Sziasztok!
Még "HD-s" is vagyok meg nem is, mert közben elcsábultam és becserkésztem a HD2-t. A csere bár anyagilag bizton nem lesz egy rentábilis manőver, de ugye melyik hardver csere az?
Idáig úgy tűnik a piacon ma nem létezik jobb kütyű. (ez persze szofveresen "valószínű" nem igaz)
A villámtapasztalatokról dióhéjban!
Az új HD2 valóban nagyon szép. Pár perc után is megállapítható, hogy rettentően gyors és igen kellemes élmény a multi touch funkció használata. Ami a villámhírhez még hozzátartozhat, az már elég bizony elég kellemetlen. Az akku, az USB csatlakozás érthetetlen módon nem kompatibilis az előző HTC-kel. Fóliát nem adnak hozzá, de ráadásul még nem is kapható. A csomagban lévő 2G kártya talán már szóra sem érdemes bosszúságot jelent. Ennek ellenére, nagyon örömteli kézbe venni a vékony, "karcsú" (bár nem túl parányi) készüléket. (Én ettől egy kicsit féltem, de egyáltalán nem drabális, mert szokatlanul keskeny és ettől akár kecsesnek is mondható) . Most elbúcsúzom, mert az éjszakát együtt töltjük, Őt már feszültség alá helyeztem és a tapintásától lassan én is izgalomba jöttem, így most tényleg elköszönök, mert vár a kicsike.