Pénteken volt szerencsém vagy nem - ez majd kiderül - venni egy HD2. Szép is nagy is, de remélem nem ez a végleges szoftver. Első nap 2 soft resetet kellet csinálnom, pedig semmi extra igénybevétel nem volt. A telefon alkalmazást nem tölti be mindig elsőre, így kikapcs, majd újra be. Nem tudom, hogy az érintő képernyő, a szoftver vagy az én bunkó újaim hibája (nem az első érintős telefonom), de néha igen erősen kell püfölni a kijelzőt hogy megmozduljon. A touch flo-nál még nincs gond az hatalmas az ikonok is de az oprendszer beállításainál el bénáztam jó pár percet mire valóban azt választotta ki, amit én megérintettem. Az időjárás funkció tetszik a legjobban. Konvertáltam rá egy filmet mp4 - ben szép és jó minőségben játssza le. A fénykép készítés, hát nehéz jó képet készíteni és persze nem egy videokamera. Ennek ellenére a tekintélyes megjelenése és a gyönyörű kijelző miatt most még imádom. Remélem egy új rom megoldja ezeket a bosszantó dolgokat. El kell mondanom, hogy mielőtt megvettem láttam egy 16 perces videót a készülékről amiben a kicsinyítés- nagyítás funkció működött videó lejátszás közben, na ilyen funkció az én készülékembe nem jutott.