Üdv Sharp!
Nekem a 2. napon amikor "szétnyomkodtam", (installálgattam, IGO-thasználtam - kézből is) 42 %-ig sikerült lefáraztanom. De persze világos, hogy egy ilyen véleményre mint egzakt mércére, azért túlzott bátorság volna alapozni. Amit még elmondatok: mindazt tudja ami a HD-ben erény volt, csak sokkal gyorsabb, lényegesen élvezetesebb a használata, a képernyő kezelésének "Ifonosítása" által pedig, az Ifon-fan fiam is elszomorodott, hogy még nem jött ki a legújabb Ifon. Szerintem neked most nagyon feladta a leckét a HD2.
Még annyit a végére, hogy ráadásul szerintem most ez a piac "legkecsesebb", legszebb készüléke.
Nekem feladta a leckét a HD2? Hardveresen csábít, ez tény. Viszont gondolom pl. a Messaging ugyanaz benne mint eddig, amit nagyon utáltam. Sokszor csak úgy eltűntek belőle levelek... Persze van más levelező kliens is... Az biztos, hogy ha Pesten járok, akkor beugrok a Speedshopba és megtapizom.
Egyre vagyok kíváncsi. A HD-n azt nem szerettem, hogy telefonálás után mindig volt pár másodperc, amíg nem vagy nehezen reagált bármire a készülék. Gondolom a híváslistát frissítette a HTC tárcsázó programja. A HD2-nél ez most hogy van?