen nekem van az megadta magát,nem települ,pedig a Samsung i8000-n tökéletesen ment!Tipp?

Nem elérhető vertex

« Reply #837 Dátum: 2009, 11 13, 15:04:01 »
A telefonos funkciók télleg ratyi üzemmódban működnek?? Az egérmozi miatt viszont nagyon elgondolkodtató! Az, hogy egy Qualcomm CPlayer-el ilyen jól fut (lásd: PDA FClub teszt!), na ki hitte volna? :shock:

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #838 Dátum: 2009, 11 13, 15:04:09 »
HTC-s kollégák,van köztetek olyan akinek megy az Igo a gépén?Ha igen akkor melyik verzió?Amilyen nekem van az megadta magát,nem települ,pedig a Samsung i8000-n tökéletesen ment!Tipp?
Ha iGO8-ra gondolsz ez tökéletes:V8.3.2.97313 és ezzel asys.txt-vel:
[project]
name="igo8_pda"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[rawdisplay]
highres=0
autoconfig=1
driver="gx"
screen_x=480
screen_y=800

[registry]
oninit1="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout:DWORD:0"
oninit2="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout:DWORD:0"
oninit3="HKCU\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout:DWORD:0"
oninit4="HKCU\ControlPanel\BackLight\ACTimeout:DWORD:0"
onexitreset1="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout:DWORD"
onexitreset2="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout:DWORD"
onexitreset3="HKCU\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout:DWORD"
onexitreset4="HKCU\ControlPanel\BackLight\ACTimeout:DWORD"

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #839 Dátum: 2009, 11 13, 15:05:54 »
Települni települ,csak nekem is az a problémám hogy a másik fél hangjából csak annyit vesz fel,amennyi át hallatszik a hangszóróból.

Amikor "normál" hívásom van, akkor sokkal halkabb a másik fél, de ha a T ügyfélszolgálatát hívom fel, kifejezetten hangos. :hmm:

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #840 Dátum: 2009, 11 13, 15:18:04 »
Ha iGO8-ra gondolsz ez tökéletes:V8.3.2.97313 és ezzel asys.txt-vel:
[project]
name="igo8_pda"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[rawdisplay]
highres=0
autoconfig=1
driver="gx"
screen_x=480
screen_y=800

[registry]
oninit1="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout:DWORD:0"
oninit2="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout:DWORD:0"
oninit3="HKCU\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout:DWORD:0"
oninit4="HKCU\ControlPanel\BackLight\ACTimeout:DWORD:0"
onexitreset1="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout:DWORD"
onexitreset2="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout:DWORD"
onexitreset3="HKCU\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout:DWORD"
onexitreset4="HKCU\ControlPanel\BackLight\ACTimeout:DWORD"

Thx,már csinálom is!!!!!!!!!Beszámolok róla hogyan sikerült!

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #841 Dátum: 2009, 11 13, 15:23:26 »
Amikor "normál" hívásom van, akkor sokkal halkabb a másik fél, de ha a T ügyfélszolgálatát hívom fel, kifejezetten hangos. :hmm:

Én most felraktam a Vito Audio Notes 1.38-at,ezzel sem megy,nagyon halk a másik fél,még T-ügyfelese is.Az a baj hogy a 6.1-re fel lehetett e
telepíteni az ICR-t,azzal a sima HD most is megy.A 6.5-re nem megy fel az ICR.Itt lehet a kutya elásva,de gondolom az okosok látnak benne fantáziát,és megcsinálják az Audio Notes-t.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #842 Dátum: 2009, 11 13, 15:29:54 »
ROMvesézésekre, Skinekre....stb., persze, majd ha lesz....
Egyébként ha eladtad a régit, miért nem veszed meg az újat, tudtad, h. mennyibe fog kerülni?! (Vagy vársz egy hónapot és megveszed használtan féláron....  :taps:)

a régit is "akciósan" vettem talán most is szerencsém lesz!  :ima:
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető hanu75

• Navigáció / Navigation: a730W+Royaltek rbt-1000 Sirf III
  • PDA: Samu i8000 / Asus a730w
  • PDA ROM: PDAVIET SB12
« Reply #843 Dátum: 2009, 11 13, 15:33:10 »
Nem tudom mennyire segíthet a HD2 használóinak de találtam egy WM65 registrie buherátor bejegyzést.

Allow in call recording with the native dialer

Code:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\AudioRecording]
"Enabled"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Voice]
"EnableCallRecordMenuItem"=dword:00000001
"AllowInCallRecording"=dword:00000001

Én a Vito Audio Touch Note-ot használom és a mikrofon auto erősítését közepes erősítésre állítottam, nem HD2-őm van de tökéletesen működött eddig minden Phone combo PDA-mon.

Nem elérhető hanu75

• Navigáció / Navigation: a730W+Royaltek rbt-1000 Sirf III
  • PDA: Samu i8000 / Asus a730w
  • PDA ROM: PDAVIET SB12
« Reply #844 Dátum: 2009, 11 13, 15:45:37 »
Vito Audio Notes Touch  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #845 Dátum: 2009, 11 13, 15:59:49 »
Nem megy az Igo azzal sys-el amit küldtél! Ezt írja ki a HD2(FAILED TO OPEN FILE:IGO\480_800\LOADING.BMP EXITING APPLICATION)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #846 Dátum: 2009, 11 13, 16:02:13 »
Nem megy az Igo azzal sys-el amit küldtél! Ezt írja ki a HD2(FAILED TO OPEN FILE:IGO\480_800\LOADING.BMP EXITING APPLICATION)

Persze mert a data.zip is kell. De ezt NE itt beszéljétek meg kérlek!

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #847 Dátum: 2009, 11 13, 16:04:06 »
Ment privát üz.

Nem elérhető vertex

« Reply #848 Dátum: 2009, 11 13, 16:11:52 »
a régit is "akciósan" vettem talán most is szerencsém lesz!  :ima:

OK! (Emléxem) Majd írd meg priviben, hogy mennyiért nyomtad el! bye

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #849 Dátum: 2009, 11 13, 16:26:59 »
Ment privát üz.

Lőn világosság,megy az Igo!!!!!!!!!!THX!!!!!!!