2025, 01 12, 15:57:45

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031316 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #1250 Dátum: 2009, 11 21, 21:53:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Holnap átolvasom újra és majd válaszolok, de most valamiért nem igazán tudom benne felfogni a poént (gondolom az akart lenni  :D, de ha nem akkor bocsesz). Egyébként nem vagyok kezdő, de nem értem, hogy mi volt a baj a kérdésemmel, de biztos bennem van a hiba  :oops:

Jó hír: valószínűleg frissíthető lesz a HD2 WM7-re  :taps:

Frici: Köszi hogy meg erősítettél még is csak én írtam jól  :p

Ugye azért nincs semmi haragvás benned? Természetesen nem személyed ellen irányult a riposztom csak már televolt a púpom a sok idefikázótól, aki benéz a HD2-be  és úgy csinál mint a kakukk és oda pöttyint két lakonikus makogást. Mint látom a hozzászólásokból az általad felvetett jelenség többeknél is előjött. Szerintem a megoldást Te is jelezted, a WIN7 megjelenésére való utalásoddal.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető bolada12

« Reply #1251 Dátum: 2009, 11 21, 21:57:45 »
Szerintem senkinek nincsenek komoly elvárásai a kamerával kapcsolatban, de az mindenképpen fejcsóválásra ad okot, ha a HD2 5 MP-re hizlalt felbontású fotoapparátja nem hozza legalább a bő egy évvel korábban megjelent Samsung Omnia szintjét.

Ezzel, így ebben a formában maximálisan egyetértek!

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #1252 Dátum: 2009, 11 21, 21:58:25 »
Bolada nem tudom, hogy feltűnt-e neked, de szerintem csak te neveztél "blődli"nek...

Hardver hibáról csak annyit, hogy tudtommal írtak a HTC -nek hivatalosan, és ők mondták, hogy ez bizony hardveres probléma  :'( Azonnal jelentkezni fognak, ha "rájöttek" a megoldásra és lehet szervizbe küldeni. Szerintem ha ez tényleg hardver hiba (pedig valószínű, hogy az), akkor eléggé "rossz" lesz a HTC-nek, ha cserélheti ( természetesen bolada készülékén kívül) az összes HD2 lencséjét.

Szerk.: természetesen nincs harag bennem, sőt szerintem ezért van a fórum, hogy meglehessen beszélni a dolgokat  :ok: O->-

2. Szerk.: Ja és nem fikázni jöttem a HD2-t ... sőt...  ;)
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1253 Dátum: 2009, 11 21, 21:59:16 »
Ez a tömör vélemény ellenpontozás, vagy egyetértés!
Felfogni is nehéz volt amit írtál abban a szövegkörnyezetben.Szóval jelenleg egyikegyiket sem... :)

Nem elérhető bolada12

« Reply #1254 Dátum: 2009, 11 21, 21:59:37 »
Bolada nem tudom, hogy feltűnt-e neked, de szerintem csak te neveztél "blődli"nek...

Hardver hibáról csak annyit, hogy tudtommal írtak a HTC -nek hivatalosan, és ők mondták, hogy ez bizony hardveres probléma  :'( Azonnal jelentkezni fognak, ha "rájöttek" a megoldásra és lehet szervizbe küldeni. Szerintem ha ez tényleg hardver hiba (pedig valószínű, hogy az), akkor eléggé "rossz" lesz a HTC-nek, ha cserélheti ( természetesen bolada készülékén kívül) az összes HD2 lencséjét.

Szerk.: természetesen nincs harag bennem, sőt szerintem ezért van a fórum, hogy meglehessen beszélni a dolgokat  :ok: O->-

:ok:

O->-

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #1255 Dátum: 2009, 11 21, 22:01:15 »
Valahol azt olvastam, hogy ha Auto-n van a fehéregyensúly, vagy erőltetve van a vaku, akkor nem jelentkezik. Tehát egyértelműen NEM a kamera hardver hibájáról van szó. Ha hardveres, akkor valami a fehéregyensúly mérőjével lehet. Talán ezért nem is találkoztam még vele.
Próbáljátok ki Auto fehéregyensúllyal, vagy állandó vakuval, ill. ezek kombin ációival is!
o.k.
mindjárt neki is állok a tesztelésnek.
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1256 Dátum: 2009, 11 21, 22:02:49 »
tudtommal írtak a HTC -nek hivatalosan, és ők mondták, hogy ez bizony hardveres probléma  :'( Azonnal jelentkezni fognak, ha "rájöttek" a megoldásra és lehet szervizbe küldeni. Szerintem ha ez tényleg hardver hiba (pedig valószínű, hogy az), akkor eléggé "rossz" lesz a HTC-nek, ha cserélheti ( természetesen bolada készülékén kívül) az összes HD2 lencséjét.

Nem lencse lesz, szóval nem 5 perces javítás. A fehéregyensúly érzékelőre tippelnék.

Nem elérhető bolada12

« Reply #1257 Dátum: 2009, 11 21, 22:06:29 »
Felfogni is nehéz volt amit írtál abban a szövegkörnyezetben.Szóval jelenleg egyikegyiket sem... :)
Hát szerintem nem mindig csak az a vélemény, hogy "kit, kat, csá, csocsi!"
De ez már így is hosszabbra sikeredett, mint ahogy mondád "KHM".

Természetesen elfogadom, amit a privát üzenetben a rövidséggel kapcsolatban írtál.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1258 Dátum: 2009, 11 21, 22:12:12 »
Hát szerintem nem mindig csak az a vélemény, hogy "kit, kat, csá, csocsi!"
De ez már így is hosszabbra sikeredett, mint ahogy mondád "KHM"

Ez egyértelmű, én is azt szeretem, ha valaki leírja az teljes őszintét, de a tied már nekem egy kicsit Shaespeare-i volt, ami nem baj, csak így este már fel nem fogom annak teljes tömegét. :)
Ja OFF és ON

Nem elérhető bolada12

« Reply #1259 Dátum: 2009, 11 21, 22:14:53 »
Nem lencse lesz, szóval nem 5 perces javítás. A fehéregyensúly érzékelőre tippelnék.

Most kell nevetni, - nekem tényleg nem sikerült még a hibát előállítani. De én előnyben vagyok mert nekem a HD-men 4 hónap után már cseréltek alaplapot és így azt mondták elfog kerülni minden földrengés és árvíz. (Remélem nemcsak holnapig)

Nem elérhető aracco

« Reply #1260 Dátum: 2009, 11 21, 22:15:07 »
Valahol azt olvastam, hogy ha Auto-n van a fehéregyensúly, vagy erőltetve van a vaku, akkor nem jelentkezik. Tehát egyértelműen NEM a kamera hardver hibájáról van szó. Ha hardveres, akkor valami a fehéregyensúly mérőjével lehet. Talán ezért nem is találkoztam még vele.
Próbáljátok ki Auto fehéregyensúllyal, vagy állandó vakuval, ill. ezek kombin ációival is!
Na szóval... akármire állítom a fehéregyensúlyt, valamennyire ott marad. Vakunál is ha nagyon halványan is de ott van.
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1261 Dátum: 2009, 11 21, 22:16:01 »
Na szóval... akármire állítom a fehéregyensúlyt, valamennyire ott marad. Vakunál is ha nagyon halványan is de ott van.

Megpróbálom majd én is megnézni.

Nem elérhető aracco

« Reply #1262 Dátum: 2009, 11 21, 22:17:14 »
Megpróbálom majd én is megnézni.
o.k.
 Teljesen fehér falnál nézd, ott látszik igazán

Nem elérhető bolada12

« Reply #1263 Dátum: 2009, 11 21, 22:36:57 »
Ez egyértelmű, én is azt szeretem, ha valaki leírja az teljes őszintét, de a tied már nekem egy kicsit Shaespeare-i volt, ami nem baj, csak így este már fel nem fogom annak teljes tömegét. :)
Ja OFF és ON

Rendben!

Egyébként munkásságod iránt maradok továbbra is megkülönböztetett figyelemmel!

Más:
1., ha már így - szoros gondolati egységben - összefutottunk Te vagy az egyik, az ÁSZOK közül aki talán ismeri a Tutit, hogy a registryben, hogyan is kell elővarázsolni az SMS hangokat. A régi fórumos oldalainkon mintha olvastam volna erről valami izgalmas registry buherát, de abban sajna szinte alig lehet bármit is előkeresni.
2., Jó volna ha (újból) átállnál közibénk. Neked is jó lenne, meg szerintem nekünk is az lehetne. Hidd el a "Safari" bár nagy előny, de amit ez a vas tud, az már szinte élvezet és téved aki azt mondja, hogy a processzor sebességét nem lehet kihasználni.

Nem elérhető bolada12

« Reply #1264 Dátum: 2009, 11 21, 22:43:16 »
o.k.
 Teljesen fehér falnál nézd, ott látszik igazán

Napi szinten csak nem fényképeztek fehér falat?

Nem hülyéskedni akarok, de ha az ujjamat a kamera elég gyúgom, nekem is rózsaszínű az KÉPERNŐM.

Bocsesz, csocsesz, hogy stílusosan rövid maradjak. A pingvinnek pedig mégis pizsamája van.

Remélem, így lefekvés előtt már nem bírsz megharagudni?

:ima:

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
« Reply #1265 Dátum: 2009, 11 21, 22:46:27 »
Sikerült rendesen felpörgetnem a topikot, pedig nem is ez volt a célom  >:( De remélem, hogy a többségnél tényleg nem fog ez előjönni , viszont akinél előjön ...  :'(
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.

Nem elérhető Zwiebel

« Reply #1266 Dátum: 2009, 11 21, 22:50:53 »
Végig olvastam a levelet amit a HTC írt vissza a kérdezőnek, és így a késői órákban úgy sikerült lefordítanom, hogy begyűjtik a HD2-ket és javítják a hibát. Remélem, hogy valamit félre néztem  :shock:

Nem elérhető aracco

« Reply #1267 Dátum: 2009, 11 21, 22:52:46 »
Napi szinten csak nem fényképeztek fehér falat?

Nem hülyéskedni akarok, de ha az ujjamat a kamera elég gyúgom, nekem is rózsaszínű az KÉPERNŐM.

Bocsesz, csocsesz, hogy stílusosan rövid maradjak. A pingvinnek pedig mégis pizsamája van.

Remélem, így lefekvés előtt már nem bírsz megharagudni?

:ima:
Ne izgulj, nem vagyok az a megharagudós típus. :)

Nem elérhető aracco

« Reply #1268 Dátum: 2009, 11 21, 22:53:43 »
Végig olvastam a levelet amit a HTC írt vissza a kérdezőnek, és így a késői órákban úgy sikerült lefordítanom, hogy begyűjtik a HD2-ket és javítják a hibát. Remélem, hogy valamit félre néztem  :shock:
Úgy legyen!  :ima:

Nem elérhető bolada12

« Reply #1269 Dátum: 2009, 11 21, 22:58:34 »
Ne izgulj, nem vagyok az a megharagudós típus. :)

;D

Figyuzod milyen érdekes, Te is a 141-e posztnál tartasz!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1270 Dátum: 2009, 11 21, 23:04:10 »
Rendben!

Egyébként munkásságod iránt maradok továbbra is megkülönböztetett figyelemmel!

Más:
1., ha már így - szoros gondolati egységben - összefutottunk Te vagy az egyik, az ÁSZOK közül aki talán ismeri a Tutit, hogy a registryben, hogyan is kell elővarázsolni az SMS hangokat. A régi fórumos oldalainkon mintha olvastam volna erről valami izgalmas registry buherát, de abban sajna szinte alig lehet bármit is előkeresni.
2., Jó volna ha (újból) átállnál közibénk. Neked is jó lenne, meg szerintem nekünk is az lehetne. Hidd el a "Safari" bár nagy előny, de amit ez a vas tud, az már szinte élvezet és téved aki azt mondja, hogy a processzor sebességét nem lehet kihasználni.

Kedden megyek Pestre és megtapizom a HD2-őt. Ha azok a programok, amiket használtam a HD-n úgy futnak rajta, ahogy kell és nem érzek lagot a működésben, akkor van esély, mert úgy látom csak szoftveres problémák vannak jelen kivéve talán a kamerát, amit meg nem igazán használok.Az sms hangoknál anno én csak a hangok helyét találtam meg a registry-ben. Lehet, hogy itt azt kell módosítani a Sense magyarítása után. Amint laptopon leszek megnézem mi volt az, ha elfelejteném, akkor szólj rám. :)

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #1271 Dátum: 2009, 11 21, 23:05:08 »
Sziasztok !

No, végigolvastam a topicot, főleg a vége tetszett.

Az elején én is írtam sok fórumban őszinte tesztet, (mivel még az elsők között sikerült megszereznem a készüléket mikor behozták az országba a nagykerek) sok esetben szétszedtek utána, de csak az őszinte véleményemet mondtam el mindig, és most rögzítem le mindenek előtt: nem vagyok HD2 ellenes, csak ifonfüggő, aki kívácsiságból vett egy HD2-őt, majd el szerettem volna adni, de a szívemhez nőtt, telefonnak az ifont használom, ezt meg win7-ig PDA nak. Esténként mindig nagy izgalommal veszem elő, végigolvasom a fórumokat, kipróbálom az újdonságokat, frissítgetem, stb.

Ami még mindig nem tetszik az az opera pozícionálgatása böngészésnél (kipróbáltam a touch frissítésssel is), nekem ugrál össze vissza a kép.

Feltettem az opera 10 bétát. Annak a menüje  jobban tetszik, viszont a touch üzemmódban nem működik !!! igaz lenne ez ?? nálatok sem megy úgy ???
Aki kipróbálta már és van tapasztalata opera 10 touch al kapcsolatban azt kérem segítsen !!!

Még 1 kérdés: tudtok olyan progi winmora, amivel wlanon keresztül elérhetem a winmo fájlrendszerét ?

ja, és hajrá HD2, csak így tovább !!!

Előre is köszi: Sasparipa

Nem elérhető mpmope

• Navigáció / Navigation: HTC HD2 (igo8)
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.01.531.7 WWE
« Reply #1272 Dátum: 2009, 11 21, 23:10:15 »
nálam is ott a puncs szín :)

elképzelhető, hogy lesz egy világméretű visszahívásos javítás?

Nem elérhető aracco

« Reply #1273 Dátum: 2009, 11 21, 23:15:35 »
Sziasztok !

No, végigolvastam a topicot, főleg a vége tetszett.

Az elején én is írtam sok fórumban őszinte tesztet, (mivel még az elsők között sikerült megszereznem a készüléket mikor behozták az országba a nagykerek) sok esetben szétszedtek utána, de csak az őszinte véleményemet mondtam el mindig, és most rögzítem le mindenek előtt: nem vagyok HD2 ellenes, csak ifonfüggő,
Nekem sem hiányzott sok hogy iPhone tulaj legyek. Nagyon szuper gép, csak elrettentett hogy minden csak iTunes -on keresztül mehet. Tudom hogy van JB és sok mindent meg lehet oldani, de nekem ezek a dolgok nagyon ismeretlenek és nem mertem nekivágni. Így maradt a wm. Nagyon szeretem a hd2-őt , de ha bátrabb lettem volna akkor 3gs tulaj lennék már egy ideje.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1274 Dátum: 2009, 11 21, 23:15:51 »
Még 1 kérdés: tudtok olyan progi winmora, amivel wlanon keresztül elérhetem a winmo fájlrendszerét ?

Minden megosztott könyvtárat, meghajtót el tudsz érni :ok:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/