Sziasztok !
No, végigolvastam a topicot, főleg a vége tetszett.
Az elején én is írtam sok fórumban őszinte tesztet, (mivel még az elsők között sikerült megszereznem a készüléket mikor behozták az országba a nagykerek) sok esetben szétszedtek utána, de csak az őszinte véleményemet mondtam el mindig, és most rögzítem le mindenek előtt:
nem vagyok HD2 ellenes, csak ifonfüggő, aki kívácsiságból vett egy HD2-őt, majd el szerettem volna adni, de a szívemhez nőtt, telefonnak az ifont használom, ezt meg win7-ig PDA nak. Esténként mindig nagy izgalommal veszem elő, végigolvasom a fórumokat, kipróbálom az újdonságokat, frissítgetem, stb.
Ami még mindig nem tetszik az az opera pozícionálgatása böngészésnél (kipróbáltam a touch frissítésssel is), nekem ugrál össze vissza a kép.
Feltettem az opera 10 bétát. Annak a menüje jobban tetszik, viszont a touch üzemmódban nem működik !!! igaz lenne ez ?? nálatok sem megy úgy
Aki kipróbálta már és van tapasztalata opera 10 touch al kapcsolatban azt kérem segítsen !!!
Még 1 kérdés: tudtok olyan progi winmora, amivel wlanon keresztül elérhetem a winmo fájlrendszerét ?
ja, és hajrá HD2, csak így tovább !!!
Előre is köszi: Sasparipa