0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hossza vajudás után végül a Te általad készített Sharp_Alarms_&_Rings.cab segített és azóta már nekem is van hangjelzése az SMS-nek is.Köszönet érte!
Hi!PI 8-at, v. 9-et próbálta vki HD2-őn?
Biztos, hogy ez vmit segít, de azért eléggé gáz, nem?
Igen, ez kb. megfelel a fellelhető átlagnak. Jó mozizást! Irigyellek, meg nem is...
Kedves Zwiebel!Te tudhattál valamit, amikor a képernyő esetleges hardveres hibájára rákérdeztél!Íme magam is közzéteszem a bizonyítékot amit én olyan hevesen ostoroztam. Persze más nagyon hasznos dolgok nyomára is lelhettek, a hivatkozásokban.You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Na végre vége a filmnek.2 óra 18 perc és 25 másodperc. Aksi 100% -ról 43-ra ment le. Ez jobb mint vártam. Ez annyit jelen hogy szűken 4 órát lehet vele egér mozizni.A mérést fullscreen -ben, teljes hangerő és autófényerő mellett készítettem.Na mentem tanulni.További szép napot.
Filmezés tesztelésből megajánlók neked egy szép, duzzadt ötös gyakorlati jegyet. Ezt a tárgyat már kihúzhatod a vizsga rendedből. /
Nálatok se megy az XDA, vagy csak nálam ad "502 Bad Gateway" hibát?
Már 3 hete ki volt írva, hogy ma karbantartás lesz, de már működik.
Xda az lényegében egy forum és ha igen mi a cim?
You are not allowed to view links. Register or Login
Akor lényegében innen lehet frisiteni a PDA?Most melyik a legfrissebb ROM? IGO 8.3-futna a HD2-ön?
Hivatalosan NEM innen lehet frissíteni a PDA-t, itt ún. főzött ROM-ok készülnek majd, amik különféle módosításokat tartalmaznak a gyárihoz képest. Egyelőre nincs még semmi (mármint ROM).iGO8 R3 fut a HD2-n, esetleg a sys.txt-ben kelol apróbb modosítást végezni.
Nekem is a IGO8 R3 Magyarország van meg,de mik azok a modósitások sys.txt-ben ?
Ajánlom figyelmedbe az éppen feltöltésre kerülő You are not allowed to view links. Register or Login nevű témánk You are not allowed to view links. Register or Login.