Ez a hivatalos, PC-s telepítője. Nekem is megvan cab formában, és ha valakinek nem felel meg, gyorsan meg is találja a neten. Vagy kihalássza a PC-s telepítés után a Program FilesMicrosoft.NETSDKCompactFramework3.5WindowsCE mappából.
Kösz a vállveregetést.
Az xda-ról leszedtem pár tweaket cab formában, szerintem ezeket is be lehetne rakni a TNT-be, így nem kell kézzel buherálni. Amihez nem találok ilyet, ahhoz csinálok reg vagy cab fájlt.
Ja kellene az a módosítás, amivel az aksi idejét lehet növelni, meg a 3 x 3 ikon helyett 4 x 5 módosítás (egyelőre nem kerestem, az xda első oldalán meg éppen nem szerepelt).
Hasznos dolog még a Start Menü 3 oszlopa helyett 4-re állítás, illetve a programok mappába rendezése, így nem ömlesztve vannak. Ez utóbbit kézzel kell megcsinálni igény szerint. Láthatóvá kell tenni a rejtett fájlokat és a WindowsStart MenuPrograms könyvtárban lehet csinálni pl. Internet mappát, majd abba át kell mozgatni az ahhoz tartozó programokat.
Kipróbálom majd még a restart.cab-ot, amivel a Start Menüben levő ikonokat lehet könnyebben tetszőleges sorba rendezni. Megvannak még a HD-n használt cuccok.