A HD2-nek ugyanolyan a csatlakozója, mint a HD-nek? Mert mintha úgy emlékeznék, hogy nem azonos és akkor lehet venni egy autós töltőt is...
Szia Sharp!
Köszönöm, hogy az SMS hang ügyében ilyen konkrét információkat küldtél. Ez mint látod több oldalról is meglódította a lehetséges megoldásokat. Nálam ez valamiért egyelőre még nem akar működni. Előszór a reg bejegyzéssel próbálkoztam, de az SMS hang beállítás lehetősége az értesítési hangüzeneteknél még nem vált láthatóvá. Aztán, mint ahogy írták a kollégák a win könyvtárba bemásoltam az ominózus fájlokat, de még így sem sikerült előcsalogatni, hogy a text üzenetre hangot lehessen beállítani. Nagyon morcos vagyok a kütyüre és magamra.
Más: a HD2 csatlakozója sajna mikró USB. Azért ne csüggedj. Én vettem két mini USB - mikró USB fordítót (2x2800 Ft) és így már majdnem sínen vagyok. Ha van nagykapacítású minőségi szivargyújtó töltöd akkor a fordítóval ez is rendben. Ha nincs a jövő hét közepén várhatóan már lesz gyári. Aksi és fólia előrendelhető (bár a KépErnő tekintete kristály üveges, - az óvatosság nem árt) .