Én is azt gondolom hogy WM7 kompatibilis a készülék. Azóta beszélnek 448MB RAM-ról mióta kiderült hogy a WM7 mégsem késik olyan sokat. Előtte kb 320 volt.
Az lehet, hogy WM7 kompatibilis (biztosan ezt se tudhatjuk, és a pletykák szerint 1 GB ROM kell hozzá), de a hivatalos WM7 upgrade nem garantált.
Szóval játékokban természetesen erősebb az iPhone OS, én a kezelés gördülékenységére értettem, mivel főleg ezzel jönnek a fanok. Ha játszani akarok (+van pár app arra a platformra ami nem lenne rossz) akkor veszek 28K forintért USA-ban egy refurb Touch2G 8Gb-ot. Btw én utálom a T-Mobile-t, de neked bejön úgylátom.
Nem az iPhone OS erősebb játékokban, bár a WM jelenlegi memória korlátozása biztosan gátolja a komolyabb játékokat, hanem hardveresen is jobb az a része. Pont emiatt az iPod Touch 2G nem jó választás, annál sokkal izmosabb a 3GS (vagy ahogy az iPod megfelelőjét hívják) hardvere.
Adok én neked egy OmniaII-t azért az ingyen 3GS-ért
Ha komolyan érdekel egy ilyen csere, megdumálhatjuk. Még az is lehet, hogy egy OmniaPRO 7610-essel is beérem.
Az meg hogy milesz utána...ilyen alapon várhatnánk örökké. Hálistennek nem sürgős, anzo munkájának köszönhetően nagyon elégedett vagyok az i900-al.
Az i900-ban engem is csak a kijelző zavar (méret, felbontás és fényerő egyaránt), bár lehetne benne több RAM is.