2024, 12 19, 19:05:28

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1029840 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szaboattila97

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: Htc hd 2
  • PDA ROM: nem tudom
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #12150 Dátum: 2012, 06 28, 17:51:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mindenképpen magyarítani akarod a masinát, akkor You are not allowed to view links. Register or Login
Letöltöd a zip-et, telepíted a masinára a szoftvert. Utána BIZTOS lesz Hardreset, szóval mentsd el amit esetleg el kell menteni.
Sehogysem sikerül,valami hibát ír ki!

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #12151 Dátum: 2012, 07 08, 19:29:25 »
Üdv,
Tudja-e valaki véletlenül, hogy lehetséges amerikai T-mobile-os LEO-t függetleníteni?

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #12152 Dátum: 2012, 07 08, 20:33:59 »
Üdv,
Tudja-e valaki véletlenül, hogy lehetséges amerikai T-mobile-os LEO-t függetleníteni?
Helló!Írtam PÜ-t.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #12153 Dátum: 2012, 07 10, 01:10:45 »
Üdv,
Sajna a kedves PÜ író nem oldotta meg a problémámat, úgyhogy továbbra is várnék választ fenti kérdésemre!

Nem elérhető cs.beni10

• PFC Fan
  • PDA: Htc HD 2
  • PDA ROM: 3.14
« Reply #12154 Dátum: 2012, 07 12, 22:15:02 »
Sziasztok!!!
Fontos lenne és választ szeretnék kapni valakitől, hogy mit tegyek. Az elmúlt napokban megadta magát a kijelzőm érintője. Minden működik a telefonban változatlanul, de semmit nem érzékel a kijelző. Valószínűleg azért történhetett ez, mert nem a gyári töltőjével töltöttem, és a pletykák szerint ez a verzió (mármint a HD2) nem nagyon csípi az új töltőket. Tud-e valaki segíteni, hogy tényleg e miatt lett e a gond, illetve, hogy mi a teendő ilyenkor? Kijelző csere? Honnan tudok infót kapni, az új kijelző cikkszámáról, stb?. Hol cserélik ezt szakszerűen?
Kérem írjon aki tud bármit is.
Minden jót!

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #12155 Dátum: 2012, 07 12, 23:43:33 »
Sziasztok!!!
Fontos lenne és választ szeretnék kapni valakitől, hogy mit tegyek. Az elmúlt napokban megadta magát a kijelzőm érintője. Minden működik a telefonban változatlanul, de semmit nem érzékel a kijelző. Valószínűleg azért történhetett ez, mert nem a gyári töltőjével töltöttem, és a pletykák szerint ez a verzió (mármint a HD2) nem nagyon csípi az új töltőket. Tud-e valaki segíteni, hogy tényleg e miatt lett e a gond, illetve, hogy mi a teendő ilyenkor? Kijelző csere? Honnan tudok infót kapni, az új kijelző cikkszámáról, stb?. Hol cserélik ezt szakszerűen?
Minden jót!

nagyon sok és nagyon sokféle töltővel töltöttem már de még nem volt vele probléma ( kivéve hogy a fél amperes töltőkkel amiket mostanában adnak a telefonokhoz dupla annyi ideig tölti fel mint a gyári 1 amperessel)
magyarországi htc szakszerviz :

Nem elérhető nervy

« Reply #12156 Dátum: 2012, 07 12, 23:45:30 »
Sajna a kedves PÜ író nem oldotta meg a problémámat, úgyhogy továbbra is várnék választ fenti kérdésemre!

nem biztos de mintha úgy rémlene hogy a függetlenités tiltott téma ezen a fórumon, valószinűleg ezért nem röpködnek a válaszok

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #12157 Dátum: 2012, 08 05, 09:06:02 »
Nem tudjátok véletlenül, hogy WM6.5 alatt hol tárolódik a korábban használt Wi-Fi hotspot lista (ami az Advanced/Chamge Network alatt van)? Le szeretném menteni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #12158 Dátum: 2012, 08 05, 10:34:03 »
Nem tudjátok véletlenül, hogy WM6.5 alatt hol tárolódik a korábban használt Wi-Fi hotspot lista (ami az Advanced/Chamge Network alatt van)? Le szeretném menteni.
2 eve jott ki nagyjabol az elso android sd-s verzio hd2-re. Senki sem hasznal winmo-t. Foleg, hogy iden juniusban meg is szunt a marketplace. Fejlesztes sincs mar ra. A resco-rol akik egy tucat kituno alkalmazast gyartottak nem is hallani mar. Megcsinaltak a resco radiot androidra es vege. Sullyesztobe kerult teljesen a wm.

Nem elérhető Attiska

Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #12159 Dátum: 2012, 08 05, 12:58:07 »
2 eve jott ki nagyjabol az elso android sd-s verzio hd2-re. Senki sem hasznal winmo-t. Foleg, hogy iden juniusban meg is szunt a marketplace. Fejlesztes sincs mar ra. A resco-rol akik egy tucat kituno alkalmazast gyartottak nem is hallani mar. Megcsinaltak a resco radiot androidra es vege. Sullyesztobe kerult teljesen a wm.

Igazad van, de én nem vagyok oda az Androidért.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #12160 Dátum: 2012, 08 05, 14:47:51 »
Igazad van, de én nem vagyok oda az Androidért.
Meg kell, hogy mondjam ilyet most eloszor olvasok ezen a forumon:-)

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #12161 Dátum: 2012, 08 05, 21:55:22 »
Sziasztok!!!
Minden jót!
Nagyon jó videók vannak a neten a HD2 javításáról.
Az Ebay-en kapsz 15$-ért kapsz digitizert.
Kell még némi kétoldalas ragasztó meg egy-két szerszám, kézügyesség és 6000 forintból megúszod.

Nem elérhető Oko

• Navigáció / Navigation: Igo 8, Russa, Garmin XT
  • PDA: Mio A701
  • PDA ROM: elminister WM 6.5 WWE-23037.RC.tit
« Reply #12162 Dátum: 2012, 08 06, 00:04:01 »

Csak azért írok hogy ne árválkodjon az az egy hozzászólás.  :)
Nemrég vettem egy HTC HD2-t Androiddal. A készülék több sebből vérzett és visszaboltoltam, de 1,5 napig nyomkodtam a droidos telefont. Számomra a vízválasztó a navigáció, mégpedíg az IGO és a Russa (vagy más terepen navigáló program) használata.
 Külön segédprogram kellett hogy az IGO megtalálja a gps vevőt, és 10 perc álló helyzetben hogy a pozíciót meghatározza. Épületek közt persze elvesztette. Tudom hogy nem jött - jön ki androidra hivatalos IGO, de ami erre a telefonra rá lett erőltetve a kicsontozott menüjével, az összesen egy darab beszúrható köztesponttal az teljesen használhatatlan nekem pl. aki külföldi motoros túrára előre tervezem az útvonalat és csak egy kütyüt szeretnék magammal vinni.
 Így hát vettem más forrásból egy ugyanilyen készüléket Winmo-val, és ahogy kiléptem az utcára és elindítottam az IGO-t azonnal volt GPS jel. A market ugyan nem megy, de annyi program volt rá ami még elérhető hogy minden működik amire használni szerettem volna.
 Mindenesetre szóljatok ha van megoldás skinezhető IGO-ra android alá, és visszatérek a sötét oldalról. :)

Nem elérhető Attiska

« Reply #12163 Dátum: 2012, 08 06, 15:21:08 »

Volt nálam két hétig egy Sensation, és nem nagyon győzött meg, hogy rohanjak Androidot telepíteni. A WP7 sem az igazi, két hónapig volt HD7-em, de eldtam. Az iPhone-tól eleve kiráz a hideg, úgyhogy marad a jó öreg WM 6.5. Lehet, hogy kicsit maradi vagyok.  :) De azt nem mondom, hogy még nem barátkozom az Androiddal, de egyelőre valami SD kártyás verzió kellene, amin minden funkciója működik a HD2-nek. Van egyáltalán ilyen?

Nem elérhető Attiska

« Reply #12164 Dátum: 2012, 08 06, 15:22:16 »
Mindenesetre szóljatok ha van megoldás skinezhető IGO-ra android alá, és visszatérek a sötét oldalról. :)

Ja jól tudom, kijött rá valami, de konkrétumot nem írok itt.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Nemrég vettem egy HTC HD2-t Androiddal. A készülék több sebből vérzett és visszaboltoltam, de 1,5 napig nyomkodtam a droidos telefont. Számomra a vízválasztó a navigáció, mégpedíg az IGO és a Russa (vagy más terepen navigáló program) használata.
 Külön segédprogram kellett hogy az IGO megtalálja a gps vevőt, és 10 perc álló helyzetben hogy a pozíciót meghatározza. Épületek közt persze elvesztette. Tudom hogy nem jött - jön ki androidra hivatalos IGO, de ami erre a telefonra rá lett erőltetve a kicsontozott menüjével, az összesen egy darab beszúrható köztesponttal az teljesen használhatatlan nekem pl. aki külföldi motoros túrára előre tervezem az útvonalat és csak egy kütyüt szeretnék magammal vinni.
 Így hát vettem más forrásból egy ugyanilyen készüléket Winmo-val, és ahogy kiléptem az utcára és elindítottam az IGO-t azonnal volt GPS jel. A market ugyan nem megy, de annyi program volt rá ami még elérhető hogy minden működik amire használni szerettem volna.
1 eve adta ki tytung (ha jol emlekszem tavaly augusztus 26-an) a gps fix-et. Azota tokeletes a hd2-n android alatt a gps. 5-20 mp alatt talal muholdat. Ma mar minden romban benne van ez a javitas.

Nem elérhető nervy

« Reply #12166 Dátum: 2012, 08 07, 20:06:59 »

Mint Rizsi is irta nagyonrégóta 100%-os a gps, ez tipikusan olyan dolog aminek utána kell menni, egy droid nem olyan hogy megkapod aztán hajts, -főleg a hd2-n, utána kell nézni mikori verzió van rajta, milyen frissitések jöttek azóta
Ám jól értem vettél mégegy hd2-t csak azért mert azon winmo volt??????????
tudom itt jön az hogy "nem vagyok szaki, nem tudnám rá visszatenni..." stb de azért ez durva :D

Igo : lassan leirhatjuk ezt a 3 betűs szót is androidos blogon, úgy néz ki kijön/kijött a Primo ami már hivatalos lesz a megfelelő mennyiségő és minőségű funkcióval. skinezés nálam passz :D

Nem elérhető Oko

« Reply #12167 Dátum: 2012, 08 07, 23:32:34 »
Mint Rizsi is irta nagyonrégóta 100%-os a gps, ez tipikusan olyan dolog aminek utána kell menni, egy droid nem olyan hogy megkapod aztán hajts, -főleg a hd2-n, utána kell nézni mikori verzió van rajta, milyen frissitések jöttek azóta
Ám jól értem vettél mégegy hd2-t csak azért mert azon winmo volt??????????
tudom itt jön az hogy "nem vagyok szaki, nem tudnám rá visszatenni..." stb de azért ez durva :D

Igo : lassan leirhatjuk ezt a 3 betűs szót is androidos blogon, úgy néz ki kijön/kijött a Primo ami már hivatalos lesz a megfelelő mennyiségő és minőségű funkcióval. skinezés nálam passz :D

A winmo sem épp olyan hogy megkapod aztán hajts, sőt szvsz macerásabb rajta egy csomó dolog beállítása. Az tény hogy az androiddal igen csekély tapasztalatom van és a jelenleg hibátlan telefonomról nem szívesen gyalulnék le mindent csakazért hogy esetleg 2 nap guglizás után kiderüljön hogy továbbra sem tudja azt amit a MIO A701-esem is tud a mai napig. Épp ezért olvasom ezt a fórumot ahol nyilván tapasztalt HD2 tulajok vannak. Köszönök minden informatív hozzászólást Neked is, Rizsinek is, és mindenki másnak is megelőlegezem ezt.  :)
 Ám rosszul értetted. Kicsit furcsállom is hogy feltételezed hogy ennyire retardált vagyok. Pár nap garanciával hoztam el egy használt készüléket, melyről kiderült hogy hibás is volt és winmo telepítés helyett visszavittem boldogtalan tulajának. Hónapokkal később vettem egyet winmoval, és eltűntek a szoftveres nyűgjeim. Pár dolog azonban megfogott az androidban. Számomra használható navi nélkül meg sem próbálom felrakni mert csak időpocsékolás.
 A primo testreszabhatósága egyelőre messze elmarad az IGO 8-tól, ami persze akkor szembeszökőbb ha ez utóbbin van pl. egy gurjon 6.17_da skin amivel jelenleg használom.

(Tudom erősen visszamaradott aki ilyet állít. Vagy motoros. Én ez utóbbinak nyilvánítom magam. :) Játsszunk el a gondolattal,  terveztess le egy min. 3 országon áthaladó útvonalat ahol az elsődleges hogy minél több legyen a kanyar és ne legyen autópálya. Majd képzeld el hogy beesteledett, esik az eső, Párizs egyik peremkerületében megállsz - esélyt adva hogy kiraboljanak ami itt nem ritka - asszony mögötted, mozdulni alíg tudsz az egyheti cuccotoktól ami tanktáskában és boxokban szeretne elázni. A Primo 2 egy alagút után kikapcsolt - tudom orvosolhatú bug, csak egy hasonlóval ott szembesülni más helyzet. Nem keresek a neten megoldást sem az ottani tarifa sem a sebessége miatt, meg kell állni. Kesztyű le. Sisak kinyit - különben párásodik. Primo indít. Primo indul, 20 mp mire műholdat talál. Valamiért soknak tűnik. Újratervez. Kesztyű fel, indulunk. Hopp, a francnak ezeknek ennyi alagút, kezdheted előről. A 3.-nál úgy döntessz hogy inkább megkérdezel valakit merre is menj. Sisakos bőrruhás szalad feléd éjjel az esőben - te sem állnál meg. Pozitív élmény hogy nem fújtak le. A túrából már csak 4 nap van hátra. A hirtelen jött hidegfront és eső még 2 napig kitart. Semmi baj majd otthon utánaolvasok a verziószámoknak.  :D)

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #12168 Dátum: 2012, 08 09, 13:58:33 »
Teljesen felfoghatatlan hogy dobhatta a MS a kukába a winmo-t (meg a júzereket)
Régóta androidot használok, de most, hogy olvasgattam itt a hsz-eket még midig eszembe jutnak dolgok amik jobbak voltak winmo-n...
Mai napig nincs andriodra 1 rendes média player mint a coreplayer volt anno.Egyszerűen nincs videolejátszó amiben lenne brightness/contrast/gamma/eq. Pedig van vagy 100 a marketen...ffmpg mind rajta 1 skin oszt gyerünk eladni...

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #12169 Dátum: 2012, 08 09, 16:43:53 »
Teljesen felfoghatatlan hogy dobhatta a MS a kukába a winmo-t (meg a júzereket)
Régóta androidot használok, de most, hogy olvasgattam itt a hsz-eket még midig eszembe jutnak dolgok amik jobbak voltak winmo-n...
Mai napig nincs andriodra 1 rendes média player mint a coreplayer volt anno.Egyszerűen nincs videolejátszó amiben lenne brightness/contrast/gamma/eq. Pedig van vagy 100 a marketen...ffmpg mind rajta 1 skin oszt gyerünk eladni...
Lóvé lóvé lóvé iletve populárisabbá kellett tenni a pocket pc-t.Nagyon vártam pl a win7-et. Hol "zsebszámítógép" az azzal működő rendszer?Csak egy okostelefon lesz a ppc-ből (lsd szifon)Pedig nagyon szuper rendszer...lehetne! Droid azé jobb, de én,legalább is amire nekem kell,nem igazán tudtam még megszokni (igen, pl gps)
Hogy néha akad,foglalkozni kell,vele,esetleg reset.Droid is.
Tudom "ezek" a jövő,én is kacsingatok, de ne vessetek meg,sajnálom a klasszikus winmo-t, azzal a pc-s feelingjével.
(amúgy az usa hadseregében még mindíg  használnak winmo-s ppc-ket,vszínű vmi spéci rommal  :)  )

Nem elérhető nervy

« Reply #12170 Dátum: 2012, 08 11, 20:31:26 »

A primo testreszabhatósága egyelőre messze elmarad az IGO 8-tól, ami persze akkor szembeszökőbb ha ez utóbbin van pl. egy gurjon 6.17_da skin amivel jelenleg használom.

(Tudom erősen visszamaradott aki ilyet állít. ... ... ... ... ... ... ... ... ... A hirtelen jött hidegfront és eső még 2 napig kitart. Semmi baj majd otthon utánaolvasok a verziószámoknak.  :D)

pont ma láttam egy primo topickban gurjon skin-t - rá sem néztem mert nem értem minek skinezni egy navi-t de felkeltetted az érdeklődésem :D

gondolom ez a motoros túra megtörtént eset, és persze semmire nem lehet felkészülni teljesen de én pl tipikusan az a fajta vagyok h mielőtt egy ilyennek nekivágnék utánaolvasok, utánakérdezek hogy lehet-e vmi probléma pl a navival - jelen esetben a primo - amit még nem ismerek teljesen, és nem utólag olvasok utána a verziószámoknak :D

sajnos eddig- és még egy ideig lehet - az andoidos "énmegyek" ( ami valójában nincs is de mégis van) nagyon gyengén felszerelt és korlátolt funkcionalitású, viszont vannak alternativák , sokan esküsznek a sygic-re - próbáld ki hátha bejönnek vele a számitásaid
skinezni nem tudom lehet-e...  :D

Nem elérhető Oko

« Reply #12171 Dátum: 2012, 08 12, 01:47:59 »
Köszönöm a tippet. Rögvest utánaolvasok.
A Quick GPS-nek van droidos alternatívája?
Van esetleg még valami "buktató" amiről tájékozódni kell ha a HD2 képességeit minden területen szeretném kihasználni androiddal?

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #12172 Dátum: 2012, 08 16, 09:15:44 »
tiszteletem!

közel egy év után visszatértem (ne kérdezd h miért) win6.5-re.
egy 2010-es chucky gtx lite romot használok..... (sztem a droidhoz képest villám)
szükségem lenne 1-2 cab-ra. ha valaki kisegítene megköszöném.
pl.: viber, facebook,
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #12173 Dátum: 2012, 08 28, 09:14:44 »
tiszteletem!

közel egy év után visszatértem (ne kérdezd h miért) win6.5-re.
egy 2010-es chucky gtx lite romot használok..... (sztem a droidhoz képest villám)
szükségem lenne 1-2 cab-ra. ha valaki kisegítene megköszöném.
pl.: viber, facebook,

:D :D

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #12174 Dátum: 2012, 08 30, 21:55:15 »
:D :D

ez van öreg barátom!
maga mit használ? :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4