Na akkor lenne nekem is kérdésem az új pda tulajdonosokhoz... ahogy most épp eszembe jut...
1. Fel lehet venni a beszélgetéseket (későbbi tárolás) automatikusan, vagy kézileg indítva a felvételt? Milyen formátumban ment?
2. a wifi ugyebár mindenben még csak b/g-s, n-est nem láttam még... de azért személyes megerősítés nem ártana... titkosítást mit tud? wpa/wpa2, TKIP/AES?, ip-t dhcp-n kívül statikusat is beállíthatok? A kapcsolatot nem dobálja le? Nagyobb (100-200 megás) fájlkoat böngészővel le lehet tölteni, anélkül hogy megszakadna? Létezik letöltésvezérlő hozzá? Lehet abszurd, de éjjel a töltőn hagyva kevesebbet fogyaszt mint egy számítógép... természetesen wifin töltene...
3. Marketplace működik? Mennyi alkalmazás van fent jelenleg?
4. Flash támogatás van? Lehetőség van valamelyik böngészőben activeX vezérlők telepítésére? Pl. LogMeIn használatához...
5. Távoli asztal, vagy bármilyen helyi hálózatos távvezérlő van? A számítógép képernyőjét is lehet látni, vagy csak az egeret írányítja?
6. Ha USB-vel összekötöm géppel, akkor bármiféle driver nélkül felismeri az oprendszer háttértárként? Ez szükséges lenne, mert nem mindenhol tudok telepíteni...
7. A hozzávaló füles hogy szól (ha van)? Távirányítós, mint ahogy láttam egy képen? Vagy érdemes lecserélni a profibbra?
8. Képes a hálózaton bármit megosztani? Tehát a gépen wifi-n keresztül elérhetek rajta bizonyos mappákat, akár az egész memóriakártya tartalmát?
9. Tudom, hogy azt még nem tapasztaltátok, de kíváncsi lennék az akkumlátor élettartamára... hogy mennyit bír. Valóban buherálni kell a töltővel, ha géphez akarom kötni?
10. Kameráját megfelelő minőségűnek találod? Képes a kamerát a Live Messenger videokamerának használni? Videobeszélgetéshez...
11. GPS dolgok: IGO legújabb verziója bármi gond nélkül elfut rajta? Kell valamit buherálni vele? Mennyire gyorsan tölt be a program? Mennyire gyorsan talál műholdat?
Na jó, hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még folytatom a sort, ha lesz még. Már régóta várok valami remek kütyüre, ami "mindent" tud...
Én olyan vagyok, hogy a legkevésbé sem telefonálásra fogom használni...
Köszönöm a válaszokat.