Tisztelt HTC Guruk!Harmadik napja kínlódom a Vito Audio Notes-l,egyszerűen nem jutok egyről a kettőre,volna esetleg tippetek hogy a hívott fél hangját miért nem lehet hallani a felvételen?HTC HD2(Leo)Ha így haladok hamarosan meg lesz taposva!
Nem tudtam elképzelni, hogyan taposol meg egy szoftvert, de biztosan szegényes a fantáziám...
Mivel a HD2 teljesen új alapokra épül, várható volt, hogy nem lesz kompatibilis néhány olyan szoftverrel, amely hardver szinten nyúl a dolgokhoz. Egyébként a VITO Audio Notes korábban se működött jól együtt a HTC gépekkel.
Ha ez megnyugtat, a 4.60-as Resco Audio Recorder sem működik tökéletesen. Bár a hívásokat kiválóan rögzíti mindkét fél hangjával, valahogy bekavar a tárcsázott hívásba, és engem nem hall a hívott fél.
Miután kikapcsoltam, megszűnt a probléma, úgyhogy teljesen egyértelmű a helyzet.
Hátra van még az ingyenes ACR (Auto Call Recorder) próbája, ezt eleve HTC-khez igazította a fejlesztő. Tartok tőle, hogy új program verziók megjelenéséig egyik se fog normálisan működni.