2025, 01 10, 03:43:05

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031169 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sárkányölő

• Vendég
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #325 Dátum: 2009, 11 06, 21:02:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Eddig csak read only voltam jelen, de ma megvettem a "kicsikét". Nem mondom, hogy ezentúl többet fogok írni, mert ez az első PDA-m (ezáltal tapasztalataimat nem tudom megosztani), így max majd kérdezgetlek titeket.
Nem akartam megvenni így az elején, arra gondoltam, hogy majd ha többen leírják a tapasztalataikat, majd akkor, viszont nagyon beleestem :-D Ráadásul a PartNeroGSM-ben mondtak olyan árat, ami nem késztetett gondolkodásra :-D
Nekem laikusnak, nagyon pozitív a véleményem róla, a kijelző, a gyorsaság....
Rögtön egy kérdés:
Ezt is 3* 16 órán át kell tölteni megvásárlás után? És töltés közben nem szabad nyomkodni?

Köszi
Sanyi

Litium Ion akkunak nincs memória effektusa. Töltés közben is nyomkodhatod. Ezt nem is értem miért kérdezted?

Nem elérhető bsanya5

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 2.3.6 KK5
« Reply #326 Dátum: 2009, 11 06, 21:24:00 »
Litium Ion akkunak nincs memória effektusa. Töltés közben is nyomkodhatod. Ezt nem is értem miért kérdezted?

Egyszerű a válasz, én úgy tudtam és eddig még nem cáfolták meg, hogy 3* kell tölteni és ezen három alkalommal "nyugodt" töltésnek kell lennie, tehát nem szabad közben nyomkodni :-)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #327 Dátum: 2009, 11 06, 21:27:55 »
Egyszerű a válasz, én úgy tudtam és eddig még nem cáfolták meg, hogy 3* kell tölteni és ezen három alkalommal "nyugodt" töltésnek kell lennie, tehát nem szabad közben nyomkodni :-)

Azt nem mondták, hogy olyankor kell tépni 3 szőrszálat egy fekete macska szőréből és a töltés közben elmormolni 3 miatyánkat? :) :) :)

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #328 Dátum: 2009, 11 06, 21:32:14 »

Ez az a tipusú akku amit ha legyártanak kész van. A készülékhez adott töltő mindent elintéz. Az első tőltés pont ugyan olyan mint az 543-ik. A töltő vigyázz rá. Ebbe most ne menjünk bele mert hosszú és bonyolult. GSM boltokban sajnos vannak még tájékozatlan eladók, akik még az elavult Nikkel Cadmium akkukhoz hasonlítják, amit még divat volt formázni. itt szó sincs erről.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #329 Dátum: 2009, 11 06, 21:33:42 »
LiIon aksinál nem kell semmiféle formázás. Azonnal használhatod és annak sincs jelentősége, hogy mennyire meríted le, mikor rakod fel a töltőre, mennyire töltöd fel, stb.Egyet javasolnak: egész este ne legyen a töltőn, lefekvés előttelőtte fel kell tölteni, majd le kell venni a töltőről.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #330 Dátum: 2009, 11 06, 21:33:59 »
Azt nem mondták, hogy olyankor kell tépni 3 szőrszálat egy fekete macska szőréből és a töltés közben elmormolni 3 miatyánkat? :) :) :)
:taps: :taps: :taps:

Én a fw-nél vagyoki így :D

Nem elérhető k5.20

« Reply #331 Dátum: 2009, 11 06, 21:36:27 »
Sziasztok!

Eddig csak read only voltam jelen, de ma megvettem a "kicsikét". Nem mondom, hogy ezentúl többet fogok írni, mert ez az első PDA-m (ezáltal tapasztalataimat nem tudom megosztani), így max majd kérdezgetlek titeket.
Nem akartam megvenni így az elején, arra gondoltam, hogy majd ha többen leírják a tapasztalataikat, majd akkor, viszont nagyon beleestem :-D Ráadásul a PartNeroGSM-ben mondtak olyan árat, ami nem késztetett gondolkodásra :-D
Nekem laikusnak, nagyon pozitív a véleményem róla, a kijelző, a gyorsaság....
Rögtön egy kérdés:
Ezt is 3* 16 órán át kell tölteni megvásárlás után? És töltés közben nem szabad nyomkodni?

Köszi
Sanyi

Üdv a sorainkban.
A szó szoros értelmében igaz rád: "erős kezdés"-sel léptél a pályára.
Használd egészséggel!
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #332 Dátum: 2009, 11 06, 21:44:51 »
Üdv a sorainkban.
A szó szoros értelmében igaz rád: "erős kezdés"-sel léptél a pályára.
Használd egészséggel!

Hát mit ne mondjak, én is örülnék neki...  :D Majd talán az év végére sikerül a céggel megegyezni, nagyon boldog lennék, ha összejönne... ilyen dögöt sohasem láttam, s most kezdtem el érezni "hogy fejlődik a technika...".
A kilencvenes évek elején az volt a nagy szó, ha tudtál normális SMS-t írni! :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #333 Dátum: 2009, 11 06, 22:48:57 »
Na holnap reggel én is megyek gyors boltba Hd2-ért. (délután szóltak)
Kicsit félek a HTC-től, 2-3  éve egy TyTN-el nagyon, nagyon csúnyán megjártam.
Na mindegy, már csak pár órát kell aludni.
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #334 Dátum: 2009, 11 06, 22:56:34 »
Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, biztosan tanultak a hibáikból :) Nem fogod megbánni, ebben biztos vagyok :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető aracco

« Reply #335 Dátum: 2009, 11 06, 23:04:22 »
Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, biztosan tanultak a hibáikból :) Nem fogod megbánni, ebben biztos vagyok :)
Ámen!  :ima:
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #336 Dátum: 2009, 11 06, 23:08:05 »

Akkor Te már tudod mit várhatsz a Wimotól,  :) de ha Erdőke így ugrál örömébe, akkor nem lehet rossz.  ;) és ne felejsd el, hogy sok mulik a ROM-on, illetve a romfőzőkön.  :ok: Ha lesz hozzá.  :ima:
Az Apple legyen veled.   8)

Nem elérhető aracco

« Reply #337 Dátum: 2009, 11 06, 23:17:08 »
Akkor Te már tudod mit várhatsz a Wimotól,  :) de ha Erdőke így ugrál örömébe, akkor nem lehet rossz.  ;) és ne felejsd el, hogy sok mulik a ROM-on, illetve a romfőzőkön.  :ok: Ha lesz hozzá.  :ima:
Ott nem a Wimo volt a gond, hanem széria hiba (átunna meg fogyasztóvédelmi felügyelet, békéltető testületi ülés... végül 4 hónap múlva happy end (money back))
Nemrég még i900-am volt, és azzal nagyon elégedett voltam.
Amúgy a szifon is szuper jó, android is tetszik, a symbiannak pedig kéne egy kis gatyafelkötés ha valamelyest lépést akar tartani.(uh... ez kicsit off szagú volt)

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #338 Dátum: 2009, 11 06, 23:26:38 »
Ott nem a Wimo volt a gond, hanem széria hiba (átunna meg fogyasztóvédelmi felügyelet, békéltető testületi ülés... végül 4 hónap múlva happy end (money back))
Nemrég még i900-am volt, és azzal nagyon elégedett voltam.
Amúgy a szifon is szuper jó, android is tetszik, a symbiannak pedig kéne egy kis gatyafelkötés ha valamelyest lépést akar tartani.(uh... ez kicsit off szagú volt)

Azaz igazság, hogy nagyon elcsábultam én is, de csak kiváncsiság szinten. A nagy képernyő miatt, navihoz super méret a kocsiba, ha szigoruan vesszük nethez még ez is kicsi, de pl. E-Book olvasáshoz is kiváló lehet. Tartozékokkal nem tudom mennyire van ellátva. Pl. autos töltő, tartó, pótakku, tokok, stb.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #339 Dátum: 2009, 11 06, 23:27:56 »

Én a hardvert mindig is kiemelten díjaztam, a HD2 pedig hardveresen eléggé ott van a szeren. A szoftveren pedig lehet alakítani. ;)

Tartozékokkal nem tudom mennyire van ellátva. Pl. autos töltő, tartó, pótakku, tokok, stb.

Ebben a témában, illetve a honlapján is találsz képeket az autós szettről, különleges darab lesz.
Külső akkumulátor töltő, extended akksi, tokok heteken belül tömkelegével lesznek.

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #340 Dátum: 2009, 11 07, 01:00:45 »

Ebben a témában, illetve a honlapján is találsz képeket az autós szettről, különleges darab lesz.
Külső akkumulátor töltő, extended akksi, tokok heteken belül tömkelegével lesznek.

Ha nem túl nagy kérés,
dobj fel légyszi egy röpke vele készített videót valahová eredeti minőségben!
Nagyon köszönöm!  :ok:

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #341 Dátum: 2009, 11 07, 07:42:40 »
Kinek mennyit megy egy töltéssel viszonylag aktív használattal?

Üdv Sharp!

Nekem a 2. napon amikor "szétnyomkodtam", (installálgattam, IGO-thasználtam - kézből is) 42 %-ig sikerült lefáraztanom. De persze világos, hogy egy ilyen véleményre mint egzakt mércére, azért túlzott bátorság volna alapozni. Amit még elmondatok: mindazt tudja ami a HD-ben erény volt, csak sokkal gyorsabb, lényegesen élvezetesebb a használata, a képernyő kezelésének "Ifonosítása" által pedig, az Ifon-fan fiam is elszomorodott, hogy még nem jött ki a legújabb Ifon. Szerintem neked most nagyon feladta a leckét a HD2.
Még annyit a végére, hogy ráadásul szerintem most ez a piac "legkecsesebb", legszebb készüléke.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #342 Dátum: 2009, 11 07, 07:50:12 »
Nálunk asszonyka használ egy iPhpnet. Amikor meglátta az volt az első szava, hogy Hú de vékony!! :)

Az érintő kijelzőt azonban szokni kell. Ma reggel teszteltem az aszfalt4-en. A menüket nehezen tudtam nyomkodni. Sms-t írni sokkal könnyebb mint az iPhone-on. Az aksija nekem estére 50% volt kb. Ez nálam jó!!!!

Nem elérhető bolada12

« Reply #343 Dátum: 2009, 11 07, 07:52:26 »
A méretről... Én zsebben hordom az Omniát. Mennyivel nagyobb ez? Mármint érzésre. Aggódtok, hogy kiesik a kezetekből? :)

Ja, és a melegedésre mondjatok már valamit, na! :D

Olyan vékony, hogy ezáltal a méretváltozás pár óra használat után nem, hogy nem is érzékelhető, hanem gyakorlatilag - pl. mindkét korábbi HD-s övtokomba tökéletesen belefér - fel sem merül. Én azonban zsebbe csak a saját bortokjába tenném bele. Direkte kipróbáltam (mert általában nem ott hordom) szerintem ez a kérdés, nem kell, hogy aggasszon és egyébként is ha elmégy és használod legalább 5-10 percig, minden kétséged el fog szállni.

Nem elérhető bolada12

« Reply #344 Dátum: 2009, 11 07, 08:00:21 »
Azaz igazság, hogy nagyon elcsábultam én is, de csak kiváncsiság szinten. A nagy képernyő miatt, navihoz super méret a kocsiba, ha szigoruan vesszük nethez még ez is kicsi, de pl. E-Book olvasáshoz is kiváló lehet. Tartozékokkal nem tudom mennyire van ellátva. Pl. autos töltő, tartó, pótakku, tokok, stb.

Még sehol sem (idehaza) találni, hozzá tartozékokat. Kivétel az USB-s kábel meg az autós töltő, ha beéred a Nokiás-sal.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #345 Dátum: 2009, 11 07, 08:01:55 »
Még sehol sem (idehaza) találni, hozzá tartozékokat. Kivétel az USB-s kábel meg az autós töltő, ha beéred a Nokiás-sal.

ebay? Ott már aksi is van! :)

Imhotep

• Vendég
« Reply #346 Dátum: 2009, 11 07, 08:07:44 »
Csak óvatosan a másik töltőkkel, próbáljátok ki elösször.
Akartam venni autóstöltőt az i8000-hez és nem volt, ajállották a nokiáét mivel ugyan az, na persze  >:( kinézetre de, lehet az érintkező kiosztás más mert nem töltött semmit  >:(
Még jó hogy kipróbáltam az üzletben elösször  ;)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #347 Dátum: 2009, 11 07, 10:09:12 »

A nokiás tartozékok  csak szükségmegoldásnak jók. Mind a hálózati, mind az autós töltő, ami van nekem, 550 mA-t tud leadni, míg a HD2 gyári hálózati töltője 1 A-t (1000 mA).

Nem elérhető aracco

« Reply #348 Dátum: 2009, 11 07, 10:25:43 »
Nah... itt a kezemben a doboz.
Kezdődjék az unboxing.  :shock:

Nem elérhető aracco

« Reply #349 Dátum: 2009, 11 07, 10:39:20 »
:(
Bekapcsolás után már percek óta sim card staus: checking...
Eebből sim csere lesz.:(